Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (2 – 8 юли 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен очакванията ви за тази седмица ще бъдат за повече приятни преживявания с любими или важни за вас хора.
Ако сте успели да приключите някои подготвителни работи навреме, през тази седмица ще можете да разчитате на успех в работата или в домашните си дела.
Любовният ви живот няма да бъде скучен, но емоциите ще трябва да бъдат предизвикани и от двете страни. Недейте очаква само партньора ви да създава забавления или приятни моменти. Седмицата ще бъде благоприятна за нови познанства, но не ги натоварвайте със сериозни очаквания още в самото начало.
Конфликтите тази седмица може да бъдат нарочно провокирани за да ви злепоставят или причинят някакви неудобства, загуби, депресии. От вас зависи дали ще игнорирате подобни провокации или ще намерите дипломатичен път да се измъкнете от подобна ситуация.
Семейните ви ангажименти няма да са малко и не бива да бъдат протакани във времето за изпълнение. Няма да спечелите нищо с това, а загубата или разочарованието не са изключени.
Седмицата вещае важно събитие от семеен характер.
Като цяло тази седмица може да бъде много интересна, със запомнящи се събития и силни емоционални преживявания. Бъдете готови да стартирате всяка нова идея или шанс.
През седмицата ще присъствате поне на едно събиране или приятна среща. 

Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с различни финансови документи или ще получите пари чрез документ, разписка и т.н.
В много отношения седмицата за вас ще бъде благоприятна за финансовите ви дела.
Неприятна новина обаче може да създаде неочакван стрес, необходимост да пътувате за някъде или да отидете в нечий дом.
Тази седмица не бива да надхвърляте своите възможносности, както във финансов план, така и в емоционален. Останете здраво стъпили на земята, защото това е вашия начин за самосъхранение.
През седмицата ще получите покана или предложение, което едва ли ще откажете.
Новите ви контакти и познанства ще бъдат с хора твърде много сходни на вас, което може да създаде затруднения в комуникацията ви.
Като цяло бъдете по-тактични в отношенията си с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
Тази седмица ще бъде важна за вас, защото сега ще трябва да съградите базата, върху които вашите действия през следващата седмица ще трябва да стъпят за да постигнат желания резултат или успех. Тази седмица ще е нишката от развитието на важни планове или ангажименти, чието приключване ще стане през следващата седмица или малко по-късно.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще се стремите да завършите неща започнати най-вероятно през изминалата седмица. Сега ще имате повече късмет и с повече лекота ще изпълнявате задачите и ангажиментите си.
Седмицата вещае неочакван късмет или шанс в труден или важен за вас момент.
Всички събития сега ще имат важна предопределеност за бъдещето ви.
Здравето ви ще е колебливо и затова избягвайте големите натоварвания, както физически, така и психически. Възможно е здравословен проблем на близък човек също да бъде ваша грижа или безпокойство.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел.
Добро развитие ще имат и ваши контакти с хора от различни населени места, включително и от чужбина.
Събития в живота на дете ще бъдат тема на оживени разговори, дискусии или решения.
Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете.
През тази седмица ще създадете нови познанства, ще развиете на ново ниво създадени вече такива. В някои случаи ще преминете към едно по-сериозно обвързване с цел обща дейност или бизнес.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще ви разтовари от някои трудни ангажименти или проблеми. По един или друг начин те ще намерят своето разрешение или ще отпаднат от листа ви с приоритети.
Много по-свободни или емоционално ненатоварени ще бъдат отношенията ви с други хора.
Седмицата вещае малки постъпления на пари от работа или други източници.
Някои от негативните тенденции на тази седмица са свързани с всякакви форми на лъжа, измама, интриги и задкулисни игри. Дали вие ще сте активната страна или някой срещу вас ще действа по този начин ще е индивидуално предсказание, но и в двата случая ще е в основата на неприятни преживявания.
През седмицата вниманието ви ще ангажира важно събитие свързано с жена.
Нова познанство с момиче или с жена ще внесе колорит в ежедневието ви.
Сега обаче може да научите неприятна новина свъзрана с жена, която познавате от миналото или настоящето си.
Разговор или среща с мъж ще ви провокира да промените свой план, идея или отношение към конкретна личност.
Личен празник на мъж ще е повод за приятно събиране в домашна обстановка или в ресторант.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица на важни решения или промени, които могат да засегнат личния ви живот, семейството, любовта или кариерата. Разбира се, всичко това няма как да се случи ако вие самите не сте готови за такива събития или не сте активната страна в тях.
Седмицата ще изиска повече грижи за дома, градината или стопанството, ако имате такова. Това ще бъде благоприятно време за промени в дома, за преместване в друго жилище или покупка на нов дом.
Финансово седмицата също ще бъде благосклонна към вас, но все пак трябва да бъдете реалисти. Избягвайте хазартните игри и търсенето на лесни печалби, защото те дори и да се случат се заплащат винаги на по-висока цена от спечеленото…
През седмицата пазете личните си вещи от загуба или кражба. Бъдете сигурни, че помните кое къде оставяте. Разсеяността ви сега може да създаде неприятни ситуации, объркване.
През седмицата ще сте склонни да мечтаете, да се връщате към приятни спомени от миналото си, да търсите из социалните мрежи контакти със стари приятели.
Изненадите тази седмица ще бъдат с цел да ви провокират да започнете нови неща, които да променят посоката на вашето развитие към нови интересни области и познания.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица ще ангажира вниманието ви с важно събитие свързано с момче или с млад мъж. Ако това касае човек от вашето семейство: син, внук, брат, племенник и др. то вероятно ще става дума за неговото образование, кариера или развитие на талант.
Седмицата ще бъде благосклонна за професионалното ви развитие. Сега ще имат повече отговорности и задължения, възможност да покажете своите способности и умения, да защитите важен проект или идея и др. Това ще бъде благоприятно време за търсене на нова работа или усвояване на нови познания.
Сега ще можете да отделите време за разрешаване на битови проблеми в дома, промени на интериора, нова мебелировка или техника и др. Ако имате собствен бизнес сега може да инвестирате в нови машини, инструменти и други важни неща за вашата дейност.
Емоционално няма да сте стабилни тази седмица поради по-голямата ви натовареност и поради по-голямата ви чувствителност. Недостатъчното време за почивка и развлечения също ще окаже негативно влияние върху вашето физическо състояние.
Неприятностите тази седмица ще са провокирани от умишлени или непремислени действия и думи на други хора
Седмицата вещае важно събитие или новина свързана с момиче или млада жена от кръга ви роднини или близки приятелки.
Тази седмица ще получите поне една покана за гостуване или вие самите ще поканите гости в дома си.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се съобразите с желанията или плановете на мъж от семейството си или колега (ръководител) на работното ви място.
Решенията на мъж от семейството или от работната ви среда ще изиграят важно значение за вашите лични планове или очаквания.
Тази седмица ще сте предпазливи към новите си контакти и дори може да бъдете недружелюбни (нещо, което е нетипично за вашата природа).
Вероятно през тези седем дни ще се фокусирате твърде много върху неприятностите в семейството или в професионалния си живот, което няма да ги разреши по-лесно, напротив. Едно малко камъче може да ви се стори, че е скала. Склонността ви към преувеличение или паника само ще ви вреди.
Някои от проблемите ви ще се изчистят още тази седмица, но за други ще трябва повече време, защото зависят от действия и решения на други хора.
Хубавото на тази седмица е, че ще успеете да изчистите хаоса в мислите и плановете си и ще успеете да се фокусирате върху реализацията на една определена цел (поне засега).
Седмицата вещае малки парични постъпления.
В края на краищата тези седем дни ще се окажат важно време за вас, дори и да не преживеете някакви специални събития. Невидимо за вас, но видимо за Вселената се наслагват едно по едно различни събития, които ще ви изненадат един ден с неочаквано преживяване.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще сте склонни да изчаквате малко повече от обикновеното и да проследите внимателно действията на други хора, преди да вземете някакво участие или намеса.
Изчакващата ви позиция може да се окаже едно мъдро решение от ваша страна.
В някои случаи обаче може да се възприеме от околните като проява на нерешителност, липса на ясна позиция (ако става дума за развитието на конфликти) и др.
Така може да провокирате другите да коментират негатвино вашата пасивност, да ви забъркат в някаква интрига или фалшиви новини.
Любовният ви живот ще е ясен и там едва ли ще настъпят някакви промени. Може да ви се наложи да се погрижите за любимия си човек, ако има здравословен проблем или да му дадете подкрепа в трудни моменти.
През тази седмица вашето здраве също ще изиска грижи и по-голямо внимание. Да не се пренебрегват неразположенията и да не се прекъсва вече започнато лечение.
Тази седмица вещае за вас повече ангажименти или събития свързани с жена.
Един спор с жена може да изкара на повърхността стари конфликти, противоречия и неприятни спомени. Може дори да се стигне до размяна на обиди или обвинения.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица благоприятна за пътуване, за развитие на стари и нови контакти с хора от различни градове, села и държави. Сега ще имате желание да общувате с целия свят (ако това е възможно).
Тази седмица ще бъде благоприятно време за организиране и подготовка на предстоящо пътуване, особено ако то е в чужбина или с по-дълъг престой от време.
През тази седмица ще имате надежда, че ще успеете да свършите много работа и ще имате енергия и време за това. Относно финансовите ресурси за всеки ще бъде различно.
По-важното е, че това ще бъде успешно и градивно време за вас и да се надяваме, че вие ще го използвате максимално и разумно, без залитания по несъществени неща…
Сега ще можете да намерите изход от трудни ситуации, решения на сложни проблеми и др.
В личен план ще сте приятелски настроени към хората, с които ще имате контакт. В любовният ви живот лесно ще може да се постигне хармония и разбирателство.
Вероятни са по-чести събирания с приятели, съседи или съмишленници.
През тази седмица интересни ще се окажат новите познанства, защото те ще бъдат със странни и рядко срещани в обществото хора (като занимания, интереси или положение).
Рзбира се, ще имате и някои трудни моменти в тази почти иделична седмица, като те ще са свързани с неочаквани стресови ситуации от най-различен характер.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица на важни решения или промени. Не се страхувайте от новите неща в живота си. Не се страхувайте да бъдете търпеливи или да съграждате отново и отново. Това е вашия процес на еволюция и не вървете срещу него.
Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела.
През тези седем дни ще имате неотложни ангажименти свързани с дете или с млад човек от семейството си. Ако работата ви е свързана с деца, сега ще можете да постигнете важни за вас резултати.
Тази седмица ще бъде важна за подготовката и реализацията на важни ваши задачи и планове свързани с жилището, където живеете, с дом, който ремонтирате или строите, със стопанство за което полагате сериозни грижи.
В този план са възможни всякакви промени и успешни действия.
В голяма степен седмицата ще бъде благоприятна и за семейните ви начинания или ангажименти, независимо дали са свързани с хора от собственото ви семейство или с роднини по майчина или бащина линия.
Възможни са събития свързани с годеж, сватба, рожден ден, юбилей и др.
Сега ще бъде важно да отделите време за отчет, баланс и планиране на финансовите ресурси, особено ако имате неизчистени фианснови плащания и задължения.
Миналото ви така или иначе ще напомни за себе си, особено ако имате такива неизчистени неща.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която ще имате повече финансови ангажименти свързани както с личния ви бюджет, семейните приходи и разходи, така и с различни банкови или данъчни институции.
Сега ще можете да кандидадствате за кредит, да уредите по-добър договор на заплащане от работа и др.
През тази седмица по-скоро ще разчиствате отложени задачи, ще реализирате забавени или забравени идеи и планове и др.
Сега се пазете от кражба в дома си, на работното си място или когато сте на публично място. Една кражба през този период може да е на ваши вещи, на лична информация или кореспонденция.
Една неприятна новина може да ви разстрои, особено ако тя има връзка с човек, когото познавате отблизо.
През тази седмица мнозина ще имат ангажименти с имущество на починали роднини, с наследствена пенсия, завещание или други подобни неща.
Това ще бъде важно време за разговори с хора от Отвъдното (ако имате надежден медиум) или чрез личните ви съновидения.
През седмицата много събития ще ви накарат да размислите за някои трансформации в собствения ви живот или в живота на ваши близки роднини и приятели.
Сега  ще бъде важно да внимавате с коментарите си, какво казвате и на кого.
Изненади през тази седмица няма да лиспват, напротив може да са почти ежедневни. В повечето случаи те ще дойдат по линия на различни предложения, покани, чрез телефонни разговори и др.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви принуди да промените някои свои планове и да насочите вниманието си към конкретни събития или ангажименти свързани с момче или млад мъж.
В повечето случаи те ще бъдат свързани с тяхното образование, кариера и развитие, но разбира се индивидуално всичко е възможно.
Тази седмица ще можете да се представите добре на работното си място, да затвърдите своя позиция или да ви бъдат възложени нови задачи и ангажименти.
Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова работа или за търсене на такава.
През тази седмица вниманието ви също ще бъде ангажирано с битови проблеми, ремонти или размествания в дома, подобрения с нови мебели или техника и др.
Емоционално няма да сте винаги в добра кондиция. С повод или без повод може да изпадате в меланхолия, тъга по миналото или по определен човек, леки депресивни състояния и др.
Неочаквано събитие свързано с момиче или млада жена може да ви накара внезапно да отидете някъде или да пътувате.
През тази седмица определено ще имате много повече контакти, посещения в различни институция или в дома на ваши роднини и приятели.

Източник: hastro.velida.net