Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 август 2018)

Овен 

В неделя ще се събудите с особено чувство накъде да вървите. Ако вярвате в интуицията си последвайте я и животът ви може да се промени към добро. В понеделник не бива да сте пасивни, дори и да сте в отпуск. Вашата управляваща планета Марс се връща отново в Козирог, а това ще стимулира агресивното ви и войнствено начало. Намерете си занимание, нещо което ще ви активизира и зареди. На 14-и 15-и Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Не е препоръчително във вторник да работите в екип и да включвате нови хора в състава, който до момента е действал като добре смазан механизъм. Не е ден за първа среща. На пътя ви може да застане фаталната любов. 15-и е ден за хапване и пийване, но не всеки ще има тази възможност. Ще работите под пълна пара или партньорите ви ще ви създават допълнителни грижи. До обед на 16-и не се пълнее, позволете си някои екстри. Добре е за следобед да носрочите среща с евентуални спонсори и благодетели. Случващото се на 17-и отваря път за чужбина, помага да стегнете куфарите и да набележите важните цели.

Телец 

Предстоят дни, в които ще получавате важни знаци и удари, които ще ви вкарат в определен коловоз на нови отношения, връзки и работа. Някои неща ще стават доста белезнено, ако не сте склонни да се промените. За родените около 1-10 май може да има неприятни изненади, проблеми от всякакъв характер и поява на конкуренти, които задълго ще останат в живота им. Не започвайте нова работа, връзка и инициатива. В неделя ще се събудите с нова мисъл в главата и с усещане за полезното и вредното. 13-и ще донесе късмет в работата и бизнеса за тези, които не чакат втора покана. В този ден пасивността е вредна и разболяваща, но трябва да се пипа много внимателно. Във вторник на пътя ви застава фатално привличане. Не водете преговори. На 15-и от обед до 16-и на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Чудесен момент за хубаво похапване, приятни срещи и наздравици. На 17-и ще се наложи да затегнете коланите. Спазвайте правилата, може да ви глобят.

Близнаци 

Смирете се, не участвайте в битки, в семейни и битови разправии. Предстотящото новолуние със слънчево затъмнение изсмуква жизнените ни сили. Не планирайте за този уикенд тежки преходи в планината, тежки разговори и участия в рискови инициативи. Всяка стартирана дейност ще обслужва незнайно чии интереси. В трудна позиция са хората с висок статус в обществото. 12-13-и може да се окажат рискови и проблемни. Внимавайте в храната, добре е да се спазва диета около това новолуние, която ще се отрази особено прочистващо и на връзките ви. И ако говорим за връзки и любов 14-15-и ще ви отворят път към едно сърце. Луна и Венера ще ви гледат в стимулиращ съвпад от знака на Везните. Някой може да се реши и на обвързваща крачка, но специално на 14-и не е добре за нови запознанства. В тези дни бъдете до старата си любов и до тези, които сте изпитали във времето. 15-16-и са успешните ви дни за периода. На 15-и забравете за диетите и до обед на 16-и си хапнете калкото ви е сладко. Чудесно е, да сте на морето и в приятна компания. За вечерта на 16-и планирайте спонсорка среща, на която да поискате някои екстри и услуги. 17-и носи вести от далече, покани за пътувания в страната и в чужбина.

Рак 

Време е за анализ на изминалия път. В момента не ви достига енергия, трудно е да си поемете дъх и да се внедрите в нова среда. Не си и помисляйте да започнете нещо ново, особено ако смятате да разчитате на него в бъдеще. В неделя още със ставането получавате усещания на кои връзки и храни да наблегнете и да разчитате за физическото си и душевно здраве. Доверете се на интуицията. От 13-и Марс отново ще ви гледа в опозиция от знака на Козирога. В живота ви се връща опасен дразнител, който може да остане до 10 септември. На 14-и сте обект на фатално привличане, отложете любовните срещши и запознанства. Луна и Венера ви гледат в опозиция. На 15-и си доставете удоволствие с хубава храна, до 16-и на обед не се пълнее. Вечерта на 16-и може да получите кредит на доверие, пари или някаква друга услуга. В петък чакайте подкрепа на всички нива, уреждане на имотни и наследствени и договорни отношения.

Лъв 

Не се обвързвайте в нови партньорски връзки. Ако в неделя се събудите с желанието да хапнете нещо определено наблегнете на тази храна и в следващите дни. На 13-и не се занимавайте със сериозни дела, но и пасивност не се препоръчва. Дайте някои разпореждания на подопечните. 14-и е неблагоприятен за работа в екип и за участия в колективни инициативи. Ще ви подведат тези, на които ще се доверите. Използвачи опитват да „прилепнат” към вас, към работата, печалбите и проектите ви. Неблагоприятно и за включване в обществени инициативи и състезания. Да не се действа с подставени лица и при провеждане на търгове. От 15-и на обед до 16-и на обед не се пълнее. Доставете си радост с хубава храна. Това е момент за оправяне на отношения и приключване на сделки. Вечерта на 16-и конкуренцията се активизира и ви готви удар за петък.

Дева

В неделя е денят на устата. Каквото ви се дояде е полезно за вас, така че наблегнете на него. Ако се събудите и с някаква идея, подгответе я за реализация. На 13-и успешно ще приключите обещана работа и може да се надявате на някои екстри. Овакантява се място, което може да заемете, но да си знаете, че от вас не става голям началник. Винаги ще има някой, на когото ще козирувате и в тези дни може да се смени точно шефа ви. В бъдеще това можи да ви отвори и по-добри възможности за работа и живот. На 14-и се пазете от странично влияние и въздействие. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Луна и Венера се целуват в нощното небе тази вечер. За 15-и планирайте важни делови и обществени срещи, посещения на свети места и хубаво похапване. До 16-и на обед не се пълнее. Каквото се обещае в тези дни трябва да се изпълни. На 17-и се възраждат стари връзки, чакайте обаждане от чужбина. Но ако говорим за нови инициативи стартирайте ги от 20-и нататък.

Везни 

Възможни са детронации на високопоставени лечности в следващите дни и всичко това ще освободи пътя ви, ще даде възможност да изплувате и завладеете позиции, които до момента са ви отказвани. В неделя е денят на устата, внимавайте с лакомията. Хората с вроден диагностичен талант ще усетят границата между полезното и вредното и може да направят правилен избор на храни и приятелски връзки. 13-и изисква по-голяма активност на работното място и в живота, за да може да изплува вашата кандидатура за престижни позиции. На 14-15-и Луната е във вашия знак в съвпад с Венера. 14-и е зереден с любовна енергия, но новите запознанства са противопоказни и ще ви вкарат в кошарата на използването. Без да се усетите може да станете донор за нечии проекти. Не изневерявайте на добре познатото старо. 15-и е ден за срещи и делови разговори, за уговорки, които ще издържат проверката на времето. Диетите са противопоказни, не се пълнее до 16-и на обед. За четвъртък вечер организирайте срещи с потенциален спонсор. В петък се обадете на тези, за които мислите и връзката ще се поднови за общото благо.

Скорпион

Ще изживеете тежки моменти на това новолуние със затъмнение в знака на Лъва. Може да загуби позицията си човек, на когото сте разчитали до момента, а и вие сте в несигурно положение. Не планирайте старт на нови бизнес инициативи, на които смятате да разчитате в бъдеще. Неделната утрин ви носи усет за полезното и вредното. Ако се събудите с желание за нещо, непременно тръгнете към него. Ако към нещо изпитате неприязън - откажете се и не го правете или използвайте. Не се препоръчват тежки физически натоварвания. Щадете сърцето и това на любимите ви хора. Някой няма да издържи на напъна и ще е близо до нервен срив или сърдечен проблем. Правете само това, което усещате за правилно или ви привлича. От 13-и Марс ще ви гледа в хармоничен аспект. Ще се вземете в ръце и ще си защитите проектите и начинанията. За 14-и се очертават любовни срещи. Хората на изкуството е добре да имат публична изява, но да не влизат в нови контакти. 15-и е чудесен за срещи и разговори, за посещения на приятни и зареждащи места, за подновяване на договори и връзки. До четвъртък на обед диетите са противопоказни, няма да напълнеете. Заредете барбекюто. На 16-и вечерта планирайте среща със спонсор. В петък вие ще определяте правилата и ще получавате награди.

Стрелец

За вас ще задуха вятърът и предприемете известни рокади в планове и намерения. Не бързайте и до 14-и не правете избор. На 15-и ще се случват събития, които ще покажат кой е верния път и избор. Още сега в неделя ще усетите промяната. Каквото ви се дояде сгответе си го и тръгнете към тези, които са част от сънищата и мислите ви. На 13-и не се занимавайте с нищо сериозно, за да не избързате и направите грешен избор. В този ден не бива да си пасивен, но предриетото с голяма амбиция ще обслужва чужди интереси. Очертават се опити за елиминация. Здравето е нестабилно. На 14-и ви дава сила стар приятел или любовта на живота ви. Денят е неблагоприятен за нови запознанства. Има известен фатализъм в новите ви връзки. На 15-и удряте десетката с престижна среща носеща шанс за подновяване на договори. Подписването им нека стане в петък, когато в живота ви може да се появи чаканият благодетел и покровител. Тези дни са благоприятни за връзки с чужбина. Планирайте за петък публична изява, представете продуктите си, явете се на състезания и конкурси. Ако мислите за някого той ще ви се обади и ще ви подкрепи.

Козирог

Движете се внимателно и избирателно. Не предриемайте нищо важно, а обмисляйте и планирайте. В неделя ще се събудите с практична мисъл, която е добре да реализирате. Ще разграничите лесно полезното от вредното. На 13-и ретроградно дижещия се Марс отново ще навлезе в знака на Козирога, където ще остане до 10 септември. В този период направете и организирайте нужните размествания, водете преговори, движете се активно към приключвания в работи и връзки и стартирайте новите си начинания. Случващото се на 13-и ще освободи активни и творчески сили. На 14-и се очертават опити за зарибяване и поставяне под зависимости. На прага сте на любовно изкушение. Не проваляйте старите си връзки. На 15-и се отделете от хората, които повече вредят, отколкото помагат за движението ви напред. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи. Оставете си вратички за връщане, ако нещо не потръгне. 16-и ще отвори нови възможности. Вечерта предстои среща с покровител, а в петък поне една важна работа ще се уреди. Получавате подкрепа и от чужбина.

Водолей

Не се проитивопоставяйте на авторитетите в живота си, пазете тези, които са ваша опора и сила и бъдете готови да помогнете, ако благодетелите ви се нуждаят от закрила. Ако се колебаете в избора изчакайте неделния ден, в който ще се събудите с верен усет за хора и ситуации, ще усетите накъде духа вятъра, кое е важно и полезно за вас. На 13-и Марс напуска вашия знак, а това ще помогне да се държите доста по дипломатично, да се напаснете на промените, да не избързвате в преценката и да стопите някои дистанции. 14-и ви носи любовно очарование и възможност за изневери, които ще ви донесат и много главоболия. На 15-и ще опитате от сладостите на живота, от почестите и славата. В този ден може да получите благословия по неочакван начин и подкрепа от неочаквано място. Посетете духовни и зареждащи места, помолете се, мечтите се сбъдват. В този ден и диетите са противопоказни. На 16-и важното да се свърши по най-бързия начин. До вечерта ще се окажете в ролята на донор, енергията ще тече от вас към другите. Родените около 5 февруари са в неблагоприятна юридическа позиция в петък.

Риби

Често в живота ви играят важна роля родените под Лъв. В такъв момент самарянски настроените Риби ще помогнат на обичания Лъв. Чакайте завръщането на каещите се грешници. В неделя интуицията ви работи с цялата си сила. Ще се събудите с верен усет за полезното и вредното, ще усетите кого да предпочетете и кого да отхвърлите, какво да ядете и какво да изключите от менюто си. Доверете се на предчувствията си. На 13-и излизате от храстите на изчакването и приключвате обещана работа. 14-и е ден на фатално привличане. Губите нишката и връзката с правилните хора. На хоризонта се появява нещо ново, което ще ви обсеби душевно и емоционално. Неблагоприятен ден за нови запознанства. Не приемайте нови членове в средата и в екипа си. На 15-и почитаме Богородица. Посетете свети места, водете уточняващи разговори, стиснете си ръцете в името на бъдещия живот. В този ден не се пълнее, хапнете наволя. На 16-и ще получите подтик за действие, защита и финансиране. Настройте се оптимистично. Чакайте придобивки и поява на спонсор. В петък късметът ще ви следва на всички нива. Тези, за които мислите ще се обадят. Правата ви ще са защитени.