Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10 - 16 октомври)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, в четвъртък и петък ще имате твърд нрав и остър език, ще говорите без да мислите, ще кажете неща, които ще създадат конфликт в живота ви и за които по-късно може да съжалявате. Пълнолунието в неделя във вашия знак ще ви прави особено енергични и действени, с добавка на подходящата доза емоция. Индивидуални, амбициозни и целенасочени, ще искате да свършите нещата по вашия си начин, с простор за изява и без ограничения и рамки. Лесно ще споделяте идеите си с другите и ще търсите бързи решения.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец и през тази седмица от първостепенно значение ще бъдат връзките и контактите, като ще поставяте много високи изисквания към партньорите си. Стриктно ще изисквате от тях изпълнение на всички задължения във връзката. Ако това не се случи много бързо ще преминавате от едно чувство към друго. Само внимавайте да не прекалявате и да не прекрачите границата, от която няма да има връщане назад. Ще се наложи да се справите със страстите, желанията, изблиците, силните си увлечения и пристрастявания.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, през тази седмица ще спорите повече от обикновено, което може да обиди или отчужди хората от вас. Може да бъдете добър в дискусиите, но трябва да се научите да хармонизирате речта си и да не бъдете толкова предизвикателни и провокативни в начина си на изразяване. В четвъртък и петък нрава и импулсивния характер ще провокира да говорите без да мислите и евентуално ще кажете неща, за които по-късно ще съжалявате.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, Пълнолунието в Овен е изключително подходящо време за довършване на неща, които вече сте започнали, но искате да внесете нов елемент в тяхната реализация. Времето е подходящо за тласък и на изостанали проекти и дейности, за които ви е трябвало повечко енергия - неща в сферата на личностното развитие, лидерството, новаторството, иновациите, експерименталните области, нестандартната реклама, съревнователни и състезателни инициативи, неправителствените организации или независимите творчески проекти.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, Пълнолунието в сходния огнен знак Овен е време за дейности, които са ви по сърце, вдъхновяват ви истински и извират от самата ви същност. Можете да потърсите нов фокус на вашите желания. Пълнолунието също така може да освети области, относно които сте имали нужда от яснота и увереност, за да предприемете действие. Доверете се на интуицията си и вярвайте в себе си. Ще проявите най-характерните си особености и специфични умения.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица ще имате склонност да спорите и така бихте могли да обидите или отчуждите хората около вас. Вероятно ще сте добри в дебатите, но трябва да се научите да хармонизирате речта си и да не бъдете толкова нападателни или конфронтиращи в начина на изразяване. Ще проявите бърз ум и остър език. Понякога ще говорите без да мислите и ще кажете неща, които ще създадат конфликт в живота ви и за които по-късно може да съжалявате.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, Пълнолунието в противоположния знак Овен в края на седмицата е подходящо време за овладяване импулса на покоряване в личен или в професионален план, въпреки че точно Пълнолунието в Овен ще ви прави харизматични, жизнерадостни и енергични. Приключенският дух ще е много силно изявен. Никакви пречки не могат да ви се опрат. Ако сега завладявате нови „територии", все пак направете още веднъж равносметка за правилността на избора и тактиката.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, в края на седмицата е възможно да ви съпътстват разочарования и затруднения в социалните дейности. Не е подходящо време за уреждане на юридически казуси, правни въпроси и водене на съдебни дела. Много разногласия и дискусии допълнително ще ви безпокоят и изнервят. Контролирайте емоциите и не пропилявайте енергията си в абсолютно безсмислени и ненужни полемики или спорове. Опитвайте се доколкото можете да спазвате мярката на всяка цена.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, с Пълнолунието в сходния огнен знак Овен ще отстоявате себе си и с лекота ще поемате инициативата. Размотаването и подробностите ще ви дразнят. Внимавайте само с нетърпението, прибързаните изводи и отдаването на прекалени предизвикателства. Ако сте прями с другите, те ще го оценят, но спазвайте мярката, защото страстите лесно могат да се разпалват. Избягвайте споровете, всеки ще настояват за собствената си истина, а нечестните битки могат да завършат с пълен провал.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, безпокойството ще е водещо през тази седмица. Ще е необходимо е да се отърсите от инстинктивната тревога и подсъзнателните страхове. Избягвайте дразнещите, вадещи от равновесие мисли. Ще витаете в безпочвени и абстрактни напълно нереални размишления. Всичко това ще ви отдалечи от действителността, което може да е пречка за вършене на рутинни, ежедневни дейности. Но само вие знаете как можете да стъпите здраво на земята, да поемете инициативата в собствените си ръце.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, през тази седмица можете да потърсите нов фокус на вашите желания. Пълнолунието в огнения знак Овен ще освети области, относно които сте имали нужда от яснота и увереност, за да предприемете действие. Доверете се на интуицията си и вярвайте в себе си. Ще проявите най-характерните си особености и специфични умения. Подходящ ритуал за изпълнение на желания при Пълнолуние в Овен е символичното им изгаряне. Ревизирайте предишни ваши желания и отсеете тези, които вече не са актуални, както и тези, които са се реализирали.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, времето преди да настъпи Пълнолуние в Овен през тази седмица е много подходящо за бране на билки, които лекуват болести на очите, носа и главата. Луната в огнения знак е подходяща за пълнолунната диета и ще бъде особено ефективна за редуциране на тегло и изхвърляне на токсини. Можете да си направите пълно или меко разтоварване, като започнете 24 часа преди момента на пълнолунието и завършите 24 часа след него, само на вода или на чай и прясно изцедени плодови сокове.

Изготвил : avgusta (BurgasNews)