Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (28 ноември - 4 декември)

ОВЕН

Настъпва важен период във вашия живот, през който вие имате шанс да разширите границите на вашите възможности и съответно- просперитет, да се превъртите на по-високо социално ниво, като усилите социалната си активност, общувате с повече хора- извън обичайния кръг и/или извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности и т.н., а те се превърнат в подадена ръка, полезна подкрепа при осъществяването и на най-честолюбивите ви планове.

В друг случай- актуализират се съдебни дела, които можете да придвижите в положителна посока, сключвате дълготрайни договори, предприемате пътувания, повишавате квалификацията си и т.н. При всички случаи- ентусиазмът постепенно ще ви завладее и вероятно не без причина, а защото се отварян нови перспективи пред вас, отпадат ограничения и бариери.

Склонни сте обаче да поемате големи рискове, особено родените през втори и трети деканат, но и всички останали в различна степен, а това може да трансформира имиджа ви бързо, да ви въвлече в разходи, а понякога и късане на партньорски отношения. Изглежда, че от вас ще зависи предимно прорастващата посока и е от водещо значение- да изберете правилната.

В понеделник- сте доста емоционални, денят е показателен за финансовите ви перспективи, особено в частта, която се определя от съдружници, евентуално взаимодействие с институции, включително-банки…

Във вторник и сряда сме под влияние на Новолунието, за вас то показва по-далечни перспективи, подходящо време- да направите първи стъпки към успехи касаещи и идните месеци, дори година…

В четвъртък, петък и събота- дребни действия имат силно, понякога превратно значение- насочвайте внимателно.

В неделя- разтоварвате се в приятна компания, няма да ви липсва такава.

ТЕЛЕЦ

Вие навлизате в силно трансформиращ период, който ще засегне чувството ви на сигурност-общо или в частност- материалното ви благосъстояние, което силно зависи от подкрепата ,която можете да получите от важни за вас личности.

Възможно е да сте изправени на житейски кръстопът, да се налага да вземате определящи за бъдещето ви решения. Приоритетни, те могат да са свързани с професионалната ви реализация, необходимост да прегодоворите условията си на труд или да поемете в нова посока на развитие, може да възникнат принудителни командировки, необходимост от преквалификация или да отговорите на допълнителни изисквания и т.н. Каквото и да е, в това поле получавате мощна подкрепа за развитие и растеж, реално можете да я разпознаете в лицето на влиятелни лица, институции, които се оказват на ваша страна, ако пожелаете, но и сте достатъчно подготвени, готови да отговорите на изискванията и очакванията.

В друг случай- ескалира необходимост да разрешите наследствени или пък казуси свързани с „чужди ресурси” и да, към настоящия момент се появява благоприятен шанс да въздействате на тези теми.

Действайте и вероятността да получите повишение или друг подарък – чисто финансов и не само, нараства в пъти.

Любовта остава на заден план или се влияе подчертано от практични оценки и въпроси като приходи-разходи например…

В понеделник тонусът ви може и да не е твърде висок, раздвоявате се между домашни, семейни въпроси и такива и служебни и/или обществено значими.

Пазете се от конфликти у дома, като настъпят различия…

Във вторник и сряда- звездите са на ваша страна, правите добро впечатление, привличате погледи, може да порадвате сърцето си по различни поводи. Склонни сте да харчите обаче повече от обикновено, а не са изключени и загуби, внимавайте!

В четвъртък и петък ежедневието ви е натоварено, но резултатно. Не са изключени изненади, обрати, планувайте на момента, за да имате възможно да реагирате по оптимално благоприятен начин.

В събота и неделя- фокус са партньорските отношения, скрепете ги, изгладете евентуални различия, ще можете, ако поискате!

БЛИЗНАЦИ

Водеща тема за вас се превръщат партньорските ви отношения- лични и делови, а Новолунието от вторник и сряда ще постави своеобразно ново начало в този сектор. Можете да се възползвате от протекцията, енергията на звездите, така че да насочите тенденциите в една по-конструктивна посока. През тази и следващите няколко седмици, предстоят важни събития, които ще повлияят силно на горе-споменатите въпроси и могат да се окажат фон за идното полугодие или повече…

Имате шанс да заздравите връзките си, а ако това е невъзможно- ще е ясен признак, че са изчерпани.

Важен нюанс е, че към настоящия момент общественото ви положение, имидж, дори кариерно развитие се влияе подчертано силно от важни за вас личности и от близкото ви обкръжение. Някой от околните може и да ви тревожи, да обърква предварителните ви планове и очаквания, но в такъв случай- задължително ще има и такива, които да компенсират и да ви помогнат, ако поискате или имате нужда.

При всички случаи- чувствата ви се ревизират, а анализите и решенията, които ще вземете- ще бъдат в резултат на реални действия, които ще оценявате, а не само думи…Вероятно ще има поводи за това.

Социалната ви активност расте, така и трябва да бъде, защото от нея зависи до колко ще съхраните позициите си, ще се превъртите на по-високо ниво…или пък ще бъдете изместени. Животът е като река, никога не е едно и също положението ни в нея, а предвид това и по „звездно разписание”- градете мостове по които да преминете, общувайте, преговаряйте…и така няма да пропуснете възможности, ще си гарантирате по-спокойно и предвидимо бъдеще.

В понеделник- сте доста ангажирани, но можете да направите своеобразен пробив и да постигнете поставена цел, но се пазете от нервно напрежение, не позволявайте да ви въвличат в конфликти.

Във вторник и сряда- новини, разяснителни разговори.

В четвъртък, петък и събота- не са изключени допълнителни разходи, пазете се от необмислени харчове и/или безпринципни спорове за подобни въпроси.

В неделя- звездите са на ваша страна.

РАК

Ангажиментите ви перманентно се увеличават, ежедневието ви забързва своя ритъм все повече, защото нараства необходимостта да се доказвате на работното си място, понеже навлизате в ключов период относно професионалната ви реализация, когато се изпитват позициите ви или ви се дават допълнителни възможности, от които можете и трябва да се възползвате. Новолунието от вторник и сряда- може да се окаже своеобразно ново начало за кариерното ви развитие. Ако настоящата ви реализация не ви удовлетворява, тогава е подходящо да си потърсите и намерите такава, като сте социално по-активни, стремите се да си сътрудничите и т.н.

Друг водещ акцент в живота ви продължава да е семейството, партньорските връзки, имуществени казуси, битови въпроси, условия на съществуване.

В оптимален вариант- налага ви се да разпределяте времето си между лични и обществено значими приоритети, а балансът между тях ще ви посочи оптимални решения за по-добро бъдеще.

В не толкова подкрепящ случай- околните ви изненадват, действат непредсказуемо, променят вектора ви на развитие и предварителни планове- повече по принуда, отколкото по желание. В такъв случай- допълнителни и компенсиращи шансове-няма да липсват, стига да ги потърсите или приемете.

В понеделник звездите са на ваша страна, притежавате доза късмет- възползвайте се.

Вторник и сряда са динамични, натоварени, могат и да не протекат по предварителен график, да ескалират изненади, обрати, но и внезапни, бързи възможности, от които да се възползвате.

Действайте стъпка след стъпка, за да сте адекватни на случващото се. Насочвайте, бъдете инициативни-все пак дните са под влияние на Новолунието.

В четвъртък, петък и събота- опитайте се да изчистите евентуални недоразумения с партньори, избягвайте конфликти, бъдете диалогични. Под „светлината на прожекторите” сте, а според одобрението или-не, които получавате-трансформирате имиджа си.

В неделя- сте крайни, но прозорливи и находчиви и ще спечелите от това.

ЛЪВ

Месецът на Стрелец винаги има благотворно влияние върху вас- действа ви ентусиазиращо, надарява ви с доза късмет, вие с по-голяма лекота посрещате предизвикателствата и съответно се справяте с тях. Усилва се философската ви мисъл, но и желания да се откъснете от неприятни, рутинни ангажименти, да се отдадете на хоби, творчески занимания и/или любовни авантюри.

Каквото и да е, навлизате в период, през който можете да осъществите своя мечта, да порадвате сърцето си.

Можете да чуете добри новини, да водите успешни преговори, да сключите изгодни договори.

Около вас има и/или се появява енергична личност, която ви стимулира, насочва ви, помага ви, дори и понякога да изглежда по-агресивна и неумерена.

Подходящо време да скрепите връзките си, а ако сте сами- да откриете подходящ партньор.

Може да решите да удовлетворите свои прищевки, но това ще ви струва скъпо-буквално като разходвате повече средства или в преносен смисъл.

Ако имате частен бизнес- можете да поставите вид ново начало в него, като предприемете инвестиции и други решителни крачки, понякога и рискови.

Ако сте служители във фирма обаче- пазете се да не ви забъркат в интриги.

В понеделник тонусът ви не е твърде висок, може да се нуждаете от почивка или ви приковават вид лични дела у дома, разсейват ви.

В четвъртък, петък и събота- ежедневието ви е натоварено, носи доста изненади, особено на работното ви място, имайте го предвид и не „предизвиквайте Съдбата”.

В неделя- можете да се разтоварите в приятна компания, да изгладите евентуални недоразумения между вас и близките ви.

ДЕВА

Навлизате в период, през който можете и трябва да подобрите семейната си среда на съществуване, да се справите с битови или имотни казуси, като уредите покупко-продажби, инвестирате в дома или близките си.

В друг вариант- получавате подкрепа от роднини, уреждате спорни въпроси, дори и това не винаги да е лесно, особено, ако вече са натрупани недоразумения.

Новолунието от вторник и сряда показва ,че могат да възникват внезапни и/или допълнителни разходи, също, че ежедневието ви ще е все по-динамично, натоварено, но и с шансове да спечелите нещо, да подобрите доходите си. Действията ви ще бъдат резултатни, оценени по достойнство.

Същевременно, ако има някакви неясноти в партньорските ви връзки и/или неразрешени проблеми- те ще ескалират, а посоката и развръзките- ще ги определяте вие и в значима степен.

В четвъртък, петък и събота звездите ви подкрепят в значима степен, но не са изключени и изненади, обрати…внимавайте за подробностите!

В неделя „почивате” активно.

ВЕЗНИ

Юпитер ви оказва мощна подкрепа, сега и до средата на декември вие ще проведете важни разяснителни разговори, ще проведете срещи или ще сключите договори, които ще имат дълготрайно отражение върху бъдещото ви развитие.

Новолунието от вторник и сряда ще отключи нови възможности пред вас, ще преумножи шансовете ви за просперитет, ентусиазмът ви да заемете по-добри позиции в колектив и не само, благодарение на социалната ви активност, съответна- подкрепа от страна на околните. Шансовете в живота ви буквално могат да са на всяка крачка, а нивото на крайните успехи се определя от личната инициативност и амбиции които ще проявите.

Информационният поток е много усилен, „осветляващ”, полезен, не са изключени подобни ключови новини и/или прозрения- възползвайте се!

Въпреки всичко, в ежедневието ви и/или на работното ви място някой може да ви „мъти водата”, да се опитва да ви подведе. Пазете се от манипулации и интриги, опитайте се да ги стопирате още в началото, за да не прорастват през идния месец, че и повече…

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си…

В четвъртък, петък и събота-битови, имуществени или семейни приоритети изместват фокуса ви- не са изключени изненади, от страна на партньора ви или роднини. Дните са показателни за този сектор, насочвайте до колкото е възможно и без да поемате излишни рискове или като си направите правилна равносметка за „цената” на едно или друго решение.

В неделя- звездите са на ваша страна, притежавате доза късмет и все някой ще порадва сърцето ви.

СКОРПИОН

Все по-силен акцент в живота ви става материалното благосъстояние, необходимостта да го стабилизирате или да повишите доходите си. До средата на декември сте в силен период, така че да се доберете до алтернативни приходи, да сбъднете свое желание относно финансови потоци, но като разчитате на хора извън близкото ви обкръжение-предимно или като пътувате…

Същевременно не са изключени повишени разходи относно близки до сърцето ви хора, това може съща да са инвестиции в по-светлото бъдеще, включително и частна инициатива, ако това представлява интерес за вас.

Информационният поток продължава да е доста усилен, „знанието е сила”, която винаги е полезна, може да ви покаже силни и слаби страни при осъществяването на всяка цел. В подобен процес обаче, твърде вероятни са и изненади, способни да преобърнат предварителните ви нагласи или очаквания. За това е препоръчително да сте по-внимателни, да планувате повече на „момента”, за да сте адекватни на текущите предизвикателства ,така че да не се разминете с шансове по пътя си…

Избягвайте безпринципни спорове и се пазете от „удари под кръста”, предимно на работното ви място.

В дома и семейството ви може да има енергична личност, която да ви помага, стимулира, но понякога и дразни. Но на този етап, въздействието й върху вас се отчита повече за благотворно.

В друг вариант- заемате се с ремонти или преустройства, премествания, уреждане на битови въпроси ,за да подобрите фона си на съществуване.

В любовта- знакови новини, разяснителни разговори, понякога- необходимост от вземане на важни решения и нека те да са целесъобразни, скрепващи, а не обратното, понякога и под влияние на повишена емоционалност.

В понеделник сте под „светлината на прожекторите”- дайте най-доброто от себе си и то няма да остане незабелязано. Развръзки, равносметки…

Във вторник и сряда сме под влияние на Новолунието, то може да е своеобразно ново начало за материалния ви просперитет, възползвайте се от аспектацията на звездите от „приливната вълна” , която ще ви отведе далеч, особено, ако сте по-инициативни и имате визия крайния „пристан”.

В четвъртък, петък и събота сте социално активни, общуването може да ви превърти на ново ниво, насочвайте.

В неделя- мнозина предпочитат да си починат у дома или в компанията на най-близките си.

КОЗИРОГ

Основната енергия, която можете и трябва да влеете е в стабилизацията на материалното ви състояние. Инициативността и съответните постигнати резултати могат да са с давност- около две години и половина, имайте го предвид и не пропускайте някой шансове, понякога под формата на алтернативи, а в други случаи- като ви се налага да „жертвате” нещо старо и отживяло своето време за сметка на ново и по-перспективно. Сега можете също да получите подкрепа при нужда от съвсем неподозирани източници и/или извън близкото ви обкръжение.

Нещо дълбоко в душата ви се трансформира, защото променяте приоритетите си за бъдещо развитие, понеже сте поставени в обновена социална обстановка от шансове, но и предизвикателства, с които трябва да се справяте. Моментът не позволява отпускане, напротив, важно е да сте максимално мобилизирани- сега и до средата на декември, така че да задържите онова, което не желаете да си отиде, а и да се възползвате от оформящите се допълнителни варианти, които имат все по-ясни очертания на хоризонта.

В понеделник няма да ви липсва приятна компания или помощ при нужда.

Във вторник и сряда сме под влияние на Новолунието, за вас то може да е своеобразно ново начало, предимно в частта- неявни и неафиширани желания, вид алтернативи и смяна на посоката на развитие…Новолунието „осветява” и онова ,което е неуправляемо, „слабо звено” в живота ви и следователно е по-добре да го оставите зад гърба си, така че да не го „влачите” и през новата ви предстояща, лична година.

Информационният поток е усилен, но е полезно да не се предоверявате на всичко чуто, да се пазите от подвеждане, неискреност, че и интриги…

В четвъртък, петък и събота- вие притежавате достатъчно ресурси, за да насочвате сами събитията. На повърхността изплуват всички трупани емоции и не само, със съответните последици. Изненади. Препоръчително е да сте по-умерени и да не предизвиквате излишно Съдбата, освен, ако не сте готови и за последиците.

В неделя- печелите нещо…

ВОДОЛЕЙ

Основно можете да разчитате на инициативността си, която е значима към настоящия момент. Марс е все още във вашия зодиакален знак, зарежда ви с енергия, която можете и трябва да канализирате в конкретна и по-далечна цел, която ще се осъществява поетапно през идните поне две години. Ако все пак изпитате нервно напрежение- препоръчителни са физически и по-активни занимания, за да го разтоварите.

Повечето от вас ще влеят този енергиен ресурс в социална активност, която ще им извоюва нови позиции в колектив на работното място или пък сред приятели, ще имате шанс да привлечете на своя страна и влиятелни личности, които да са мост към собствените ви желания и цели.

Новолунието от вторник и сряда ще акцентира допълнително върху всичко горе-споменато, така че вие можете да се възползвате от своеобразна „приливна вълна”, която да ви отведе далеч- буквално или в преносен смисъл. Със сигурност обаче, няма да ви е скучно, около вас ще има много хора, на които да разчитате.

Все пак, изненади в информационния поток са повече от възможни, предимно в частта- на паричните потоци, любовни връзки, чувства и т.н. Ако нещо е на път да си отиде от живота ви или трябва да заплатите някаква допълнителна цена, имате шанс също на компенсации, ако сами ги инициирате и потърсите.

Полезно е все пак да се пазите от „удари под кръста”, да не поемате излишни рискове, които пряко ще се отразят на джоба ви. Ако става въпрос за чисто материални въпроси- препоръчително е да се допитвате до специалисти или доверени лица, преди да предприемете нещо, вземете решения и т.н.

В понеделник не са изключени своеобразни развръзки, осветяващи и по-далечни перспективи.

В четвъртък, петък и събота- новини, изненади, дните не протичат по предварителен график, планувайте на момента…

В неделя ентусиазмът ви се възражда.

РИБИ

Навлизате в период, който може да е ключов за социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения и т.н.

Новолунието от вторник и сряда може да подейства подобно на „пусков механизъм”, своеобразно съчетание от- амбиция, предизвикателства и възможности, които ще очертаят „таван от бъдещи успехи” , които могат да се стартират сега и до средата на декември, но да прорастват през цялата ви нова лична година.

През това време се оформят алтернативи на хоризонта пред вас, ако статуквото не ви удовлетворява, те може да са свързани с подкрепа от страна на важни за вас хора, влиятелни личности, партньори, също и такива, които се отчитат за „стоящи далеч от вас”, но кореспондиращи с тайни и/или по-далечни перспективи.

При някой Риби могат да възникнат шансове за по-крупни печалби, при сключване на договори, уреждане на наследствени въпроси, получаване на голям подарък- като развръзка на положени вече усилия, награда и т.н.

Същевременно, ако сте имали нереалистични мечти- те ще лъснат по особено ярък начин и ще ви принудят да направите рязък завой, защото пътят напред е затворен-образно казано.

Положението ви в колектив също се променя- защото се обновяват позициите ви в него, понеже се премествате на друго място или пък правите своеобразна чистка на най-близкото си обкръжение.

Внезапни или бързи, непланувани или принудителни разходи- също са възможни. Не поемайте излишни рискове в това поле.

В понеделник звездите са на ваша страна, възползвайте се!

Във вторник и сряда- пик от показателни събития и известия.

В четвъртък, петък и събота- няма да ви липсва компания, информационният поток продължава да бъде усилен, част от чутото може да остави дълбок отпечатък в съзнанието ви или пък да се отрази на онова, което имате-материално, но не само.

В неделя- мнозина имат нужда от почивка или усамотение

Източник: horoskop-astrom.com