Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (25 юни – 1 юли 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се върнете към миналото си: срещи с хора от миналото ви, неразрешени проблеми от предишни месеци или години и др.
Това ще бъде много сложна седмица, в която ще трябва да „стъпвате на пръсти“ и да не допускате прибързване или емоционалност в действия и решения.
През седмицата ще имате постъпления на пари, въпреки че вероятно няма ад са това, което очаквате.
Бъдете внимателни с хора, които имат негативно отношение към вас защото през тези седем дни тяхната завист или злоба ще са в апогея си, с желание да сътворят възможно най-много поразии.
Като цяло неприятностите през тази седмица по-скоро ще следват линия на изчистване на неужните неща и хора от живота ви, отколкото да ви наранят или причинят някаква важна за вас загуба. Един по-мъдър и по-философски поглед върху нещата, които ви предстои да преживеете ще ви е от голяма полза.
Седмицата вещае събиране или събитие свързано с момиче или млада жена, която може да е ваша родтсвеница, съседка, приятелка или колежка.
Мъжете Овен ще имат сложни отношения с мъже, които притежават власт, позиция в службата и др.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е една специална седмица, която ще ви донесе различни преживявания и най-вече шансове да излезете от ситуацията, в която се намирате в момента.
Късметът може да бъде на ваша страна в неочаквани ситуации, но разбира се, не бива да се разчита единствено на него.
През седмицата няма да ви се размине една стресова ситуация, но тя сякаш по-скоро ще касае хора, които познавате, а вие ще преживеете с тях техните проблеми или неприятности.
Любовният ви живот ще е наситен, но само ако сте склонни да давате любов, а не само да получавате. Новите познанства ще се развият добре особено ако следвате гореспоменатия съвет.
В противен случай ще възникнат неприятни спорове и размяна на обвинения.
През седмицата ще ви изненада или зарадва новина или предложение, които ще имат значение за развитие на личните ви планове и проекти. Възможно е да отделите време да уредите неща свързани с документи или други формалности.
Седмицата ще е по-скоро време на прогрес и за развитие на вашите планове, отколкото да бъдете поставени в позиция на застой.
Някои от нещата, които ще ангажират вниманието ви тази седмица ще продължат да бъдат актуални и през следващата седмица.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица на много контакти, срещи и ангажименти, които в общи линии ще трябва да се развият и приключат в рамките на тази седмица.
Възможно е вие да пътувате по работа (с определена цел) или някой да ви посети поради същата причина.
Много работа и ангажименти могат да ви изнервят и дори да ви направят раздразнителни, затова си осигурете достатъчно време за почивка и най-вече здравословен сън.
Седмицата може да ви сблъска с опити за манипулация или да ви срещне с лицемерни хора, които едно приказват и друго мислят. Най-разумното действие от ваша страна е да ги игнорирате и да съхраните емоциите си за по-важни времена.
Ако сте в процес на договаряне или имате работа с документи внимавайте за евентуални грешки или пропуски.
Седмицата вещае добри финансови постъпления, възможност за увеличение на доходите, за намиране на по-добре платена работа или допълнителен ангажимент с добро заплащане.
Семейните ви ангажименти ще са по-големи и по-скоро ще нарастнат, отколкото да намаляват.
За някои от вас седмицата вещае събиране свързано със събитие в кръга ви от роднини.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица е време на изчакване и наблюдване развитието на събития, които се случват в кръга ви от роднини или на работното ви място.
Най-вероятно вашите очаквания за развитието на тези събития ще бъде вярно, но все пак не изключвайте вероятността и от един по-различен развой.
През седмицата не биват да се пренебрегват здравословни неразположения или медицински прегледи, които са планирани предварително.
Вероятността за грижи свързани със здравето на близък човек е голяма.
Няма да липсва напрежение в ежедневието ви, но мъдрите и разумните от вас ще знаят как да избегнат конфликтите и безсмислените спорове. Едва ли вие ще промените нечий манталитет или мироглед.
Някои от по-важните ви ангажименти през тази седмица ще са свързани с дете или млад човек, като ще се наложи да проявите търпение да постигнете това, което сте си поставили за цел.
Ако трябва да дам кратка характеристика на седмицата, то това ще бъде време в което ще получите по-голяма яснота по важни за близкото ви бъдеще въпроси. Ще успеете да разчистите важни проблеми или недоразумения, да успокоите напрежението в семейни или приятелски отношения.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв бъдете готови да преживеете най-различни събития през седмицата. Преживяванията ви ще ви срещнат с нови или стари приятели, може да попаднете на неочаквани места или да научите неочаквани новини.
Интересни събития ще се случат на работното ви място, които могат да ви зарадват, но могат и да създадат временно напрежение.
Седмицата по-скоро ще ви даде възможност за доказване на професионалните ви качества и прогрес, отколкото обратното.
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел. По-динамични ще бъдат контактите ви с хора от различни разстояния: както с роднини, така и с приятели.
Това благоприятно време не бива да се пропилява и не бива да се надявате, че някои обстоятелства или хора ще продължат и занапред да бъдат благосклонни към вас. Ако изпуснете своя шанс тази седмица, вероятността да получите нов такъв не е много голяма.
В личен план няма да ви липсват емоции независимо дали сте семейни или не. Сега повечето от вас ще бъдат склонни да правят романтични изненади, да изразяват чувствата си по-свободно и по-емоционално.
Новите запознанства дори да са кратки ще оставят ярка следа след себе си.
През седмицата макар и за кратко може да ви разстрои новина свързана с приятели, съседи или колеги.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица ще ви зарадва или поне ще ви даде възможност да подобрите или стабилизирате финансовото си положение. Това може да се случи по най-различен начин, но като цяло ще е от работа, чрез отношения с различни банкови, данъчни, юридически или държавни институции.
Седмицата ще създаде предпоставки за голяма промяна в една сфера от живота ви, като за всеки един ще е индивидуално: в работа, в семейството, в кръга от приятели или чрез пътуване и др.
Тази седмица предполага развитие на приятелските ви връзки, като те ще следват своя индивидуална линия на база преживени събития от изминалата седмица. Новите познанства ще ви се струват интересни, но интереса ви ще секне изненадващо.
През тази седмица ще сте склонни твърде много да размишлявате и бавно да вземате решения. Това може да ви причини някаква загуба или да пропуснете възможност, която да е била важна за вас.
Важно събитие свързано с жена може да бъде повод за събиране или среща извън дома ви.
Мъжете Дева ще могат да се зарадват на една придобивка лично за себе си.
Жените да внимават с важните решения, защото взети веднъж няма да могат да бъдат променени.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни новата седмица вещае за вас различни събития свързани с пътуване. За някои от вас това може да бъде свързано с лятната почивка, за други да е преместване по местоживеене или гостуване на роднини. Ако сте в процес на търсене на работа, сега може да възникне предложение, което ще изиска преместване в друг град или държава.
Като цяло тази седмица ще бъде наситена с важни събития и емоционални преживявания, затова се постарайте да си осигурявате достатъчно почивка и пълноценно хранене.
Постарайте се да се възползвате максимално от всяка нова възможност, чиято поява предстои през тази седмица.
В личен план също ще имате повод за радост или удовлетворение, като това може да касае вашия любовен или семеен живот.
Във финансов план ви предстои да уреждате документ, договор или да получите пари чрез такива. Това ще бъде благоприятна седмица за финансови и банкови действия.
Жените Везни ще имат повече или по-важни ангажименти свързани с деца.
Мъжете ще се наложи да отделят време за посещение на специално място или друг ангажимент свързан с починал роднина или приятел.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица на развитие или специални преживявания с хора от кръга ви приятели. Сега може да създадете нови познанства с хора от различни краища на света с цел културен обмен, бизнес, политически или спортни прояви, романтична връзка и др.
През седмицата важно влияние върху основните събития в живота ви ще има на мъж, който може да е роднина или човек с високо положение в обществото или в работата ви.
Тази седмица може да имате усещане за загуба на неща, които са били важни за вас или все още имат голямо значение. Но това всъщност е необходимия отлив в живота ви, който трябва да освободи място за новите неща…
През тази седмица избягвайте да се отдавате на вътрешните си страхове или притеснения, защото събитията в живота ви следват една определена линия и тя трябва да се следва, а не да се стопира поради страх или несигурност.
Някои благоприятни промени в живота ви ще могат да бъдат усетени още през тези седем дни, но други ще се нуждаят от по-дълго време за своето развитие.
През седмицата ще ви изненада късмет, който може да докосне личния ви живот, работата ви, финансовата ви ситуация, здраве или нещо друго.
Жените ще преживеят важна среща или събиране, което може да е начало на развитие на един нов житейски план.
Мъжете ще са емоционално нестабилни и това ще създаде проблеми в комуникацията им с хора от семейството или колеги.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица на развитие или специални преживявания с хора от кръга ви приятели. Сега може да създадете нови познанства с хора от различни краища на света с цел културен обмен, бизнес, политически или спортни прояви, романтична връзка и др.
През седмицата важно влияние върху основните събития в живота ви ще има на мъж, който може да е роднина или човек с високо положение в обществото или в работата ви.
Тази седмица може да имате усещане за загуба на неща, които са били важни за вас или все още имат голямо значение. Но това всъщност е необходимия отлив в живота ви, който трябва да освободи място за новите неща…
През тази седмица избягвайте да се отдавате на вътрешните си страхове или притеснения, защото събитията в живота ви следват една определена линия и тя трябва да се следва, а не да се стопира поради страх или несигурност.
Някои благоприятни промени в живота ви ще могат да бъдат усетени още през тези седем дни, но други ще се нуждаят от по-дълго време за своето развитие.
През седмицата ще ви изненада късмет, който може да докосне личния ви живот, работата ви, финансовата ви ситуация, здраве или нещо друго.
Жените ще преживеят важна среща или събиране, което може да е начало на развитие на един нов житейски план.
Мъжете ще са емоционално нестабилни и това ще създаде проблеми в комуникацията им с хора от семейството или колеги.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица по-скоро ще имате големи очаквания за различни събития, които да следвате, отколкото вие самите да се захванете да провокирате или реализирате такива. Ще сте склонни повече да бъдете свидетели на събитията, отколкото участници в тях.
Присъствието или действията на жена ще провокират важни събития или решения в живота ви. Едва ли всичко това ще е желано от вас, но ако проявите търпение ще разберете, че дори трудните неща в живота ви имат смисъл и значение.
Растежа на една личност, трупането на знания и опит няма ограничение във възраст или пол.
Среща или покана за събиране свързано с момче или млад мъж може да създаде настроение или приятни преживявания.
Би било добре да знаете още в началото, че тази седмица не вещае бързи успехи за вас. Дори може да имате усещане, че нещата вървят назад в живота ви, което определено ще е измамно усещане. Бавното развитие на някои събития е свързано с изчакване появата на онези елементи или хора, които ще спомогнат за вашия успех.
През седмицата могат да ви зарадват постъпления на пари от работа или чрез други отношения, които имате с хора около вас.
Седмицата ще бъде благоприятна за придобивка, покупка или други материални действия за вас или за дома, в който живеете (който притежавате).
Жените Козирог ще вземат важно решение или ще стартират важен проект (идея).
Мъжете могат да бъдат врагове на самите себе си, ако не омекотят трудните характеристики на собствения си зодиакален знак.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще сте склонни към по-голяма концентрация и решителност за разрешаване на неприятностите в живота си. Ако това има връзка с хора, които ви създават напрежение, ще сте готови за раздяла с тях.
През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с момиче или млада жена, като ще се постараете да дадете най-доброто от себе си (разбира се, не само финансово).
По-важното е, че тази седмица вещае за вас различни събития, които ще ви помогнат да изградите по-ясно своите планове за селдващите седмици и месеци. Ще отпаднат (вероятно от само себе си) някои пречки, затруднения или притеснения.
Изненадите тази седмица ще са в повече, но пък така ще направят дните ви много по-многоцветни и емоционални. Не бива във всяко едно такова събитие да се търси причина (особено ако става дума за нещо негативно според вас).
Седмицата ще бъде много добра за работата и за професионалното ви развитие. Неочакваните събития там в един момент ще ви донесат някаква изгода или полза.
Жените Водолей ще бъде добре да обърнат повече внимание на здравето си, на изоставени медицински или зъболекарски процедури и др.
Мъжете ще са по-изнервени, нетърпеливи, раздразнителни, което ще е предпоставка за трудни отношения в дома и на работното място.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, която ще ви срещне със странни или трудни за разбиране хора. Опита, който ще получите от общуването си стях обаче ще с еокаже много полезен и нужен за бъдещето ви развитие.
Неприятностите тази седмица не бива да се приемат като лична обида от страна на хора, които ще са в тяхната основа. Вина за тяхното възникване ще имате и вие. Сега обаче няма да имате неразрешим проблем или ситуация, затова запретнете ръкави и действайте.
Млада жена или момиче ще бъде повод за семейно или приятелско събиране: раждане на момиче, рожден ден, имен ден, успешна изява и др.
Като цяло тази седмица вещае повече срещи и събирания с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленници.
Вероятно точно тази седмица ще ви се наложи да направите няколко важни посещения в държавна, банкова, съдебна или друга институция.
Моментите на тъга или несигурност ще отшумят бързо. Такива настроения няма да ви помогнат много и хубавото е, че вие сте наясно с това.
Жените Риби да избягват опити за манипулация или разпространяване на нвеярна информация и клюки.
Мъжете ще преживеят една стресова ситуация, които ще има за цел да им покаже грешки в тяхното поведение, начина на работа или общуване.

Източник: astro.velida.net