Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 17 – 23 декември 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица преди всичко се погрижете за стабилността на здравословното си състояние.  Бъдете внимателни с появата на вирусни инфекции и се пазете от простудни заболявания. Възможни за проблеми с хронично заболяване или инциденти по невнимание. През седмицата ще имате интересен или важен ангажимент с момче или с млад мъж, който ще трябва да бъде изпълнен в рамките на периода.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване.
Избягвайте прекалена увереност или прояви на капризи в любовните си отношения. Точно преди празниците една случка или информация може да ви изненада неприятно, ако сте допуснали подобни грешки в романтичната си връзка. През тези седем дни ще получите новина със закъснение или такава, която ще ви натъжи или разочарова. Възможни са различни забавяния или загуба на писма или пратка. В работата ви може да възникне напрежение в случай, че работите с някакъв вид продукция, стоки и въобще с материални ценности. През седмицата жените Овен ще имат да разрешават неотложни дела. В някои случаи те ще бъдат свързани с роднини, което ще внесе допълнително напрежение в ежедневието ви. Мъжете ще могат да реализират отложени срещи, посещения или събирания. Внимание ще изискат личните ви контакти и опазването на споделени с вас тайни.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненадат различни телефонни обаждания или посещения в дома ви. Ще бъдете търсени от приятели за срещи или събирания по най-различен повод. При неочаквани обстоятелства може да срещнете стари познати, бивши съученици, колеги и др. През тази седмица ще имате интересни разговори или ангажименти с момиче или с млада жена, която може да бъде ваша дъщеря или внучка или просто приятелка.

Седмицата вещае новини или събития свързани с бременност или с раждането на дете.
През тези седем дни ще имате различни поводи да се зарадвате на различни преживявания, които съдбата ще ви даде по най-различен начин. Ще можете да получите успокоение или положителен отговор по важни за вас въпроси и дела. Помнете, че тази седмица може да ви даде много или ще можете да постигнете много, ако следвате естествения ход на събитията без да манипулирате хора, без прояви на агресия или друг вид нетърпение. За мнозина от вас ще възникне необходимост от важен разговор с мъж, който не живее вероятно в същия дом с вас или живее в друго населено място. Някои неприятности останали неприключени от изминалата седмица сега ще ангажират жените Телец в търсене на най-доброто решение. Вероятно е обаче и тази седмица тези неща да останат без развитие. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване за мъжете родени под този зодиакален знак.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица листа ви със задачи ще бъде препълнен и ще се допълва с всеки изминат ден. Това ще изиска от вас максимална организация и стриктно изпълнение на ежедневните ви задачи. Ще можете да постигнете или съхраните финансова стабилност, а някои от вас дори да попълнят дупки в бюджета си с нови приходи. Възможно е да възникне неприятност или допълнителен ангажимент свързан с финансов документ или с плащане, но вие ще съумеете да намерите бързо или практично разрешение.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансови или банкови документи и договори.
През тази седмица ще бъдете съпричастни към събитие в живота на жена от кръга ви роднини, която в някои случаи може да живее в същия дом с вас или да ви гостува за предстоящите празници. Някои неприятни моменти в дома или в семейството ви тази седмица могат да бъдат причинени от непознати хора или от хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Жените Близнаци ще получат новина от друго населено място свързана с важно събитие в живота на роднина или приятел. Седмицата ще е сложна, ако имате ангажимент със съдебно или юридическо дело. Решенията, които мъжете Близнаци ще вземат тази седмица ще са начало на нова житейска промяна.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще обсъждате или ще се ангажирате с различни финансови разходи и дела свързани с дете или млад родственик. Някои от вас е възможно да обмислят или да вземат решение свързано с инвестиция за образованието или живота на дете. През тази седмица ще имате повече срещи, разговори или ангажименти с деца и млади хора. Изненадите по някакъв начин ще бъдат свързани с миналото ви или с хора, които познавате от много години. През тази седмица е възможно да проявите наивност или да сте лековерни в моменти, в които трябва да бъдете много по-сериозни и отговорни.
Може да бъдете лесна плячка на хора с нечисти и користни намерения или такива, които ще се опитат да ви манипулират в своя  изгода. Въпрос на време е вие да усетите техните намерения и това да предизвика вашия основателен гняв. Любовният живот на родените под знака на Рак ще бъде интересен, особено ако оценявате положителните качества на партньора си и не издребнявате спрямо недостатъци, които всъщност всеки притежава.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане бъдещето на една романтична връзка,
дори за вземане на решения за съвместно съжителство или брак. Жените Рак тази седмица ще ги изненадат новини или събития с хора от други градове или държави. Контактите, които ще имате с тях могат да бъдат причина за едно пътуване в близките седмици. През тази седмица мъжете Рак ще имат ангажимент свързан с роднини или ще присъстват на събития свързани с личния им живот.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, използвайте максимално тази седмица за реализация на своите професионални и бизнес ангажименти и планове. Сега в много отношения късмета ще бъде на ваша страна, особено ако сте ангажирани с производствена дейност, стоки или други материални ценности. Мнозина ще се зарадват на късмет при покупка, получаване на материална награда, подарък и други. През седмицата ще възникне повод или необходимост от събиране или разговор с родители или други по-възрастни или важни за вас родственици. Действия на ваши роднини, които ще ви донесат някаква облага ще са повод за добро настроение и положителни емоции.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате по-голяма част от плановете за дома си
и дори да създадете предпоставки за благоприятното развитие на нови такива. През тези седем дни може да очаквате важна за новина или подкрепа от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Като цяло през тази седмица помнете, че съдбата няма да ви изпрати неразрешими проблеми или неприятели, които да се борят с вас. Бъдете бдителни, но фокусирани върху максималното използване на благоприятните тенденции на тази седмица. Жените Лъв ще имат една благоприятна седмица за покупки за дома, за уреждане на плащания, задължения и др. През седмицата на мъжете Лъв им предстоят срещи, контакти, създаване на нови познанства, с хора с които ще се срещнат в близко бъдеще.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица основните ви ангажименти ще бъдат свързани с женската половина на вашето семейство. Ще имате разговори или ангажименти от финансов характер, ще обсъждате различни благоприятни възможности за подобряване на жизнения си стандарт и домашния комфорт.

Седмицата ще ви зарадва с някои интересни събития и благоприятно развитие на важни за вас планове,
но няма да бъде щедра във финансов план. Затова бъдете разумни и пресметливи в разходите си и при работа с пари. Вероятно през тези седем дни ще възникне объркване и неочаквана промяна в планове свързани с пътуване или с хора от различни краища на света. Ако пътувате през тази седмица бъдете внимателни при шофиране и въобще при спазване на правилата за движение по пътищата. През седмицата ще разберете за емоционални проблеми или брачни неволи в живота на хора, които познавате. Жените Дева ще имат интересни разговори или общи действия с хора, с които работят заедно. Ще получите от колега или ръководител интересна покана или предложение. На мъжете Дева им предстоят важни разговори в дома свързани с пари или с предстоящи разходи. Сега могат да имат развитие ваши планове свързани с жилище или с допълнителен ваш имот.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ви предстои да създадете нови контакти с хора, с които тепърва ще имате професионални или лични отношения. Тези срещи определено ще се случват по неочакван начин или на неочаквано място. Съветът ми е да не бързате да приемате с доверие всеки един нов човек в живота си, да си дадете време да опознаете всеки един човек по-добре.

Седмицата вещае различни поводи за радост, за преживяване на приятни моменти,
за намиране изход от неприятни ситуации, преди всичко чрез вече създадени ваши лични и семейни отношения. През тази седмица може да имате приятни преживявания в любовта свързани с нова или стара любовна връзка. Събитията през тези седем дни ще оставят траен отпечатък и в повечето случаи ще маркират едно ново развитие на отношенията ви. Като цяло седмицата ще бъде едно приятно предпразнично време за вас, особено ако съумеете да избегнете нежеланите конфликти и противоречия или да изпадате в песимистични настроения за дреболии. Мъжете Везни ще очакват събитие свързано с мъж от семейното ви обкръжение. През тази седмица на жените им предстои да вземат важно решение, чието изпълнение ще трябва да стане до края на тази година.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се ангажирате в една важна дейност заедно с жена, която може да не живее в същото населено място като вас. Този ангажимент може да бъде важен лично за вас, но може да бъде свързан с някаква благотворителна и обществена дейност. През тези седем дни ще имате възможност да приключите неща, които не сте съумяли да реализирате до този момент. Седмицата вещае динамични отношения с представители и на двата пола, свързани с техни лични празници, изпращане на поздравителни картички или подаръци. За съжаление през тази седмица някой от вас ще бъдат изненадани от неприятна новина свързана с разпада на едно семейство или друг вид житейска драма в семейството на хора, които познавате.

Тази седмица ще бъде благоприятна във финансов план,
стига да запазите разум и практичност в действията си. Може да имате късмет в действия свързани с пари, но би било грешка да се осланяте само на това. Жените Скорпион може да преживеят някаква измама, неискреност или опит за манипулация. Някой може да се опита да ви въвлече в интрига в своя собствена изгода. Мъжете могат да очакват радостни новини от далеч или приятни преживявания свързани с пътуване.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще получите писмо, имейл или телефонно обаждане от дете или друг млад човек, който живее в друго населено място. Възможни са новини свързани с раждането на дете или друго важно събитие свързано с него.

През тази седмица мнозина от вас ще очакват подарък или друго приятно събитие свързано с хора от близо и далеч.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, особено ако в багажа си имате достатъчно подаръци за всички. През седмицата бъдете по-внимателни  в професионалните си отношения с мъж, който може умишлено да провокира някакъв конфликт или поради негови несериозни действия да изпаднете в неприятна ситуация на работното си място. През тази седмица все още ще имате по-големи разходи, затова добре преценявайте кое е важно и кое не е. Използвайте само наличните си ресурси и не се осланяте на очаквания за приходи, които може да не получите до края на годината. Това ще бъде неблагоприятна седмица за вземане на важни решения свързани с финансови или банкови документи или договор. Ако на жените Стрелец им се наложи тази седмица да разрешават проблеми или неприятности, те определено ще имат връзка с минали събития, решения или грешки. Мъжете Стрелец ще могат да направят важни покупки или да продадат нещо на изгодна цена.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица в която ще ви се наложи да преодолеете с цената на компромис, такт и дипломатичност един неприятен конфликт с мъж. Вероятно той ще възникне неочаквано за вас, но изцяло от вас ще зависи неговото бързо разрешение. През тази седмица избягвайте да хвърчите из облаците, бъдете здраво стъпили на земята и търсете винаги разумно и практично разрешение на всеки възникнал проблем. Избягвайте хитрости или прояви на манипулация, които ще се обърнат против вас.

Тази седмица ще преживеете приятно събитие и ще бъдете облагодетелствани по някакъв начин
от действията или подкрепата на жена. Много вероятно е тя да бъде от  кръга ви приятели, колеги или познати. Тази седмица в никой случай не е трудно и не неприятно време за вас, въпреки изпитанията, през които ще ви се наложи да преминете. Те по-скоро ще бъдат за вашата личност и какво развитие като такава сте имали през годината. Преминете ли с мъдрост през тези изпитания, вие ще можете да се радвате на седем прекрасни дни. Тази седмица може да зарадва мъжете Козирог с парични постъпления от работа, бизнес, допълнителен ангажимент и др. Жените да бъдат внимателни в контактите си с непредсказуеми хора или при мероприятия на обществени места.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще имате ангажимент или ще присъствате на събитие свързано с мъж. Най-вероятно то ще бъде предварително планирано и едва ли ще възникнат някакви изненади около него.

През тази седмица ще бъде много важно да запазите хармонията и разбирателството в семейството си
и най-вече в брачните си отношения. Дори да липсва любов между вас и партньора ви, търсете някакви компромисни варианти за да имате спокойствие и хармония по време на празничните дни. Тази седмица ще бъде важна поради някаква причина за жена от дома или от семейството ви, която ще очаква вашата подкрепа или помощ. През тези седем дни ще направите равносметка на загубите и провалите, които сте преживели през годината. В повечето случаи ще осъзнаете че те са били за ваше добро или са дали възможност на нови по-добри неща и хора да влязат в живота ви. През тази седмица жените Водолей ще получат най-различни новини от роднини, които живеят на близо или надалеч. Някои от тях ще имат наистина важно значение за вас или ще определят ваши бъдещи планове. Мъжете по-често ще изпадат в песимистични настроения или твърде много неща ще ги тревожат.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще ви се наложи да търсите компромисни или практични решения за да запазите финансова стабилност в семейния си бюджет. Възможни са неочаквани разходи или пропуснати плащания, които ще трябва да направите до края на годината. Все още има хора, на които сте пропуснали да купите подарък и това ще ангажира част от времето и финансовите ви ресурси. Ще търсите оригинални, но не скъпи подаръци.

Тази седмица ще успее да зарадва голяма част от родените под знака на Риби с добри новини,
които ще дойдат от друг град или държава. Те могат да бъдат свързани с вашите финансови интереси, но може да касаят и предстоящо пътуване до края на годината. Не са изключени покани в последния момент за гостуване или пътуване с роднини или с приятели. Въпреки празничното настроение в повечето семейства, това може да се окаже време за вземане на важно решение свързано с образованието или кариерата на млад човек от семейството. Подобни решения могат да бъдат провокирани от важно събитие, което ще се случи през тези седем дни или което предстои през следващата седмица. През седмицата жените Риби ще имат ангажимент с човек, който живее в друго населено място. Мъжете ще се срещнат с приятели, които може да са пристигнали за празниците в края на годината от друг град или държава.

Източник: astro.velida.net