Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (4 – 10 юни 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще сте много напрегнати, неспокойни и на моменти нетърпеливи, което ще създаде проблеми в домашните ви или професионални отношения.
Споровете и конфликтите могат да бъдат всекидневни, ако вие на наложите самоконтрол върху собствените си емоции и действия.
През тази седмица семейните ви ангажименти ще са по-големи, като преди всичко ще очакват вие да се захванете да ги разрешите. Трудно ще получите помощ от други хора, а дори и да има такава, това няма да бде достатъчно.
Така или иначе, седмицата вещае събиране в кръга ви от роднини или важни новини свързани с ваши родственици отблизо и далеч.
Тази седмица няма да бъде от най-прогресивното ви време.
Трудно е да се прогнозира дали ще постигнете някакъв напредък и доколко той ще е реален за вас.
Възможно е дори това да бъде седмица на застой, на бавно движение или въобще липса на такова.
Ще запомните тези седем дни с важно събитие или преживяване свързано с мъж от кръга ви роднини, приятели или съмишленници.
Сега ще бъде важно да пренаредите своите приоритети и да започнете една по-сериозна подготовка за тяхното изпълнение (особено ако не искате да пропилеете възможностите, които месец юни ще ви даде.)
Накрая мога да си позволя да характеризирам тази седмица като време на много срещи, много контакти и разширен кръг от приятели или познати.  

Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която финансовите ви интереси ще определят голяма част от действията и решенията ви. Това не е седмица на неочаквани или големи печалби, а на намаляване на разходите или съхраняване на спестеното досега.
През седмицата ще ви зарадва новина, събиране или среща свързана с момче или млад мъж.
Много изненади вещае тази седмица за родените под вашия зодиакален знак. Нека очакванията ви да бъдат, че те ще разчистят пътя на новите и перспективни неща в живота ви: както като ангажименти, така и като нови познанства.
Сега почти всеки ден ще ви се налага да вземате решения, да правите планове, да отчитате някакви резултати откъм изпълнени задачи.
Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела.
Изполвайте максимално тази седмица, бъдете активни и мобилизирани. Това е време, в което може да получите много, но и ще трябва много да дадете: енергия, амбиция и коректност.

Това последното ще бъде важно, защото изкушението да се възползвате от една неясна ситуация, от нечия заблуда или емоционален дисбаланс, във ваша полза ще е много голямо.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще преживеете силни емоции свързани с важни събития в семейството или с близък приятел. Сега хубавите неща ще са по-скоро в личен план, отколкото в професионален, което не означава, че там ще имат проблеми.
През седмицата ще имате възможност да стабилизирате финансовите си дела, да се зарадвате на добри приходи или по-добри финансови резултати (ако имате собствен бизнес).
Това ще бъде благоприятна седмица за работа с пари и за уреждане на финансови документи.
Сега ще успеете да реализирате плановете и очакванията си така както ги планирате в ежедневния си график. Твърде малко или почти никакви изненади няма да промянат плановете ви.
Това ще бъде седмица, в която не бива да пренебрегвате грижите за здравето си, особено ако сте в процес на някакво лечение или терапия.
Пре зтази седмица много неща ще ви зарадват, за много неща ще се чувствате удовлетворени, като постигнати резултати. Разрешение ще намерят и ваши проблеми или притеснения.
Там където ще възникне стресова ситуация поради неочаквано събитие свързано с близък човек или приятел ще е житейско изпитание и ще трябва да се приеме като такова, без излишна драма.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще трябва да се организирате по-добре за да приключите важни ангажименти свързани с документ, договор особено такива, които са от финансов характер.
Мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат именно чрез такъв документ или договор, чрез бонус, презмия, стипендия и др.
През тази седмица ваши приятели ще ви търсят за да споделят важни моменти в техния живот.
Не всички събития обаче ще са приятни или радостни.
Сега се пазете от загуба поради разсеяност, недооценяване на обстановка или метеорологични условия, там където сте.
През седмицата ще ви бъде приятно присъствието или контактите, които ще имате с млада жена.
Успехите или важните събития в живота на момиче ще са повод за гордост и специални преживявания.
През тази седмица ще ви потърсят с предложение или покана, които може да са странни, неочаквани или притесняващи ви по някаква причина. Особено интересни могат да се окажат подобни събития в любовния ви живот.
В любовта ще настъпи необходимост от сериозен разговор по тема важна за бъдещето на вашата връзка.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще гледате да организирате по-добре домашните си дела, за да не допуснете предишни пропуски и грешки. Ще се наложи да положите повече грижи за комфорта в дома си или ще прекарате повече време в градината си.
Това ще бъде трудна седмица защото емоционално ще сте нестабилни. Всяко неприятно събитие или спор за вас ще изглежда като една трагедия. Много емоционално ще преживявате затрудненията или лошите новини.
На хората около вас ще им бъде трудно да следват вашето емоционално състояние поради липсата на комуникация помежду ви.
Сега ще приемете твърде резервирано новите познанства независимо дали са на приятелска или професионална основа.
През седмицата ще имате ангажименти свързани с дете, които поне за вас ще са от важно значение.
Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на дете.
Ако погледнем генерално на развитието ви през тази седмица, то определено може да бъдете поставени в групата на късметлиите. За някои преживявания или събития сега ще можете да дадете оценка много по-късно през годината.
За вас ще бъде важно да се съхраните през тези седем дни емоционално стабилни, да гледате философски на събитията и на всичко, което ще ви се наложи да преживеете.
Моментите на тъга ще са време за почивка на душата ви, а не време за песимизъм и депресия.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева пред е седмица, в която ще трябва да подредите дома си, да го освежите или да се погрижите за друга собственост, която вие или вашето семейство притежава.
Това ще бъде благоприятна седмица както за покупки, така и за продажби.
През седмицата мнозина ще пътуват по най-различни причини или ще имат специални контакти с хора от различни населени места.
Сега ще може да вземете правилно решение свързано с промяна в живота ви, която ще има връзка с пътуване (преместване с цел работа, работа свързана с транспорт или комуникации и др.)
Разбира се, през тази седмица ще трябва добре да обмисляте своите действия и решения, защото те ще имат дълготрайни последици във вашия живот.
Това ще бъде благоприятно време за работа, за развитие на стари или нови професионални ангажименти, за начало на нова работа или нов бизнес.
Неприятностите ви сега няма да са толкова големи, така че ще можете да намерите тяхното разрешение. Ако се налага потърсете съвет или помощ, така всичко ще стане много по-лесно и по-бързо.
Не отказвайте помощ на съсед или колега.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни използвайте тази седмица за разчистване на проблеми или затруднения, които спъват личната ви или професионална реализация. Това няма да стане с магическа пръчка, но сега ще възникнат нужните за това обстоятелства и нови възможности.
Ще ви изненада неприятна новина свързана с човек, когото познавате, най-вероятно свързана с момиче или с млада жена.
През тази седмица ще имате повече ангажименти с жени, които ще ви накарат да се усетите специални за тях, поради лекотата с която ще им помогнете, ще им дадете правилен съвет или ще им извършите някаква услуга.
През тези седем дни събитията ще имат твърде променливо развитие и в положителна насока и като усещане за загуба или застой. Важното е да се избягва стреса, да не се натоварвате със специални очаквания и да приемате нещата такива каквито са. Това е седмица на бавно развитие и на съхраняване вашата емоционална и психическа стабилност.
Приятните изненади ще дойдат чрез различни новини, съобщения, предложения, покани и др.
Ще получите важен документ или договор.
Успеете ли да съхраните себе си от негативи емоции, гняв или очаяние, в края ан седмицата ще разберете, че сте преминали с голяма доза късмет през едно сложно, но важно за вас време.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще определите своите професионални планове, цели и приоритети. Ще възникнат събития или обстоятелства, които ще предизвикат различни промени, размествания и нововъведения.
Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на по-добра работа или за започване на нова кариера.
Неприятностите тази седмица ще са продължение на нерешените ви проблеми от изминалата седмица. Сега ще има едно допълнително усложнение на нещата, като вината за това ще бъде основно ваша.
Хубавото е, че сега хората около вас ще имат готовност и желание да ви помогнат според конкретната ситуация.
Една новина тази седмица ще ви даде надежда за разрешаване на сложен проблем, който може да ви притеснява още от началото на тази година.
Седмицата ще бъде интересна за семейните ви дела, защото ще се преживеят няколко интересни случки, които ще ви съберат или разделят (за хубаво) с близки хора.
През тази седмица новите ви начинания ще имат бавно развитие и не очаквайте в края на седмицата да протриете доволно ръце – имайте търпение още малко време.
Нещо което сте забравили в миналото си като спомен, сега неочаквано ще изплува в съзнанието ви след един разговор с приятели или роднини.
През седмицата ще отделите време за да изживеете заедно с приятели или роднини важни моменти от живота на близък мъж.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще имате повече ангажименти от финансов характер. Сега ще ви се наложи да уредите различни финансови въпроси, да оптимизирате личния си или семеен бюджет и др. Мнозина щ еимат възможност за допълнителна работа и пари.
През седмицата ще присъствате на събиране или събитие свързано с момче или млад мъж.
Седмицата ще ви донесе доста изненади, които ще оставят различни следи и емоции след себе си.
Аз нямам очакване, те да предизвикат някакви кардинални промени в живота ви, но на емоционално ниво ще има с какво да запомните тази седмица.
Сега ще ви се наложи да вземете поне едно важно решение или да започнете да планирате една важна предстояща промяна в живота ви: нова работа, нов дом, преместване по местоживеене, начало на съвместен живот и др.
Седмицата вещае различни срещи и събирания с роднини и приятели, с колеги и съседи, с повод и без повод.
В любовта също ще може да очаквате емоционални събития, но тук нещата ще са индивидуални и могат както да ви донесат радост, така и разочарование.
Като цяло тази седмица ще бъде много емоционална, динамична, с бързо развиващи се събития.
Няма да усетите как ще преминете на бърза скорост през нея, без да имате достатъчно време да изживеете напълно емоциите, които ще ви се дадат.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще се възползвате от благосклонността на една жена към вас, която ще ви помогне във важен момент или ще ви подпомогне финансово.
Ще сте ангажирани с приготовления около важно събитие свързано с жена.
През тази седмица ще имате много големи очаквания за вашите собствени действия, за развитието на важни за вас планове и проекти. Нищо обаче няма да се случи, ако не проявите нужната активност за да доведете нещата до успешен край.
През тази седмица ще имате деликатно здраве, затова внимавайте с храната, с алкохола и всичко, което може да ви създаде дискомфорт.
През седмицата ще проведете важни разговори свързани със заплащане или финансов документ, с разходи, които трябва да направите в близко бъдеще.
Интересни моменти ще преживеете с ваши нови и стари приятели. Бъдете отворени към контакти с хора, които тепърва ще срещнете през тази седмица.
Сега обаче ще ви се наложи да се разделите с една своя мечта, с приятел (поради житейска промяна в живота му) и др. Тази седмица не само ще ви даде радост, но и ще ви постави на изпитание с някои неприятни моменти, за да ви покаже ваши стари и нови грешки.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще сте затрупани с домашни ангажименти, за които трудно ще намерите подкрепа и съдействие от страна на останалите членове на семейството.
Сега, като че ли всеки ще разчита единствено на вас, а вие няма да можете на никого.
Неотложни ще се окажат битови ремонти, подмяна на важна техника както в дома, така и в бзинеса ви (ако имате такъв).
През седмицата ще можете да реализирате планове свързани с жилището си, с имот на село или стопанство.
Сега новите контакти ще са предимно с хора, които ще имат значение за развитието на вашите професионални планове. Те могат да бъдат дори хора, които живеят в други населени места.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но ако то е свързано с работа, недейте има очаквания за някакъв голям успех.
През тези седем дни избягвайте всякакви прояви на хитрост, манипулация или лъжа, защото това ще ви направи много лоша услуга. Още в близките дни ще трябва да си „платите“ за подобни действия чрез неприятни конфликти, загуба или раздяла.
През седмицата ще имате уговорки за различни приятелски или обществени срещи и събирания, ще сте активни както в професионален, така и в политически план (особено ако членувате или симпатизирате на някаква партия или политическо движение).

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще станете свидетели на различни събития в живота на роднини, приятели или в обществен план, които ще ви накарат да се замислите за техните причини и последствията от тях.
Това би могло да бъде важен житейски урок за вас, но може и да го пропуснете, ако сте склонни по-скоро да коментирате и съдите другите.
Тази седмица няма да сте в най-добрата си кондиция и това често ще ви прави песимисти, нервни, докачливи или избухливи. Такива настроения и реакции няма да са ви от голяма полза, но всеки по различно успява да наложи самоконтрол на подобни настроения.
Интересното сега е, че любовта може да ви зарадва с нйа-различни преживявания, но предполагам, че гореспоменатите настроения също ще бъдат важен фактор в тях.
Седмицата вещае новини и събития свързани с бременност, с раждане на дете или различни изяви на собствено дете (внуче).
Това ще бъде една благоприятна седмица във финансов план, с възможност да постигнете успех при разговори свързани с пари, при уреждане на финансови документи и др.
Мнозина ще се изненадат приятно отдопълнителен приход в семейния бюджет.

Източник: astro.velida.net