Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3-9 октомври)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, спазването на правилата, придържането към нужната дисциплина ще е от изключително значение през тази седмица. В сряда не надхвърляйте мярката, не се надценявайте, защото може да си навлечете сериозни проблеми. Става дума за стремежа да си създадете правилните критерии като съумеете да търсите начини за реализация. Строгият консерватизъм и желязното спазване на правилата ще бъдат от изключителна важност за последващата свободната импровизация и творческия подход.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, любовните връзки, които започнете през тази седмица ще водят до важни трансформации в живота ви. Ако съдбата изпрати точно „този някой“, това ще е дълготрайна връзка в която ще сте свързани на много дълбоко емоционално ниво. Ще можете да видите и двете страни на някои проблеми, ще прецените добре и вашата и чуждата гледна точка ще изгладите недоразуменията, ако има такива и в крайна сметка ще отсеете това, което е съществено и значимо. Успешен период за творчество и всякаква креативност.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, планетата на ума и общуването Меркурий, управител на вашия знак през тази седмица ще встъпи в сходния въздушен знак на хармонията, справедливостта и търсенето на баланс Везни. Ще имате възможността и способността да виждате истината от няколко съвсем различни гледни точки. Най-силни ви черти ще са дипломатичност, тактичност, обективност, разумност, разсъдливост, логичност и склонност към постигане на разумни компромиси. Ще търсите хармония, красотата и сътрудничество между хората във всяка ситуация.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, Луната е в растяща фаза и през тази седмица и ще премине през знаците Скорпион, Стрелец и Козирог. Препоръчително е да започнете всичко, което сте набелязали точно в този период. Същото важи за формирането на полезен навик, привичка, както и за отказването от вредни стереотипи. Ще бъдете по-активни, енергични и успешни в делата с които се захванете. Затова не пропускайте това време да планирате и реализирате най-важните и отговорни неща. Вниманието ви ще бъде насочено към нови възможности за материални придобивки.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, във вторник отговорностите ще са лесни за вас и ще сте склонни да поемате много задачи. Ще работите много усърдно, с голяма решителност и ще можете да постигнете много. Само внимавайте да не прекалявате и да не се претоварвате с твърде много ангажименти. В петък избягвайте конфронтациите и конфликтите, защото ще приключат с чувство на неудовлетвореност. Опитайте се да заобикаляте чувствителните и уязвими зони, като едновременно с това не позволявайте на другите да са любопитни към личните ви дела. 

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, ще намерите разумно и справедливо решение дори и на заредените с най-голямо напрежение ситуации. През тази седмица ще сте отлични консултанти, посредници, говорители и хора осъществяващи връзки с обществеността (PR). Винаги ще настоявате да се играе честно, по правилата. Ще търсите мира, хармонията, красотата в различни области и възможността за сътрудничество между хората във всяка ситуация, ще обожавате справедливостта.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, през тази седмица няма да съществуват полутонове, що се отнася до любовта и отношенията с партньора. Ще обичате с цялото си сърце, или страстно ще ненавиждате. Ще обръщате погледите на хората по улиците, ще сте с магнетично сексуално излъчване, което няма да остане незабелязано от другите. Възможни са финансови постъпления и материални придобивки. Ще сте надарени с голям бизнес потенциал и изключителна интуиция за капиталовложения. 

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, през тази седмица ще имате отлична възможност за добри капиталовложения, като късмета ще е на ваша страна и ще проявите голям талант за печелене на пари. Но след това бъдете разумни, защото може да изхарчите бързо спечеленото. В любовта ще изисквате от партньорите си много за собствените нужди и потребности. Ще отстоявате принципите и решенията във всички случаи, докато не бъдат удовлетворени. Няма да се задоволявате с компромиси и отстъпки.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, не взимайте бързи решения, които могат да подкопаят вашия успех. Ще реагирате емоционално на ситуациите с импулсивни решения, които няма да ви служат добре в дългосрочен план. Бъдете наясно с тенденцията да се противопоставяте на определени хора и органи, защото това ще води до ваша вреда. Опитайте се да премисляте нещата, преди да направите избора си, независимо в коя област. След като се уверете, че приемате правилните решения, които ще ви служат можете да пристъпите към реализацията им.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, ще сте заредени с много ентусиазъм и амбиции, свързани с големи планове и проекти, с вземане важни решения. Ще сте привлечени и провокирани към новости и промени, но в никакъв случай няма да пренебрегнете изпитаните и работещи модели. Шанс за успех ще намирате в области, които не са традиционни за вас, дори коренно различни от досегашните. Желание за свежест, реформиране и показване на различна визия ще привлича вниманието ви. Подходящ период за активна дейност и обществени отношения. 

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, ще бъдете в много силна и активна позиция, опираща се на контрола, фактите и детайлите. Ще възприемате бързо случващото се около вас, ще го използвате незабавно в свой интерес, което от своя страна ще ви носи ефективност и практичност във всички области на живота. Реализацията на идеите и проектите, може да е свързана с пътувания на близки разстояния. Ще се появят възможности за привличане на влиятелни и богати хора към собствените идеи и каузи, които в предишни опити са били неуспешни.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, през тази седмица ще се увеличава активността, инициативата в обществените, любовните и свързани с изкуство прояви. Много благоприятен период за хармония в любовта и брака. Желаещите, които се опитват отдавна да забременеят могат да имат успех. Шанс при решаване на финансови въпроси, за бизнес и предприемачество. Ще бъдете уверени, инициативни, ще притежавате усет и изтънченост. Ще долавяте вибрациите във въздуха и ще изграждате собствена печаливша стратегия.  

Изтотвил: augusta (Burgasnews.com)