Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (2-8 януари)

ОВЕН

В началото на годината ще имате благоприятно време да поискате прошка или да дадете такава, на хора с които напоследък сте имали някакви конфликти или противоречия.
Седмицата ще има особено значение за мъжете и жените над 35 годишна възраст.
Може да ви се наложи спешно да разрешавате проблем свързан с документ или договор, което няма да е лесно или ще е свързано с някакво напрежение.
През първата седмица на годината очаквайте събиране, среща или гостуване свързано с жена.
Важно събитие свързано с жена от семейното ви обкръжение. Възможно е действие или предложение от такава жена към вас да ви изненада приятно.
Тази седмица за вас най-важна ще е любовта. Чувствата, които изпитвате към някои хора или чувствата, които някой изпитва към вас. Ще сте много емоционални, чувствителни. Това ще определя вашите действия и решения през седмицата.
Специални моменти, събития и изненади може да очаквате и от хора, които живеят в друго населено място или държава. Успех в техния живот ще рефлектира благоприятно и върху вас самите.

ТЕЛЕЦ

Седмицата може да ви изненада с някои желани или нежелани промени в работа, образование или бизнес.
За всички вас се налагат някои нови цели, необходимост от нови знания, квалификация.
Може да започнете обучение за нов дейност, продукт, производство или да се ангажирате с нови клиенти, реклама на нов продукт.
Неочаквани финансови отношения с жена, получаване на пари, на изгодно предложение за работа/допълнителен ангажимент, връщане на заем и др.
Жените до 35 годишна възраст ще имат притеснение около финансов документ, изплащане на кредит, плащане на битови сметки и др.
Ще възникне внезапна паника на работното ви място, която ще е по-скоро емоционален стрес, отколкото нещо друго.
Още в началото на годината ще обмисляте различни възможности за увеличение, стабилизиране и подобрение на доходите си. Ще имате няколко идеи, които ще се нуждаят от добро обмисляне и проучване преди да вземете решение за тях.
Тази седмица любовния ви живот ще е причина за сериозни разговори, решения и действия. Сложни ще са най-вече отношенията ви с хора, които живеят на някакво разстояние от вас. Ново запознанство може да приключи твърде бързо за вас.

БЛИЗНАЦИ

Първата седмица на 2017 ще е емоционално натоварена поради неконтролируемите действия на хора около вас или такива, които тепърва ще се появят в живота ви. Бъдете предпазливи, избягвайте обществени места, тълпи и хора с лабилна психика.
Избягвайте всякакви форми на риск както в личен, така и в професионален план.
Тази седмица може да ви зарадва с новина за раждане на момче или бъдещо майчинство на ваша приятелка или роднина.
Мъжете ще се наложи да поемат и изпълнят конкретни ангажименти към собственото си дете, внуче или племенник.
Неприятна новина на работното ви място свързана с жена, която познавате: колежка, клиентка, бизнес партньор и др.
Жените ще могат да вземат сега кардинални решения свързани с трудов или бизнес договор.
Седмица, в която ще имате повод или желание да се съберете с роднини в домашна обстановка или някъде сред природата. Възможно е важно семейно събиране, което да е причина за една такава фамилна среща.

РАК

Тази седмица на момичетата и младите жени им предстои едно трудно начало на 2017 поради различни промени, премествания, пътувания или раздели и др.
Изненадата тази седмица ще дойде чрез едно предложение, покана или информация, която ще е важна за бъдещето ви.
Ще получите информация за пари, чието получаване се е забавило досега поради някаква причина.
През тази седмица действията или разговорите ви с мъж ще ви накарат да се замислите за много неща. В някои случаи може да става за ваше ново запознанство, професионален или бизнес контакт и др.
Седмицата носи вероятност от важна, полезна среща или събиране свързано с момче или млад мъж.
Мъжете Рак ще имат различни по характер срещи и разговори, които ще са успешни, позитивни, с трайно значение за бъдещето.
През седмицата ще получите новина, ще имате среща или друг вид контакт с човек от миналото ви: съученик, приятел, колега и т.н., като това може да е както жена, така и мъж. Емоцията от това събитие определено ще е положителна.
В дома ви ще има моменти на мълчание, липса на емоции или настроение, униние или друг някакъв повод за тъга. Хубавото е, че това е моментно състояние, без основателна причина да продължи дълго време.

ЛЪВ

Момичетата и младите жени родени под знака на Лъв могат да започнат годината с интересни любовни и романтични преживявания.
Информация или получаване на писмо, съобщение, документ свързан с пари и тяхното получаване в близко бъдеще.
Очакванията ви за тази седмица няма да са големи, но винаги може да има изненади, нали?
Тази седмица ви предстоят интересни събития свързани с момиче или жена от семейството ви. Вероятно разрешаване на деликатна или неясна ситуация около нея, вземане на съдбовно решение или излизане от труден период.
Радостна вест свързана с бъдещо майчинство или с раждане на момиче.
Неприятен момент може да възникне около момче или млад мъж, с вероятност да е от семейното ви обкръжение. Преди всичко вината ще е в някой друг от близкото му обкръжение, но ще се наложи той да плаща за възникналия проблем/ситуация.
Трудни ще са отношенията с баща, дядо, брат или чичо. Възможно е противопоставяне по различни семейни или лични въпроси.
Мъжете Лъв ще са по-раздразнителни тази седмица и понякога сами ще предизвикват конфликти, прояви на капризи, липса на толерантност и търпение.

ДЕВА

Тази седмица ще следите събития свързани с живота на момиче или млада жена, най-вероятно която преживява някаква житейска драма или неуспех.
Отлагане на среща, с хора които са за малко във вашето населено място или отлагане на пътуване на хора, с които сте очаквали да се срещнете.
Някои от вас може да бъдат изненадани от неочаквано решение на дете свързано с неговото образование или кариера.
През седмицата ви предстои среща с приятели, които не сте виждали от доста време поради тяхното отсъствие и местопребиваване в друго населено място или държава.
Възможно е събиране с приятели в домашна обстановка.
Неприятна новина, която ще ви изненада и свари неподготвени за правилна реакция. Тя може да има връзка с ваши лични или професионални контакти, планове и др. Също така е възможна и неприятна новина свързана с човек, когото познавате или събитие, което ще повлияе по някакъв начин на бъдещето ви.
Неочаквано радостно събитие за жените Дева, което ще е повод за малък празник, или ще е в основата на важен за бъдещето ви успех.
Ще се обмисля някаква покупка, инвестиция, промяна в дома или нововъведения в бизнеса ви.
Предстоят ви важни контакти и разговори с хора от близо и далеч.

ВЕЗНИ

В началото на годината жените ще се заемат с разчистването на стари проблеми или неизпълнени ангажименти свързани с роднини или с дома.
Може да ви се наложи спешно да изпратите пари на някого или да похарчите непланирани пари свързани с пътуване.
Интересна или полезна за вас информация от страна на приятел/приятели ще ви накара да се замислите по какъв начин може да се възползвате от нея.
Тази седмица ще получите радостна новина свързана с мъж от семейството или близкото ви приятелско обкръжение.
Мъжете Везни ще бъдат поканени на едно събиране или среща.
Новина свързана с пари или финансов документ, която ще ви натъжи или разочарова. Възможно е да възникне непредвиден разход, за който ще бъдете писмено уведомени тази седмица.
Тази седмица е добре да помислите как да зарадвате един по-възрастен мъж или непознат човек в нужда.
В работата си следете внимателно действията и коментарите на едно момиче/млада жена. Определено това е личност, която действа подмолно, с някаква определена цел или под чуждо влияние.

СКОРПИОН

През първата седмица на годината могат да възникнат грижи свързани със здравето на момче или млад мъж. Не пренебрегвайте настинките или грипните заболявания.
Ще бъдете ангажирани по някакъв начин с битови или имотни проблеми на приятел или съсед.
Началото на годината може да се окаже объркващо, трудно или неясно за вас, но скоро ще имате повод за радост.
Тази седмица неприятна новина ще ви изправи пред необходимостта да разрешавате деликатни въпроси, заплетени отношения, неизпълнени обещания и др.
Може да очаквате обаче радостна новина от далеч.
Интересно събитие свързано с пътуване на човек от семейното ви или приятелско обкръжение.
Любовния живот на човек около вас е подложен на изпитания свързани с изневяра, липса на чувства или разбирателство. Сривове поради властния характер на единия от партньорите и др. Вашата намеса може да се окаже неуместна. Бъдете предпазливи какви съвети давате или какво правите, дори това да касае ваше собствено дете.
Важни дни понеделник и събота.

СТРЕЛЕЦ

През първата седмица на Новата 2017 ще възникнат интересни нови възможности или ситуации на работното ви място.
Ще сте в очакване на едно силно начало на новата година и динамично развитие и реализация на някои ваши планове и идеи.
Сега могат да възникнат битови проблеми, които ще изискат повече време за разрешаване.
Мъжете Стрелец ще имат седмица, в която ще могат да хармонизират свои любовни или семейни отношения, да създадат нова връзка или да са причина за запознанство между друга нова двойка.
Важни ще са отношенията тази седмица между бащи и синове.
Ако имате очаквания да разрешите определени неприятности тази седмица, то нещата може да не се случат точно сега. Вероятно ще имате нужда от повече време или от по-голяма активност от ваша страна.
Жените Стрелец ще се чувстват неудовлетворени или разочаровани, емоционално нестабилни. Ще търсите отговори на различни въпроси или ще търсите изход от тази депресивна ситуация. За някои от вас определено е време за промяна.
Седмицата не е от най-благоприятните за пътуване, възможни са всякакви усложнения преди или по време на пътуване.
Възможно е да получите неприятна новина от друго населено място свързана с житейска или семейна драма.

КОЗИРОГ

В началото на годината може да сте натоварени с много отговорности и задачи, както в дома си, така и на работното си място.
В някои случаи може да ви се наложи да вземете част от работата си за довършване в къщи, тъй като имате определени срокове, които ви притискат.
Радост от успехи в учение или в работата на човек от дома ви.
За някои от вас успешно приключване на важен ремонт или промяна в дома.
Паричните постъпления тази седмица ще идват предимно от страна на мъж. Очаквайте добри новини свързани с предстоящи приходи, печалби и др. Благоприятна седмица за уреждане на парични дела свързани с държавна институция или банка.
Очаквайте важен разговор или предложение от финансов характер.
Следете внимателно сънища, събития и всякаква информация в сряда и четвъртък.

ВОДОЛЕЙ

В началото на годината ви предстои да получите, сортирате и прецените важна за вас информация, новини или предложения.
Още през тази седмица може да ви се наложи да направите голям скок в живота си, свързан с конкретна промяна. Вероятност за приключване на определени отношения или работа.
Внимание може да изиска вашето или на близък човек здраве.
Тази седмица може да се окаже трудна за вас от финансова гледна точка поради различни причини. Повечето от тях ще имат връзка със събития или разходи от миналото ви. Възможно е сега да ви се наложи да направите забравени или отложени плащания. Да "платите" за минали грешки или неразумни инвестиции, заеми.
Тази седмица е вид изпитание за вашия дух и вяра. Нищо, няма да ви се случи, което да не е по силите ви да го разрешите. И нищо няма да ви се случи. ако няма конкретна причина за това. Научете се сами да разгадавате знаците на собствената си съдба.

РИБИ

Началото на годината може да се окаже много силно за вас ако не решите да се отдадете на почивка и възстановяване след празниците. Мнозина ще имат усещане за една пропиляна по някаква причина 2016 и сега ще искат да покажат една по-голяма воля за реализиране на пропуснатите възможности. За някои от тях може да се окаже късно...
На момчетата и младите мъже Риби им предстои да вземат важно решение.
Като цяло тази седмица ви предстоят за изпълнение важни задачи и ангажименти. Може да имате работа свързана с финансов документ, финансов договор и др.
Среща или посещение, което ще ви зарадва с една добра за вас новина.
Получаване на пари чрез банков трансфер или друг вид превод.
Ще имате определена цел тази седмица и няма да се притеснявате от сблъсък с неприятности, неприятни хора или опити да бъдете разколебани, да се откажете от своите намерения.
Неблагоприятна седмица за съдебни или юридически действия от финансов характер.
Може да ви се наложи да похарчите пари свързани с имот или имущество на родители или да имате друг вид ангажименти свързани с починали родственици.

Източник: http://astro.velida.net