Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 22 – 28 април 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица планирайте внимателно своите ангажиментите. Особено внимание обърнете на тези, които са важни за дома и семейството ви.
Това е една благоприятна седмица за подобни дела, така че организирайте се максимално добре.
Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище, покупка на нов дом и други действия свързани с имоти.
Въпреки тези благоприятни тенденции, избягвайте да имате големи очаквания за тази седмица. Така ще се съхраните от разочарования или негативни настроения.
Конфликтите през тази седмица могат да предизвикат различни негативни реакции от страна на други хора. За вас те могат да бъдат причина за главоболие, безсъние, проблеми с кръвното налягане, раздразнителност и др. През тези седем дни ще възникнат неочаквани събития свързани с дете: бременност, новина за раждане на бебе, успех в някаква изява и др. През седмицата ви предстоят интересни събирания, които ще ви срещнат с образовани или интересни хора. Ще имате благоприятна седмица за контакти с хора, с които имате общи интереси, хобита или обществени каузи. Жените ще имат повече затруднения, най-вероятно поради неприключени задачи и ангажименти от началото на този месец. Мъжете да не пренебрегват молбите или желанията на хора от кръга си роднини.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате въможност да създадете нови професионални или бизнес контакти. Възможно е да развиете или задълбочите такива отношения и да постигнете конкретен успех благодарение на подобно партньорство.
През тази седмица ще трябва добре да обмислите ваше желание или идея за допълнителна или временна работа.
През тези седем дни ще ви зарадват различни новини от близо или от далеч.
През седмицата ще получите покана, която определено ще ви зарадва или ще ви заинтригува. Ако ще пътувате през тази седмица вероятно ще преживеете неприятна ситуация, свързана с действията или поведението на човек, когото ще срещнете по време на това пътуване. През тази седмица мнозина ще се разделят с приятел или роднина поради различни житейски причини. През тези дни ще проведете важен разговор или ще вземете решение свързано с промяна в дома и др. Жените Телец е добре да изчакат естественото развитие на някои събития в личен или в професионален план. Мъжете могат да очакват промяна в работата си, свързана с работния график, промени в дейността, нови отговорности и други.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще ви изненадат събития или срещи с хора от различните краища на света. През седмицата ще проведете важен разговор с жена, който ще определи ваши планове за следващия месец. През тези седем дни ще възобновите ваши професионални или бизнес отношения или ангажименти.
Като цяло седмицата тази седмица ще бъде позитивна и успешна за вас,
особено ако не допуснете намесата на други хора в живота си, когато вземате важни решения. Сега ще бъде важно да съхраните своята независимост и индивидуалност.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически действия, за контакти с държавани или финансови институции. Не пренебрегвайте информацията, която ще получите от хора, с които се познавате от виртуалното пространство. Жените ще имат седмица, която ще им предостави нови възможности за напредък и изпълнение на важни цели и планове. Мъжете ще могат да осъществят отложено преди време пътуване или да възобновят свои приятелски, бизнес или обществени контакти и отношения.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица мнозина ще трябва да вземат трудни или важни решения свързани с любовния си или семеен живот. Събитията, които преживявате напоследък ще изискат някои промени, които ще бъдат за ваше добро.
През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с роднина, който може и да не живее в същото населено място като вас.
Тази седмица ще бъде благоприятна за приключването на ангажименти и задачи, които ще изискат контакти с хора от различни държавни или частни институции.
Това ще бъде една благоприятна седмица за сключване на брак или за уреждане на документи, които ще са важни за семейството ви. Може да използвате тези седем дни за ангажиране със скъпоструващи покупки за дома или бизнеса ви. Ще успее да ви изненада един подарък или жест на внимание от страна на човек, с когото имате приятелство. По-голямо внимание ще изискват ваши финансови действия с хора, с които имате професионални или бизнес отношения, тъй като лесно може да се допуснат грешки или недоразумения. Мъжете ще успеят да постигнат добри резултати и да хармонизират свои важни отношения. За жените Рак ще възникнат нови възможности за реализация, ще създадат нови познанства и др. Тази седмица може да опитате късмета си в лотария.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще преживеете неприятно събитие свързано с човек, когото познавате. Причините за едно такова преживяване могат да бъдат най-различни и избягвайте предварителни догадки или гадания. Като цяло през тази седмица ще следите развитието на различни събития, които по-скоро ще касаят други хора, отколкото вас самите.
Това ще бъде една благоприятна седмица за пътувания, особено ако са извън границите на вашата държава.
През тази седмица ще ви зарадва новина, която ще е важна за развитието на ваши лични планове. Някои от вас ще преживеят криза в любовта, която ще ви покаже, че трябва да промените нещо в отношенията си, ако искате да запазите връзката си. Това ще бъде целта на тези изпитания, а дали ще ги избегнете ще зависи изцяло от вас.
Седмицата вещае различни изненадващи случки в семейството ви. Жените могат да останат разочаровани в своите очаквания за парични постъпления през тези седем дни.
Седмицата ще бъде интересна за мъжете по отношение на тяхното професионално развитие. Има голяма вероятност да получите нова работа, нова позиция или важна задача, с която ще можете да докажете своите умения.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица любовният ви живот ще е непредсказуем, тъй като ще зависи от други събития свързани с ваши роднини и приятели. Ако наскоро сте преживяли една раздяла, вероятно все още търсите причините за този провал. Във финансов план седмицата вещае разнообразни преживявания.
Ще се зарадвате на едно и ще се ядосате за друго.
Затова бъдете по-внимателни в паричните си дела. През тази седмица очаквайте новини свързани с дете. Ако имате собствено дете или внуче, което живее настрани от вас, тази седмица може да имате събиране или оживена комуникация. През тези седем дни се пазете от манипулация или кражба. Семейството, бъдещ годеж или сватба ще са част от важните събития в живота повечето мъже от този зодиакален знак. Разбира се, когато става дума за годеж или сватба, те могат да бъдат ваши лични или да са събитие в живота на роднини и близки приятели. Жените ще се радват на присъствието на специални хора в живота си, на живо или чрез виртуални контакти.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни и планирате пътуване тази тези седем дни проверете добре всичко свързано с документи, багаж или транспорт. Има голяма вероятност при едно такова пътуване да възникне неочаквана ситуация, която да развали настроението ви. През тези седем дни бъдете внимателни в професионалните си и бизнес отношения. Бъдете предпазливи за да избегнете непрофесионално изпълнение на поети ангажименти или прояви на неискреност. Неприятностите тази седмица ще се отразят негативно на вашите планове и действия, затова избягвайте емоционални реакции и тяхното задълбочаване.
През тази седмица вероятно ще се появят нови хора в кръга ви от колеги или бизнес партньори.
Отделете по-голямо внимание на хора, които ще потърсят вашата помощ.
През седмицата пазете личната си поща и телефон от чуждо любопитство.
Възможно е да очаквате напразно важен за вас документ или информация, които да се забавят за неопределено време. Седмицата ще бъде благоприятна за съдебна или юридическа работа от финансов характер. Сега може да подпишете документ, който ще бъде важен за финансовите ви интереси. През седмицата повод за радост ще имат мъжете от този зодиакален знак. Жените ще преживеят интересни събития в любовния си живот, чрез новите познанства и др.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица различни събития, които ще касят хора от семейството ви ще са причина за повече или по-чести телефонни разговори или срещи. През седмицата може да очаквате развитие на проблеми от финансов характер. Събитията сега ще благоприятстват едно по-добро развитие, независимо от конкретната ситуация. Ще успеете да постигнете желаното от вас развитие на ваши планове за тази седмица. Като цяло сега всяко събитие ще си има интересно развитие.
През седмицата може да възникне необходимост за пътуване или ще преживеете неочаквани събития свързани с хора от друг район.
За някои от вас е възможно да възникне нов шанс в личен или професионален план свързан по някакъв начин с пътуване. Мъжете от този зодиакален знак ще се зарадват на едно събитие, което в някои случаи може да бъде свързано с романтично приятелство или любов. На нови благоприятни финансови възможности ще могат да се надяват жените. Всичко обаче ще зависи от вашата работа и професионални умения.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ви предстоят разговори или действия от финансов характер, които ще определят плановете ви за следващия месец – два. Въпреки финансовите ви приоритети през тази седмица внимание ще изискат и семейните ви отношения, където ще възникне проблем или ситуация, която ще трябва да бъде преодоляна или разрешена в рамките на периода.  Ако сте семейни не допускайте конфронтация в отношенията си с брачния партньор, тъй като те могат да доведат до нежелани промени във ваши планове, за които вече сте направили нужната подготовка. През тази седмица интересни събития могат да възникнат около дете, което е в друго селище или държава. Може да имате и друг повод за празнуване или събиране свързано с дете.
Седмицата  ще бъде благоприятна за тези от вас, които ще пътуват с цел работа, лечение и др.
През тези седем дни ще имате много повече контакти с нови и стари приятели. Ще обсъждате с тях различни идеи или планове. Ново реално или виртуално приятелство ще помогне на мъжете Стрелец да научат нови и интересни неща. През тази седмица финансовите интереси на жените от този зодиакален знак ще определят почти всички техни действия и решения.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще ви развълнуват различни събития или преживявания, които ще имате с хора от различни разстояния. Възможно е пътуване, което ще осъществите с приятели или с роднини. Възможно е пътуване свързано с посещение или престой свързани с кратък престой (например за почивните дни).
Като цяло седмицата вещае позитивни за вас събития и преживявания свързани с хора от друг град или държава.
Избягвайте обаче напрежение в отношенията си. Вие няма да спечелите нищо от едно противопоставяне или налагане на вашата воля. През тази седмица отделете време да прецените по-добре някои ваши познанств аи отношения. Бъдете решителни в желанието си да се разделите с тези, които ви пречат или влияят негативно. В други случаи поговорете откровено с тези, с които имате някакви несъгласия. Това може да бъде една благоприятна седмица за развитие на имотни дела, промени свързани с жилище или селски имот и др. Успехи могат да имат тези от вас, които се занимават с покупки или с продажби. През тази седмица ще бъде добре да проверите и подредите личните си вещи и архиви.Жените ще преживеят динамична седмица, тъй като ще имат контакт с много нови хора. Мъжете могат да се разделят с някои стари приятели поради различни причини.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате битови или имотни ангажименти или ще трябва да вземете решение свързано с някакво имущество.
Възможно е сега да се откажете от една своя покупка или имот, да промените плановет си, поради възникването на нови обстоятелства. През седмицата една неприятна новина или ситуация ще изиска от вас много бързо решение, което ще бъде против волята ви.
Седмицата ще бъде неблагоприятна за действия свързани със съдебна или юридическа институция. През тази седмица вероятно ще приключите едни отношения или ангажимент, поради желанието си да започнете нещо ново.
Някои от вас могат да се облагодетелствуват по някакъв начин от наем, пенсия, стипендия, социална помощ, наследство и др.
Ваш приятел ще ви ангажира със своите неприятности, които се повтарят от доста време насам. Вашите съвети не помагат, защото той или тя ги игнорират и искат нещата да се случват по тения начин. Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания по семейни причини, за любовни или романтични преживявания. Мъжете могат да научат много от едно ново познанство. Жените обаче да бъдат по-внимателни в новите си контакти.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви изненадат неочаквани действия или предложение от страна на приятели или роднини. През тези седем дни са възможни нови познанства, които ще внесат интересни емоции или планове в живота ви.
Въобще през тази седмица може да очаквате всякакви позитивни събития свързани с хора, които са извън кръга ви от роднини.
През седмицата може да ви зарадва или изненада документ или новина отдалеч, която вероятно ще дойде онлайн. В работата ви седмицата ще бъде много натоварена, а резултатите няма да ви удовлетворят. Мнозина ще се върнат към една работа или бизнес от миналото си, която сега ще се окаже актуална или полезна поради някаква причина. През седмицата може да очаквате срещи и покани за събирания по различни поводи, които ще ви съберат с интересни хора. В любовта е възможно запознанство или развитие на връзка с партньор от друго населено място, от друга националност или религия. Тази седмица за някои от вас вещае нова позиция на работното място, въвеждане на нова дейност, изработка на нови продукти и др. През тази седмица мнозина могат да пътуват за да получат документ от друго населено място.

Източник: astro.velida.net