Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3 – 9 декември 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ви предстои разговор, който ще определи някои ваши планове до края на годината, показва вашият хороскоп. Най-вероятно  ще бъде с човек който живее в друг град или държава. Вие определено ще разчитате на мнението или съдействието на този човек. През тази седмица ще имате благоприятно време за уреждане или получаване на документ свързан с дете или млад човек от семейството ви. Избягвайте конфликт, особено с жена тъй като той може да прерасне в една неприятна и трудно разрешима за вас ситуация.

През тези седем дни може да очаквате финансова помощ,
практичен съвет или други благоприятни за вас действия предимно от страна на мъже. Както и в предишни периоди, така и сега е възможно не всичко да се случи по предварително подготвения от вас план за седмицата. Някои неща определено ще ви притеснят с тяхното развитие, тъй като ще смятате, че те са вид загуба или неуспех. Всъщност всичко, което ви се случва сега е за да ви предпази от бъдещи неуспехи или провали. Жените Овен ще имат благоприятна седмица за покупка и дори може да получите своите първи Коледни подаръци. Мъжете поради някаква причина ще се връщат към своя минала любовна връзка или приятелство.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица някои от изненадите ще бъдат свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Трудно е да се прогнозира дали това ще ви донесе радост или стрес, но определено тези събития ще са знак за необходимост от промени на някои ваши планове. За тези от вас, които ще пътуват през тази седмица предупреждението е да бъдат внимателни независимо дали използват собствен автомобил или друг вид транспорт. Може да усещате много по-голяма несигурност или нестабилност в ежедневните си задачи и ангажименти, но тази седмица не вещае загуба. Всичко, което ще постигнете през тези седем дни ще става бавно и по трудния за вас начин. Сега вашите успехи ще зависят от търпението ви и от умението ви да правите компромиси.  През седмицата ще имате възможност да развиете благоприятно за вас отношения с хора от кръга ви колеги или партньори. През тези седем дни ще имате много повече разговори, ще получите повече съобщения или писма от приятели и роднини от близо и далеч. Новите познанства ще внесат нови идеи и оптимизъм в ежедневието ви.

През тази седмица планирайте и реализирайте важни за вас дела и планове
свързани със семейството, тъй като обстоятелствата ще бъдат благоприятни за подобни действия. Да се внимава с консумацията на храни алергени.
През тази седмица мъжете Телец ще се наложи много внимателно да разпределят наличните ресурси в личния си и семеен бюджет. Жените Телец ще могат да постигнат важно развитие на свой бизнес или професионални идеи и планове. Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа, нов проект или друг ангажимент.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, сега може да очаквате седмица на романтични преживявания, повече нови познанства, срещи и събирания. През седмицата може да преживеете интересни събития свързани с настоящата ви любовна връзка. Вашия любим може да ви изненада с подарък или със специален жест на внимание. През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с роднина или ще имате важни разговори с роднини, които касаят ваши планове до края на годината.

Седмицата вещае приятни изненади или възникване на нови благоприятни възможности
за развитие на личните ви планове и идеи. През седмицата може да очаквате среща или събиране, където ще се ядосвате за нещо или на някого. На моменти вашата свръхчувствителност може да бъде причина за възникване на конфликтна ситуация. През седмицата ще получите предложение, което може да ви свари неподготвени да дадете конкретен отговор. За съжаление най-вероятно ще бъдете поставени пред избор, за който трябва да вземете бързо решение. Жените Близнаци може да преживеят моменти на тъга свързана с минали преживявания или липсата на хора, които вече са в Отвъдното. Мъжете от този зодиакален знак ще получат важна новина или предложение, което не бива да се страхуват да приемат.

Рак
Ако сте родени pод знака на Рак през тази седмица ще възникнат нови ангажименти свързани с пари или с финансов документ.

Ще имате интересни преживявания свързани с любовния ви живот,
които ще запомните дълго време. Неясно или неочаквано развитие ще имат събития свързани с ваши родственици. Ако имате ангажимент свързан със съдебно или юридическо дело, през тази седмица бъдете предпазливи и внимавайте на кого се доверявате. Пътуванията през тази седмица, където възникне необходимост за такива ще са свързани с важни ангажименти или ще бъдат по работа. Мъжете родени под знака на Рак ще присъстват на събирания или срещи свързани с роднини, с годеж или сватба, юбилей или друго важно събитие. Жените ще отделят повече време за срещи и разговор с приятели, ще създадат нови познанства и ще присъстват на различни обществени мероприятия. За вас през седмицата важна роля в живота ви ще изиграе личност родена под знака на Телец, Дева или Козирог.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще ви се наложи да преодолеете различни затруднения свързани с работата или бизнеса ви. От тях  може да възникне необходимост за неочаквани или нежелани промени. През тази седмица не са изключени разочарования, ако кандидатствате за нова работа или представяте свой нов продукт, проект. През тази седмица може да разчитате  единствено на собствения си професионализъм и умения. През тези седем дни  внимание или грижи ще изиска собственото ви здраве. Предстои ви да вземете решение свързано предстоящо пътуване или с ваши роднини, приятели които живеят в друго населено място. Не е изключено отлагане или друг вид промяна свързана с пътуване, което сте планирали през следващите седмици. Избягвайте да имате големи очаквания за тази седмица.
Насочете вниманието си към важни за вас отношения с колеги, бизнес партньори и други.

Причина за приятни емоции през седмицата ще бъдат любовни или семейни преживявания
и събития. Жените ще успеят с лекота да разрешат неочаквано стресов проблем във важни за тях лични отношения. Мъжете ще имат по-добра или по-успешна седмица, отколкото от жените, но ще бъдат склонни по-емоционално и по-драматично да изживяват някои събития.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще проведете неотложни разговори или ще организирате събиране в кръга си от роднини. Като цяло важна роля в живота ви през тази седмица ще изиграят мъже, предимно родственици. През тази седмица  ще имате различни преживявания свързани с дете или с млад човек. Събитията от тази седмица ще имат благоприятно развитие и през следващата седмица, затова се подгответе за по-бавно развитие на тези неща.  Във финансов план седмицата обещава да бъде благоприятна за вас, особено ако проявите по-голяма активност при изпълнение на своите професионални задължения. През седмицата ще можете да си осигурите по добри доходи и да се ангажирате с някаква благотворителна или обществена дейност.

Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които са ангажирани с обществена или политическа дейност.
В професионален план действия или коментари на ваш колега, ръководител или клиент могат да бъдат причина за неприятна ситуация. Всичко това ще бъде поради грешка или невнимание, затова конфликтите ще бъдат излишни. Мъжете Дева ще са по-чувствителни в разговори или действия свързани с пари или с финансов документ. Това може да бъде причина за прояви на раздразнителност или лесно възникване на спорове. Жените Дева ще имат благоприятна седмица за пътуване, за развитие на контакти с хора от близо и далеч или за покупка на нов лек автомобил.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще очаквате развитието на важни за вас задачи и дела свързани с документ, договор, предложение или други  административни неща. През седмицата ви предстои да вземете трудно решение, което вероятно ще бъде свързано с приключване на професионален ангажимент или лични отношения, някакъв вид преместване или раздяла. През този период от време всяка ваша дума, решение или действие ще трябва да бъдат добре обмислени и преценени.
През седмицата ще ви се наложи да  разрешите неприятности с хора, които са ваши роднини или съседи. Хубавото е, че ще имате една благоприятна седмица за приключване на неприятни неща или проблеми, които са ви били притеснение през последните седмици. През този период от време ще бъдете готови на компромиси, за които не сте били готови досега.

През тези седем дни ще преживеете късмет или друга приятна емоция
свързана със среща, пътуване или гостуване. Новините през тази седмица ще бъдат важни за вашата работа, обществена или политическа дейност.
Жените Везни ще обмислят свои действия, които ще имат отношение към проблеми или личен живот на жена над 35 годишна възраст. Мъжете от този зодиакален знак ще очакват развитието на събития, които ще има дадат голяма надежда за едно по-добро бъдеще.

Скорпион
Ако сте родени pод знака на Скорпион, през тази седмица ще имате трудни за разрешаване битови проблеми. Бъдете внимателни с покупките си през тази седмица, особено когато избирате коледните си подаръци. Ако сте ангажирани с юридическо или съдебно дело, през тази седмица ще възникнат закъснения, отлагания или други проблеми. Като цяло бъдете готови за усложнения от всякакъв характер. През седмицата по-сложни или по-деликатни ще бъдат вашите любовни отношения. Напрежението, което ще възникне през тези седем дни може да се дължи на по-големия стрес в ежедневието ви. Въпреки това, постарайте се да отделите повече внимание на любимия човек. Тази седмица ще бъде сериозно изпитание за някои нови или нестабилни любовни отношения. Хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с успех или благоприятен завършек на вече започнати дейности и ангажименти. Може да имате определени очаквания или важни планове, свързани с хора, които са от друга националност или религия. Жените Скорпион ще имат важен ангажимент свързан с мъж от дома си или от кръга си роднини. Възможно е той да бъде свързан с личен празник като: рожден ден, имен ден и други. Мъжете от този зодиакален знак ще преживеят най-различни изненади, които ще им покажат, че развитието на съдбата им понякога си има свои собствени начини и пътища.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една специална седмица, която ще възникнат нови възможности. Може предварително или прибързано да прецените, че някои неща са невъзможни или ще ангажират твърде много време, за да бъдат реализирани. Добре е да знаете, че

това ще бъде седмица, в която късметът ще бъде плътно до вас.
(Работата ви тази седмица ще възникне повече напрежение и това може да даде отражение на вашия сън или на физическото ви здраве. Като цяло събитията които ще преживеете през тези седем дни ще бъдат очаквани, така че тяхното развитие определено ще зависи от предварителната ви нагласа или подготовка. През седмицата ще имате интересни или благоприятни за вас отношения с жена. Това ще бъде благоприятно време за обсъждане на различни имотни проблеми или бъдещи ангажименти свързани с имущество. Възможно е да възникнат неприятности от финансов характер, които ще имат временен характер. Тази седмица ще ви изненада чрез събитие или действие на хора, с които сте живяли или работили заедно в миналото.
Жените Стрелец може да преживеят важна промяна през тази седмица, в която да поставят началото на нови отношения, нова работа или нов старт в живота си.
Мъжете ще имат повече работа, която ще трябва да бъде свършена в кратко време, много експедитивно и с положителен резул

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ви предстои да преживеете интересни събития свързани с мъж от кръга ви роднини. Вероятно през тези седем дни ще присъствате на събиране свързано с такъв човек, което ще има връзка с рожден ден, имен ден и други.

Тази седмица определено ще успее да ви изненада с различни неочаквани събития.
В повечето случаи те ще имат отношение към хора, които живеят близо до вас. През тази седмица ще ви изненада едно неочаквано развитие в положителна посока на деликатна ситуация или връзка. През този период ви предстои да приключите един ангажимент или проект, да се зарадвате на един труден успех.
Нови обстоятелства ще ви дадат възможност да се върнете към ваши стари планове и идеи, с  вероятност за успешна реализация. През тази седмица ще планирате различни срещи или събирания. Ще ви се наложи да помолите приятели за помощ, съвет или съдействие. Тази седмица може да ви срещне с интересен човек чрез реална или онлайн среща. Новините, които ви предстои да получите през тази седмица ще са в основата на някои ваши планове за 2019. Жените Козирог ще имат благоприятна седмица за покупки, за уреждане на битови или имуществени дела, за битови промени в дома си.
Мъжете може да изпитат липса на достатъчно положителни емоции, което ще се дължи на особеностите на техния характер.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще бъде добре да насочите енергията си към приключването на важни задачи и планове. В повечето случаи те ще имат връзка със семейството или с любовния ви живот. Тази седмица ще благоприятства началото на нещо ново в личния ви живот като нова приятелска връзка, начало на общо съжителство или брак. Предстои ви да проведете интересни разговори с роднини и приятели от близо и далеч. Ако не сте положили достатъчно грижи за собственото си здраве, през тази седмица ще ви се наложи да коригирате начина си на живот.

Моят съвет е да обърнете по-сериозно внимание на здравето си
и да не допускате несериозно отношение към здравословните си неразположения.
През седмицата ви предстоят неотложни разходи, които могат да създадат временни притеснения. Може да възникне безпокойство свързано с евентуална недостатъчност на средства в бюджета ви за празниците в края на месеца. Като цяло през тази седмица ще трябва добре да контролирате финансовите си ресурси и да обмислите добре всеки разход.  Бъдете внимателни при работа или подписване на финансов документ.
Жените Водолей ще научат новини или ще получат важна информация, която за съжаление ще дойде с известно закъснение. Мъжете от този зодиакален знак ще имат интересни срещи предимно с приятели, или полезни разговори с колеги относно бъдещи професионални проекти.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще насочите вниманието си към някои важни проблеми, които  ще имат връзка с пари или с документ от финансов характер. През този период ще зависите в голяма степен от благоразположението или съдействието на други хора. Постигането на важен за вас успех ще зависи от изпълнението на дадено ви преди време обещание. Добре да знаете, че във финансов план седмицата ще изиска от вас по-голям самоконтрол и по-голямо внимание. През седмицата ще възникнат проблеми или ще ви се наложи да разрешите някаква неприятност, която ще има връзка с хора от друго населено място.

Хубавите събития през тази седмица ще дойдат чрез вашите приятелства,
включително и чрез едно ново приятелство или романтична връзка. Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела, стига да не се изкушите от някакви хитрости или други нечестни действия. Не пренебрегвайте действията или коментарите на хора, с които имате общи професионални интереси. Мъжете Риби ще имат причина да се зарадват на нещо важно и специално за тях. То може да бъде в основата на една бъдеща промяна в живота им. Жените ще се радват на благополучие или специални моменти в семейството си. Това може да бъде седмица, която ще запомните с важно събитие в кръга си от роднини.

Източник:astro.velida.net