Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (16 – 22 юли 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.
Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.
Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове за следващите няколко месеца от годината.
В личен и семеен план ще имате повод за радост, удовлетворение или за събиране с роднини или приятели.
Тази седмица ще бъде щедра откъм позитивни преживявания в любовта.
Домашните ви задачи и ангажименти ще са също ваш приоритет, но там нещата ще са повече рутинни, отколкото да възникне някаква необичайна ситуация.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на домашните ви дела, за подобрения, премествания или ремонти.
През седмицата ще имате срещи или гости, които ще са с определена цел и които ще определят някои от вашите бъдещи планове.
Любовните ви и приятелски връзки ще са в основата на интересни преживявания, но от друга страна тъкмо при тях може да възникне една стресова ситуация.
Седмицата вещае неприятно събитие или инцидент свързан с човек от кръга ви приятели или познати.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще ви ангажират събития свързани с деца или млади хора. Сега ще имате благоприятно време за начинания свързани с тях, за организиране на събирания или други мероприятия.
Седмицата вещае събития свързани с бременност или с раждането на дете.
През тази седмица се опитайте да бъдете максимално откровени, избягвайте лъжите и манипулациите, защото те ще предизвикат негативните страни на хората около вас. Така сами може да обърнете седмицата в едно неприятно за вас време.
Сега ще срещнете нови хора в ежедневието си или чрез онлайн комуникация в социалните мрежи. Бъдете предпазливи с тях, защото не всички са реални хора или хора с открити и честни намерения.
През седмицата ще имате за разрешаване повече неприятни ситуации, но хубавото е, че всяка една от тях ще има разрешение. Всичко ще е въпрос на време и търпение от ваша страна. Прибързаните действия през тази седмица могат да ви отведат в задънена улица.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от различни населени места.
Някои от вас ще реализират преместване по местоживеене и това ще бъде основно по семейни причини или за да осигурят по-добър стандарт на семейството си.
Тази седмица ще се преживее важно събитие в семейството свързано с годеж, сватба, юбилей, рожден ден и др.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще следите реализирането на очаквани от вас събития.
Това е време на пасивно изчакване нужните неща да се случат, за да може след това вие да вземете инициативата за развитието на вашите планове и цели.
През седмицата ще ви натоварят ангажименти или емоционално ще преживеете по-чувствително събития свързани с жена от кръга ви роднини или приятели.
Въпреки пасивните влияния на тази седмица, като цяло тя ще бъде важно (а за някои от вас и преломно) време.
През тези дни макар и бавно ще има движение на ваши важни планове. Определени събития ще ви притиснат да вземете важни решения.
Това ще бъде много силна седмица, въпреки че едва ли ще преживеете големи драматични промени или събития с особена важност.
Стойността на преживените неща през тези седем дни ще се види в края на седмицата.
Конфликтите през тези дни ще са много емоционални и ще наранят както вас, така и другата страна с неприятни обиди, връщане към минали грешки и преживявания и др.
Това ще бъде изпитание за вас, да избегнете такива конфликтни ситуации.
През седмицата ще имате странни преживявания, съновидения или ангажименти свързани с хора от Отвъдното.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица бъдете готови да приемете някои нежелани или неочаквани промени в плановете ви или в начина ви на живот.
Пазете личните си вещи и информация от чуждо посегателство или любопитство.
През тази седмица не трябва да ви обърква повечето информация, писма или телефонни разговори.
Опитайте се да селектирате по-важните неща.
Седмицата вещае важно предложение или подписването на договор, който ще касае вашите професионални или материални интереси.
През тази седмица ще можете да реализирате важни задачи свързани с имот или вещи, със стопанство или личен автомобил.
Ще имате благоприятно време за покупки свързани със всичко това.
Сега ще ви зарадват парични постъпления или новина, документ свързан с пари, които предстои да получите.
Мнозина ще се ангажират с уреждането на финансови документи, което ще се развие във ваш интерес.
Седмицата вещае важно събитие или силно емоционално преживяване свързано с мъж над 35 годишна възраст.
Нежеланите или неочакваните промени през тази седмица ще са причина за размисъл относно предопределеността на нашия живот и програмираните събития в него, които ние не можем да променим.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ще получите по-голяма яснота по въпроси, които са ви сериозно притеснение в момента. По един или друг начин ще получите яснота или решение на една сложна дилема. Съновиденията сега ще са полезни за вас.
През седмицата ще имат добро развитие вашите финансови дела. Мнозина ще се зарадват на пари, на предложение, което ще донесе добър доход или на приключването на парично задължение.
Сега ще отделите време и внимание да приключите със стар ангажимент. Събития от миналото ви отново ще станат актуални поради някаква причина.
Използвайте тази седмица за уреждане на битови проблеми, ремонти или подобрения в дома, в градината или в стопанството си.
Сега ще имате благоприятно време за покупки или продажба на имот или на лични вещи.
Здравето ви може да изиска грижи, лечение или консултация с лекар специалист.
В личен план ще ви зарадва едно признание, похвала или комплимент.
Ще успеете навреме да игнорирате една личност, която ще се опита с лукавство да извлече полза от познанството си с вас.
Разговор с жена ще ви даде идея, с която ще можете да постигнете един важен за семейството ви успех.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица стреса ще ви мобилизира да бъдете по-акуратни и изпълнителни в своите задачи и ангажименти.
Семейните ви дела ще са натоварващи и физически и психически, но ще съумеете да се справите с тях.
Ще възникне напрежение в семейството ви свързано с важно събитие или преживяване.
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви разстрои емоционално. Това може да бъде причина за среща, гостуване или пътуване.
Хубавите преживявания тази седмица ще бъдат свързани с получаването на положителен отговор на ваше запитване или молба.
Събитие около момиче или млада жена също ще е причина за приятни емоции и вълнения.
Сега ще преживеете ситуация, в която ще усетите закрилата на Съдбата или ще ви бъде даден късмет, който ще ви е в голяма помощ.
Седмицата ще бъде интересна за професионалното ви развитие. Събития на работното ви място ще са в основата на динамични, емоционални и дори конфликтни разговори. Ще възникне възможност за напредък, но дали ще го реализирате ще зависи изцяло от вас.
През седмицата ви предстои получаване на пари и ново развитие на една стара любовна връзка.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще останете разочаровани от нелоялността или неискренността на хора, за които сте имали съвсем различна представа. Възможно е да станете обект на измама или опит да бъдете изполвани за нечий друг интерес.
Събитие свързано с жена ще изиска от вас по-голяма инициативност и подредба на ежедневните ви задачи.
Тази седмица напрежението ще е много голямо и от вас ще се изиска едно по-прецизно планиране на ежедневните ви задачи. Ще възникнат и стресови ситуации свързани с различни събития с хора отблизо и далеч.
Емоционално няма да сте стабилни (вероятно именно поради динамиката на различни събития). Често ще сте уморени или тъжни, песимисти или отдадени на меланхолия.
Както всяка седмица, така и сега няма да липсват изненади, но те по-скоро ще ви объркат или изплашат, отколкото да ви зарадват (дори да са за ваше добро!).
През тези седем дни ще имате повече срещи, поводи за събиране, ще пътувате за да гостувате на близки и приятели и др.
Жените над 35 годишна възраст ще се ентусиазирани относно една нова бизнес идея или промяна в кариерата си.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица, в която ще се ангажирате внимателно и дори предпазливо с обещание, което ще дадете на мъж. Това може да касае вашия личен или професионален живот.
Предстои ви да получите малка сума пари или пари, които влизат регулярно в бюджета ви: заплата, пенсия и др.
Ще имате няколко важни очаквания за различни събития през тази седмица, но като цяло всяко едно ще има своя собствена линия на развитие. Понякога вие ще приемате нещата като добри, друг път ще оставате разочаровани. И в двата случая обаче всяко събитие ще се развие във ваша полза. Тази равносметка обаче ще направите малко по-късно във времето.
Сега ще настъпи важен момент, в който ще трябва да съберете достатъчно решителност а се разделите с нещо или с някого. Възможно е това да стане тихомълком, без драматични сцени или обяснения.
Любовният ви живот ще е нестабилен защото единият от партньорите ше има по-високи изисквания или нереални  (за настоящето) желания.
Не пренебрегвайте нито една покана или предложение. Не се опитвайте да видите в бъдещето си там, за където все още нямате достъп.
Мъжете над 35 години ще имат седмица, в която ще трябва да вземат решение свързано с бъдещето си.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще преживеете емоционални събития в семейството си.
Те могат да бъдат свързани с изненада, с неочаквани гости или дългочакано предложение, с личен празник и с още много други неща.
Това ще бъде седмица на един край и на едно начало.
За всеки ще е различно, но ще се усети с ярко събитие или преживяване.
Седмицата може да ви донесе обаче и някои негативни преживявания свързани с неприятна новина за човек, когото познавате.
Сега повечето ви ангажименти ще са важни, неотложни, определящи бъдещия ви начин на живот или стандарт.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела.
Сега смело може да планирате, чертаете и организирате неща свързани с ваши планове или житейски цели.
Важна роля в живота ви ще изиграят хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Седмицата ще ви погали с различни прояви на късмет. Те могат да са свързани с всяка една сфера от живота ви.
Не пренебрегвайте шансовете или предложенията, които ще получите сега.
Конфликтите трябва да са с премерени думи и аргументи.
Не допускайте емоциите ви да се разпиляват с различни или неясни обяснения.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирога пред вас е седмица, в която ще ви очаква много работа.
От вас ще се изиска повече внимание при изпълнението на професионалните ви или бизнес задължения. Не избягвайте колеги, които искат да имат по-близки отношения с вас.
Тяхното израстване един ден ще бъде във ваша полза.
Много интересни и важни за бъдещето ви преживявания вещае тази седмица за вас.
Следете внимателно действия, разговори или предложение, което ще получите от човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Ще се освободите от едно безпокойство свързано с приключила вече задача в работата ви.
През седмицата ще имате ново познанство или ще преживеете важно събитие свързано с млада жена.
През тази седмица може да очаквате заплата, пенсия, стипендия, пари от наем или от друг източник.
Финансовите ви дела ще се развиват добре, но не допускайте неразумни разходи.
Неприятностите тази седмица в повечето случаи ще са свързани с ваши минали или пропуски, които няма да могат да бъдат коригирани.
Жените до 35 годишна възраст ще преживеят събитие свързано с бременност, с раждане на дете или друг специален момент с дете.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще ви отвори широко врати за развитие като личност (по-силен и устойчив характер), като професионалист (с възлагането на отговорна задача или сделка) и др.
Използвайте максимално всекидневните шансове, които живота ще ви предостави през тези седем дни, защото такова благоприятно време не се дава всеки месец.
Сега може по-смело да насочите вниманието си към различни финансови дела, към търсене и намиране на възможности за по-добри или постоянни доходи и др.
Това ще бъде благоприятно време за задачи свързани с финансови документи или договори.
Сега ще имате желание да свършите повече работа в дома си, да направите своя живот или живота на близките ви хора по-удобен и приятен.
Седмицата ще бъде благоприятна за дела свързани с жилището ви или с друг имот, който семейството ви притежава.
Тази седмица избягвайте конфронтация или неизпълними обещания с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
Не се връщайте в миналото си само за да покажете на някого стара грешка, обида или загуба.
Нито е приятно, нито е красиво за човек, който се предполага, че има по-високо духовно развитие.
През тази седмица намерете подходящ момент да зарадвате хората в дома си с малки неочаквани подаръци.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви създаде различни притеснения свързани с работата или с личния ви живот. Възможно е да преувеличите значително някои свои страхове или преживявания и да създадете емоционален дискомфорт на хоарата около вас.
Сега по-скоро ще трябва да се погрижите за собствената си физическа форма или за здравето на ваш роднина.
През тази седмица ще имате най-различни очаквани и неочаквани събития свързани с пътуване. Сега може да посрещнете гости от друго населено място или вие самите да пътувате с цел посещение в дома на роднини или приятели.
Тази седмица предполага да имате повече разговори или размяна на писма с хора отблизо и далеч.
Добро развитие ще имат личните ви или професионални контакти с чужбина или с чужденци.
В личните ви отношения ще се преживеят няколко интересни момента, но сега по-скоро ще трябва да оставите другите да движат вашите отношения. Не е време вие да сте активната страна, а и няма да е благоприятно особено в любовта.
Новите познанства ще имат развитие във вашето бъдеще особено ако са с човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни.
Събитие с момиче или млада жена ще ви свари неподготвени.

Източник: http://astro.velida.net