Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10-16 септември 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен през седмицата може да се сблъскате с нелоялността на колеги или с неискрено поведение на познати, предупреждава вашият хороскоп.  Вероятно тези действия ще имат елементарно обяснение и причина.
През седмицата внимавайте с големите обещания, които някой ви дава или примамливи оферти, които може да получите от различни места.
Ще ви изненада новина или събитие свързано с човек, когото познавате. Вероятно това ще касае документ или договор, които ще са важни за тази личност.
Може да ви изненада един флирт на работното място или интересното развитие на създаден вече такъв.
Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за ново романтично познанство, което може да се случи чрез нечие посредничество.
През седмицата ще имате различни срещи или поводи за събиране (някои от които отложени преди време). Възможно е да се ангажирате с нежелание за някои от тях. Всъщност социалните ви контакти тази седмица ще ви донесат приятни преживявания.
Това ще бъде един благоприятен период за реализиране на вашите планове и очаквания. Ще може да получите помощ или съдействие чрез личните си контакти и професионални отношения.
През седмицата внимание може да изиска здравето на жена.
Мъжете ще преживеят радостни моменти в личните си отношения.
Жените ще копнеят за повече любов, отколкото всъщност могат да дадат.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще бъде интересна за вас, затова се концентрирайте максимално в ежедневните си задачи и ангажименти. През тези дни ще имате възможност да намерите разрешение поне на една трудна ситуация в живота си.
Някои ваши дела вероятно ще имат по-бавно развитие, по-важното е да постигнете желания резултат.
Конфликтите може да помогнат, но по-добре не преминавайте границата на един интелигентен спор.
През седмицата ще ви зарадват новини и събития свързани със семейството и с осигуряването на финансова стабилност.
Очаквайте важно събитие свързано с човек от семейството ви (най-вероятно дете или млад човек).
През тези седем дни ще получите важна за вас или за семейството ви информация свързана със здравето на приятел или роднина. Вероятно това ще стане при среща или разговор с някой, който живее в друг дом или в друго населено място.
През седмицата ще получите интересна новина свързана с дете. Седмицата вещае приятни преживявания за родителите родени под знака на Телец.
Мъжете ще имат специални преживявания с приятели или роднини. Емоционално няма да сте стабилни и това може да създаде временно напрежение в любовната ви връзка.
Жените ще насочат вниманието си към битови проблеми в дома, подреждане, промени и други дела свързани с комфорта и сигурността на дома.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще имате повече разговори или срещи на професионална основа.
Работата ви ще бъде тема на разговори с приятели, с които имате планове или проблеми.
Така една нова идея или ново предложение за работа може да възникне с човек, който е от кръга ви приятели.
През тази седмица ви предстои да вземете важно решение свързано с вече възникнал проблем или ситуация.
Каквато и да е конкретната причина, то определено ще е свързана с човек, който има сложен характер, който ви създава напрежение в дома или на работното ви място.
Тази седмица ще ви зарадва изненада, която някой е подготвил за вас. Това ще е едно събитие, което ще ви помогне да излезете от една душевна или емоционална криза.
Тази седмица ще сте склонни да приемате допълнителна работа, за да помогнете на семейния си бюджет.
Роднина ще ангажира вниманието ви през тези седем дни, вероятно поради пътуване или друг вид преместване.
Мъжете Близнаци могат да очакват изненада от страна на роднини, съседи или приятели.
Жените ще имат благоприятно време за разговори свързани със заплата, премия, бизнес и др.
Може да преживеете изненада от страна на съпруг или интимен партньор.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате няколко неотложни ангажимента свързани с дома, където живеете. Там ще се преживеят неочаквани събития и ситуации. Ще възникнат проблеми за разрешаване, понякога свързани с държавна или юридическа институция.
По-голямата натовареност през седмицата, което ще ви направи раздразнителни, а понякога и конфликтни. Един провал или разочарование свързано с пари може дори да ви разплаче.
В семейството ви ще възникнат разговори или спорове свързани с минали събития или с хора от Отвъдното.
През тези седем дни може да влезете в конфликт, който по някакъв начин ще бъде свързан с пари. Не е задължително това напрежение да възникне точно в дома ви.
Като цяло материалните ви или имотни интереси ще имат развитие, но ще ви се наложи да преодолеете различни затруднения.
През седмицата ще ви изненада едно запознанство, писмо или обаждане от някой, който живее на близко разстояние. Възможно е да получите предложение, което да ви донесе допълнителен доход или еднократна печалба.
Седмицата вещае сънища свързани с хора от Отвъдното.
Жените Рак, колкото и да са предпазливи ще преживеят една измама или опит за манипулиране, с цел облага за някой друг.
Мъжете ще имат приятни преживявания в мъжка компания от приятели, колеги или съседи.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица някои от по-важните или значими събития ще имат връзка с търсене на примирие след преживяни неприятни конфликти или противопоставяне.
Ще имате една благоприятна седмица за ремонти и подобрения в дома, за купуване на нова техника и дори за преместване в нов дом.
През тази седмица ще имате възможност да реализирате стара своя идея, като най-вероятно това ще стане благодарение помощта на мъж. Сега обаче ще имате и други приоритети и борбата, кое по-напред, ще бъде голяма.
Мнозина ще преживеят събитие или ще имат телефонен разговор със стара любов. В някои случаи това може да се окаже изпитание за семейните ви отношения.
През седмицата ще създадете различни контакти с хора отблизо и далеч. Създадени нови познанства през тази седмица ще продължат дълго време на база общи цели и интереси.
Мъжете Лъв ще имат благоприятна седмица за ново романтично запознанство или романтична среща с жена от друго населено място. Ако търсите сериозна връзка, това е вашата седмица!
Жените могат да отделят време за пътуване с цел туризъм, среща с приятели или полезни хора. Разговор с майка, баба или друга близка жена ще бъде повод за размисъл и решения.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще възникне едно напрежение, поради големия ви стремеж на всяка цена да реализирате една своя идея. Тя определено ще има връзка с човек, който е ваш приятел или романтичен партньор. Вие може да успеете, но като цяло всичко е въпрос на търпение и донякъде на договаряне.
Отношенията между различните поколения сега ще са проблематични, с нежелание разбиране позицията или целите на другия човек.
През седмицата ще възникнат ангажименти свързани с документи. Поради тази причина ще ви се наложи да отидете в някаква държавна или съдебна инстанция.
Сега причина за по-голямо натоварване могат да се окажат деца или млади хора, особено ако им предстои пътуване. Възможни са всякакви неочаквани събития свързани с тях. В определен момент няма да знаете как да реагирате, нито кое е най-правилното решение за вас или за тях.
Ще имате благоприятна седмица за семейни събирания (годеж или сватба), за подобрения в дома или за покупки на вещи за по-добрия ви комфорт.
Любовни или интимни срещи и преживявания могат да очакват мъжете. В желанието си за подобни емоции някои от вас няма да се спрат от настоящето си семейно положение.
Жените Дева ще отделят време за организация и подредба на дома си и на домашните ангажименти. Ще очаквате събитие, което да ви даде зелена светлина за развитието на ваш план или идея.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през седмицата ще преживеете притеснения свързани със събития в личния живот на хора от кръга ви приятели или роднини.
Тази седмица бъдете внимателни с решенията си, както и с промените, които ще предприемете, съветва вашият хороскоп. Независимо с какво са свързани вие няма да имате възможност за корекции.
Ще ви заинтригуват новини, които ще получите от приятели или роднини от различни населени места. Донякъде от тях ще зависят ваши бъдещи планове и цели.
Това ще бъде седмица, в която ще можете да постигнете реални успехи или важен напредък в професионалните си дела. Ще имате благоприятно време за бизнес или за пътуване с определена цел.
През седмицата ще ви зарадва информация, която може да се окаже полезна в търсенето ви на нова работа. Някои от вас ще получат заслужено признание или награда за добре свършена работа.
Пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания, ако са от любовен характер.
Използвайте тази седмица за приключване на конфликт, който е охладил отношенията ви с роднина или с приятел.
Седмицата предполага да преживеете задоволство от развитието на важни за вас връзки.
Мъжете ще имат късмет при реализирането на свое желание, но не бива да споделят това преживяване с всеки.
Жените Везни ще имат попътен вятър в голяма част от своите начинания. Бъдете концентрирани и слушайте собствената си интуиция.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще е време, през което ще бъде поставено на изпитание силата на вашия Дух, предупреждава вашият хороскоп.
С повече вяра, в това което ви се дава като преживяване ще намерите разумно разрешение на проблем от изминалата седмица.
Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в дома ви. Тя може да бъде материална, като ремонт, покупка на нова мебел и др. Може да касае заминаване на роднина в друг град или държава, преместване и т.н.
Тези промени ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви.
В емоционален план затруднения ще възникнат за тези от вас, които са в процес на развод или са преживели раздяла с партньора си поради друга някаква причина.
Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще се почувствате разочаровани поради по-големите си очаквания. В някои случаи това може да се дължи на емоциите, които ви управляват в момента или ще сте натоварени с други по-сериозни проблеми.
През тази седмица интересни преживявания може да имате със съседи или колеги.
Мъжете Скорпион ще имат делови, обществени или политически контакти с други мъже. Някои от тях вече са в кръга ви близки приятели.
Жените от този зодиакален знак ще имат ангажименти със син (внук) или друг млад мъж. Това може да касае събиране или важно събитие през тази или следващата седмица.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец ще имате натоварена и напрегната седмица, казва вашият хороскоп.
Недоразумения или подозрителност в действията на партньора ви може да причинят нежелано противопоставяне и охлаждане на отношенията ви.
Разбира се, това може да се дължи на факта, че тази седмица ще сте настроени прекалено критични спрямо действията на хората около вас.
Под напрежение ще бъдат и вашите отношения с роднини, поради вашата по-голяма емоционалност или чувствителност през тези седем дни.
Допълнителен емоционален дискомфорт може да възникне поради неблагополучие или житейска драма в живота на приятели.
Хубавите неща през тази седмица ще са свързани с възможността да намерите начин за правилно лечение, терапия или възстановяване.
Жените Стрелец ще трябва да контролират своите емоции свързани с ревност или недоверие в думи или действия на партньора си. Приятните изненади ще ви покажат ваши грешки и заблуди.
Мъжете Стрелец ще трябва да вземат решение по важен за бъдещото им развитие въпрос. Използвайте тази седмица за уреждане на финансови документи, договори или плащания.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица различни емоции ще влияят върху вашите решения и действия. Това няма да бъде лесно и безгрижно време за вас, затова не позволявайте да пилеете времето си с мързелуване, бленуване и непрактични дела.
Между хората в семейството ви ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които ще излязат наяве през тази седмица и тяхното развитие ще е непредсказуемо и индивидуално.
В работата ви коментари или действия на колеги или клиенти може да са причина за напрежение или спорове.
Тази седмица може да решите да изненадате близък човек с подарък или вас да ви изненадат с такъв.
Ще имате благоприятна седмица за пътуване със семейството си или за различни срещи и контакти с роднини.
Мъжете Козирог ще имат специална седмица и дано добре се възползват от възможностите, които ще получат през тези седем дни.
Избягвайте завръщане към миналото си: стара любов, стара работа или стари приятелства, които вече са изчерпали своето значение.
Жените Козирог ще са ангажирани с важни финансови дела, плащания и др. Ако имате собствено дете тази седмица ще ви се наложи да разрешите здравословен или друг личен проблем.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей  през тази седмица се възползвайте максимално от благоприятните възможности за работа, образование или бизнес. В тези области ще може да постигнете важен напредък, успех, да получите награда и др.
През тази седмица ще бъде добре да се ангажирате по-сериозно разрешаването на проблеми свързани с пари или с финансов документ. Сега различни обстоятелства ще ви помогнат да направите тези неща по най-добрия за вас начин.
Седмицата ще бъде благоприятна за лечение, терапия и други занимания, които да подобрят физическата ви форма.
Седмицата вещае интересни преживявания свързани с една неочаквана среща или ново познанство.
Важно събитие в семейството на приятели или съседи ще бъде повод за събиране в техния дом.
Жените Водолей да бъдат отворени за всяко едно предложение или покана през седмицата. Бъдете готови да акумулирате огромен обем от информация свързана с най-различни събития.
Загубата на вещ или приятелство ще е единствения начин да се оттървете от нещо, което вече няма значение в живота ви (освен спомен).
Мъжете ще са по-често тъжни, затворени в себе си и в собствените си емоции и преживявания.
Това ще бъде благоприятна седмица за работа и бизнес, така че мобилизирайте се и бъдете активни.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще възникнат по-големи разходи, предупреждава вашият хороскоп. Финансово това ще бъде една нестабилна седмица за вас. Хубавото е, че това ще има временен характер и едва ли ще преживеете някаква голяма финансова криза.
Важното сега е да не допускате паника или напрежение в отношенията си с други хора.
Седмицата вещае различни събития свързани със здравето на роднина или приятел.
През седмицата ваша приятелска връзка може да се окаже твърде проблематична или наситена с отрицателни емоции.
Като цяло това ще бъде седмица с най-различни емоционални преживявания. Когато нещата се развиват добре за вас, насочете вниманието си към разрешаване на проблемите си. Така ще ви бъде по-леко в дните, когато ще сте подложени на различни негативни влияния.
Мъжете Риби ще имат своите конкретни и специални очаквания за развитието на важни събития през тези седем дни. Мислете, планирайте и избягвайте емоционалните решения и действия. Очакват ви успехи единствено благодарение на вашите собстени усилия.
Жените ще разширят кръга си от познати или приятели, като това ще бъдат хора от най-различни градове и села. Направете добра селекция на новите си познанства и избягвайте хора, които търсят само да говорят за себе си, да натоварват другите със собствените си проблеми и оплаквания.
Ще имате хубави преживявания в любовта.

Източник: astro.velida.net