Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17-23 октомври)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, ще се събуди волята ви и ще се генерира енергия за големи промени в различна позиции за реализиране на проекти и желания. Високата енергия може да доведе до физическа активна дейност, за оформяне на тялото или за откриване удоволствието от екстремните спортове. С ясно изразена амбиция ще премислите и формулирате по нов начин целите и подходите си. Дори в някои случаи ще е необходимо да смените тотално начините, по които сте действали до сега. Бъдете особено внимателни във вторник и сряда.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, през тази седмица с преминаването на управителката Венера в огнения знак Стрелец отношението към парите ще е напълно лежерно. Няма да се безпокоите особено, ако нямате достатъчно пари в момента, защото ще знаете, че това е временно явление. Пословичният оптимизъм, че нещата ще се наредят, ще ви спаси от безпокойство и угриженост. Накрая ще се окаже, че сте били напълно прави и ще се получи това, което искате без да сте направили каквито и да е било усилия.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, ако се наложи да говорите речта ви ще е язвителна, ще казвате това, което мислите, без да се притеснявате, че може да обидите някого незаслужено. Ще сте арогантни нервни, дръзки, постоянно гълчейки и карайки се, недоволни от случващото се около вас. Ще поемате ненужни и непримерени рискове. В същото време няма да ви липсва способност да виждате всички страни по определен въпрос и точно заради това ще умеете да компрометирате хората.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, пълнолунието, което беше на 16 октомври неделя е известно като Ловджийска луна. Ако се пропуснали някои от ритуалите, може да се възползвате от първите два дни на новата седмица.Това е идеалното време за заклинания, насърчаващи творчеството, просперитетa и за по-добрите семейни отношения. Подарете на човека, с когото искате да скрепите отношенията си, невен или лайка. Може да му направите и чай от тези билки и да го изпиете заедно, за да заздравите връзката си.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, това е последната седмица в която управителя Слънце ще във въздушното владение на знак Везни. Ще сте заети с постоянно уравновесяване на партньорството, което може да издърпа блюдата надолу или постоянно ще притегляте и измервате качествата, честност или справедливост със своите блюда на настоящите си връзки. Ще символизирате баланса на силите, получаващи се при равноденствието. От неделя Слънцето плавно ще премине в следващия зодиакален знак Скорпион.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица в живота ви могат да се случват изненадващи събития, за някои от които ще бъдете напълно неподготвени. Ще сте склонни към мислене, изказвания и действия, които ще са странни и неприятни за другите. Ще избягвате или ще се противопоставяте на нещо радикално ново или необичайно. Можете да застанете в активна опозиция или дебат, а един разговор с вас може да се окаже истинско приключение за опонентите. Особено внимателни бъдете във вторник и сряда.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, ще бъдете по свободолюбиви, философски настроени и оптимистични през тази седмица. Ще се смеете, закачате и шегувате, ще се забавлявате и ще увличате с позитивното си настроение околните. Но все пак ще знаете, че живота не е низ от непрестанни развлечения, а стремеж към растеж и развитие. Извънредно високи ще се очаквания ви и ще сте убедени, че ще се случи нещо много по-добро, затова няма да можете да спрете на едно място, а непрекъснато ще действате.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, динамична и много активна седмица. Събитията ще се случват бързо и светкавично, като голяма част от тях ще бъдат извън вашия контрол. Необичайно високото емоционално ниво ще се нуждае от постоянно позитивно разтоварване. Ще имате потребност да се преобразува излишъкът от емоционална и физическа енергия в конструктивна реализация. Във вторник и сряда бъдете изключително внимателни и не предприемайте прибързани и необмислени действия. От неделя Слънцето ще ви гостува.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, с настъпването на новата седмица планетата на любовта и хармонията Венера ще прекрачи огненото ви владение. Ще сте благоразположени, отзивчиви, добри по природа, сърдечни и много оптимистични. Ще привличате към себе си хора от чужди страни и култури, като е възможно с някои от тях да сключите финансови сделки и да бъдете за дълго задгранични партньори. Ще се появи шанс за успех, а с него и чувството за удовлетвореност от постигнатото, увереност в собствените сили и оптимизъм.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, през тази седмица ще преобладават прибързаните и необмислени действия. Много неща ще се налага да започнете отново. Ще се изисква по дипломатично поведение с колегите и не трябва да натрапвате собственото мнение, докато не го поискат. Ще се наложи да преобразувате излишъка от емоционална и физическа енергия в конструктивни реализация и колкото по бързо го осъзнаете се справите с тази задача, толкова по малко трудности и проблеми ще ви съпътстват.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, през тази седмица ще си поставите реални цели и ще направите план как да я постигнете. След като се съсредоточите в това, ще започнете да проявявате продуктивна енергия, която ще върне загубеното ви самочувствие. Ще се опитате да не позволите на въображението да доминира. Ако се почувствате неспокойни, фокусирайте се върху настоящето, забелязвайки осезаеми детайли, които могат да ви помогнат в деликатни ситуации и страховете мигновено ще се разсеят.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, през тази седмицата не предприемайте кардинални решения и важни стъпки, тъй като някои от тях няма да имат реализация в бъдеще, а ще отнемат само време и значителни усилия. Вниманието ви като цяло ще бъде фокусирано върху личните взаимоотношения и партньорствата. Ще действате под влияние на емоции, чувства и вълнения. Доверите на интуицията, която ще ви помага и ще работи във ваша полза. Опитайте се да се съсредоточите върху това, което наистина искате, не разсейвайте енергията си в различни посоки.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)