Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (23 – 29 юли 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви даде възможност за постигане на конкретни резултати в сферата на образованието или в кариерата ви. Подгответе се за седмица на усилена работа и по-малко време за развлечения. Сега ще можете да реализирате свои планове свързани с дома ви или с имот, който притежавате.

Ще може да поставите началото на една перспективна връзка, особено ако партньорът ви е роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби (или с такъв асцедент).

През седмицата някои от вас ще прекъснат свои професионални отношения, което ще е очаквано събитие (приключване на договор или ангажимент и др.) Интересно развитие ще имат ваши приятелски връзки с мъже, независимо от тяхната възраст или обществено положение. Тази седмица ще бъде благоприятна за предсказване на бъдещето с карти Таро. Младите жени Овен ще имат домашни грижи или задължения свързани с бременност или със собственото си дете.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която решенията и действията ви ще се определят от вашата чувствителност и емоционалност.
Дали това ще бъде за ваше добро ще разберете едва в неделя.
През тази седмица избягвайте самозаблуда или илюзии свързани с пари.
Разбира се, може да получите пари поради една щастлива случайност, но това едва ли ще огрее всички представители на този зодиакален знак.
Тази седмица ще бъде благоприятна за всякакви промени, включително за промяна на дома, в който живеете.
Може да предприемете и промени в работата си, които също ще се развият във ваша полза.
През тази седмица ще се зарадвате на здравословното стабилизиране на жена, която е ваша роднина или позната.
Избягвайте злоупотребата с алкохол!
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но се пазете от необмислени постъпки или самонадеяни действия.
Действията на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви направят нервни и неспокойни.
Жените над 35 години ще могат да разрешат един неприятен проблем и да се освободят от насъбралото се напрежение.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица се постарайте да бъдете в хармония със себе си и с хора, с които ще се срещате в ежедневието си.
Това е седмица, в която ще градите важни контакти или професионални отношения.
Понякога ще ви се налага да отлагате предварителни уговорки, но за това винаги трябва да има сериозна причина, а не да се поддавате на временни емоции или прищевки.
Използвайте тези седем дни за подредба на дома си, за уреждане на домашни или битови проблеми и др.
Седмицата ще бъде неблагоприятно време за съдебни или юридически дела.
През тази седмица ще ви зарадват неочаквани новини свързани с дома ви.
Ще имате късмет по важни въпроси свързани със семейството ви.
Предложение, което ще получите през тези седем дни ще има положително влияние върху домашните ви и семейни дела.
Тази седмица неочаквано ще ви изненада един финансов документ или пари, които ще получите чрез договор или споразумение.
Във финансов план седмицата може да ви изненада приятно, но почти нищо няма да се получи, ако сами форсирате нещата.
Сега може да усетите много по-емоционално и сантиментално липсата на хора, които не са до вас – на далечно разстояние или в Отвъдното.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица различни събития с мъж ще ви покажат грешките, които правите в общуването си с хора, които са по-възрастни от вас или имат по-голям опит в дадена сфера от живота.
Сега ще бъде важно да намерите компромисно разрешение на неприятности, които имате с мъж.
Тази седмица мнозина ще пътуват, но това ще бъде едно напрегнато пътуване поради нечий сприхав характер или поради възникването на други конфликтни ситуации.
Внимание сега и по-голяма дипломатичност ще изискат ваши отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През седмицата ще възникне временна стресова ситуация или паника свързана с човек от кръга ви приятели. Тя определено ще има благоприятно развитие или щастлива развръзка, благодарение на едно малко чудо или късмет.
Седмицата ще ви донесе възможност за нови познанства с важни за бъдещето ви хора, така че не селектирайте нито едно от тях по възраст, националност, религия или други някакви предразсъдъци.
Във финансов план мнозина ще останат разочаровани поради забавяне или други усложнения свързани с пари. Сега се стремете да бъдете практични в разходите си и не допускайте преразход с надежда, че скоро ще имате добър доход.
Мъжете над 35 годишна възраст ще търсят сами изход от една трудна ситуация, но вероятно разрешението ще дойде чрез помощта на някой друг.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица вещае едно важно събитие свързано с жена, което ще ангажира сериозно вашето внимание.
Седмицата ще бъде благоприятна за юридически или съдебни дела, особено ако за тях разчитате на действията или съдействието на жена.
Тази седмица ще ви изненадат различни срещи, покани за събирания или друг вид контакти с хора отблизо и далеч.
Може да възникне неочаквана възможност за една покупка или да получите неочакван подарък.
Добро развитие (макар по един неочакван начин) ще имат вашите имотни дела.
През тази седмица могат да се задълбочат недоразумения или други проблеми в семейства, където партньорите са вече разделени поради някаква житейска причина: по взаимно съгласие, поради работа в друго населено място и др.
Извънбрачните връзки ще имат нежелано развитие през тези седем дни.
Някои от приятните събития тази седмица ще бъдат свързани с дете или с млади хора от кръга ви роднини. Възможно е раждане на дете или събиране свързано с личен празник.
Седмицата вещае нещо специално свързано с дете родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Жените над 35 годишна възраст ще имат възможност да получат допълнителни или неочаквани пари, повишение на доходите си и др.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще отделите голяма част от вниманието си върху собственото си професионално развитие.
Очаквайте интересна или полезна информация от жена, с която работите заедно.
През тази седмица въвличането ви в една интрига или разпространението на невярна информация може да ви злепостави пред важни за вас хора и дори да бъде причина за приключване на важни за вас отношения.
Внимавайте и проверявайте всяка информация, която ще получите от хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. Бъдете предпазливи в отношенията си с хора от тези зодиакални знаци, тъй като те ще бъдат твърде непредсказуеми.
През седмицата може да получите пари от мъж или в семейния ви бюджет да има приход благодарение на мъж от семейството ви.
Като цяло тази седмица ще бъде градивна и успешна за вас, особено ако заложите на хармонични отношения с хората около вас. Тактичността и дипломатичността ще ви помогнат да преодолеете всяка сложна ситуация или неочаквано възникнало недоразумение.
Младите жени Дева могат да получат предложение за нова позиция в настоящата си работа или оферта за нова работа в друга компания или институция.
Младите мъже до 35 годишна възраст ще имат възможност за финансово стабилизиране, получаване на очаквани пари или очаквано повишение на доходите си.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще отделите време за разговор с жена, с която имате трудни или сложни отношения.
Сега може да бъдете ангажирани със събитие свързано с жена родена под знака на Козирог, Дева или Телец.
Тази седмица ще възникне неприятна ситуация свързана с финансов проблем, който може да застраши семейния ви бюджет или да създаде по-голям стрес при разрешаването му. Избягвайте да влагате или да харчите пари за неща, за които нямате сигурност като качество или гаранция.
Затруднения ще възникнат при разрешаването на наследствени въпроси от финансов характер.
В материално – имотните си дела седмицата ще изиска от вас да намалите темпото, да не избързвате със своите решения и действия.
Грижи могат да възникнат около имот, който не използвате в момента или който се намира в друго населено място.
През тази седмица ще бъдете опора и надежда на едно момиче или млада жена.
Жените над 35 години ще имат нови познанства с хора от различни населени места.
Младите жени до 35 годишна възраст ще организират и реализират важни планове свързани с дома си. Вероятно тази седмица ще преживеете важно събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще ви изненада с различни събития свързани с дете или млад човек от фамилията ви.
Ще възникнат неочаквани разходи за дете, но ще бъдат за хубаво.
Притесненията ви през тези седем дни ще бъдат свързани с новина или документ, които ще очаквате да получите.
Вероятно те имат важно значение за бъдещето ви, но от вас ще се изиска да бъдете търпеливи.
Новина свързана с житейска драма в семейството на хора, които познавате ще бъде причина за появата на тъжното ви настроение в някои моменти през седмицата.
Сега ще имате важен период за вашата кариера или професионално израстване (обучение).
Ще възникне неочаквана възможност или идея, която може да дойде чрез човек, когото вече познатвате (приятел, колега и др. )
Успехи на ваши приятели в техния бизнес или кариера ще е повод за поздравления или малко празненство.
В любовта обаче ще трябва да бъдете реалисти и да не се опитвате да възродите отношения, които вече са изживели времето си. Това особено ваши за отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които вече са повели по една нова пътека на развитие.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица, в която ще планирате важно за вас пътуване или ще тръгнете на път. Това пътуване ще ви донесе много положителни емоции и преживявания. През седмицата ще ви зарадва новина, която ще дойде от човек, който живее в друго населено място.
Тази седмица сложни ще се окажат отношенията между мъжете Стрелец с мъже от другите зодиакални знаци.
Неприятностите, които ще възникнат сега могат да бъдат на лична или професионална осносва, но не допускайте тяхното задълбочаване.
Като цяло седмицата ще изиска от вас много по-голямо внимание в организирането и изпълнението на ежедневните ви дела и задачи.
Не допускайте разпиляване на времето си с клюки или интриги, в търсене на отмъщение за нечии минали зловредни действия срещу вас.
Разпиляването на енергията ви за такива неща ще ви навреди и вие може да се окажете в губеща позиция.
Здравето ви ще изиска грижи, независимо от вашата възраст или моментно състояние.
Някои от хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще получите чрез хора от семейството си или чрез семеен бизнес (инвестиция).

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще трябва да се погрижите по-сериозно за семейството си.
Тази седмица ще възникне притеснение за нечие здраве или друг сериозен проблем свързан с роднина роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.
Семейните ви планове ще се развиват бавно или с необходимост от преодоляване на различни пречки.
Би било добре да направите преоценка на плановете си за близкото бъдеще и да бъдете по-големи реалисти относно това какво може да постигнете и какво не.
В работата си ще преживеете негативни емоции свързани с клиенти или хора, които ще ви посетят (институция по контрола, данъчни и др.)
Ако сте в процес на търсене на нова работа, сега трудно ще намерите такава, която да покрие вашите изисквания.
Тази седмица ще бъде благоприятна за всичко свързано с пътуване.
Ако очаквате новина или важен документ от друго населено място, едва ли ще останете разочаровани.
През тази седмица може да получите покана за пътуване или гостуване в друг град или държава.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица изпълнена с различни емоции свързани с вашата романтична връзка или приятелски отношения.
Сега взаимно с вашия партньор ще имате желание да преживеете нещо специално.
Тази седмица вещае благоприятни за вас новини или възможности от финансов характер.
Вероятно през тези седем дни ще преживеете важно събитие свързано с родители или по-възрастни родственици.
Това ще бъде благоприятно време за съдебни или юридически дела от имотен или семеен характер.
Мнозина ще се зарадват на придобивка чрез наследство или получаване на права върху някакъв вид собственост.
Сега ще имате благоприятна седмица за преместване в нов дом, приключване на строеж или на голям ремонт.
Конфликтите тази седмица ще са основно с млади жени или момичета, които имат неприятности в живота си, за които обаче няма да са готови да поискат помощ или съвет от вас. Вместо това ще рискуват да си навлекат нежелани нови проблеми.
Мъжете и жените над 35 годишна възраст ще имат седмица, в която определени преживявания ще определят техни бъдещи промени в живота.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви изненада късмет или шанс свързан с нещо, което сте смятали, че е останало завинаги в миналото ви.
Изненадата определено ще бъде приятна, особено ако проявите готовност да се възползвате от тази нова възможност.
През тези седем дни мнозина ще намерят загуабена или забравена вещ.
Тази седмица ще събере родители с деца, които живеят или работят в друг град или държава.
Въобще сега много разделени семейства ще имат възможност да се съберат заедно поради лятна ваканция или друга някаква причина.
Седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела.
Очаквайте пари или предложения за допълнителен доход най-вероятно от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Успех на момче или млад мъж ще бъде причина за телефонни разговори с приятели или с роднини.
Младите мъже Риби до 35 годишна възраст ще имат своята специална седмица на изпълнение желания или постигнати цели. Но винаги те трябва да са свързани с добри дела…

Източник: astro.velida.net