Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (14 – 20 май 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която различни събития ще ви предизвикат да преосмислите своите действия или решения досега. Вероятно с някои свои действия сте избързали, а за други безвъзвратно сте закъсняли. Една реорганизация на тези неща ще ви помогне по-добре да подредите своите приоритети.
Тези неща няма да са неприятни и няма да ви донесат някакви песимистични настроения или други негативни емоции. Напротив! Колкото по-бързо действате в този план, толкова по-добре за вас. Това е ценно време за вас!
Интересни преживявания през тази седмица ще имате с приятели и с различни събития в техния живот. Сега ще сте склонни да отделите повече време за разговори с тях или да им окажете помощ, ако ви помолят за такава.
Моментите на емоционален спад ще се дължат основно на осъзнаването, че някои ваши желания са нереални, невъзможни за осъществяване, не само през тази седмица, но и въобще. Особено болезнено това ще бъде по отношение на любовната ви връзка или стремежи, които имате в този план.
Като цяло тази седмица ако успеете да запазите стабилност и равновесие в думи и дела ще можете да се зрадавате на няколко важни за вас успехи или споразумения.
В любовния си живот дайте шанс на партньора ви да реализира свои предложения или идеи. Сега по-добре ще бъде да го следвате, отколкото вие да водите. 

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица се опитайте да бъдете по-спокойни, да следвате събитията и да не насилвате нещата да стават по-бързо или така както вие искате.
Сега от вас зависи дали ще постигнете успехи или загуби през тази седмица.
Съветите или помощта, която ще получите от страна на мъж ще са от ваша полза, но не избързвайте с обещания или обвързвания, за които нямате 100% убеденост, че трябва да ги направите.
През седмицата не забравяйте да поздравите един мъж с негов личен празник или успех.
Конфликтите през тази седмица ще се дължат на вашата изострена чувствителност, напрегнатост или несигурност. Проблемът сега е, че в такъв момент ще кажете или ще направите неща, за които после ще съжелявате.
Накратко сега е важно да осъзнаете, че успехите тази седмица са във ваши ръце.
Това може да бъде едно чудесно време, ако успеете да запазите самоконтрол в действията си, за да не нараните емоционално хора, които са важни за вас.
През тази седмица здравето ви ще изиска грижи, но няма да е нищо по-различно от това, за което вече имате информация или провеждате някакво лечение.
Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от различни села, градове и държави.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще изиска от вас по-голяма отговорност при изпълнение на ангажиментите ви. Сега ще бъдете натоварени с различни задачи, които ще изискат по-голяма концентрация при тяхното изпълнение.
Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела, за вземане на важни решения или стартиране на промяна.
Събитие в живота на момиче или млада жена ще бъде повод за събиране, избор на подарък или друг приятен ангажимент.
През тази седмица ще имате повече срещи с хора: роднини, приятели или съмишленници, с които ще проведете интересни разговори по най-различни теми.
Сега ще ви бъде приятно да прекарвате повече време с хора около вас, отколкото да се изолирате сами в дома си или на работното си място.
Семейните ви дела ще бъдат по-скоро продължение на вече започнати за изпълнение планове и задачи. Роднини от близо и далеч ще ви потърсят за съвет, помощ или просто за разговор по семейни въпроси.
Мнозина ще са част от семейно събиране по специален повод.
Тази седмица ще бъде важна за развитието на ваши планове свързани с работата ви, с дома в който живеете или с имот, който притежавате. Сега по-скоро ще се движите напред в изпълнението на своите цели, отколкото обратното.
Събитие свързано с дете ще ви обърка за кратък период от време преди да вземете решение за най-правилната реакция от ваша страна.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще трябва по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на неприятности в дома или на работното си място. Колкото повече отлагате подобни действия, толкова по-трудно ще ви бъде да намерите добро решение.
Сега ще бъде добре да отделите внимание за битови ремонти, подобрения или нововъведения в дома си. Седмицата ще бъде благоприятна за работа в градината или в стопанството, ако имате такива.
Това ще бъде благоприятно време за покупки на вещи за дома или важни за вас инструменти за работа.
През седмицата ще имате ангажимент с жена, която ще има нужда от вашата помощ, съвет или просто ще иска да прекара част от времето си с вас поради различни причини.
Не отлагайте един деликатен разговор с жена, в очакване на благоприятно време, защото такова никога няма да дойде само.
През седмицата ще ви подразнят опити за манипулация или измама от страна на хора, които не прикриват своите интереси и цели. Тяхната наглост ще ви предизвика да бъдете по-груби в думите си към тях. Дали това ще помогне?
Седмицата ще бъде благоприятна за емоционални преживявания особено ако те са база взаимно разбирателство, а не налагане на собствената воля и желания. Може да зарадвате любимия човек с една малка изненада или обратното.
През седмицата ще имате очакване за едно телефонно обаждане или предложение, което няма да ви разочарова.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще имате интересни преживявания с момче или млад мъж, които ще са свързани с предварително планирани събирания.
Сега ще ви се наложи да разговарят по важни за бъдещето въпроси с по-млади хора от кръга ви родственици.
Тази седмица няма да е от най-успешните за вас с оглед на конкретни, значими резултати. Дори може да преживеете някаква загуба или застой, но това ще бъде част от развитието на определени процеси в живота ви.
Добро развитие тази седмица ще имат ваши финансови дела особено ако сте в процес на планиране на по-важни или поголеми парични разходи.
Ако имате интерес да получите заем, това ще бъде благоприятно време за подобни действия.
През седмицата мнозина от вас ще имат съновидения свързани с починали родственици или приятели или ще трябва да изпълните друг някакъв ангажимент свързан с такива хора.
Информацията, която ще получите за предстоящи парични приходи нека не ви прави неразумни в разходите ви сега. През тази седмица се стремете към действия, които са добре планирани.
През седмицата ще ви изненада случка или ще преживеете забавен инцидент в дома си.
Седмицата ще бъде благоприятна за подготовка на преместване в друг дом (ако имате подобни планове).

Дева
Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще има поява на нови хора в кръга ви от роднини, колеги, приятели или съседи. Ще приемете с известно предубеждение тези хора, но ще бъде добре да не избързвате със заключенията си.
Това е седмица, в която ще ви „залива“ много информация за различни хора и събития отблизо и далеч. Ще имате много нови теми за разговори или обсъждания с хора от дома си или с приятели.
Предложение или покана ще изискат бърз отговор от вас, а вие ще се окажете неподготвени или несигурни какво точно искате.
Доходите ви през тази седмица няма да са особено големи. Тук не става дума за заплата, пенсия, наем и други, а за допълнителни такива.
Сега може да вложите малко средства в една нова идея или инвестиция, която ще се окаже ваш правилен, успешен ход.
Седмицата вещае различни изненади от различни сфери на живота ви и разбира се индивидуални за всеки един от вас. В края на седмицата ще се уверите в максимата, че малко неща могат наистина да бъдат планирани, защото нещата в живота имат свой ход на развитие.
Тази седмица ще донесе късмет на мнозина от вас, които ще са ангажирани с представяния, изпити или интервщ за работа. Въобще той ще бъде там, където се случват съдбовни събития и промени.
Тази седмица ще бъде специална за вашето професионално развитие или бизнес. Събитията през тези седем дни ще са предвестник на важни моменти, които ще се преживеят през следващите седмици.
Не омаловажавайте своите отговорности или поети обещания.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през юни ви очакват различни поводи за събирания и приятни преживявания с приятели или роднини.
Това ще бъде интересен и донякъде динамичен месец за вашите романтични и любовни преживявания.
Сега ще можете с лекота да реализирате своите планове за този месец, особено тези които са за благополучието на семейството ви или за успешното развитие на бизнеса, с който сте ангажирани.
Повечето информация, която ще ви затрупа през този месец трябва да бъде добре селектирана, защото всяка една ще ви бъде нужна в близките седмици.
Сега ще получите най-различни предложения или ще обсъдите идеи свързани с професионалния ви живот.
Поканите за срещи и събирания ще бъдат повече от обикновено, но не разпилявайте времето си само със забавления и удоволствия.
Ще възникнат няколко по-напрегнати момента на конфликти и спорове с хората от семейството ви или с колеги, но те ще намерят своето разрешение толкова бързо, колкото бързо са се появили. Не оставяйте в себе си лоши чувства или емоции, за да не си създадете нежелан здравословен проблем.
През този месец ще се решава бъдещото развитие на ваша любовна или интимна връзка. Ако трябва проявете повече решителност, за да изясните накъде отиват отношенията ви и имат ли бъдеще като цяло.
Юни ще бъде благоприятен месец за вземане на важни решения и по-настоятелно реализиране на промени, от които ще зависи бъдещето ви развитие до края на годината.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица, в която ще трябва да се ангажирате по-сериозно с домашни или битови проблеми, без да ги отлагате поради липса на добра организация, ленност или други обстоятелства.
Това ще бъде благоприятна седмица за преместване и промени свързани с дом.
Седмицата ще ви предостави много интересни възможности и преживявания, което ще ви зареди с оптимизъм и ще ви даде повече енергия, важна за вашата лична реализация.
Новите контакти ще ви отворят нови възможности, ще ви обогатят знанията, ще променят живота ви по някакъв начин.
Сега ще по-толерантни към неприятелите си и няма да обръщате много внимание на техните интриги или злонамерени коментари.
Финансово седмицата ще изиска една по-голяма пресметливост в действията ви и най-вече в ежедневните ви разходи, които неусетно стопяват семейния ви бюджет.
Вероятни са финансови постъпления, но ще ви е в полза една поголяма практичност в действията ви.
Сега мнозина ще се зарадват на информация свързана с увеличение на заплата, получаване на бонус или друга парична награда, възникване на допълнителен доход или неочаквани пари.
През седмицата ще имате събиране с приятели по повод свързан с техния личен живот.
Седмицата вещае първа романтична среща или неочаквано познанство с човек от друго населено място.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е една специална седмица, която ще ви изпълни с най-различни емоции свързани с хора отблизо и далеч. Сега ще можете да постигнете напредък и прогрес във важни за вас дела или да получите заслужена похвала, награда.
Разговор или събиране свързано с момиче или млада жена ще е тема на обсъждания или специална подготовка.
През тази седмица ще сте по-настъпателни в изискванията си спрямо момче или млад мъж, за който имате големи надежди да постигне успех в образованието или кариерата си.
През седмицата ще имате възможности за допълнителни доходи в зависимост от амбицията ви да работите извънредно на настоящата си позиция или да се захванете с втора, почасова работа.
Мнозина ще получат пари извън заплатата си, като източниците за всеки един от вас ще бъдат индивидуални.
През тази седмица поради разсеяност или бързане може да забравите или загубите важни за вас вещи.
Не вземайте нищо, което не е ваше, без да питате, защото действията ви ще бъдат изтълкувани погрешно.
През седмицата не отказвайте нито една покана за среща или събиране, защото независимо дали са непознати или неприятни хората, с които ще се съберете, получената информация ще се окаже много важна за вас.
Жените Стрелец ще имат седмица, в която ще направят първа стъпка във важни за бъдещето си отношения, работа или бизнес.
Мъжете да избягват емоционални реакции, които ще бъдат криворазбрани от страна на околните.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която или ще отделите голяма част от времето си за семейството си (поради повече ангажименти) или ще усещате много силно липсата на роднини, които не са при вас.
Самотните представители на знака Козирог ще имат по-силно желание за обвързване с партньор, като съвместно съжитлество или създаване на семейство.
Седмицата ще бъде щедра откъм изненади и доколко вие ще ги оцените и ще им се зарадвате ще зависи единствено от вас. Не помрачавайте хубавите неща поради прояви на лошо настроение или сърдитост за глупави неща.
Тази седмица независимо дали ще има по-бързо или по-бавно развитие ще е важна за бъдещи ваши успехи в работата и в обществените ви дела.
Много малко усилия, но постоянство ще ви трябва за да може да се гордеете с конкретни резултати в близкото си бъдеще.
Не игнорирайте съветите или желанието за помощ от страна на жена, защото тя ще има добри чувства към вас.
През тази седмица срещи или събития ще ви върнат към ваши минали грешки или пропуски, които сега по-болезнено ще преживеете като загуба поради ваши собствени решения или действия.
Би било добре бързо да излезете от подобни състояния, защото седмицата е приготвила за вас букет от приятни моменти, които ще ви покажат, че преживяното досега е натрупан опит, а хубавите неща в живота ви тепърва предстоят.
Жените Козирог ще се изправят пред една голяма дилема свързана с личния им живот.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която ще трябва да наложите самоконтрол върху емоциите си, особено тези, които са свързани с песимистични или депресивни настроения. Липсата на важен човек до вас сега ще се усети много по-силно, но не бива да падате духом, а напротив да се амбицирате за нещо важно и градивно в живота си.
Подобни настроения могат да ви накарат да виждате неискреност или подлизурство в действията на други хора, да виждате негативната страна на всичко, което се случва около вас. Така не си помагате, а и ще станете досадни на хората около вас.
Дете или млади хора в живота ви ще ви помогнат да излезете от подобни състояния, с различни общи преживявания, които ще имате с тях.
Това ще бъде благоприятна седмица за работа с млади хора и с деца.
Добре ще се отрази на настроението ви и на психическото ви здраве едно пътуване, независимо от неговото разстояние или цел. Сега колкото повече време прекарвате сред природата или в градината (ако имате таква), толкова по-добре ще бъде за вас.
Леките здравословни неразположения не бива да ви плашат, а да ви насочат вниманието към някои наложителни промени в начина ви на живот или на хранене.
Като цяло през тази седмица ще бъде важно по-философски да гледате на неприятностите или проблемите в живота си, сами да си давате повод за шеги и закачки, като това в края на краищата ще бъде най-добро „хапче“ за вашето здраве.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица може да ви натовари с повече проблеми за разрешаване, някои от които ще възникнат внезапно или от място, откъдето най-малко очаквате.
Възможни са инциденти в дома ви с техника, инсталация или мебелировка.
Подобни събития ще изискат непредвидени промени, ремонти, подобрения и замяна на повредените вещи с нови.
В този план седмицата ще бъде благоприятна за закупуване на нови вещи за дома.
Сега ще бъде важно да избягвате завръщане в миналото си, като спомени, разговори по въпроси свързани с приключили отношения или обвързаности. Това сега няма да ви донесе нищо положително или градивно.
Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате.
Тази седмица може да очаквате интересни събития или промени там, където работите или където развивате своите знания и умения.
Ще имате възможност за успешна професионална изява, за постигане на положителни резултати и успехи и др.
Новите начинания също ще могат да се развият добре.
Мъжете Риби ще трябва да насочат вниманието си към хората в дома си, които сега ще имат нужда от помощ, от разбиране и подкрепа във важни решения или действия.

Източник: astro.velida.net