Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (21-27 ноември)

ОВЕН

Тази седмица може да се окаже важна и дори съдбоносна за семейството и домашните ви дела като цяло. Може да ви бъде даден шанс, който да промени живота в семейството ви по някакъв начин. Ще ви се наложи да се разделите или да се откажете от нещо или от някого, за да дадете възможност на нещо хубаво да влезе в живота ви. Избягвайте конфликтите, те няма да доведат до нищо положително в живота ви тази седмица. Възможно е обаче сериозно да повлияят на ваши отношения или планове по негативен начин. В някои случаи може дори да се стигне до съдебно дело. Непредсказуеми могат да се окажат събитията в любовния ви живот. Ще имате едни планове, но други събития предстоят да се случат. За да няма разочарование оставете всичко да се развива по естествен ред. През седмицата може да се очаква важно или интересно събитие свързано с момче или млад мъж от семейното ви обкръжение. При мъжете до 35 годишна възраст седмицата вещае повече задължения и ангажименти в семейството или с роднини. Благоприятна седмица за покупки, за избор на Коледни или Новогодишни подаръци и други покупки за комфорта в дома ви.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица в мислите и плановете ви на преден план ще бъдат деца: ваши собствени, деца на ваши роднини или ако работата ви е свързана с деца. Ще планирате различни свои действия, ще обмисляте и анализирате всичко в детайли. Неприятности, чийто разрешаване ще е неотложно може да преживеят младите жени. Родените под знака на Телеца, като цяло ще имат по-трудни отношения с момичета или млади жени. Изненадата (въпреки, че ще имате някакви очаквания или надежди) ще бъде свързана с получаването на пари, на документ или договор от финансов характер. През седмицата може да ви се наложи да отложите едно посещение или гостуване или някой, когото очаквате да промени своя план. Внимавайте какви хора влизат в дома ви или в офиса ви и си пазете добре важните вещи, документи и информация. Тази седмица ще е динамична и емоционална за мъжете по отношение развитието на приятелски или бизнес отношения. Следете действията и информацията, която ще получите чрез мъж роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица ви предстои да създадете нови и интересни контакти с хора от близо и далеч. С някои от тях ще обмените полезна за вас информация, която ще ви послужи за в бъдеще. Особено внимание обърнете на хора родени под знака на Телец, Дева и Козирог, които живеят в друго населено място. Жените над 35 години ще имат своите притеснения свързани с пари, които едва ли ще успеят да разрешат точно тази седмица. За съжаление има много неща, които не зависят от вас. Въпреки по-големия стрес през седмицата, като цяло пред вас е време на важни за бъдещето ви успехи, контакти и действия. Нито един ден няма да е безсмислен през тази седмица. Мнозина ще за зарадват още сега на постигнати резултати. Ваши стари здравословни проблеми може да напомнят за себе си или да следите развитието на здравословното състояние на близък човек, който има сериозни проблеми от известно време насам. Седмицата ще зарадва мнозина с постигнати успешни резултати в работата или бизнеса. Седмицата е благоприятна за контакти с хора от различни държавни, съдебни или банкови институции.

РАК

През тази седмица може да срещнете хора, за които никога не сте предполагали, че можете да ги видите отново. Това може да стане чрез една неочаквана среща, чрез социалните мрежи в Интернет или чрез посредничеството на друг човек. Седмица, в която ще имате своите шансове да възобновите прекъснати отношения, да изгладите стари противоречия и др. Използвайте тези седем дни за разговори по спорни или деликатни въпроси с роднини, приятели или колеги. Благоприятно развитие могат да получат планове и действия свързани с наследство, грижи и управление на имоти на роднини, общо семейно имущество. Сега може да планирате ремонти, подобрения, премествания, отдаване под наем и др. Емоционално тази седмица ще сте нестабилни, с моменти на приповдигнато настроение и спадове като тъга, сантименталност, провокиране на неприятности или неприятно отношение към вас. Не търсете вината за това си състояние само в другите хора около вас. В голяма степен от вас зависи да повдигнете духа си, да си създадете някакво настроение чрез занимания с интересни неща и др. През тази седмица може да реализирате едно пътуване или да започнете подготовка за пътуване през следващият месец. Възможно е отсъствие от дома ви за няколко дни (евентуално за уикенда) или завръщане в дома ви. Въобще сега са възможни всякакви промени и събития в дома ви свързани с пътуване и далечни връзки. Благоприятна седмица за развитие на романтични и семейни контакти с хора, които живеят в друго населено място или държава. Жените обаче да избягват нови романтичните запознанства, и най-вече да имат специалните очаквания свързани с тях.

ЛЪВ

Тази седмица ще се окаже важна за жените родени под знака на Лъва. Предстоят ви важни решения свързани с пари или с финансови документи. Благоприятна седмица за съдебни и юридически дела, ако сте ангажирани с такива. Мнозина от вас ще са част от важно събитие свързано с баща, дядо или друг мъж от семейството. В някои случаи това може да е причина за пътуване през седмицата или през почивните дни. Благоприятно време за начало на съвместен живот или сключване на брак за мъжете.

Използвайте тази седмица за да хармонизирате, уредите или разрешите различни важни за вас финансови въпроси. Може да приключите с различни плащания и задължения за да имате повече ресурси и настроение за задаващите се декемврийски празници. Тази седмица ви предстоят срещи или разговори свързани с пари и бъдещи ваши действия от финансов характер с роднини, приятели или бизнес партньори. Особено благоприятна във финансов план седмицата може да се окаже за мъжете над 35 години. Може да опитате с малка сума пари своя късмет в някоя лотария или друга игра. Тази седмица не бъдете несериозни по отношение на собственото си здраве и избягвайте самолечение. Ще ви зарадва новина или събитие свързано с жена над 35 години, която живее настрани от вас: в друг дом или в друго населено място.

ДЕВА

През седмицата жените могат да очакват радостни моменти свързани с нова покупка, придобиване на собственост, подарък или жест на внимание от страна на любим човек. Интересно развитие или по-силни емоции може да имате в един служебен флирт. За родените под знака на Дева седмицата определено ще се запомни с приятно, запомнящо се събитие свързано с момиче или млада жена. То може да има връзка с приключване на един проблем, изпит, преместване на нова работа и др. През седмицата може да преживеете неочаквана среща или виртуален контакт с човек, който е имал специално място в миналото ви. Това може да бъде ваш интимен или брачен партньор, съученик, колега, съсед и др. През седмицата може да получите или да обсъждате покана за събиране, среща или важно обществено мероприятие. Като цяло тази седмица повечето от вас ще са емоционално нестабилни. Чести, необясними спадове в настроението, променливост в чувства и желания. Всъщност сега вие сте на прага на важен за вас успех, постигане/реализиране на ваше желание, цел. Ще ви се наложи да купите подарък свързан с личен празник на ваш роднина или приятел.

ВЕЗНИ

Тази седмица ще е както обикновено динамично време за вас. Ще имате срещи с приятели, събирания по различни поводи: както лични, така и на професионална/бизнес основа. Интересни разговори или взаимоотношения с хора отдалеч. Тази седмица ще успеете с малко по-голяма настъпателност и настойчивост да постигнете успех, който ще е важен за финансовите ви планове и очаквания. През седмицата ще имате повод за събиране или важно събитие свързано с момче или млад мъж. Тази седмица мъжете Везни ще проведат важен разговор с дете или млад човек предимно от семейството. Може да имате напразни притеснения или излишни тревоги свързани с дядо, баща, по-голям брат и ли друг роднина. На работното ви място може да възникне напрежение поради недоразумение, неотстъпчивост, некомпетентност или проблеми с недоволни клиенти (ако работите с такива). През тази седмица трудно ще вземете решение или ще направите промяна свързана с жилището ви или с друг имот, което може да ви създаде подтиснато настроение за даден период от време.

СКОРПИОН

През тази седмица ще проведете разговор свързан с бъдещо майчинство или с дете. Възможно е да се обсъжда или да се предприемат конкретни действия свързани с разходи за ваше дете/внуче за образование, дом, скъпа вещ и др. Една прибързано изживяна радост при мъжете сега ще се окаже фалшива, невярна. Една илюзия, вследствие на невярна или непроверена информация, промяна в обстоятелства и др. Тази седмица с хитрост някои от вас може да направят крачка напред, но няма да е за дълго. Среща или разговор с момиче, млада жена, което ще е под силен стрес, уплаха или притеснение за нещо. Сълзите и не са фалшиви. Тя наистина носи голяма болка в сърцето си, независимо от това какво показва пред обществото. Възможно е пътуване, за което не сте имали предварителен план или уговорка. През седмицата очаквайте изненада или неочаквано събитие свързано с жена Близнаци, Везни или Водолей. Жените ще могат да се зарадват на интересна или полезна информация от финансов характер или да получат пари (но не от заплата). Мъжете ще планират конкретни свои действия свързани с дома, битови ремонти, подобрения и други, които ще реализират преди важните декемврийски празници. Възможно е да обмисляте своите действия или участие в едно семейно събиране.

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица ви предстоят срещи и контакти с най-различни хора отблизо и далеч. Такова едно влияние предполага и повече нови запознанства или контакти с нови хора. Сега ще имате силно притеснение докато един ваш план или желание се реализират. Може да очаквате радостна новина свързана с дете: бременност, раждане на дете, успех на дете и др. Седмица, в която някои жени ще се зарадват на желана бременност или на раждане на собственото си дете. Седмицата не е от най-благоприятните за пътуване, тъй като са възможни различни спънки, затруднения и усложнения. Възможни са разочарования от неуспешно пътуване или разочарование свързано с хора отдалеч. Тази седмица може да получите покана за среща, гостуване или събиране свързано с жена. Жените до 35 годишна възраст ще трябва да вземат важно решение за свое действие или ангажимент през следващият месец. Мъжете Стрелец ще очакват събития, новини или нови възможности, които да се отразят благоприятно на личния им или семеен бюджет. Възможно е пътуване свързано с определена цел (грижа за имот) или планиране на такова за следващите седмици.

КОЗИРОГ

През тази седмица действията или намесата на жена в семейния ви живот ще е причина за спор или конфликт. Трудни ще са на моменти отношенията в дома на жените Козирог. Конфликтите могат да изчистят противоречията, но не винаги... Тази седмица очаквайте някаква придобивка, подарък или покупка. Ще имате възможност за разрешаване на материален или битов проблем с неочакван за вас успех и др. Благоприятно време за развитие на въпроси и дела от имуществен характер. Тази седмица може да получите покана за събиране, гостуване по важен повод. На мнозина ще им предстои посещение в съдебна или юридическа институция свързано с документ или друг важен ангажимент.

През тази седмица може да намерите забравена или загубена вещ, да ви върнат стар заем и др. Мъжете до 35 години ще получат неочаквана новина, покана или предложение. Мъжете над 35 години ще имат причини да се замислят върху конкретни свои преживявания през заминаващата си 2016 година. Ще има някаква изненада около дете: ваше собствено или от семейното ви обкръжение. Мнозина ще се зарадват на получаването на пари.

ВОДОЛЕЙ

Любовният ви живот тази седмица ще е непредсказуем. Новина или телефонен разговор с любим човек може да ви озадачи, обърка и дори да ви натъжи поради собствената ви интерпретация на получената информация. Благоприятна седмица за разрешаване на финансови дела, задължения, плащания, оформяне на документи и договори и др. Получаване на пари, за които сте имали предварителни притеснения, въпросителни относно сумата, която ще получите и др. Ваше дете или внуче може да се откаже от свой план, желание или мечта. Възможно е този отказ да има връзка с ваше действие или разговор, който сте имали преди време. Съновидение свързано с малко дете или млад човек, което ще ви озадачи поради трудността за неговото разгадване. Жените ще могат да се зарадват на една покупка, придобивка или подарък. Новина, писмо или телефонен разговор с момче или млад мъж ще ви провокира към сериозен размисъл. Изненади в семейството си могат да очакват мъжете Водолей. Седмицата може да ви зарадва с пари извън заплата, печалба от някаква игра и др.

РИБИ

През тази седмица ще имате сериозни професионални ангажименти, разговори или срещи. Работата, бизнеса ще е тема на разговор и с приятели, с които имате общи идеи, планове или проблеми. Нова идея или ново предложение за работа, ангажимент може да възникне с човек, който е от приятелското ви обкръжение. Предстои ви важно решение или разговор с човек от друго населено място. Каквато и да е конкретната причина, ще е трудна и сложна за вас ситуация, преди всичко в емоционален план. Тази седмица ще се зарадвате на една изненада, на добре скрита тайна или събитие от вас. Определено това е едно положително и позитивно събитие, с продължение през следващите седмици. Изненада за жените Риби от страна на роднини, съседи или приятели. Жените ще могат да разговарят по теми свързани със заплата, премия, бизнес въпроси свързани с пари и др. Може да преживеете някаква изненада от страна на романтичния си или интимен партньор. Мъжете ще са склонни да приемат една допълнителна работа с цел да спечелят малко повече пари за декемврийските празници. Вниманието ви ще ангажира момиче или млада жена, която ще пътува тази седмица или, която ще пристигне отдалеч.

Източник: astro.velida.net