Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17-23 септември 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение битови или имотни проблеми.
Седмицата определено не вещае само облачни дни. През тези седем дни ще имат повод за радост (най-вероятно в личен план), която или ще има важно значение за бъдещето ви като цяло или ще е успешен завършек на важно събитие (план) в живота ви.
Изненадите, когато и да се случат през седмицата, ще имат положително влияние върху личните ви и професионални планове.
През тази седмица новите познанств аи контакти ще бъдат основно с хора, които живеят в друго населено място. Поради тази причина комуникацията ви ще бъде предимно по телефон, имейл и др.
Новина свързана с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева ще ви озадачи или обърка.
През седмицата избягвайте конфликти с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Тези от вас, които са ангажирани с наследствени дела ще имат успешна седмица. Ще успеете да разрешите сложен проблем, да постигнете споразумение или да продадете нещо на изгодна цена.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която романтичните ви преживявания ще имат различно развитие от вашите очаквания. Това не означава, че ви очакват проблеми или друг вид сътресения. Просто чувствителната ви душа трудно ще преживее по-различно развитие, дори да е по-доброто за вас.
Някои от плановете ви за тази седмица ще имат връзка с роднини, които живеят в друго село, град или държава.
Възможно е да ангажирате вниманието си с разрешаването на семейни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно време или ресурси.
Тези от вас, които наскоро са преживели семейна раздяла, трудно ще намерят обратен път един към друг (ако някой от двамата съпрузи има подобно желание).
Финансовите ви дела ще бъдат нестабилни, особено ако те имат връзка с мъж от семейството ви или бизнес партньор.
През седмицата са възможни разходи свързани със здравето на роднина.
Хубавите моменти през тези седем дни ще имат връзка с нови и стари познанства и приятелства, които сега ще имат интересно развитие. Предстоят ви приятни преживявания. Отношения с човек Рак, Скорпион или Риби могат да изпълнят душата ви със силни емоции.
Мъжете над 35 години добре да планират личния си или семеен бюджет.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица на динамични финансови действия: получаване на пари или по-големи разходи.
Голяма част от тях ще имат връзка с дете или с по-млади членове на семейството ви.
Ако през тази седмица се концентрирате върху завършека на ваши планове и ангажименти от близкото минало, то вниманието и енергията ви трябва да бъдат насочени изцяло върху това.
Седмицата вещае отлагане или отхвърляне разглеждането на съдебен или юридически казус.
Това няма да бъде благоприятна седмица за ново начало или за големи промени.
През седмицата ще имате различни поводи за събирания в семейството или преживяване на специални моменти с роднини.
Някои от вас ще присъстват на събиране свързано с годеж, сватба и др.
Вероятно тази седмица ще ви натъжат или разтревожат събития в живота на жена от кръга ви приятели.
Драмата в нейния живот ще касае личните и отношения с други хора или собственото и здраве.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да помирявате хора, които имат проблематични отношения. Това може да бъдат дори собствените ви деца, родители, брат или сестра и др.
През тази седмица мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа, по-добри продажби или повече клиенти и др.
Клиент, ръководител или бизнес партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви помогне за един успех или ще имате
обща финансова изгода от ваши действия.
Тази седмица вещае получаване на пари от заплата, бизнес ангажимент или банкова институция.
Ваша среща, разговор или контакт с жена ще трябва да бъде премислен внимателно преди да дадете отговор или да приемете нейното предложение.
Бъдете предпазливи, тъй като са възможни опити за манипулация или действия във ваш ущърб от страна на жена.
Тази седмица ще създаде моменти на безпокойство свързани с пътуване (на дете или на млад човек от семейството ви) или със събития, които се случват в друго населено място (държава).
През тази седмица пътувайте само това е крайно необходимо.
Младите представители на знака да внимават на обществено място или в работата си, защото има опасност от загуба или кражба на важни вещи и документи.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, която ще запомните с интересни или полезни за вас придобивки. Ще ви зарадва новина или жест на внимание от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на имотни и битови проблеми.
През седмицата ще възникне финансов проблем или по-голям разход на средства, който ще има връзка със събитие или действия в живота на мъж.
Тази седмица ще успее да ви изненада неприятно с една неприятна интрига или клюка (вероятно свързана с вас), която ще ви създаде объркване за известно време, докато решите как най-правилно да реагирате.
Пазете се от измама, която може да неочаквано неприятни последици най-вече за вас.
В работата си ще обсъждате стресова ситуация или житейска драма свързана с млада жена.
Младите мъже Лъв да избягват рискове ситуации или решения свързани с пари.
Младите жени Лъв може да преживеят провал в един професионален ангажимент, при интервю за работа, бизнес промоция и др.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева това ще бъде седмица, в която ще ви връхлетят стари спомени и преживявания. Те по-скоро са били като буря в живота ви, която е оставила някакви разрушения след нея, предупреждава вашият хороскоп.
Сега обаче през погледа на времето, ще осъзнаете че тези събития са направили място за по-добри неща и хора да влязат в живота ви.
Не предизвиквайте и не отговаряйте на опити за конфликти свързани с минали събития.
Тази седмица ще бъде интересна по отношение на контактите ви с хора от различни населени места. Нови запознанства (по-специално с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион) ще се развият по интересен за вас начин.
Предложение или покана от страна на човек Козирог, Телец или Дева ще ви заинтригува, особено ако има връзка с пътуване.
Новина свързана със здравето на човек, когото познавате ще ви накара да планирате едно посещение в неговия дом или в болницата, където се лекува.
През седмицата ще получите помощ или съвет, които ще ви помогнат да постигнете важен за вас успех.
Мъжкото влияние или подкрепа през тази седмица (независимо от вашия собствен пол) ще бъдат много важни и определящи резултатите, които ще постигнете.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще насочите вниманието си към приключване на забавени или изоставени финансови дела. Възможно е да се ангажирате и с други ангажименти, които имат връзка с пари. В дома ви ще възникнат ситуации, които ще ви създадат временен емоционален дискомфорт, предупреждава вашият хороскоп. Това вероятно ще се дължи на факта, че ще получите новини, които ще ви разочароват или объркат.
През седмицата ще ви се наложи да направите промени относно планирани срещи, събирания или друг вид контакти с хора от различни населени места.
През седмицата ще купите подарък или необходима вещ за дете или внуче.
Ще преживеете разочарование, свързано с ваше очакване, което няма да се реализира, или няма да е така както вие очаквате. Бъдете търпеливи, защото предстоят интересни събития и неочаквани промени.
Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване. Възможно е да подготвяте или получите документи свързани с пътуване. Мнозина ще получат важна информация от далеч.
Мъжете Везни ще имат разходи свързани с близък родственик. Продължавайте да работите върху своите лични планове.
Жените ще могат да постигнат с такт много повече, отколкото предполагат. Сега трябва с много амбиция да се борите за постиженията си.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще трябва по-добре да организирате плановете си, които имат връзка с вашата кариера или бизнес, предупреждава вашият хороскоп. Сега може да се ангажирате с подписването на изгоден за вас договор, споразумение и др.
През седмицата ще възникне забавяне или пречка при получаването на пари от работа, държавна институция или банка.
Действията или пропуските на родственик ще са причина за безпокойство и напрежебие в семейството.
През тази седмица не притискайте хората около вас да се съгласяват за всичко, което на вас ви харесва. Избягвайте да давате неизпълними обещания.
Бъдете внимателни в отношенията си с хора които живеят близо до вас. Тази седмица вещае недоразумение или прибързан конфликт с тях.
Като цяло сега ще имате една благоприятна седмица за хармонизиране на прекъснати отношения. Би било добре сами да потърсите повод за  сдобряване и за искане на прошка за минали грешки или обиди.
Мъжете Скорпион ще имат неочакван шанс или късмет, чието използване трябва добре да се обмисли и да не се избързва с действия или решения.
Жените ще очакват развитието на вече започнали събития, без да вземат активно участие в тях (поне не и на този етап).

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще преживеете събития, които ще ви заредят с оптимизъм за бъдещето. Сега ще получите различни предложения и ще имате възможност да реализирате нови благоприятни шансове, които ще възникнат за вас. За вас важно значение ще има информация, която ще получите от човек, който живее недалеч от вас. Някои от вашите очаквания за тази седмица ще бъдат свързани с важна среща, разговор или събиране, предвижда вашият хороскоп. През седмицата ще имате разговори с роднини или конкретни действия от финансов характер с тях. Възможно е получаване на пари или уреждане на финансов документ с човек от кръга ви роднини.
Неочакваните събития през тази седмица ще отворят нови възможности за вас. Няма да ви се даде нищо, което да няма смисъл, независимо от вашата лична преценка на конкретните събития.
Сега ще обсъждате или ще вземете решения свързани с настоящо или бъдещо жилище. Едно конкретно събитие през тази седмица ще ви провокира към подобни действия.
Жените Стрелец ще преминат през важна за семейството седмица, с необходимост от решения, които ще променят начина им на живот или лични отношения.
Мъжете ще са предпазливи или подозрителни към новите си познанства и контакти. Ще са лесно докачливи или избухливи, което само ще им навреди.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, според вашия хороскоп, тази седмица ще бъде време за преоценка на ваши действия и постижения досега. Обмислете добре преживяванията си (успехите и неуспехите) от началото на годината досега.
Поговорете с хора, които са важни за вашите планове и цели и не пренебрегвайте тяхното мнение или съвет.
През седмицата ще преживеете различни приятни събития свързани с дете. В някои случаи те могат да изискат покупката на подарък или друг разход на пари.
На работното ви място през тези седем дни напрежението ще е по-голямо. Най-вероятно ще ви бъде трудно контролирате събития или емоции на ваши колеги, клиенти или ръководители.
Старайте се да преживявате всяка ситуация с шега и усмивка, но избягвайте прояви на сарказъм или неуместни шеги.
Тази седмица ще е допринесе по някакъв начин за развитието на ваши приятелски връзки. Създадени вече познанства ще имат влияние върху решения, които ще вземете през този период.
Новите познанства ще са с определена мисия в живота ви, затова им дайте време естествено да се развият.
Мъжете Козирог ще гледат оптимистично на любовния си живот, независимо дали търсите нова връзка или се наслаждавате на вече създадена такава. Отношения с жена Риби, Рак или Скорпион ще ви натоварят емоционално.
Жените от този зодиакален знак ще се зарадват на новина от друго населено място или ще преживеят приятно, незабравимо пътуване.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще бъде успешна за вас в много отношения. Разбира се, всичко ще зависи и от извършената досега работа или постигнатите резултати.
Това ще бъде удачна седмица за развитието на лични или професионални контакти, предимно с жени. За мнозина седмицата вещае неочаквани пари или нова възможност за допълнителен доход, показва вашият хороскоп.
Важно за вас развитие ще имат романтичните запознанства, кореспонденцията и виртуалните контакти с хора от различни градове и държави.
Сега ще планирате една предстояща среща или друго интересно събитие свързано с интимния ви партньор.
Избягвайте да акумулирате напрежение относно едно предстоящо пътуване.
Не се натоварвайте психически около събития свързани с хора от друго населено място.
Приемете, че всичко ще се развие по най-добрия за вас начин, независимо от вашите притеснения.
През седмицата ще планирате различни ремонти или подобрения в дома си. Възможно е дори да започнете конкретни действия в този план.
За повечето представители на зодиакалния знак Водолей, това ще бъде благоприятна седмица за бизнес или работа от дома.
През тази седмица може да възникне необходимост да вземете решение свързано със семеен имот, земя и др. Изненадата през седмицата няма да е приятна и нейната цел е да ви покаже, че не всичко може да се планира. Жените ще се натъжат от един отказ, който ще получат на тяхно предложение или покана. Мъжете ще отделят повече време за развитието на приятелска връзка с жена.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица вие ще имате повече разходи от това, което сте планирали. Финансово мнозина ще преминат през период на нестабилност и притеснения, показва вашият хороскоп.
Тези събитията ще имат временен характер и е добре да се съхраните емоционално и психически без да допускате конфликти или противопоставяния.
Важното сега ще бъде да не се допуска напрежение в отношенията ви с други хора.
Представители на противоположния пол могат да направят опит за манипулация, за прикриване на някаква истина или интрига и др. Ще бъде важно вие да не допуснете подобни действия от ваша страна, в противен случай бъдете готови за неприятни последствия.
Седмицата вещае различни събития свързани с развитието на здравословен проблем на човек, който е ваш роднина или приятел.
През седмицата отношенията ви с човек от кръга ви приятели ще се окажат проблематични или наситени с твърде много отрицателни емоции.
Като цяло седмицата ще преживеете своите хубави или неприятни моменти. Когато нещата имат благоприятно за вас развитие, насочете вниманието си към приключване на проблемите. Така ще можете да преминете по-леко през дните, в които ще имате повече затруднения или напрежение.
Жените Риби ще се наложи по-сериозно да се погрижат за собственото или на близък човек здраве. Не всички срещи през тази седмица ще са приятни, но определено ще са необходими.
Мъжете могат да изгубят пари или вещ, която не е толкова скъпа, но ще има значение за вас.

Източник:astro.velida.net