Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (15 - 21 май)

Какво вещаят звездите (15 - 21 май)

ОВЕН
През тази седмица за родените под знака на Овен ще възникнат нови или допълнителни възможности за развитие или прогрес в области като образование, кариера, бизнес или публични изяви.
По-ярки възможности за това ще имат мъжете Овен, но и жените няма да бъдат пренебрегнати. Особено ако тези неща са ви приоритет и действията ви са насочени в тази посока.
През тази седмица определени успехи ще можете да постигнете благодарение мъдър съвет, навременна помощ или протекция от страна на мъж.
Изненади тази седмица ще имате чрез личните си или професионални контакти с жени.
Жените Овен, които ще имат ангажимент със съдебно дело или работата им е в тази сфера могат да бъдат изненадани както от приятни, така и от неприятни събития.
Не всички очаквания, които ще имате за тази седмица ще успеят да се реализират по начина по който вие искате. Не бива да допускате да ви завладее усещане за загуба или някакъв вид измама, тъй като все още предстои развитие на тези събития.
Избягвайте да искате обещания от страна на хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Те вероятно имат достатъчно свои собствени грижи.
Ако брачния ви партньор е роден под знака на Козирог, Дева или Телец вероятно тази седмица ще има нужда от вашата емоционална подкрепа.

ТЕЛЕЦ
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще ви се наложи бързо да решавате или да реагирате за неща свързани с различни финансови дела и ангажименти. Нещата няма да са лесни за вас. Различни спънки или обстоятелства само ще повишат напрежението. Може сами да си дадете шанс спокойно да огледате и обмислите нещата или да изпаднете в паника. Така решението дали да натоварите хората около вас с оплаквания или обвинения ще е ваш личен избор.
Съществува голяма вероятност от конфликт или необмислени коментари свързани с човек от приятелския ви кръг. Сами рискувате едно ново и нежелано напрежение.
Както виждате тази седмица почти всичко ще зависи от самоконтрола, който трябва да си наложите в мисли, думи и действия.
През тази седмица любовни преживявания очакват предимно младите мъже Телец. Сега може да поставите начало на нова любовна връзка или да получите неочаквано внимание от страна на момиче, към което отдавна проявявате интерес.
През седмицата може да ви разстрои новина свързана с човек, когото познавате.
Ще имате благоприятно време за уреждане на въпроси свързани с наследство, завещание, пенсия и др.

БЛИЗНАЦИ
През тази седмица ще имате своите притеснения свързани с разходи, които ще трябва да направите сега или ви предстоят в близко бъдеще. Вероятно те основно ще са свързани с жилище, строителство, ремонт или други важни за вас битови проблеми.
Ако сте в процес на продажба може да имате оферта, но тя няма да ви устройва финансово.
През тази седмица ще успеете да постигнете напредък по реализацията на важни за вас планове. Това ще е причина за повече моменти на добро настроение.
Действия или информация, която ще получите от човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион ще ви накара да размислите относно евентуалната полза за вас.
През седмицата ще преживеете неприятности с хора от друго населено място.
Могат да възникнат проблеми и по време на пътуване, ако ви предстои такова.
Хубави моменти ще преживеете с дъщеря, внучка или друга млада жена. Може да получите новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете момиче.
Младите жени Близнаци ще имат повод за събиране или празненство свързано със собственото им дете.

РАК
През тази седмица ще имате определени очаквания свързани с уреждането на различни финансови въпроси или с получаването на пари. Възможно е да имате подобни ангажименти свързани с документи или договор.
През седмицата могат да ви се наложат грижи или разход свързан със здравето на жена.
Жените Рак ще имат малки непредвидени разходи, които ще внесат временно безпокойство относно евентуални затруднения в семейния бюджет.
През тази седмица мъжете Рак ще трябва по-сериозно и отговорно да се ангажират с разрешаването на битови или имотни проблеми от всякакъв характер. Колкото повече отлагате нещата, толкова по-трудни те стават за разрешаване.
Седмицата ще бъде благоприятна за всякакъв вид пътувания, за работа свързана с пътуване, транспортна дейност или туризъм.
Следете с внимание действията или новините, които ще получите от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които живеят в друго населено място.

ЛЪВ
През тази седмица може да преживеете раздразнение или гняв от действията на момче или млад мъж вероятно от роднинския ви кръг. Добре е сега много внимателно да обмислите своите действия.
Не допускайте прибързаност и емоционалност в реакциите си.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка със среща или посещение в дома ви.
Предстои ви да преживеете неочаквани събития или новини свързани с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.
През тази седмица ще направите важни планове, ще вземете решения или ще реализирате свои планове и идеи свързани с любовния ви или семеен живот.
Ще имате благоприятна седмица за развитието на съдебно дело или юридически казус.
Неприятни или непредсказуеми могат да бъдат събитията свързани с дете, внуче или друг млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг.

ДЕВА
През тази седмица добре организирайте нещата, които ще имат връзка с вашата работа или бизнес, най-вече чрез подписването на изгоден за вас договор, споразумение (особено ако имате финансови отношения с други хора).
Възможно е забавяне или спънки при получаването на пари от работа, от някаква институция или банка.
Действията или грешките на млада жена от семейството ще са причина за безпокойство и спад в настроението ви на моменти.
Младите жени Дева може да имат семейни проблеми от емоционален характер, размяна на обиди или обвинения и др.
През тази седмица не притискайте приятелите си да се съгласяват за всичко, което искате или очаквате от тях. Не искайте и не давайте нереални или неизпълними обещания.
Внимание в отношенията ви с хора Рак, Риби или Скорпион, където може да възникне недоразумение или заблуда.
Благоприятна седмица за хармонизиране на прекъснати преди време отношения, сдобряване или прощаване за минали грешки, глупави коментари или обиди.
Ще имате късмет в една важна за вас връзка: лична или професионална, която ще премине в един нов, по-добър период на развитие.

ВЕЗНИ
През тази седмица ще сте много уверени в себе си и в решенията, които ви предстои да вземете. Това особено важни за отношенията ви с приятели, които напоследък ви дразнят или създават напрежение с поведението си.
Каквито и решения да вземете в този план интуитивно ще усещате, че е най-доброто за вас.
Пътуванията през тази седмица могат да претърпят някакви промени, особено ако са свързани с изпълнение на някаква задача, цел, бизнес.
Ще възникне необходимост от ангажимент свързан с имот, който не използвате или който е на някакво разстояние от вас.
Изненадите сега ще бъдат свързани по някакъв начин с вашата работа или бизнес. Става дума за нещо ново, или за успех, за придобиване на някакви дивиденти вследствие на предишни ваши сполучливи решения и действия и др.
За някои от вас неочаквано начало на нова работа или нова дейност.
През тази седмица може да получите покана или документ свързан със собствения ви син (ако имате такъв).
Това ще бъде време, в което ще получите новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на момче.

СКОРПИОН
През тази седмица ще възникнат интересни възможности да подобрите доходите си, вероятно чрез някаква допълнителна работа. Предложението или информацията за това най-вероятно ще дойде чрез приятелските ви връзки и контакти.
Поради някаква причина важна роля в паричните ви дела ще има на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Решенията, които ще трябва да вземете през тази седмица или промените, които ще трябва да направите, често ще се отразяват негативно на настроението ви.
Търсете съвет или помощ от хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
През тази седмица ако сте ангажирани със съдебно дело, вероятно ще има все още неяснота или бавно развитие в неясна посока.
Сега ви ви предстои да сте част от събиране свързано с жена. Възможно е посещение, престой в дома ви на жена или обратното.
Младите представители на знака Скорпион ще трябва да се концетрират по-отговорно към реализацията на планове и задачи свързани с дома си.
Възможно е начало на съвместно съжителство, създаване на семейство.

СТРЕЛЕЦ
Пред вас е седмица, в която ще насочите цялата си енергия към реализирането и приключването на различни задачи и планове свързани със семейството или с любовния ви живот.
Може да поставите начало на нещо ново в личен план: връзка, съжителство, брак.
Предстоят ви интересни или полезни за вас разговори с роднини от близо и далеч.
Ако сте допуснали пренебрежително отношение към собственото си здраве през тази седмица ще осъзнаете грешката си по един неприятен начин. Заемете се по-сериозно с проблема си и не допускайте това да се повтори.
Сега ви предстоят нежелани, но неотложни разходи, които могат да ви създадат вътрешно безпокойство или страх от липса на средства в бюджета ви.
Внимавайте с портфейла си на обществени места, както и когато пазарувате за да избегнете неприятен инцидент.
През тази седмица всичко свързано с пари ще трябва да се обмисля добре, да се внимава, да избягвате рискове или емоционални действия и др.
Внимание ще изискат и документи от финансов характер.

КОЗИРОГ
През тази седмица основните ви проблеми, които ви предстоят за разрешаване или неотложни ангажименти ще имат връзка с пари или с финансов документ. Ще сте зависими от благоразположението на други хора или от желанието им да изпълнят едно обещание. Това ше направи вашите задачи по-сложни за изпълнение, но всичко ще зависи от способността ви да се мобилизирате и организирате.
Преди всичко е добре да знаете, че във финансов план седмицата няма да бъде лека за вас. Проблеми или неприятности могат да възникнат от хора или от място, откъдето най-малко очаквате.
Хубавите събития през тази седмица ще бъдат свързани с приятелска подкрепа, създаването на ново приятелство или романтична връзка. Може да получите помощ от приятели под най-различна форма, но това зависи и от вашето отношение към тях досега.
Седмицата е благоприятна за развитието на съдебно дело или разрешаването на юридически казус, но ако не използвате някакви хитрини или нечестни действия.
Следете действията на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион както в положителен, така и в отрицателен аспект.

ВОДОЛЕЙ
През тази седмица ще обмисляте един разговор с дете или внуче, което живее на разстояние от вас, в друг град или държава. Причината за това може да бъде ваше решение или нещо, за което ще искате разбиране, помощ и подкрепа.
Благоприятна седмица за уреждане на документ свързан с дете: паспорт, издръжка, стипендия и др.
Конфликт с момиче или млада жена може да ви въвлече в неприятна или сложна за вас ситуация. Възможно е тя да бъде родена под знака на Овен, Лъв или Стрелец, но не е задължително.
Жените до 35 години да избягват противоречията и споровете, тъй като те могат да се развият в нежелана посока и да ви причинят загуба или раздяла.
Финансова подкрепа, добър съвет или друго благоприятно за вас действие може да очаквате от страна на жена, която живее в друго населено място.
Жените над 35 години ще имат малки непредвидени разходи, забавени плащания и др.
Нормално е предварително да имате някакви лични очаквания и надежди за тази седмица, но не всичко ще се случи по желания от вас начин. Някои неща няма да са добри за вас, затова те по естествен път няма да се реализират, за да ви предпазят от бъдещи проблеми.

РИБИ
Едно от основните събития тази седмица ще бъде свързано с мъж от дома ви или от роднинския ви кръг. Определено тази седмица вещае семейно събиране или важно събитие свързано с роднина.
Емоционалните проблеми, които ще възникнат в живота ви тази седмица са разрешими. Притесненията ще бъдат излишни, а вашите действия трябва да бъдат добре премерени и контролирани.
Вие имате достатъчно опит с емоционалните си реакции, които не носят нищо добро със себе си.
Изненадата тази седмица може да има връзка с едно посещение в дома ви или покана да гостувате някому. Във втория случай това може да има връзка с необходимостта да пътувате извън населеното място, в което живеете.
Възможно е неочаквано пътуване свързано с различни силни емоции и преживявания.
Седмицата може да донесе неочаквани нови възможности в образованието, кариерата или бизнеса на мъжете до 35 годишна възраст. Бъдете отворение за нови предложения и шансове.