Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 25 февруари - 3 март 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще има с какво да ви изненада предимно в любовния ви живот и чрез комуникацията ви с хора от близо и далеч, показва вашият хороскоп. Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нова романтична връзка или планиране бъдещето на вече създадена такава. Може да ви изненада телефонен разговор с ваш бивш романтичен партньор, което обаче едва ли ще промени настоящата ситуация в живота ви.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на нова покупка за дома, на промяна в материалното или имотното си състояние и други.
Това особено важи за младите семейства, в които единият от партньорите е роден под знака на Овен. Благоприятно развитие през седмицата ще имат ваши финансови дела с жена, независимо дали тя е ваша роднина или партньор (клиент) в работата (бизнеса). Като цяло седмицата ще бъде интересна и успешна за вас, въпреки че вашите предварителни планове и очаквания ще бъдат съвсем различни от това, което ви предстои да преживеете. Не търсете причината за тези промени в някакви задкулисни или нелоялни действия от страна на други хора. Жените над 35 годишна възраст може да се зарадват на неочаквани пари или печалба.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица може да предприемете или да планирате пътуване, което ще бъде важно за вашата кариера, здраве или семейни отношения. Едно такова пътуване може да има връзка с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей или с такъв асцедент. Следете внимателно отношения или контакти с хора от друго населено място, които са родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване или начало на нова работа в друг град или държава.
През тази седмица ще възникне стресова ситуация или напрежение свързано с конкретно събитие в живота на момче или млад мъж. Вероятно една такава личност ще попадне в извънредна ситуация, в която ще изпита объркване и неспособност за вземане на правилни решения. През тази седмица ще имате контакт с млада жена по конкретен повод, като това може да има връзка със събиране във вашия или в нейния дом. През тази седмица ще имате контакт или разговор с мъж по финансов въпрос, който може да бъде представител на държавна институция или човек, с когото работите заедно. Мъжете на 35 годишна възраст могат да очакват по-добри доходи от работа, постигане на по-високо заплащане и други положителни финансови събития. Младите жени Телец ще разширят своя кръг от познанства, като това може да доведе до създаване на едно специално приятелство.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате ангажимент свързан с вашето собствено или на близък човек здраве. Това ще бъде важен ангажимент, който не бива да отлагате, или който ще има някакви последствия като последващо лечение и други. Като цяло седмицата вещае повече динамика в контактите ви хора извън дома, с които ще обсъждате или разрешавате важни за семейството или за работата ви въпроси. Седмицата обещава да бъде много натоварена, много напрегната, понякога с необходимост да вземете разумни решения свързани с отлагане на някои от ангажиментите ви, поради физическа невъзможност да се ангажирате с тях. Емоционално ще бъдете нестабилни, което ще бъде причина за различни спадове и върхове в настроението ви. През тази седмица една нова личност в кръга ви от познати ще бъде причина за размисъл за нейната лоялност и коректност, до колко може да се доверите или да разчитате на този човек. Всъщност

успехите и хубавите неща през тази седмица ще дойдат по линия на непознати или нови хора в живота ви.
Финансово ще възникне стресов момент свързан с по-голяма разход, който може да предизвика затруднение и търсене на кредит или оптимизиране на семейния ви бюджет.

Рак
Ако сте роден

и под знака на Рак, през тази седмица ще ви се наложи да обърнете повече внимание на мъж от кръга ви роднини, с когото не живеете заедно. Възможна е промяна в дома, като преместване в друго жилище, пътуване с цел работа или гостуване и др. През тази седмица ще имате причина да се чувствате тъжни или разочаровани от действия или събития в живота на момиче или млада жена. Вероятно тя живее в друг град или държава или предстои да промени живота си чрез едно такова преместване.

Хубавите неща през тази седмица ще дойдат по линия на паричните ви дела и приятелските ви връзки с хора от различни разстояния.
Възможни са нови познанства, но ако възникнат такива те ще бъдат на база общи интереси. През тази седмица ще имате интересни любовни преживявания, особено ако партньорът ви е роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Някои от мъжете на 35 годишна възраст ще се наложи да прекарат ден или повече извън дома си поради здравословни, професионални, семейни или други причини. Младите жени от този зодиакален знак ще изживеят разочарование свързани с невъзможност да реализират едно пътуване през тази седмица или в близкото си бъдеще.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще възникне неочакван проблем, който ще ви създаде по-голямо притеснение или ще бъде причина за здравословно неразположение. Възможни са грижи свързани със собственото ви здраве, като посещение при лекар, зъболекар или друг специалист. Изненадите през тази седмица ще ви създават моменти на безпокойство, независимо дали са положителни или не.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори или действия свързани с наследство, имот или финансови ресурси,
които са притежание на ваши родители и други. Нестабилното и неясното положение на някои брачни отношения ще доведе до по-сериозно обмисляне на една раздяла или развод. През тази седмица независимо ангажираността със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора, които ще ви потърсят за да споделят свои неприятности, и които ще имат нужда от вашия съвет или помощ. Избягвайте да се фокусирате единствено върху собствените си проблеми и помогнете на другите, ако това е според възможностите ви. Генерално погледнато върху цялата седмица, вие може да бъдете поставени в групата от хора, на които ще им бъде даден късмет през тези седем дни, които ще имат възможността да реализират поне една промяна или нещо ново в живота си или други неща, за които сте имали очакване.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица бъдете внимателни предимно в личните си отношения с хора представители на зодия Риби, Скорпион или Рак. Възможно е те да ви зарадват с новина, предложение или нещо друго, но зад това да се крие нещо, което тепърва ще ви бъде притеснение, проблем или разочарование. Седмицата ще създаде напрежение между вас и ваше собствено дете или друг млад човек от семейството ви, като това особено силно ще бъде изразено, ако те са родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Това няма да доведе до прекратяване на отношенията ви или друга драматична ситуация, но ще бъде причина за кратък или по-дълъг емоционален дискомфорт.

Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие.
В случай, че работите с пари, бъдете внимателни за да не допуснете грешка или недоглеждане, което след това да ви коства някаква загуба или допълнителна работа. Това ще бъде неблагоприятна седмица за разговори свързани с по-високо заплащане или по-добри финансови условия при сделка. Събитията през тази седмица ще поставят на изпитание младите мъже родени под този зодиакален знак, както и жените над 35 годишна възраст, като тези неща ще имат някаква връзка с техни минали преживявания.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще получите новини, които ще сложат край на ваши надежди или планове. Тези събития в никой случай не бива да се приемат трагично, а да се гледа напред и да се търси развитие на нови идеи и планове През тази седмица бъдете внимателни с документи, лична поща или телефон. През седмицата мнозина от вас ще направят посещение при лекар или в държавна институция с притеснение или с цел разрешаване на някакъв проблем. Като цяло една такава ситуация ще има положително и благоприятно за вас развитие.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение, за посещение при зъболекар, козметик и други.
През тези седем дни неочаквано може да разкриете една тайна, да получите повече информация за събитие от миналото ви, което е останало загадка за вас или ще имате по-голяма яснота относно една интрига. Всички тези събития ще имат интересно развитие или обрат във ваша полза. През тази седмица ще възникне неочакван разход свързан с дете, който ще покрие някакви щети, които то е направило.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще възникне конфликт с човек от кръга ви приятели, който може да се развие много неприятно и да ви предизвика да вземете решение за приключване на вашите отношения. Тук разбира се, не става дума само за романтични такива. Плановете и очакванията, които имате за домашните си дела през тази седмица вероятно няма да имат благоприятни обстоятелства за реализация. В този случай вие ще трябва да ги преразгледате отново, за да прецените кои са постижими и кои не. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване от едно жилище в друго.

През тази седмица ще мислите какво бихте могли да направите за семейството си
до края на годината си, като това ще включва различни идеи свързани с ваши деца за родители, брачен партньор и други. За тяхната реализация вие ще трябва да разчитате и на помощта на съответните хора, но инициативата ще дойде от ваша страна. Тази седмица вещае важно събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, вероятно от кръга ви близки или по-далечни родственици. Неприятно събитие или вид загуба в живота на мъж, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец или с такъв асцендент ще бъде причина за моменти на тъга.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, при тази седмица може да получите новини или да имате среща с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, които не сте виждали отдавна. Новите познанства ще са интересни, защото чрез тях ще откриете стари познати или ще възобновите свои предишни интереси и хобита. Човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец ще ви помогне да намерите практично решение на една дилема.

Тази седмица ще бъде благоприятна във финансов план,
особено за жените родени под този знак, които ще имат различни възможности за допълнителни доходи. Сега може да се облагодетелствате финансово чрез познанство или лични отношения с друга жена. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване с някаква определена цел, работа или грижи по имот, който притежавате в друго населено място. Някои от вас ще се зарадват на покупка на нов автомобил или друго транспортно средство. В любовта ще имате положителни преживявания, а младите мъже Стрелец могат да запомнят тези седем дни със специална емоция.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица може да очаквате важно събитие свързано с мъж на 35 годишна възраст. Една такава личност ще изиграе положителна роля в живота ви през тази и следващата седмица чрез едно предложение или покана, които не бива да бързате да приемате или да отхвърляте. Дайте си време да прецените добре възможностите си преди да дадете отговор.

През тази седмица може да получите примамлива оферта за покупка на нещо, което представлява интерес за вас или продажба на вещи или имот, които притежавате.
В материален план тази седмица ще благоприятства различни действия, от които очаквате облага или успех. През тази седмица мнозина ще се зарадват на пари или документ, които ще дойдат чрез жена. През тези седем дни мнозина ще имат грижи свързани с дете и с неговото здраве, образование или начин на живот. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат седмица, която ще запомнят с едно специално събитие. Жените на 35 годишна възраст ще могат да получат увеличение на доходите си чрез документ, нов професионален договор или друго споразумение.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете стресова ситуация свързана с преживяване или инцидент свързан с млад мъж. Не е задължително той да бъде ваш роднина, но определено ще бъде човек, когото познавате. През тази седмица могат да възникнат пречки при пътуване с цел гостуване или да възникне неприятна ситуация там, където отивате. През тези седем дни ще ви изненада решения или промяна в живота на човек от кръга ви приятели. Това ще бъде една рискова ситуация за този човек, която обаче ще му донесе успех.

Новите познанства през тази седмица ще има с какво да ти изненадат и впечатлят.
Конфликт с човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни може да ви натовари емоционално и психически, но на финала помирението ви ще бъде впечатляващо. Младите мъже Водолей да бъдат внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които така или иначе ще бъдат поставени на сериозни изпитания.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви се наложи да вземете поука от свои предишни преживявания, особено такива свързани с любовния ви живот.

Вероятно ще бъдете поставени в ситуация, в която трябва да вземете решение свързано с нещо, което вече сте преживяли.
Едва ли тази ситуация ще е по-различна от предишната, затова преди всичко бъдете мъдри. Влиянието на човек роден под знака на Козирог, Водолей или Дева върху домашните ви дела ще бъде неблагоприятно, с някаква користна цел или с голяма доза злоба и завист. Във финансов план се съобразявайте с наличните си ресурси и не харчете повече от това, което сте планирали в седмичния си бюджет. Ако имате някакви очаквания за допълнителни или неочаквани пари, разочарованието ви е гарантирано. През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени семейните или брачните отношения на младите жени Риби. Назряла е необходимост от раздяла или промяна в отношенията ви.

(Източник: astro.velida.net)