Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (19 – 25 ноември 2018)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица избягвайте сами да си създавате напрежение или притеснение, особено по материални или имотни въпроси, показва вашият хороскоп. Развитието на тези дела, независимо дали е видимо или невидимо за вас, ще бъде благоприятно.

През тази седмица някои от вас може да се зарадват на неочаквана придобивка или подарък.

Като цяло късметът през тази седмица ще ви бъде даден чрез материалните ви дела. През тази седмица ще обмисляте едно събиране в дома си или събиране в дома на ваши приятели или роднини. Вероятно ще имате причина за някаква предварителна подготовка. През седмицата ще имате посещения в дома си свързано с разрешаването на някакъв важен семеен или бизнес въпрос. Тази седмица ще преживеете неприятна новина свързана с човек, когото харесвате или обожавате. Разбира се, това може да бъде човек, с когото работите заедно или да бъде публична личност. През седмицата ще успеете да разрешите сложни отношения с представители на знака Стрелец, Лъв или Овен. Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на съдебни или наследствени дела. През тези седем дни мнозина ще могат да се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде от мъж или чрез действията на мъж, най-вероятно от кръга ви роднини.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ви предстои важен разговор свързан с ваше собствено дете или с млад човек. Вероятно тази личност не живее при вас или поради някаква причина в момента имате сложни отношения. Това ще бъде неблагоприятна седмица за съдебно дело свързано с родителски права или с финансова издръжка на дете.

Новите познанства ще бъдат перспективни, стига да нямате твърде високи изисквания.

През седмицата ще следите развитието на вече възникнали проблеми или сложна ситуация в живота на млада жена от семейството ви. Тези неща могат да касаят нейният собствен брак или бъдещ такъв. През тази седмица не се натоварвайте с големи очаквания свързани с пътуване, което предстои да предприемете или което имате желание да осъществите в близко бъдеще. Ще възникнат нови обстоятелства или ще получите информация, която ще ви разочарова или ще ви разкрие неизвестни досега факти. През седмицата любовния живот на младите мъже Телец ще бъде по-емоционален и по-интересен. През тези седем дни можете да разговаряте или да вземете решения за едно по-сериозно обвързване с настоящата си партньорка.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица може да възникне недоразумение във вашите приятелски или професионални отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. През седмицата не бързайте да се натоварвате емоционално с негативни и песимистични емоции от всяка получена информация. Предстои едно по-благоприятно развитие на тези ситуации или щастлив за вас обрат.
През седмицата не пренебрегвайте нито едно предложение или покана, дори да нямате желания да се обвържете с тях. Неочакван конфликт на работното ви място ще ви покаже ваши грешки или ще ви разкрие истинското лице на хора, които сте смятали за ваши приятели. През седмицата ще бъдете много повече заети в работата си, което също може да бъде причина за по-голямо напрежение с колеги, клиенти или с работодател.

Възможно е получаване на пари, които ще дойдат от жена, от работа свързана с жени и други.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на финансовите ви дела, особено за жените над 35 годишна възраст.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате възможност да постигнете важни успехи, особено ако се вслушате в мъдрия съвет на човек с опит или приемете такава помощ. Седмицата ще намери начин да ви изненада чрез професионалните ви или лични контакти. Факта, че някой от плановете ви няма да се реализират според очаквания от вас начин, не бива да ви разочарова, ядосва или подтиска. Не бива да приемате събитията като загуба, тъй като все още нищо не е приключило. През седмицата бъдете внимателни с обещанията, които получавате или поне не разчитайте изцяло на тях. Проблеми в живота на брачния ви или интимен партньор могат да го направят докачлив или потиснат и да има нужда от вашата морална и емоционална подкрепа.

Тази седмица вещае благоприятно развитие на планове и дела свързани с образование, кариера, бизнес или обществени изяви.

Жените Рак ще обмислят покупки за предстоящите празници или за подобрение на домашния си комфорт. Ще възникне необходимост да направите специален жест на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Мъжете Рак ще се наложи твърде бързо да реагират при възникването и разрешаването на битов проблем или на ситуация свързана с имущество, което притежават.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица бъдете по-големи реалисти в очакванията си, които имате за получаване на пари или за някаква финансова изгода.
Всъщност каквото и да преживеете в този план това едва ли ще ви изненада, а сами да сте си изградили нереални очаквания. През тази седмица ще бъде важно добре да балансирате своите приходи и разходи, за да не изпаднете в неприятна ситуация. През тази седмица ще се ангажирате с оформянето на документи или договор, което може да излезе извън рамките на тези седем дни. Забавянето на важна за вас информация не бива да бъде причина за паника или други негативни емоции, тъй като развитието на тези събития ще продължи през следващата седмица. През тази седмица съхранявайте по-внимателно личната си информация, особено тази, която е във вашия личен телефон или компютър.

Като цяло събитията през тази седмица ще имат допълнително развитие през следващите 7 дни.
Затова най-добре ще бъде да не се натоварвате емоционално и психически и да оставите нещата да се развият по естествен начин. Някои от вас ще използват седмицата за планиране на пътувания или събирания през Коледните и Новогодишни празници. Жените Лъв могат да се зарадват на пари, придобивка или друга подобна ситуация, за която са изгубили надежда, че може да им се случи. Мъжете Лъв да бъдат по-внимателни в това, което се случва в момента на работното им място. Избягвайте всякакви коментари, които могат да бъдат използвани против вас и да бъдете набедени за разпространение на клюки или създаването на интрига.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате по-големи финансови притеснения свързани с разходи, които ще трябва да направите през тези седем дни.

В повечето случаи те ще бъдат свързани с вашето жилище, с необходимост от ремонт или разрешаване на друг битов проблем. Ако сте ангажирани с някакъв вид продажба през тази седмица едва ли ще получите очакваната от вас оферта.

Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на напредък във важни за вас планове, чието приключване ще бъде важно да се случи до края на тази година.

Информация, покана или предложение, които ще получите през тези седем дни, ще ви накарат да размислите преди да дадете вашия отговор. Възможно е да търсите някаква полза или смисъл в евентуалното си ангажиране. Ще имате проблеми или неприятности с приятели или роднини, които живеят в друго населено място. Бъдете предпазливи при пътуване, за да избегнете евентуални проблеми, особено ако шофирате. Жените Дева ще изпитат неудовлетворение от развитието на любовния си или интимен живот. Добре да помислите за това какво вие бихте могли да направите за да се подобрят вашите отношения. Мъжете Дева ще бъдат ангажирани с документи или други дела от имуществен или финансов характер.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица може да преживеете конфликт с непознат човек или с човек, роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Този спор ще бъде по въпроси свързани с имущество, което притежавате или което е притежание на ваши роднини. През седмицата ще можете да разчитате на интересни и положителни преживявания в любовния си живот. През тази седмица ви предстои да проведете важен разговор в дома си или в някаква институция, който ще определи развитието на ваши планове до края на годината.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на съдебни и юридически дела.

През тези седем дни благоприятно развитие ще имат ангажименти свързани с наследство или с грижи за имущество, което е било притежание на хора, които са вече в Отвъдното. Това ще бъде едно много емоционално преживяване за вас. През седмицата внимание ще изискат вашите семейни отношения или по-скоро отношенията ви с една определена личност, която ще се опита да хитрува, да манипулира или да действа некоректно спрямо останалите хора от семейството ви. Ако имате собствено дете или внуче през тази седмица ще изживеете лека паника или притеснение свързано със ситуация в неговия живот, която ще отмине бързо. Това ще бъде благоприятна седмица за нови запознанства или за сериозно обвързване за мъжете до 35-годишна възраст.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви изненада събитие свързано с момиче или с млада жена. То определено ще бъде благоприятно за нейното развитие. Възможно е тази жена да бъде родена под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тази седмица ще имате причини да обмислите различни свои действия свързани с настоящите ви финансови ресурси, в търсене на нови източници на доходи или инвестиране.

Мнозина ще се зарадват на парични приходи през тази седмица.

Информация, която ще получите през тези седем дни ще промени плановете ви за едно пътуване или ще промени отношението ви към една личност, която живее в друго населено място. Бъдете внимателни в документи или писма, които са свързани с пътуване или ще бъдат изпратени от друг град, държава. През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем на мъж, който вероятно ще се нуждае от лечение в болница. През тази седмица някои от важните за вас шансове или приятни преживявания ще са свързани с жена от кръга ви приятели, която може да бъде по-възрастна от вас. Женското обкръжение около вас ще ви помогне за постигането на реални успехи през седмицата. Внимание ще изискат финансови документи, които ви предстои да подпишете през тази седмица или с които ще работите. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат временни затруднения или притеснения на работното си място.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще ви се наложи да проведете повече разговори и срещи с хора от близкото си или по-далечно роднинско обкръжение.

Седмицата вещае важно събитие или ангажимент за жена от семейството ви.

През тази седмица определени хора умишлено или не ще действат против вас. Техните действия и решения ще предизвикат неприятности в личния ви или професионален живот. Възможно е те да бъдат родени под знака на Козирог, Телец или Дева или да бъде някой, който живее в друго населено място. Седмицата няма да бъде от най-благоприятните за пътуване. Ако възникне необходимост от такова, то ще се премине през различни спорове, противопоставяне или различни конфликтни ситуации.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, през тази седмица много трудно ще можете да постигнете успех. Ако сте в процес на преместване в друго населено място, то този ваш план ще се реализира, но с известни затруднения. Жените над 35 годишна  възраст ще организират или ще бъдат част от едно семейно събиране.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви се наложи да преодолеете някои неприятни моменти от финансов характер. Това могат да бъдат ситуации, които ще възникнат поради ваши грешки или поради невнимание, но може да станете и обект на нечия користна манипулация и измама. Като цяло през тази седмица бъдете много внимателни във финансовите си дела, за да не преживеете нежелана загуба.

Очакванията ви за тази седмица ще имат благоприятна възможност за развитие, но почти нищо няма да става с лекота.

Почти във всяко едно ваше действие или ангажимент ще срещате неразбиране, отпор или някакъв вид противопоставяне. Като цяло ситуациите през седмицата ще имат много бързо развитие и в положителна и в отрицателна посока. Това ще изиска от вас бързи и разумни реакции и решения. Очаквайте интересен разговор или предложение от страна на човек роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв. През седмицата ще ви зарадва ново приятелство с човек, който може да бъде от друго населено място. През тези седем дни може да преживеете приятни емоции с хора от кръга ви приятели.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще насочите вниманието си към уреждане на някакъв ангажимент или отношения с мъж, който най-вероятно живее в друг дом или в друго населено място. Интересно развитие в този план ще имат романтичните ви отношения с партньор, който живее в друг град или държава (в случай, че имате такъв).

Като цяло тази седмица вещае интересни събития в любовния ви живот.

Ако сте несемейни, определено използвайте това благоприятно време за създаване на нещо ново и перспективно. Съобразете се с реалността и не вдигайте високо летвата. През седмицата ще преживеете приятни емоции с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. На мнозина ще им се наложи през тези седем дни да вземат решение свързано с дете, да изпълнят едно трудно обещание или ангажимент. Наясно сте, че ако се провалите, вашия неуспех или отказ да направите това, което трябва, ще разстрои много някой друг.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преживеете ситуации свързани с някакъв финансов документ, плащане или други финансови задължения. Вероятно ще се премине през временно напрежение преди да намерите най-доброто решениe, на създалата се ситуация. Внимание ще изискат ваши финансови или имуществени отношения с хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак. През седмицата ще ви изненада събитие на работното ви място, което ще рефлектира по някакъв начин на отношенията в дома ви.

Възможно е да възникне нов ангажимент, необходимост да пътувате за няколко дни или друга промяна.

Седмицата вещае необходимост от битов ремонт в дома. Ако сте в процес на продажба на имот, тази седмица ще има с какво да ви изненада. През седмицата младите жени ще получат неочаквана помощ, или ще преживеят друго благоприятно действие от страна на по-възрастен мъж. Мъжете над 35 годишна възраст, които имат значително по-млада брачна или интимна партньорка, могат да очакват интересни преживявания.

Източник: astro.velida.net