Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (7-13 ноември)

ОВЕН

Тази седмица ще зарадва мнозина от представителите на зодията с любовни преживявания. Възможно е създаване на нова връзка или развитие на настоящата ви връзка към по-сериозно обвързване. Предстоят ви по-сериозни и отговорни разговори с любимия човек относно вашето бъдеще. Непредвидими ще се окажат отношения с партньори родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Изненадващо събитие при мъжете свързано с някакъв вид загуба, провал или нови проблеми около стари неприятности и грижи. През седмицата е възможно възобновяване на отношения с мъж, с когото сте изгубили връзка във времето поради различни житейски причини. Новина или предложение, което ще получите тази седмица ще ви накара да размислите сериозно върху ползите и перспективите, които носят. В повечето случаи това ще касае вашата работа, бизнес, нови професионални възможности, обществена или политическа публична изява и др.Внимание ще отделите и на ваша специална комуникация с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

ТЕЛЕЦ
Голяма част от жените ще пътуват тази седмица или ще се ангажират с посрещането на жена, която ще дойде от друго населено място. Въобще за жените седмицата ще донесе различни събития и емоции свързани с пътуване или с хора отдалеч. Тези хора могат да бъдат ваши роднини, стари или нови приятели, бизнес партньори. През тази седмица може да се натъжите или разочаровате от действията на приятел, който ще ви даде предварителна надежда или обещание, което няма да се случи или няма да изпълни. Не бързайте да се сърдите или да го съдите преди да сте разбрали причината. Възможна е временна раздяла с интимния ви партньор поради пътуване или друга причина. Избягвайте тази седмица прояви на ревност, мнителност, налагане на собственото ви мнение като единствено правилно. През седмицата е възможно да преживеете разочарование от човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. Важна новина или събития свързано с баща или по-голям брат. Също така е възможно събиране свързано с мъж, за което да сте информирани/поканени предварително.

БЛИЗНАЦИ
Пред вас е една благоприятна седмица за напредък или приключване на ангажименти свързани с наследство, имущество на родители, пенсия, застраховка и др. Ще имате причина да се зарадвате на действия, на среща или договореност с жена, от която още тази седмица може да получите пари или друга материално-финансова облага. Жените ще могат да преживеят една приятна изненада, награда или печалба. По-трудна ще е седмицата за тези от вас, които поради някаква причина са разделени с децата си. За вас емоционално ще възникнат моменти на депресия, тъга, самотност. Тази седмица може да получите разочароваща или неприятна новина свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Вероятно е това да има връзка с проява на слабост, липса на воля, самонадеяност, която да е предизвикала инцидент и др. Благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора отдалеч. През седмицата може да преживеете неочаквана среща или неочаквано странен и много емоционален сън.

РАК
През тази седмица може да имате проблеми с непознати или трудни хора по характер, които живеят или работят в друго населено място или държава. Внимавайте в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Козирог и Дева, особено ако те са ваши колеги, работодатели, началници, клиенти или бизнес партньори. Неприятности, закъснения или затруднения могат да възникнат, ако ви се налага да пътувате тази седмица. Бъдете предпазливи и тактични както с хората, с които ще пътувате, така и с транспорта, който ще използвате. Тази седмица мъжете може да купят нещо полезно и необходимо за дома си. Възможни са ангажименти от най-различно естество свързани с жилището ви или с друг допълнителен имот. Радостните събития през седмицата може да с свързани с новина, касаеща важна промяна, която ви предстои. Сега може да ви зарадва предложение, покана или признание за вашия труд и постоянство. Следете събитията, които ще се случат в сряда. Колкото и да са те незначителни, те могат да се окажат решаващи за ваши важни решения и действия до края на годината.

ЛЪВ
През тази седмица ви предстоят разходи за момиче или млада жена. Причината за тях може да са както лични, семейни празници, така и да възникне нещо съвсем ново и неочаквано. През седмицата мнозина ще получат радостна новина свързана с момиче или покана за събиране, празник свързан с нея. Очаквайте гости в дома си или семейно събиране, пътуване, което ще ви струва по-голям разход на средства, но емоциите ще са много силни и ще оставят незабравими спомени.
Седмицата ще ви зарадва с една изненада, която ще ви даде голяма надежда, за нещо което има особено важно значение за вас. Очаквайте през седмицата неочаквани събития свързани с хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак. Благоприятните ви дни за вземане на самостоятелни решения или действия са вторник и четвъртък. Отделете време в сряда за духовното си развитие.

ДЕВА
През тази седмица ви предстои ви разговор, обсъждане на неща, които касаят бъдещето ви, бъдеща позиция, план и др. Бъдете сериозни, отговорни, разумни и най-вече реалисти в разговорите, които ви предстоят. Очаквайте тази седмица успех на близък човек в негова професионална или обществена изява. Ще успеете да намерите разрешение или ще получите помощ за да приключите с неприятност, която касае здраве, дете или внуче. През седмицата ще възникнат битови или имуществени проблеми в дома на приятели или съседи, които ще ви касаят и вас по някакъв начин. Тази седмица може да бъде запомнена с важна за вас среща или събиране. Възможно е да имате повод да поканите хора в къщи. Mоже вие самите да бъдете поканени в дома на роднини или приятели. Не започвайте нови неща в понеделник. В петък бъдете максимално активни, не мързелувайте и не отлагайте работа или задачи за другата седмица.

ВЕЗНИ

Тази седмица може да ви зарадва с получаване на пари, финансов документ (включително кредит). В някои случаи може да получите пари чрез човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. През седмицата може да ви разтревожи неприятна новина или събитие свързано с жена или с жени. Раздяла с жена поради определени обстоятелства, които спират или пречат на вашите отношения да продължат за в бъдеще. През тази седмица има вероятност неочаквано да разкриете, да разберете за една илюзия, измама, с която сте живяли напоследък и която може да засяга вашия личен или професионален живот. Само по себе си това събитие не ви носи загуба, но емоционално ще трябва да се сблъскате с нещо, което носи трудно преживяване. През седмицата жените ще имат разговор, който ще предизвика неочаквано решение или нова идея, план. Тази седмица мъжете ще имат повече ангажименти с роднини.

СКОРПИОН
Тази седмица ще бъде важна за вас поради контактите, които ще имате с родители или с по-възрастни родственици. Предстои ви събитие свързано с хора над 35 годишна възраст, които ще празнуват свой личен празник, юбилей, успех и др. Съдбата може да ви срещне със специален човек именно тази седмица, независимо начина по който това ще стане: дали ще е в реалния във виртуалния свят. Стар конфликт или проблем в семейството отново може да пламне с голяма сила и да даде сериозно отражение на връзките ви както с брачния ви партньор, така и с други родственици. Не позволявайте емоциите да излязат извън контрол, защото трудно ще върнете хармонията обратно. Предстои ви да вземете важно решение, или да предприемете действия, ангажименти и други свързани с имот или имущество, които не използвате в момента или на които сте наематели. В някои случаи е възможно продажба на подобно имущество или преместване. Не пренебрегвайте нито една информация, която ще получите в сряда и четвъртък.

СТРЕЛЕЦ
Тази седмица може да ви зарадва новина, телефонен разговор или покана от страна на приятели. Сама по себе си информацията, която ще дойде от тях ще е полезна и важна за вас. Интересни събития може да очаквате в отношенията си с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Могат да възникнат неприятности в любовния ви живот ако имате партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Същото важи и за родственици родени под един от тези три знака, които ще са трудно предсказуеми в действията и решенията си тази седмица. Тази седмица може да ви зарадва събитие свързано с малка печалба, награда, придобивка. Опитайте късмета си с малка сума пари в някоя игра или лотария. Избягвайте да давате или да искате пари в петък. Сряда в голяма степен ще е непредсказуем ден, с някои скрити послания в него.

КОЗИРОГ
Може да започнете тази седмица с благополучното разрешаване на битов или имотен проблем, ангажимент, задължение. Сега може да намерите разрешение на спорен въпрос от материален характер. Благоприятна седмица за уреждане на дела свързани със собственост, която ви се полага по право. Приходите тази седмица в домашния ви бюджет няма да са това, което искате или очаквате, така че добре планирайте разходите си. Възможно е получаване на пари, чрез документ, но по някаква причина, това може да е и разочарование или проблем за вас. През седмицата ще се преживее радостно или специално събитие, личен празник свързан с мъж от близкото ви семейно или приятелско обкръжение. Очаквайте среща, разговор или друг специален момент свързан с мъж, който живее или работи в друго населено място. Интересен телефонен разговор може да проведете през почивните дни.

ВОДОЛЕЙ
Тази седмица ще очаквате развитието на определени събития в живота на роднина или приятел, тъй като те ще ви засягат пряко. От тях ще зависят ваши бъдещи решения и действия. Ще успеете да постигнете разбирателство, помирение с приятел, с когото сте имали недоразумения, спорове или конфликти напоследък. Една неочаквана ситуация или събитие може да ви срещне с нов, непознат човек, който тепърва ще бъде част от бъдещето ви. Тази седмица ще донесе интересни възможности при жените по отношение финансовото обезпечаване на различни планове, ремонти, премествания свързани с дома или интериора в него.
Възможно е получаване на пари от жена (най-вероятно роднина). Мъжете могат да използват тази седмица за възстановяване или хармонизиране на проблематични отношения. В петък избягвайте да давате обещания, предстоят промени в плановете ви.

РИБИ
Тази седмица може да очаквате пари благодарение на собствените си усилия, работа, семейни връзки, чрез съдебна или юридическа институция или чрез човек, който живее в друго населено място. През тази седмица е възможно да постигнете благоприятно развитие на съдебен или юридически казус от финансов характер. Ще следите и очаквате развитието на събития в живота на човек от приятелското ви обкръжение. Възможно е да очаквате и изпълнението на обещание дадено ви от човек, който е приятел или роднина от страна на брачния ви или интимен партньор.Действията на момче или млад мъж могат да ви донесат някакво разочарование или загуба свързани с неголяма сума пари. Тази седмица пазете портфейла и личните си документи на обществено място. В любовен план ще възникнат някои сложни моменти или противоречия, но в същото време може да изживеете приятни моменти с любимия си човек. Събития или действия свързани с изневяра тази седмица не бива да бъдат осъждани прибързано. 

Източник: astro.velida.net