Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8 - 14 октомври 2018)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която разумни и практични решения или промени ще ви помогнат да постигнете важни за вас успехи, показва вашият хороскоп. Сега най-важното е да не предприемате емоционални и импулсивни действия, осланяйки се интуиция, предчувствия и може би, неправилни съвети. През тази седмица може да очаквате неочаквани срещи и контакти с хора от миналото ви: съученици, колеги от предишна работа, бивши съседи или позабравени познати. Мнозина ще получат неочаквана покана за среща или събиране. Като цяло изненадите тази седмица ще имат връзка с ваши познанства и контакти с хора отблизо и далеч.
Тази седмица ще се окаже емоционално сложна за тези от вас, на които им предстои да пътуват. Това особено важи за тези, които ще трябва да пътуват с цел работа, бизнес или друга важна цел. Възможни са разочарования свързани с ваши очаквания за работа в друго населено място или с такава, която е свързана с пътуване.

Любовният ви живот тази седмица ще бъде интересен,
позитивен дотолкова, доколкото ще даде възможност да се реализират само перспективни връзки. Възможни са подаръци, различни жестове на внимание, романтична вечеря, обяснение в любов и др. Отношенията ви с представители на Риби, Рак или Скорпион ще бъдат особено емоционални.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица някои от важните събития или ангажименти ще имат връзка с финансови разговори или действия с мъж (или с мъже).
Някои от стресовите ситуации ще имат връзка с момиче или с млада жена. Възможен е неприятен конфликт с жена или раздяла с нея. Тази седмица може да създаде редица благоприятни за вас ситуации или преживявания, но неискреността в действията ви, ще провокира обратно такава, към вас. Не допускайте подобни действия особено, ако те могат да имат връзка с пари. Всъщност именно парите могат да се окажат вашата Ахилесова пета през тази седмица, защото възможността за лесни или бързи пари ще блазни мнозина от вас.

Тази седмица ще бъде запомнена с важно събитие или късмет свързан с жена.
Има вероятност тя да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева (но това не е задължително). Мъжете Телец ще имат ясни стремежи за по-добре платена работа, по-добри финансови резултати от бизнеса си, допълнителна работа и др. Младите жени Телец да пазят личните си вещи на обществено място, да избягват рискови действия, импулсивни решения и всичко, което може да създаде необратим хаос в живота им.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще получите писма или пратки от приятели от различни населени места. Не е задължително да имате повод, за да преживеете такива приятни емоции. През седмицата може да ви изненада новина свързана с бъдещо гостуване в дома ви на приятели или познати. Мнозина ще получат новина от приятели, свързана с нов дом или с преместване по местоживеене. Очакванията ви свързани с пари ще се разминат с действителността. Всъщност може да имате много добри доходи, но не всичко ще се получава с лекота. Има голяма вероятност да възникнат различни затруднения, допълнителни формалности или друг вид спънки. Конфликт с дете или заради дете може да се развие много неприятно и дори да ви създаде здравословно неразположение. Възможни са грижи свързани със здравето на дете, като причината за съответната болест (настинка, инфекция и др.) може да сте самите вие.

Тази седмица ще има с какво да зарадва семейството ви,
но всяка малка радост или успех ще бъде съпътствана с тревоги, напрежение, стрес.
Нищо няма да ви се даде с лекота или без усилия, без труд и вложено време.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще ви зарадва събитие, което ще има връзка с жена. Седмицата вещае раждане на момиче, рожден ден или друг важен празник свързан с нея. Ако имате дете родено под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще има с какво да запомните тази седмица. През тези седем дни мнозина ще осъзнаят грешката си свързана с човек от кръга ви приятели. Между вас ще възникне неприятна ситуация, която ще има някаква връзка с пари. Същото важи и за бизнес отношения, където не сте едноличен собственик или управител.

Хубавите преживявания тази седмица ще имат връзка с пътуване
или с хора, които живеят в други градове и държави. Чрез тях ви се дават най-различни положителни емоции или срещи. Особено важно значение или специално преживяване ще имате с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Като цяло тази седмица внимание ще изискат финансовите ви дела. Там трябва да бъде концентрирано най-голямото ви внимание, за да не се допускат грешки, емоционални решения или да работите нещо без да получите заслужено заплащане за труда си.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, която ще ви предложи своите собствени преживявания, по един понякога неочакван начин. Преди всичко те ще са свързани с вашия личен живот, лични стремежи и желания. Мнозина ще се зарадват на специално събитие или новина в дома си. През тази седмица ще имате възможност да реализирате своите очаквания за семейството ви, в повечето случаи благодарение на доброто предварително планиране на всяко ваше действие. Ще очаквате разговор с роднина, който ще определи ваше решение свързано с важен план или идея.

Седмицата ще бъде благоприятна за равносметка
на сегашната ви професионална позиция. Ще можете да си потърсите нова работа или да се явите на интервю за нова позиция. Всяка промяна свързана с работата ви ще трябва да бъде добре обмислена защото решенията и действията ви ще има дълготрайно значение за бъдещето ви. През тази седмица може да ви се наложи да отложите една среща поради възникването на нов, по-важен ангажимент. Ще научите за кражба или загуба свързана с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще трябва да се фокусирате върху разрешаването на емоционалните си и любовни проблеми, неразбирателства и противоречия. Ако продължавате да игнорирате проблемите, скоро ще се окажете в ситуация, в която няма да имате свобода да реагирате, а ще трябва да се примирите с конкретния резултат. Ще предизвикате спор с млад мъж или с момче водени от най-добри чувства или от собствения си житейски опит. Колкото и да са добри намеренията ви, едва ли ще успеете да наложите своята воля.

Най-доброто, което можете да направите е, да му дадете право на избор.
Ако имате да разрешавате битови или имотни проблеми, бъдете внимателни какви специалисти наемате или какви неща купувате за ремонти или подмяна. В имотните си дела бъдете внимателни в отношенията си с хора Рак, Скорпион или Риби. През седмицата ще ви изненадат действията на мъж, с когото не живеете заедно, но с когото имате роднински или семейни отношения. Младите мъже Дева ще имат една интересна и успешна седмица, ако превъзмогнат желанието си да влизат в спор с всеки, който им се противопоставя.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни предварителните ви очаквания за тази седмица определено ще се разминат с действителността. Някои разочарования или промени ще ви притиснат да вземете важни решения или да проведете важни разговори.
Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, вероятно тази седмица нещата ще имат нежелано развитие или отлагане. Предварително искам да ви подготвя да не изпадате в стресови ситуации поради различното развитие на събитията или възникването на неочаквани такива. Образно казано тази седмица

ще изчисти неща, които вече са приключили своето значение в живота ви.
Мнозина ще получат неприятна новина свързана с човек, когото познават, която се е случила преди време. Комуникацията ви с мъж, който живее или работи в друго населено място ще има своата причина през тази седмица. Ще се обсъждат важни семейни или делови въпроси, бъдещи срещи или събирания и др. Конфликтите с деца или заради деца ще бъдат излишни, защото предстои да изживеете хубави моменти с тях или заради тях. През седмицата внимание ще изискат събития в живота на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще ви се наложи да бъдете по-дипломатични в отношенията си с хора, с които работите заедно. Възможно е да се случат някои промени на работното ви място, които да изискат по-голяма адаптивност към нови условия, нови проекти или нови клиенти. През тази седмица се стремете да разрешавате своите проблеми и неприятности чрез откровени разговори или директни срещи. Избягвайте намесата на други хора, които да разрешат проблемите вместо вас или да бъдат ваши посредници. По този начин само ще усложните конкретната ситуация.

Седмицата ще бъде много по-интересна в любовен план,
независимо дали сте семейни или не. Допълнителен стимул за добрата хармония и настроение във вашата връзка ще бъде и финансовата стабилност или получаването на пари. През седмицата ще имате приятни ангажименти с жена или заедно ще реализирате важни за семейството и дома ви задачи. Подкрепата на жена или нейната намеса в делата ви ще окаже като цяло позитивно въздействие. Очаквайте приятно събитие или новини от страна на жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Стрелец

Каквото и да е, отношението с близкото ви обкръжение може да се превърне в повод за нараснали разходи, обновяване на приходите, а в най-неприятна форма- загуби. Изглежда, трябва да сте по-внимателни по въпроси приходи-разходи, също- избор на средата ви, би следвало да се стремите да укрепвате връзките си, за да избегнете някой негативни тенденции, като заложите на диалогичността, но също- следите за интересите си. В последно време може да имате чувството, че важни за вас взаимоотношения са извън контрола ви, самите вие може да криете истинските си чувства и преживявания, но сега това може да предизвика взрив от емоционални разговори, подобно на „тенджера под налягане“, която не е издържала на напрежението и е избухнала. Вероятно е по-добре малко по малко да изчиствате евентуални недоразумения, да споделяте онова, което не ви харесва, внася смут в душата ви и изисквате да се поправи?

Споделяйте чувствата си, но отчитайте и различното от вашето мнение,
преговаряйте, общувайте, опитайте се да попълните пропуски, понякога грешки от миналото, които явно ви влияят, иначе рискувате да скъсате отношения, за които по-късно може и да съжалявате…

Козирог

Новолунието от началото на седмицата може да подейства превключващо за важни за вас приоритети, които са свързани с кариерното ви развитие, брачни отношения, връзки в семейство, дома и т.н. По- голяма част от преобразуванията зависят предимно от вас самите, от собствената ви воля и желания за трансформации. Но трябва да внимавате във взаимоотношенията си, да залагате на диалогичността и добрия тон, вероятно да сте по-гъвкави на различни нива, за да не изгубите нещо ценно. То може да е материално- от пари до имоти, но може и да е морално- усложнение на някой отношения с близки и роднини. Помислете, насочвайте.

До 15 октомври можете да зададете важни тенденции,
които да се отразят на финансовото ви състояние, че и на положение в колектива. Не забравяйте, че голяма част от случващото се зависи от вас самите, но и от контактите, които се налага да заздравите….

Водолей

Вероятно ви вълнуват по-далечни хоризонти на развитие, които може да са свързани с уреждане на взаимоотношения, договори-лични или делови. Ако ви интересуват дела, включително юридически казуси, то те може да претърпят вид обновление от началото на седмицата, но развоят им много зависи от външни и независещи фактори, вече натрупани в миналото, това може да бъдат и влиятелни конкуренти, дори недоброжелатели. В този процес научавате тайни, ако има такива, ескалира пик от показателни събития до 15 октомври. Подходящо е през това време да сте много внимателни, да следите за подробности, които са способни да преобърнат успехите ви. Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, също може да се оказват във фокус на внимание, крайъгълен камък за тенденциите на развитието ви. Това също могат да бъдат идеи за пътувания, премествания, които в близките дни и седмици са способни да преобразят живота ви. Мнозина са склонни да преосмислят линията си на поведение, това влияе на имиджа ви, на общественото ви положение.

Получавате втори шанс да въздействате на ключови въпроси от живота ви
с толеранс от време-до средата на ноември. Нека до тогава сте получили достатъчно яснота, за да изберете оптимално правилна стратегия, с която да постигнете целите си.

Риби

Новолунието от началото на седмицата може да постави ново начало в материалното ви състояние, което е като скачени съдове за подкрепата, която можете да получите от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности. Това може да е обновление на финансовото ви състояние следствие на уреждане на наследствени, имуществени и други документи. Събитията се движат по-скоро по инерция и ако има някакво насъбрано напрежение, вид неуредици, то те също може да ескалират и по-скоро да предизвикат загуби, така че е целесъобразно да се стремите да бъдете изрядни във финансови документи и не само. През тази седмица онова, което имате „общо“, зависи пряко от колектива, в който съществувате-колеги, приятели и т.н. При евентуално напрежение между вас и околните може да се предизвика необходимост да смените средата си, за да защитите интересите си като крайна мярка. Ако имате тайни врагове, то те ще бъдат особено активни през настоящия период. Бъдете внимателни при уреждане на документи, юридически казуси, ако това ви интересува, може да имате втора възможност, но и да възникнат усложнения, следствие на скрити процеси и недоброжелатели. Опитайте се да действате превантивно. В друг случай променяте позициите си в колектив,  а това също рефлектира върху онова, което имате.  С пик от събития до 15 октомври, вие можете да спечелите много, но и да изгубите,
усетете още в началото на къде „духат ветровете“, за да можете да изберете оптимално правилна посока, да насочвате тенденциите, а може би да направите определящ избор за идните седмици, като минимум до средата на ноември. Не поемайте излишни рискове, които касаят онова, което имате-общо, но и без известни трансформации не може…Изградете си стратегия, укрепете важни за вас отношения, преговаряйте за онова, което искате.

Източник:astro.velida.net, horoskop-astrom.com