Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (14-20 ноември)

ОВЕН

През тази седмица ще отпадне едно притеснение за вас. Най-вероятно то ще е свързано с романтична или семейна връзка. Ще имате благоприятна седмица за лечение, възстановяване и рехабилитация. Тази седмица обаче може да се окаже доста неприятна и непредсказуема, ако в живота си сте допуснали да изградите връзка или да постигнете успех върху една лъжа или измама. Сега това може да се окаже причина за сериозен трус, неприятности или разочарования. Може да усетите разклащане на усещането ви за стабилност и недосегаемост. Конкретно събитие ще ви постави в една почти безизходна ситуация. През седмицата очаквайте събития, новини или събиране свързано с момче или млад мъж. Най-вероятно това ще е свързано с вашия дом или с хора от семейното ви обкръжение. При жените може да възникне ангажимент свързани с родители или по-възрастни родственици. Мъжете ще са склонни към романтични приключения, нови запознанства, флиртове или неангажираща авантюра. 


ТЕЛЕЦ
Тази седмица за вас Телци са възможни проблеми от финансов характер свързани с мъж ваш приятел или роднина. Затруднения и спънки могат да възникнат при получаване на пари чрез документ, банка или чрез мъж. Здравето на моменти ще напомня за себе си и за необходимите грижи, които трябва да полагате за него. Избягвайте стреса и се опитайте да мислите позитивно при всяка по-сложна или емоционална ситуация през седмицата. Възможно е да ви се наложи да помогнете в една ситуация на син, внук, племенник и др. Седмицата ще е в някаква степен трудна за вас. Преди всичко ще имате по-големи домашни грижи и задължения.
Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат на вас за да бъдат разрешени. Ще имате повече отговорности спрямо близки хора и др. Жените ще са в очакване на важна новина или информация. При мъжете ще има интересни събития в любовта или на работното място.

БЛИЗНАЦИ

Жените Близнаци тази седмица може да преминат през една промяна в образованието или работата си, да отсъстват от работното си място поради някаква причина и др. Ще успеете да разрешите проблем или противоречия възникнали между вас и човек от семейното си обкръжение. Въобще тази седмица ще имате възможност да намерите компромиси по деликатни въпроси, които ви тормозят напоследък. Тази седмица ще обмисляте възможността за едно пътуване или покана, която сте получили да посетите някого, който живее надалеч от вас. Съществуват някои възможности за проблеми в едно пътуване през седмицата и е добре да се виждат нещата реално и да не си правите илюзии, напразни надежди за каквото и да било. Във финансов план ще възникнат някои непредвидени ситуации, но с малко повече разум и добре пресметнати действия ще може да излезете от всяко едно затруднение. Повечето мъже ще получат покана за събиране по специален повод. В сряда бъдете отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина.

РАК

Седмицата ще донесе успех за семейството ви, късмет в една важна за вас дейност, задача или надежда. Очаквайте добри новини за вас от човек който живее в друго населено място или държава. През седмицата ще възникнат някои емоционални недоразумения или конфронтации в живота на младите жени. Вероятно вие ще преживеете нещата по-емоционално отколкото партньора ви. В някои случаи може да настъпи охлаждане на отношенията ви за определено време, което ще ви е нужно за преосмисляне на връзката, която имате в момента. Мъжете ще имат възможност да направят покупка, която е важна за тях или за която отдавна събират средства. Леки здравословни проблеми свързани с дъщеря или внучка, които може да са вследствие определени преживявания в личния и живот. Може да очаквате личен празник, рожден ден, имен ден и други свързан с момче или млад мъж. Изненадата тази седмица по някакъв начин ще има връзка с дете или млад човек и ще е причина за един по-сериозен размисъл. Могат да се очакват интересни събития (които не е задължително да ви засягат пряко) в събота и неделя.

ЛЪВ

През тази седмица голяма част от вас ще имат важни финансови или бизнес отношения с мъж, включително подписване на договор, споразумение и др. Тази седмица може да ви разгневи един неочакван за вас опит за измама или манипулация. Дори самия факт, че някой ви предлага да извършите нещо такова ще е достатъчно за да сложите край на вашите отношения. По същия начин ще реагирате ако подобно действие има спрямо човек от семейството ви, родител, брачен партньор, дете. Тази седмица ще сте притеснени от някои неблагополучия или проблеми в живота на близка жена, особено поради факта, че вие с нищо не можете да помогнете, тъй като нещата няма да зависят точно от пари. Жените може да имат неясна и объркана седмица, в която трудно ще вземат решение или ще предприемат важни стъпки и действия. Вероятно е събиране свързано с момиче или възрастен мъж. Сега може да ви зарадва жест на внимание, подарък или помощ от страна на баща, дядо или по-голям брат. В любовта може да очаквате интересни преживявания, особено ако сте в началото на една нова романтична връзка.

ДЕВА

През тази седмица ви предстои ви разговор, обсъждане на неща, които касаят бъдещето ви, бъдеща позиция, план и др. Бъдете сериозни, отговорни, разумни и най-вече реалисти в разговорите, които ви предстоят. Очаквайте тази седмица успех на близък човек в негова професионална или обществена изява. Ще успеете да намерите разрешение или ще получите помощ за да приключите с неприятност, която касае здраве, дете или внуче. През седмицата ще възникнат битови или имуществени проблеми в дома на приятели или съседи, които ще ви касаят и вас по някакъв начин. Тази седмица може да бъде запомнена с важна за вас среща или събиране. Възможно е да имате повод да поканите хора в къщи. Mоже вие самите да бъдете поканени в дома на роднини или приятели. Не започвайте нови неща в понеделник. В петък бъдете максимално активни, не мързелувайте и не отлагайте работа или задачи за другата седмица.

ВЕЗНИ

Тази седмица може да ви зарадва с получаване на пари, финансов документ (включително кредит). В някои случаи може да получите пари чрез човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. През седмицата може да ви разтревожи неприятна новина или събитие свързано с жена или с жени. Раздяла с жена поради определени обстоятелства, които спират или пречат на вашите отношения да продължат за в бъдеще. През тази седмица има вероятност неочаквано да разкриете, да разберете за една илюзия, измама, с която сте живяли напоследък и която може да засяга вашия личен или професионален живот. Само по себе си това събитие не ви носи загуба, но емоционално ще трябва да се сблъскате с нещо, което носи трудно преживяване.През седмицата жените ще имат разговор, който ще предизвика неочаквано решение или нова идея, план. Тази седмица мъжете ще имат повече ангажименти с роднини.

СКОРПИОН

Тази седмица ще бъде важна за вас поради контактите, които ще имате с родители или с по-възрастни родственици. Предстои ви събитие свързано с хора над 35 годишна възраст, които ще празнуват свой личен празник, юбилей, успех и др. Съдбата може да ви срещне със специален човек именно тази седмица, независимо начина по който това ще стане: дали ще е в реалния във виртуалния свят. Стар конфликт или проблем в семейството отново може да пламне с голяма сила и да даде сериозно отражение на връзките ви както с брачния ви партньор, така и с други родственици. Не позволявайте емоциите да излязат извън контрол, защото трудно ще върнете хармонията обратно. Предстои ви да вземете важно решение, или да предприемете действия, ангажименти и други свързани с имот или имущество, които не използвате в момента или на които сте наематели. В някои случаи е възможно продажба на подобно имущество или преместване. Не пренебрегвайте нито една информация, която ще получите в сряда и четвъртък.

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица може да ви зарадва новина, телефонен разговор или покана от страна на приятели. Сама по себе си информацията, която ще дойде от тях ще е полезна и важна за вас. Интересни събития може да очаквате в отношенията си с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Могат да възникнат неприятности в любовния ви живот ако имате партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Същото важи и за родственици родени под един от тези три знака, които ще са трудно предсказуеми в действията и решенията си тази седмица. Тази седмица може да ви зарадва събитие свързано с малка печалба, награда, придобивка. Опитайте късмета си с малка сума пари в някоя игра или лотария. Избягвайте да давате или да искате пари в петък. Сряда в голяма степен ще е непредсказуем ден, с някои скрити послания в него.

КОЗИРОГ

Може да започнете тази седмица с благополучното разрешаване на битов или имотен проблем, ангажимент, задължение. Сега може да намерите разрешение на спорен въпрос от материален характер. Благоприятна седмица за уреждане на дела свързани със собственост, която ви се полага по право. Приходите тази седмица в домашния ви бюджет няма да са това, което искате или очаквате, така че добре планирайте разходите си. Възможно е получаване на пари, чрез документ, но по някаква причина, това може да е и разочарование или проблем за вас. През седмицата ще се преживее радостно или специално събитие, личен празник свързан с мъж от близкото ви семейно или приятелско обкръжение. Очаквайте среща, разговор или друг специален момент свързан с мъж, който живее или работи в друго населено място. Интересен телефонен разговор може да проведете през почивните дни.

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица ще очаквате развитието на определени събития в живота на роднина или приятел, тъй като те ще ви засягат пряко. От тях ще зависят ваши бъдещи решения и действия. Ще успеете да постигнете разбирателство, помирение с приятел, с когото сте имали недоразумения, спорове или конфликти напоследък. Една неочаквана ситуация или събитие може да ви срещне с нов, непознат човек, който тепърва ще бъде част от бъдещето ви. Тази седмица ще донесе интересни възможности при жените по отношение финансовото обезпечаване на различни планове, ремонти, премествания свързани с дома или интериора в него. Възможно е получаване на пари от жена (най-вероятно роднина). Мъжете могат да използват тази седмица за възстановяване или хармонизиране на проблематични отношения. В петък избягвайте да давате обещания, предстоят промени в плановете ви.

РИБИ

Тази седмица може да очаквате пари благодарение на собствените си усилия, работа, семейни връзки, чрез съдебна или юридическа институция или чрез човек, който живее в друго населено място. През тази седмица е възможно да постигнете благоприятно развитие на съдебен или юридически казус от финансов характер. Ще следите и очаквате развитието на събития в живота на човек от приятелското ви обкръжение. Възможно е да очаквате и изпълнението на обещание дадено ви от човек, който е приятел или роднина от страна на брачния ви или интимен партньор. Действията на момче или млад мъж могат да ви донесат някакво разочарование или загуба свързани с неголяма сума пари. Тази седмица пазете портфейла и личните си документи на обществено място. В любовен план ще възникнат някои сложни моменти или противоречия, но в същото време може да изживеете приятни моменти с любимия си човек. Събития или действия свързани с изневяра тази седмица не бива да бъдат осъждани прибързано. 

Източник: astro.velida.net