Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 декември)

ОВЕН

В средата на декември мнозина ще се зарадват на събитие или преживяване свързано с дъщеря, внучка или племенница. Ще имате интересни разговори с приятели или колеги относно нови професионални или бизнес възможности, нова дейност и др. Изненади могат да очакват тези от вас, които в момента са ангажирани със съдебно дело, които ще имат контакти със съдебна или държавна институция. 

При несемейните мъже Овен тази седмица е вероятно ново романтично запознанство с подходящ партньор. Дано разбирате значението на думата "подходящ"...Вероятни са неприятности с мъж от семейното ви обкръжение. Конфликт с жена поради финансови противоречия или сблъсък на интереси свързани с пари. 

Тази седмица може да се зарадвате от присъствието на момиче или млада жена при вас. За някои от представителите на зодия Овен - ново момиче или жена в семейното или в професионалното ви обкръжение. Неочаквани събития свързани с хора отдалеч. Обърнете внимание на събитията в петък и събота, те ще са повторение на нещо от миналото ви.

ТЕЛЕЦ

Седмицата преди Коледните празници ще е натоварена за мъжете над 35 години. Ще имате повече ангажименти, но и положителните емоции ще са по-големи или повече.  Възможно е някои от вас да се ангажират с временна или почасова работа за да спечелите допълнителни пари по празниците. Жените Телец над 35 години ще купят нещо за дома си за украса, за комфорт или за удоволствие.

Тази седмица може да очаквате разрешаване на материален или имотен проблем. Възможно е получаване на документ от такъв характер чрез някаква институция, банка, данъчно или юридическо учреждение. Успешна седмица за работата ви, особено ако тя е свързана с производство, търговия и стоки.

Ще обмисляте много внимателно новина, информация или предложение, за което ще имате съмнение, че е фалшиво, манипулиращо, измамно. Ще следите отблизо една клюка или интрига поради свой личен интерес. Неочаквана неприятна новина свързана с човек, когото познавате чрез семейното си, приятелско или професионално обкръжение.

Не пилейте пари за неща, за които не сте сигурни в качеството им или за които нямате спешна необходимост. Жените Телец да избягват ангажименти с непознати хора или пътуване до непознати места.

БЛИЗНАЦИ

В средата на месеца, седмица преди да започнат големите празници ще се срещнете с приятели или важни за вас хора, за да обсъдите неща, които имат значение за близкото ви бъдеще. Изненадите тази седмица (и то в повечето случаи приятни) ще са свързани с пътуване или с хора от различни места. Професионален успех, допълнителни пари от работа или награда ще са повод за празнуване в някои семейства на Близнаците.

През тази седмица ще възникне конфликт или напрежение свързано с пари. Какъвто и да е проблема, той не е от днес. Решението ви да оставите нещата да се разрешат от само себе си, няма да ви е от полза. Избягвайте да искате или да давате пари на заем тази седмица.

Неискреността в отношенията ви с мъж от семейното ви или приятелско обкръжение сега ще стане много явна. Особено наранени ще бъдат младите жени, които ще са безкомпромисни в своите решения, независимо на каква основа са тези отношения.

Неочаквана придобивка, подарък, награда и други, която може да е като пари или като някаква вещ. И тъй като има знак, че това ще е нещо неочаквано не губете пари и време да го търсите или провокирате сами.

РАК

Повечето от вас тази седмица ще гледат да приключат с по-важните си професионални или бизнес задачи. Ще искате да отделите повече време за деца или внуци, за млади хора от близкото си обкръжение и да се забавлявате пълноценно в празничните дни. Новина или документ от финансов характер, което ще ви зарадва или успокои.

Като цяло очаквайте една успешна и интересна седмица, особено ако вложите достатъчно енергия и амбиция да реализирате това, което ще ви се даде като шанс и възможност през следващите дни. Самите вие ще обмисляте някои смели стъпки или представяния на ваши идеи, произведения, творби ако сте творческа или артистична личност. При жените Рак е възможно важно събитие свързано с баща, дядо, брат или друг мъж от близкото ви семейно обкръжение. Може да получите новина или покана от страна на мъж за събитие свързано с годеж или сватба. 

Финансово нещата няма да са толкова светли и оптимистични за вас, но в никой случай няма причина и да се тревожите. Може единствено да останете разочаровани около ваши очаквания за пари свързани с човек от семейството ви. Новина свързана с бъдещо майчинство, раждане на дете или семейно събиране свързано с дете.

ЛЪВ

През тази седмица мнозина ще се зарадват на разговори или събития свързани с любовния им живот. Изненада свързана с подарък, неочаквана покупка или материална награда. Седмицата може да донесе успех или нова възможност за жените над 35 години свързана с пътуване или с хора от друго населено място.

Предстои ви пътуване или събития свързани с пътуване, които ще са придружени с напрежение, конфликти или спорове. Възможно е както вие самите да пътувате, така и да посрещнете някого от път или да имате важни контакти с хора отдалеч, чужденци.Тази седмица може да получите неприятна новина свързана със здравето на човек, който има здравословни проблеми от доста време.

Възможно е отново да стане актуален проблем свързан с починал човек от роднинското ви или приятелско обкръжение. В някои случаи е възможно странно съновидение, свързано с такъв човек. Добрите новини и събития през седмицата ще са свързани с пари, финансови документи, предложение свързано с по-добро заплащане или допълнителен (добре платен) труд и др.

ДЕВА

Още в началото добре планирайте седмицата си, защото сега ще имате повече възможности за реализация и успех. Интересни любовни преживявания вещае седмицата за мъжете над 35 години. Ще ви зарадват едно посещение, покана за гостуване, среща или събиране.

Преди всичко тази седмица може да се окаже благоприятна и успешна за вас по отношение на получаване на пари и всякакви финансови дела. Може да получите пари заради дете или от дете, което живее отделно или надалеч от вас.Успехи свързани с деца, раждане на дете, рожден ден и др. 

През тази седмица някои от вас ще разберат, че преживяна преди време загуба е събитие, което днес ще е в основата на един ваш успех или нов шанс. Временна раздяла в семейството или с роднина поради пътуване, учение, бизнес, гостуване и др. Неочаквани здравословни неразположения за вас или за близък човек ще са повод за размисъл и търсене на причините за това състояние.

ВЕЗНИ

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои активна седмица. До сряда под влияние на ретроградния Меркурий, ще ви се налага да повторите някои неща, да преправите или прекроите, за да останeте доволни както вие, така и тези около вас. Не е сигурно, че и след това ще тръгнат нещата „по мед и масло“, защото Венера попада в една доста трудна астрологична ситуация в края на работната седмица, и в почивните дни. Промяната чука на вратата ви, отворете сърцето си за нея и тя ще ви дари с радостни преживявания.

В петък отложи решаването на професионални проблеми и се заеми с планирането на отдих. Приятни и полезни сега ще са различни козметични процедури, затова избери хотел със собствен SPA-център или салон за красота на близо. Ще видиш как следващия понеделник ще се чувстваш на ниво.

СКОРПИОН

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата започва обещаващо. Всичко около вас се развива динамично и не ви дава възможност да преживеете в дълбочина емоциите,които ви връхлитат. Вниманието ви е заето с нещо случващо се надалеч, но с близки хора. До сряда е добре да разчистите стари задължения и да приключите това, което сте планирали. Четвъртък ще ви зарадва с добри финансови постъпления.

Стремежите ти ще се увенчаят с успех и ще се почувстваш щастлив. Остава само да пазиш и охраняваш щастието си. Можеш да насочиш отношенията в нужната за теб посока, но не забравяй да отчиташ интересите на любимия до теб човек. Ако се безпокоиш за килограмите си, имай предвид, че в борбата за стройна фигура не всички средства са добри. Плодовата салата и свежия натурален сок изчистват организма от токсини и шлаки, които пречат на храносмилането и са главен съюзник на целулита и лошия цвят на лицето

СТРЕЛЕЦ

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще имат разнообразни преживявания. Навлизате в благоприятен момент от личната си година, независимо дали сте във вашия Слънчев или Сатурнов период (кн. Номерологичен календар). И това е така, защото предстои един чудесен аспект между Слънцето и Юпитер. Той ще се развие през следващата седмица и ще ви радва до края на 2011-та, но още в следващите дни ще усетите приятният полъх на успеха. До сряда работете върху стари неща и приключвайте започнатото. Смело обърнете поглед към новото от четвъртък нататък, когато Меркурий вече е набрал скорост в права посока.

На случващото се през тази седмица гледай философски. Всичко е суета на суетите, а ти може да извлечеш нещо полезно за себе си, наблюдавайки развитието на събитията. Възможно е нещата, които си запланувал да се провалят в последната минута, но това да не те огорчава. В края на краищата ще ти се появи свободно време, така че ще можеш добре да си поспиш. Не експериментирай сега с подстрижка и нов цвят за косата – това е необходимо да се направи от стилист, който добре те познава и на който се доверяваш напълно.

КОЗИРОГ

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица задава задачи, които не търпят отлагане. До сряда имате да наваксате загубено време, и да приключите важни части от общ проект, по който работите. В четвъртък отворете сетивата си за информация, която ви е нужна, и която ще ви бъде полезна за в бъдеще. В петък и събота грижи могат да ви създадат хора, живеещи надалеч. Бъдете сдържани в разходите си.

Не планирай разходка по магазините – няма да намериш нищо подходящо за себе си там. Същото се отнася и за посещение на ресторанти или нощни клубове – няма да останеш доволен нито от менюто, нито от програмата. Тази седмица прекарай повече време у дома. Тъй като и от външността си също няма да си доволен – занимай се с нея. Маски, вани..... ти знаеш какво да направиш. Ако ти се приискат свежи еротични преживявания има два начина. Първият – изобрети нещо феерично и разиграй нов любовен сценарий с постоянния си партньор. Втория – остави предразсъдъците настрана и потърси нови усещания.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои активна седмица. Към вас вероятно ще бъдат отправени различни по характер предложения. Едни от тях ще бъдат свързани с пряката ви работа и те са важните, защото носят зародиш на нещо ново. До средата на седмицата обаче ще бъде трудно да се придвижвате напред, заради недовършена работа. В следващите дни се повтаря една астрологична конфигурация отпреди няколко седмици, а тя е тригон на Меркурий и Уран, който влияе много подкрепящо оригиналната ви природа. Дайте ход на нещо свое, което е ново, интересно и нестандартно, то ще има „попътен вятър“ в следващите дни.

В близките няколко дни ще се нуждаеш от чувство за мярка. Стремежът към съвършенство и сляпото следване на модните тенденции ще те накара да отидеш в крайности. В резултат може да изглеждаш меко казано нелепо. Разхождайки се по магазините и мерейки нови неща, не забравяй хубаво да се погледнеш в огледалото и да прецениш доколко добре ти стоят. Вслушвай се в приятелските забележки – сега това няма да ти навреди.

РИБИ

На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои силна седмица. Някои от вас имат поводи за радост и гордост от постигнат голям резултат, успех, признание или друго, което носи удовлетворение. До четвъртък включително ситуацията е изцяло във ваша подкрепа, можете да разчитате на протекция и на едно стабилно рамо. В петък обаче бъдете внимателни в това какво и с кого споделяте, може несъзнателно да навредите на себе си или на близък човек.

В началото на седмицата събития в личния ти живот ще ти позволят да се отърсиш от илюзии и измислени идеали. Подготви се за това, защото може да се окаже, че е твърде болезнено за теб.

Тези дни опитай да прекараш в тясна връзка с негазирана минерална вода – напълно изключи останалите напитки. Измивай лицето си също с минерална вода – това ще се отрази идеално на кожата ти. Ако резултатите те впечатлят, започни редовно да си правиш такава „водна” седмица. Прибавиш ли към този начин на живот и здравословно хранене – например преимущество на морски продукти – ще се почувстваш чудесно!