Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 18 – 24 февруари 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще вършите с неохота професионалните си или семейни ангажименти, вероятно поради липсата на достатъчно енергия, амбиция и настроение.  Ще сте склонни да живеете с минали преживявания, да си спомняте за обиди или загуби от миналото си. Тази седмица ще благоприятства покупки и всякакви материални дела свързани с дете или с млад човек от семейството ви. Седмицата ще зарадва мнозина с новина, свързана с раждане на дете.
Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, особено ако очаквате едно добро заплащане на вашия труд, получаване на хонорар или премия, на кредит или друг допълнителен приход. Възможни са и неочаквани пари, но те едва ли ще бъдат дадени на всички представители на този зодиакален знак. През тази седмица ще имате важно очакване за среща, разговор или реализация на общ ангажимент с човек от кръга ви приятели или с романтичния ви партньор.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица внимавайте във финансови си дела или уговорки с млад мъж. Възможно е да се заблудите в нещо или да бъдете излъгани, което да ви донесе загуба на пари.
През тази седмица ще ви бъде трудно да се измъкнете от една неприятна ситуация с жена, която вероятно ще възникне поради ваши необмислен коментар или прибързани действия. През тази седмица пазете личните си вещи от загуба или кражба, което може да се случи по един неочакван или необясним за вас начин. Седмицата ще бъде интересна и успешна в много отношения за младите жени Телец, стига да превъзмогнат своята раздразнителност и нетърпение. Младите мъже Телец да внимават при работа с финансови документи или при получаване на пари, за които нямат документ. Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за намиране разрешение на неприятности от началото на годината. Сега с лекота ще възникне такава възможност, която ще ви разтовари от доста неприятни емоции.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще се срещнете с хора, които идват от друг град или държава. Не е задължително те да ви посетят в къщи, тъй като това може да бъде една неочаквана среща с хора, които ще срещнете за първи път. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако не сте сами или ако отивате на гости. През тази седмица мнозина от вас ще проведат интересни разговори, които ще бъдат важни за бъдещето развитие на един професионален ангажимент или нова работа. Различни промени могат да настъпят и в професионалния живот на вашия брачен или романтичен партньор, които ще обсъждате и преживеете заедно. През тази седмица мнозина от вас ще отидат някъде по неприятен повод или ще имат някакъв вид ангажимент свързан с човек, който е в Отвъдното. Тази седмица ще бъде благоприятна за мъжете Близнаци, които планират събиране свързано с годеж, сватба или друго важно събитие от семеен характер.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще сте нетолерантни към хора, които се опитват да ви манипулират или принудят да направите, промени които не одобрявате или смятате, че ще донесат някакъв вид загуба. Всъщност вашето раздразнение ще бъде провокирано от наглото поведение на тези хора. Някои от представителите на зодиакалния знак Рак могат да пътуват във връзка със събиране или важно събитие в живота на момче или млад мъж, който може да бъде човек от кръга роднини или приятели. През тази седмица ще ви се наложи по-сериозно да обмислите желанието на ваше дете, което много настоятелно търси вашата помощ или разрешение да реализира своя мечта. През тези седем дни ще очаквате изпълнение на обещание от страна на жена, което ще ви помогне да постигнете напредък по реализацията на конкретен план за бъдещето ви. Жените над 35 годишна възраст ще имат седмица, в която с лекота ще могат да реализират свои планове и цели. Мъжете над 35 годишна възраст да избягват конфликти през тази седмица, тъй като те могат да провокират прибързани и неразумни решения.  Мъжете до 35-годишна възраст ще имат благоприятна седмица за пътуване със семейството си, с романтичната си партньорка или за среща с такава.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще бъдете емоционално нестабилни, което ще провокира различни настроения (положителни и песимистични), които ще се променят динамично и ще ви направят трудни за комуникация. През тази седмица може да ви се наложи да разговаряте по парични дела, които са били обект на разговор в предишни месеци или седмици, без да се постигне конкретен резултат.
През тази седмица избягвайте финансови отношения с хора, които не познавате добре или имат лоша репутация. През тази седмица човек от кръга ви приятели ще ангажира вниманието ви с по-чести разговори или размяна на съобщения, като причината за това ще бъдат неприятности от личен или професионален характер. През седмицата ще ви подразни коментар за вас от страна на приятел, който ще бъде направен във ваше отсъствие и който ще приемете като обида или проява на двуличие. През тази седмица ще ви изненадат събития на работното ви място, свързани с нови хора в екипа ви, нови клиенти или развитие на нови професионални контакти с хора от различни разстояния.

Дева

Ако си роден под знака на Дева, пред вас е една седмица, която ще изиска от вас едно по сериозно отношение към вашето собствено здраве или здравето на човек от семейството ви. Една неприятна новина през тези седем дни може да ви свари неподготвени, с невъзможност да реагирате по най-добрия начин за съответната ситуация. През тази седмица ще имате желание да разрешите някои битови или имотни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно средства или различни обстоятелства са възпрепятствали тяхното разрешаване. Това ще бъде неблагоприятна седмица за купуване на материални неща, тъй като в последствие ще възникнат дефекти или ще преживеете разочарование поради други причини. През тази седмица ще имате възможност да реализирате една интересна идея с млада жена, която може да ви донесе облага, включително такава свързана с допълнителен доход. Като цяло тази седмица ще бъде успешна за представителите на зодиакалния знак Дева, стига да запазите свое реализъм, да избягвате всякакви прояви на хитрост или злонамереност. Младите жени Дева ще имат благоприятна седмица за уреждане на финансови документи, за романтични преживявания или за създаване на нова любовна връзка.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще се зарадвате на събитие или промяна в живота на мъж от семейството ви. Конфликт свързан с дете може да бъде причина за размяна на обвинения между хората в семейството ви, но в края на краищата ще разберете, че се карате за нещо незначително, нещо което вече не е актуално, или което е било разбрано погрешно. За някои от вас седмицата вещае събитие свързано с бременност, чието бъдеще ще се обсъжда много сериозно. Като цяло събитията през тази седмица ще бъдат свързани със семейството и с дома ви. Те определено ще имат благоприятно влияние върху развитието на важни планове и дела, независимо колко бавно или бързо развитие имат и как вие приемате конкретната ситуация.
Мнозина ще присъстват през тази седмица на годеж, сватба, рожден ден или юбилей. В работата си следете внимателно думите или действията на жена, която си е поставила за цел да ви злепостави или да ви създаде някакъв проблем. Жените над 35-годишна възраст ще останат излъгани или разочаровани в своя очакване свързано с работа или бизнес. Младите мъже Везни ще имат една по-позитивна откъм емоции седмица, с различни интересни преживявания.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще имате грижи или ангажименти свързани със собственото или на близък човек здраве. Възможно е да преживеете притеснение свързано с началото на една промяна в живота ви или с контакт със съдебна (юридическа) институция. Този ден вещае различни по важност разговори, за чието развитие ще имате предварително сериозни притеснения. През тази седмица ще възникне промяна в плана свързан с пътуване в чужбина, за тези от вас които планират такова. Ще възникне забавяне или някаква пречка при получаване на пари от друго населено място. Като цяло тази седмица вещае различни забавяния, пречки или застой на ваши семейни или професионални дела. Някои от тези събития ще се случат, защото това ще бъде единствения начин съдбата да ви накара да направите промени, които отлагате, или за които нямате желание. Седмицата вещае много неприятна и стресова ситуация в живота на близък приятел.

Стрелец

Ако са родени под знака на Стрелец през тази седмица с по-голяма настоятелност и на моменти дори грубост ще можете да приключите с важен за вас битов или имотен ангажимент. Причина за подобно действия от ваша страна ще бъде липсата ви на търпение спрямо несериозното отношение на други хора, към това което е важно за вас. Тази седмица ще бъде наситена с любовни преживявания, особено за несемейните представители на зодия Стрелец, които ще имат романтична кореспонденция или размяна на съобщения с партньор, който живее в друг дом (или по-скоро в друг град, държава). Новите запознанства през тази седмица ще имат възможност заедно по-дълготрайно развитие, особено ако сте склонни да приемете човекът отсреща такъв какъвто е, без да правите прибързани опити да го променяте според вашите собствени желания. През тази седмица ще разчитате за нещо важно на момиче или млада жена, която ще ви разочарова. През тази седмица могат да ви изненадат пари или предложение от страна на мъж. Младите жени Стрелец няма да успеят да реализират всички свои планове за тази седмица, но и това което ще постигнете би трябвало да ви радва. Мъжете над 35 годишна възраст ще бъдат изненадани от пари или финансов документ, които ще получат или за които ще им бъде направено предложение.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще останете излъгани в свои очаквания свързани с пари или с  обещания свързани с пари, които ще получите от страна на роднини, приятели или в работата си. Тази седмица вещае неочаквани промени в дома ви свързани с преместване на мебели, промяна в интериор, покупка на нови вещи или битови уреди за дома и други. Може да ви изненада един подарък или намиране на вещ на обществено място и други. През тази седмица ще получите новина свързана с бременност или с раждането на дете, която ще успее да ви изненада тъй като не сте имали предварителни очаквания за подобно събитие там, откъдето тази новина идва. Ако сте родители на вече пораснало дете ще ви зарадва новина свързана с негов успех или предложение за перспективна кариера или публична изява. През тази седмица ще ви разтревожи здравословен проблем на мъж, когото познавате и чието развитие става все по проблематично. Мъжете над 35 годишна възраст ще преживеят загуба или провал, който ще е вследствие на минали грешки или несериозно отношение, към това, с което са ангажирани.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете конфликтна ситуация с някой, който живее в друго населено място или с човек, който ще пътува през тази седмица. Причините за противоречията помежду ви могат да бъдат от всякакъв характер и да нямат никаква връзка с пътуване или с транспорт. През тази седмица ще започнете подготовката за една промяна в личния си или професионален живот, към която ще подходите много внимателно, ще действате бавно обмисляйки всяка своя стъпка и това определено ще ви помогне да постигнете желания от вас успех. Разбира се, това няма да се случи тази седмица, тъй като самата промяна ще отнеме много повече време за развитие. Тази седмица ще бъде благоприятна за срещи и разговори свързани с ваши финансови интереси. Възможно е да получите предложение за изгоден кредит, за покупка или за финансова инвестиция, която ще ви донесе добра печалба в бъдеще и др. През тази седмица ще следите внимателно промяна в работата на ваш брачен партньор или на друг член от семейството ви. Ще сте песимистично настроени за тази промяна, но винаги може да бъдете приятно изненадани.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще очаквате събирането на едно разделено семейство, постигането на примирие в една семейна криза или постигане на съгласие по въпрос свързан с наследство. През тези седем дни може да преживеете житейска раздяла с човек от кръга ви роднини, която ще бъде очаквана и няма да ви изненада. През тази седмица ще се зарадвате на професионален или обществен успех на мъж, който е от кръга ви приятели или познати. През тази седмица ще ви разочароват действията на жена, която ще видите в една нова светлина чрез различни прояви на скъперничество, завист или чрез злобните и коментари за други хора. През тази седмица ще следите стресова ситуация в живота на момиче или млада жена, като нейна ще бъде вината за тези преживявания. Младите мъже Риби ще могат да поставят началото на едно ново и перспективно приятелство от романтичен или бизнес характер. Жените над 35-годишна възраст да внимават за какво харчат своите пари, тъй като някои от покупките, които ще направите няма да са ви необходими и съвсем скоро ще ги захвърлите или подарите на някой друг. Младите жени Риби да бъдат внимателни през тази седмица и да избягват сериозни или отговорни ангажименти.

(Източник: astro.velida.net)