Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 ноември 2018)

ОВЕН
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да търсите дипломатично разрешение на ваши противоречия с хора, които са представители на зодиакалния знак Близнаци, Водолей или Везни.

Благоприятно развитие ще имат ваши финансови дела с представители на знака Козирог, Телец или Дева.

Възможно е отношението на ваши колеги, клиенти или ръководители да ви обиди или разочарова.

Неочакваното разкриване на една интрига или клевета, която ви засяга пряко ще бъде причина за възникване на неприятности в отношенията ви с хора, с които сте в ежедневен контакт.

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец през тази седмица ще имат разговори или ангажименти от финансов характер, свързани с жена. Действията ви свързани с нея може да предизвикат необходимост от размисъл и вземане на някакво решение.

Тази седмица може да отложите поради различни причини предварително уговорена среща или ангажимент в момиче или с млада жена.

В същото това време обаче, е възможно да срещнете жена, с която не сте се виждали от дълго време.

Ваши приятели могат да ви поканят или да ви направят предложение, което ще бъде благоприятно за вашия дом или за семейството ви.

Някои от вас ще се зарадват на придобивка, която ще получат чрез родител, наследство и други.

БЛИЗНАЦИ
Близнаци, през тази седмица ще преживеете притеснения в любовния си живот, които ще можете да разрешите сравнително бързо. По-непредсказуеми ще бъдат любовни отношения с партньор, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Тази седмица няма да бъде благоприятна за пътуване. Ако ви се налага такова - бъдете внимателни, както при шофиране, така и откъм предварителна подготовка за всякакви ситуации.

През седмицата може да ви разтревожи събитие или новина, която ще дойде от друго населено място.

РАК
Зодия Рак, през тази седмица ще търсите някакъв специален замисъл в действията или решенията на момче или млад мъж, най-вероятно ваши роднини.

През тази седмица клюка или интрига свързана с приятел, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде повод за разговори с други ваши приятели или роднини. Ново познанство с личност, родена под една от тези три зодиакални знака, ще трябва да бъде добре проверено преди да започнете да се доверявате.

През седмицата ще преживеете или ще се облагодетелствате от успех на мъж, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

ЛЪВ
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица от вас ще се изиска много по-голямо внимание във финансовите ви дела, особено при разрешаването на проблем, който вече е възникнал през изминалата седмица.

Опитайте се да не задълбочавате този проблем, да излезете от ситуацията с малка загуба.

Трудно ще реализирате през тази седмица свои планове или очаквания свързани с момиче или с млада жена.

Мнозина ще посетят държавна, банкова или друг вид институция по-важен за семейството въпрос.

ДЕВА
Девите през тази седмица ще се чувстват потиснати или тъжни, без да имат сериозна причина за това. Хубавото е, че няколко конкретни събития много бързо ще ви извадят от тези ви песимистични настроения и ще ви заредят с оптимизъм и надежда за някои специални преживявания.

През седмицата могат да ви изненадат неочаквани пари или предложение, което да ви донесе допълнителен доход.

През седмицата са възможни неочаквани пари в семейния бюджет чрез други роднини или други източници. Мнозина ще имат да разрешават имотен или битов проблем, който едва ли е възникнал точно тази седмица.

ВЕЗНИ
Везни, през тази седмица ще пътувате заедно с мъж или ще следите развитието на важни събития в живота на мъж от кръга ви роднини, колеги или приятели.

Тази седмица ще ви донесе успешно развитие на ваши проекти и идеи, въпреки че напрежението ще бъде доста голяма.

Не се поддавайте на стреса, на който ще бъдете подложени, а смело продължете напред, защото сте тръгнали по пътя на една успешна за вас промяна.

През седмицата мнозина ще се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде чрез мъж.

Тази седмица може да получите неприятна новина свързана с човек, който е гостувал в дома ви или който е част от кръга ви близки или далечни роднини.

СКОРПИОН
Скорпиони, тази седмица ще имате да разрешавате битов проблем или проблем с личен автомобил, с имот който притежавате.

Очакванията ви за някакви специални приходи през тази седмица няма да се реализират. Вероятно вие имате нереални надежди, обещания които ще останат неизпълнени и други.

Като цяло във финансовите си дела през тази седмица бъдете по-внимателни и се пазете от грешки или опит за измама.

През седмицата ви предстои някакъв вид раздяла с човек, роден под знака на Козирог, Дева или Телец, като причините за това събитие могат да бъдат най-различни.

СТРЕЛЕЦ
Зодия Стрелец, през тази седмица безработните от вас ще могат да започнат нова работа и дори да се почувстват щастливи от попадане в един прекрасен колектив.
Като цяло седмицата вещае успешно развитие на вече започнати проекти, професионална или бизнес дейност и други.

През тази седмица вероятно ще присъствате на събиране свързано с дете, ще посрещнете гости в дома си заради ваше собствено дете или ще преживеете друго събитие свързано с бебе или с малко дете.

Седмицата ще бъде благоприятна за вземане на важно решение или за реализиране на една промяна свързана с дете или млад човек от семейството ви.

КОЗИРОГ
Зодия Козирог, през тази седмица може да ви зарадва подарък или жест на внимание от страна на мъж.

През тази седмица ще вложите голяма част от енергията си в разрешаването на една неприятност, която ще е свързана с дома ви. Това може да бъде битов проблем, може да бъде проблем свързан със собствеността на жилището, където живеете и други.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване, свързано с ваша настояща или бъдеща работа.

Ще бъде благоприятна и за професионални или бизнес отношения с хора от друго населено място, или ако работата ви е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, медия и други.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще изиска от вас мобилизация на воля и дух, за да преминете философски и без големи сътресения през преживяванията, които са ви отредени.

Ще ви изненадат неочаквани събития в живота на човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, които никой няма как да предвиди предварително.

Ще ви зарадва помощта и подкрепата на хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

РИБИ
Риби, през тази седмица ще трябва по-сериозно да се ангажирате с изясняването си на отношения хора, които умишлено търсят конфронтация с вас.

През тази седмица мнозина ще имат повод за събиране в собственото си семейство или в семейството на роднини, като поводът за това ще бъде личен празник на момче или млад мъж.

През седмицата може да се зарадвате на пари, финансов документ или да получите друга облага заради ваше дете.

(източник: burgasnews.com)