Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (5-11 декември)

ОВЕН

Неприятностите на работното ви място тази седмица ще бъдат с цел провокиране да вземете някои по-смели решения, да направите дълго отлагани разговори или промени. Предстои ви нещо много хубаво в професионален план, но все още сте в период на сблъсък с неприятности или с неприятни хора. Ще очаквате посещение, разговор или конкретни действия от страна на жена, която живее настрани от вас. Жените Овен над 35 години да не се натоварят с големи очаквания за седмицата. Нещата сега ще имат свое собствено развитие, независимо от вашите желания и очаквания. Седмица, в която мнозина представители на знака Овен ще се зарадват на важна новина или предложение, което ще внесе оживление в домашния ви/семеен живот. Благоприятна седмица за пътуване или за подготовка за пътуване по празниците. Мъжете над 35 години ще имат срещи, на които ще разискват важни семейни или професионални теми. Образованието или кариерата на дете ще е едно от важните събития през седмицата.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица бъдете отворени за всякакви новини, информация и предложения, които ще дойдат отблизо или отдалеч. Финансови отношения с човек от приятелското ти обкръжение, които ще са в твоя полза или интерес. Тази седмица може да запомните с едно важно, съдбовно за дома ви събитие.

Изненадата тази седмица ще дойде по линия на ваша стара работа, стари колеги или бизнес партньори и въобще, нещо което е останало в миналото. Конкретната изненада сега ще е свързана с възстановяване на контакти, а в някои случаи с възможност за нов ангажимент. Възможно е неочаквано решение за напускане или промяна на настоящата ви работа, поради възникване на нова ситуация в живота ви или там където работите. Тъгата, която някои от вас изпитват сега ще премине и ще възникне причина да се зарадвате, успокоите, обнадеждите. При мъжете Телец излизане от период на депресия, неувереност, страх, безпокойство поради възникване на благоприятно събитие или нова възможност. Ще успеете да придобиете някаква вещ, имот, имущество поради твърде големите хитрини на някой друг, на други хора. И така вместо да спечелят те, ще спечелите вие.

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица ще е интересна и натоварена за жените Близнаци. Ще правите различни планове свързани със семейството си. Ще сте ангажирани с приключването на важни задачи в края на годината или с подготовката на някои семейни събирания. Ще има любовни вълнения за момичетата и младите жени Близнаци. Жените над 35 годишна възраст ще приключат седмицата с добре свършена работа. Тази седмица ще имате възможност да реализирате успешно своите планове и идеи. Понякога ще получавате помощ, съдействие или полезен съвет от места, от които не очаквате подобен жест. Движение ще има и спрямо ваши планове за първите месеци на 2017, които ще се нуждаят от някаква предварителна подготовка. През седмицата може да възникне тревога или притеснение за момче или млад мъж, който ще пътува или който се намира в друго населено място. Мъжете, чиято работа е свързана с транспорт или използване на транспортни средства да са по-внимателни и предпазливи. Опасност от инциденти и неприятни ситуации като цяло. Неприятна новина свързана с жена, която е била специална личност в един определен период от живота ви.

РАК

Тази седмица родените под знака на Рак могат да очакват всякакви изненади свързани с деца. Новини отблизо и далеч свързани с раждане на дете, празник на дете или други събития. В някои случаи е възможна неочаквана новина свързана с бременност. Сама по себе си тази седмица ще бъде странна за вас. Минало и бъдеще ще се смесят по неочакван начин давайки ви най-доброто, с което да продължите напред. Не се страхувайте от това, което съдбата ще ви предложи тази седмица. Не търсете отговори на въпроси, които само бъдещето може да ви даде. Уреждане на финансови отношения с човек от приятелското ви обкръжение. Получаване на пари, които са се забавили във времето поради различни причини. Покупка за дома или покупки за празниците. В някои случаи е възможно да получите пари от продажба. Въобще това е седмица, в която може да се очаква едно благоприятно развитие на финансовите ви дела, независимо дали става дума за малко или много пари. Момчетата и младите мъже ще трябва да са много изпълнителни тази седмица, защото сега се градят основите на нещо важно в живота им.

ЛЪВ

През тази седмица може да се окаже, че имате по-големи очаквания за получаване на пари, важни документи от финансов характер и други, отколкото всъщност в действителност ще ви се даде. Опитайте се да бъдете разумни и реалисти, да сте подготвени за всякакви обрати или забавяния. Тази седмица ще ви зареди с различни по степен емоции свързани с момиче или млада жена. Новина свързана с раждане на момиче или майчинство на млада жена, която е ваша роднина или близка приятелка. Оживени контакти, срещи или телефонни разговори поради определена причина или събитие свързано с дъщеря, внучка или друга млада жена от близкото ви обкръжение. Конфликтите тази седмица ще са незначителни и определено ненужни. В повечето случаи ще са за дреболии, за незначителни неща и ще са резултат от вашето емоционалното състояние или това на човека срещу вас. Някои представители на знака Лъв може да получат облага от вид наследство, рента, обезщетение, пенсия и др.

ДЕВА

През тази седмица може да започнете флирт на работното си място или съществуващ вече такъв да стане обществено достояние. Успешна седмица за жените над 35 години, които ще могат да се възползват от някои благоприятни възможности и шансове. При младите жени интересно развитие могат да имат отношения с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. Тази седмица родените под знака на Дева могат да имат някакви притеснения от финансов характер, които да касаят приятелска или професионална връзка. Възможно е приятели или бизнес партньори да ви споделят за финансови проблеми, които са сериозно притеснение за тях. Дали ще ви поискат помощ или да ще очакват такава от вас ще е индивидуално. Тревоги и притеснения около деца или млади от роднинското ви обкръжение. Проблеми с деца могат да възникнат, ако работата ви по някакъв начин е свързана с тях. Седмица, в която може да се ангажирате с продажба или отдаване под наем на вещи, имущество, жилище. В някои случаи може да станете жертва на чуждо посегателство. Тази седмица се пазете от неприятна за вас грешка от материален характер.

ВЕЗНИ

Тази седмица може да имате неуспехи или затруднения при уреждането на различни документи, договори и споразумения. При едно ваше посещение на определено място ще научите новина или информация за неприятно събитие, което вече е станало. Неприятностите в любовния ви живот (там, където ги има тази седмица) са с цел категорично да ви покажат, че трябва да промените нещо във връзката си или в отношенията към партньора си. Не отминавайте без внимание тези проблеми, освен ако не искате да останете сами...Нови запознанства, които няма да продължат дълго или ще са с определена цел. Трудна комуникация с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Може много бързо и емоционално да се разделите с такъв човек. Интересно развитие обаче може да има създадена вече любовна връзка, особено за жените Везни. Избягвайте всякакви лъжи или опити за манипулация, защото те може да провалят нещо за което сте имали сигурност, че ще се случи. Важна новина или събитие свързано с дете от семейното ви обкръжение.

СКОРПИОН

Седмица, в която ще имате шанс да приключите или да разрешите различни недоразумения, проблеми, интриги и други действия насочени срещу вас. Ще ви се даде успех, който заслужавате!При мъжете Скорпион може да възникнат нови благоприятни ситуации или предложение свързано с работа или бизнес. Предстои ви важна или емоционална комуникация с момче или млад мъж. Вероятност от възобновяване на отношения или неочаквано завръщане в живота ви на човек от миналото ви.

Седмица, в която ще може да подадете ръка на някого, с когото живота ви е разделил поради различни причини. Ако възникнат някакви неприятности тази седмица, те определено ще са очаквани и няма да ви изненадат. На мнозина им предстои да вземат важно решение свързано с любовта или с една сравнително нова романтична връзка. Един опит за измама, манипулация или интрига ще ви накарат да се замислите доколко наистина добре познавате една личност.

СТРЕЛЕЦ

Седмицата може да се окаже доста благосклонна за мъжете Стрелец, особено когато вашите планове, действия и амбиции имат връзка със семейството или със собствения ви брак. Седмица благоприятна за годеж или сватба, за семейно събиране или за жестове спрямо близки хора. Сега могат да се очакват събития свързани с бъдещо майчинство или раждане на дете, най-вероятно момче. Облачетата тази седмица ще дойдат по линия на приятелските ви връзки и връзки с хора в средата, в която се движите. Там ще се разкрие една стара интрига, злословие или други негативни действия спрямо вас, които са били сторени преди време.

Успехи може да очаквате в работата си или в образованието, ако учите. Възможности за по-добри доходи или финансови резултати според естеството на работата ви. Възможно е тази седмица да се вземе решение с една финансова инвестиция в бизнеса ви, договаряне на заплата или на заплащане за определена дейност и др.

КОЗИРОГ

Тази седмица ви очакват повече работа и повече ангажименти. Това особено важи за мъжете над 35 години. Ще имате по-сериозно безпокойство или напрежение, докато получите едни пари или финансов документ. Приятно ще ви изненадат думите или действията на човек, за когото сте смятали, че има негативно отношение спрямо вас. През тази седмица жените Козирог може да се зарадват на очаквана покупка или неочакван подарък. Ще имате повод за личен празник свързан със специален за вас човек или с успех, който сте постигнали сами. Покана за събиране свързано с момиче или млада жена. Мъжете Козирог ще имат важна седмица, която не бива да бъде пропилявана с празнични настроения. Вземете всеки шанс или предложение, огледайте го, посъветвайте се с мъж с по-голям опит от вас и действайте. Благоприятна седмица за получаване на пари, стабилизиране на семейния бюджет, плащания и уреждане на всякакви парични въпроси свързани с дома ви.

В някои случаи е възможно получаване на пари.

ВОДОЛЕЙ

Седмица, в която ще получите надежда чрез един нов шанс или важно решение, промяна. Особена роля в живота ви ще има на хора от семейното ви обкръжение.

Тази седмица очаквайте пари, които ще получите чрез документ, договор, по споразумение...Възможна е покупка чрез документ, на лизинг или чрез банков кредит.

Уреждане на документи в работата ви свързани със стока, техника и други важни за работата ви неща. Тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с ваша близка жена роднина, която не живее във вашия дом. Причините за това ще са различни за всеки един от вас, но определено ще е ангажимент, който няма да може да отложите. Ще очаквате новини свързани с предстоящи приходи, уреждане на финансови отношения и др. Ще имате повод да се зарадвате в този план. Жените Водолей ще търсят разрешение на една неприятна ситуация в личния си живот. Мъжете ще направят покупки свързани с дете, внуче или друг млад човек.

РИБИ

През тази седмица могат да възникнат или да се задълбочат неприятности свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Ще се наложи да проведете важни разговори или да вземете важно решение. Стар здравословен проблем ще ви напомни за себе си, но ще премине бързо, вероятно с лекарска помощ или с нужните за целта медикаменти. Може да изгубите или да забравите нещо, но вероятността да го намерите отново е голяма. Ще разговаряте с приятели относно доходи, финанси, възможности за тяхното увеличение, за допълнителни трудови ангажименти и др. Ще сте ангажирани с много неща, като не всички от тях ще ви носят положителни емоции. Като цяло вие сте философски гледащи живота хора, така че затрудненията тази седмица няма да ви създадат депресивни или меланхолични настроения. При мъжете Риби са вероятни по-големи притеснения, здравословни неразположения и стрес. Жените Риби ще имат свои безпокойства свързани със син, внук или друг млад мъж. 

Източник:astro.velida.net