Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 20 април – 6 май 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще поемете ангажимент към мъж (ваш родственик, приятел или колега), който ще бъде важно да изпълните успешно и навреме.
Седмицата може да бъде вещае завършек на нещо, което сте започнали преди време или да спре старта на нещо ново, което имате като план за тази седмица.
Децата, внуците и младите хора в кръга ви от роднини ще получат нужното внимание от ваша страна чрез различните ангажименти и дела, които ще имате с тях. Ще запомните седмицата с различни новини и събития свързани с тях.
Жените от кръга ви приятели или роднини ще са много по-комуникативни тази седмица и ще отнемат голяма част от времето ви с телефонни разговори или срещи.
Началото на май ви носи интересни събития в любовния ви живот. В някои случаи това ще бъде благоприятно време за нови запознанства и срещи с хора от различни краища на света.
Тъжните моменти през седмицата ще са свързани с малките делнични неуспехи, забавяния или отлагания на важни за вас неща.
Избягвайте настроения на подтиснатост или депресия, защото това е една важна и градивна седмица за вас. 

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще ви разочароват действията на хора, които ще се покажат нелоялни, двулични или ще действат некоректно спрямо вас.
През седмицата може да ви обидят неприятни неприятни коментари или клюки по ваш адрес. Споделени от вас лични или семейни тайни могат да станат достояние на други хора.
През тази седмица преди всичко бъдете внимателни в отношенията си с млада жена, която ще е доста амбициозна и напориста в преследването на свои собствени цели.
В любовния си живот ще изпитате моменти на несигурност или самота (дори да имате партньор до себе си).
Тази седмица ще планирате срещи или гостувания, които ще реализирате в един по-късен период от време. Възможно е хора, които не сте виждали от дълго време да потърсят контакт с вас.
Сега ще ви се наложи да вземете важни решения по отношение на финансовите си дела. Следете внимателно разходите и приходите си през тази седмица.
Хубавите неща, които ще са повод за радост ще са свързани с неочаквани пари, ново предложение за по-добър доход и др.
Едно ново приятелство също ще бъде повод за приятни и позитивни емоции.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през седмицата ви предстоят разнообразни, но важни планове или ангажименти свързани с родственици. За някои от вас подобни ангажименти ще са свързани с рожден ден, имен ден, семейно пътуване и др.
Може да преживеете приятни моменти с хора, които живеят в друго населено място.
Отношенията ви с жени през тази седмица ще са деликатни, тъй като трудно ще разбирате тяхната гледна точка или желания.
Ще имате определени очаквания или срещи с хора, с които имате общи професионални ангажименти или контакти. Ще имате възможност да развиете тези отношения в благоприятна за вас посока.
Много добро развитие през седмицата могат да имат приятелски, романтични и други връзки с хора от друго населено място.
През седмицата ще ви бъде трудно да изпълните свои планове свързани с дете, а разочарованието ви ще се дължи на най-различни фактори.
Въпреки някои неудобства или притеснения през тази седмица ще имат положително развитие ваши важни планове, което макар и бавно ще ви донесе успехи в близкото ви бъдеще.
Жените от този зодиакален знак ще имат седмица, в която ще трябва да вземат трудни и неотложни решения. Ще ви се наложи да бъдете по-категорични в някои ваши отношения. Нелоялни действия или прояви на лицемерие ще трябва да бъдат пресечени навреме.
Конфликтни ситуации в ежедневието на мъжете Близнаци могат да доведат до неочаквани обрати в предварителни планове, уговорки или обещания.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще бъде благоприятна за вас във финансов план.
Сега може да се ангажирате с важни разговори и действия свързани с пари и финанси и да очаквате тяхното успешно развитие.
Седмицата може да ви изненада с развитието на здравословен проблем на роднина. Вероятно ще се получи някакъв обрат вследствие на нова диагноза или лечение.
Възможно е да имате проблем с родственик, който не желае да спазва определени лекарски препоръки или лечение.
Тази седмица вещае всякакви изненади в семейството ви. Някои от тях ще имат връзка с роднини от близо и далеч.
Възможни са семейни гостувания, срещи или покани за бъдещи такива.
Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или сватба.
Събития в живота на момиче или млада жена ще бъдат причина за динамични разговори (основно по телефона) с роднини или приятели.
Мъжете Рак ще имат интересен и полезен разговор относно една нова работа, бизнес или възможност за допълнителен доход.
Жените ще имат благоприятна седмица за вземане на важни решения, за начало на промяна или за благоприятно развитие на съдебно дело (ако имате такъв ангажимент).

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще бъде благоприятно време за създаване и развитие на приятелства с хора от близо и далеч. Не бъдете обаче прекалено доверчиви и се пазете от хора с фалшива самоличност.
Домашните ви дела ще се развиват нормално без някакви особени изненади или събития. Мнозина ще се фокусират върху разчистването на стари проблеми, неприятности и задължения.
Срещите ви през тази седмица ще са изпълнени с разнообразни емоции, особено тези които ще бъдат с ваши приятели от миналото ви.
През седмицата повечето от вас ще присъстват на събиране по специален повод.
Използвайте тези седем дни за разчистване на недовършени дела и планиране на нови. Сега това ще ви се получава с по-голяма лекота.
Мъжете Лъв ще преживеят различни изненади, предимно свързани с работата или бизнеса си. Приемете нещата такива каквито са и не се опитвайте да търсите отговори на въпроси, които ще ви бъдат дадени в бъдещето ви.
Жените ще се стремят към материален и домашен комфорт, разчистване на повредени вещи в дома или замяната им с нови.
Любовта ще е бъде важен фактор за нстроението на всички ви. А тя определено ще присъства в живота ви през тази седмица…

Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица може да ви зарадва една нова придобивка или покупка за дома. Това ще бъде нещо, което ще направи живота ви по-удобен.
През седмицата могат да ви изненадат неочаквани пари или финансов документ.
Сега ще получите добра новина свързана с лечението на близък роднина или приятел след преживяно боледуване.
Тази седмица ще се вземат важни решения свързани с хора от кръга ви роднини. Решенията ще са различни и ще касаят различни сфери от живота: семейство, образование, кариера и др.
Ще бъде важно сега да бъдете реалисти в това, което искате от хората и в това, което им обещавате.
През седмицата ще ви изненада подарък или предложение, което ще ви задължи с положителен отговор. Като цяло изненадите през тази седмица ще подобрят настроението ви.
Доходите ви няма да бъдат големи тази седмица, но винаги може да ви изненада нещо приятно…
Мъжете Дева ще имат една благоприятна седмица да разрешат проблеми, които им създават притеснения в момента (включително и здравословни).
Жените ще имат повод да се зарадват на един успех, който ще определи в голяма степен някои планове за бъдещето.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни тази седмица може да ви се наложи да направите една неочаквана покупка за дома си или за вашите лични нужди. Това може да е нова дреха или обувки, което пак ще е повод за добро настроение.
През тази седмица ви предстоят интересни събития в дома ви. За някои от тях ще имате очакване, но други определено ще ви изненадат.
Като цяло пред вас е една успешна седмица, в която ще възникнат нови възможности за вашето развитие (особено по отношение на образованието или кариерата ви).
Тази седмица може да очаквате интересни преживявания в личния си живот, в любовта и с приятели.
Седмицата определено вещае за самотните представители на този зодиакален знак едно ново приятелство или любов.
През седмицата очаквайте важни телефонни разговори, гости или решения, свързани с близкото ви бъдеще.
Сега е възможно е да се обсъждат планове относно жилище (преместване, покупка, ремонт или строеж).
Ще имате повече разходи, като някои от тях ще бъдат непланирани. Ще имате финансови отношения с човек, който живее в друго населено място.
През седмицата различни пикантни клюки могат да привлекат вниманието ви. Все пак не бъдете прекалено любопитни, за да не си създадете нежелани проблеми.
Тази седмица не отлагайте плащането на битови сметки или задължения.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица очаквайте непланирани ангажименти или събития свързани с пари, с финансов документ, договор и др.
През тази седмица ще разберете колко е трудно да се планират нещата, тъй като всичко тази седмица ще се случва по-различно от очакванията ви.
Седмицата ще ви ангажира с неочаквани разходи за дома или семейството. Може да ви се наложи да се натоварите финансово с пропуснати плащания или задължения.
Възможно е да имате ангажимент свързан с наследствен имот или с дела на починал родственик.
За мнозина от вас седмицата вещае получаване на пари чрез човек от роднинския или приятелски кръг.
Тази седмица ще получите телефонно обаждане, което ще ви натъжи или разстрои. Ще се ядосате на действията на конкретна личност или липсата на професионализъм на човек от държавна институция.
Възможно е да сте следите развитието на сериозен конфликт, проблем в живота на роднини или приятели.
През седмицата интересни преживявания ще имате в любовния си или интимен живот.
В работата или бизнеса ви ще можете да се възползвате от благоприятни за вас ситуации.
Ако пътувате тази седмица, това ще ви донесе различни (но положителни) емоции.
Жените Скорпион ще имат благоприятна седмица във финансов план. Ще можете да се освободите от напрежението свързано с определен паричен ангажимент.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще имате интересен телефонен разговор или ще получите предложение от човек, извън семейството или роднинския ви кръг.
Има вероятност този човек да живее в друго населено място или държава.
Сега ще преживеете емоционално събитие свързано с човек от кръга ви приятели или съседи.
Любовта също ще ви зареди с най-различни емоционални преживявания.
Като цяло през тази седмица любовния ви живот ще е интересен със събития, разговори или решения, които ще определят бъдещето на връзката ви. За някои от вас те могат да бъдат положителни, но за някои – не съвсем.
Несемейните представители на зодия Стрелец ще имат благоприятна седмица да поставят началото на ново романтично запознанство.
През седмицата може да възникне конфликт свързан с покупка или някакъв вид собственост.
Вероятно през тези седем дни ще имате ангажимент със здравето на близък човек, който ще трябва по-сериозно да се ангажира със собственото си лечение. Ще имате телефонни разговори, посещение в дома на този човек и др.
Ще възникне временно напрежение при жените във връзка с важно решение или промяна, които предстоят в близко бъдеще. Мъжете Скорпион да избягват да се натоварват с мнения и съвети на различни хора.
Това е седмица, в която ще трябва да разчитате преди всичко на собствената си интуиция.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог това ще бъде седмица, в която ще решавате важни финансови въпроси, касаещи преди всичко лично вас. Сега доходите ви ще бъдат по-малки или това, което ще получите ще се окаже недостатъчно да покрие вашите разходи, така както очаквате.
През седмицата ще имате интересни срещи с нови хора. Стари приятели също ще ви напомнят за себе си чрез телефонни обаждания, покани за срещи и др.
Събитие свързано с момиче или млада жена може да е повод за събиране в дома ви или в дома на ваши приятели и роднини.
Това ще бъде една благоприятна седмица за работа, защото ще можете да покажете своите способности или да реализирате свои идеи. Събития на работното ви място тази седмица ще са предвестник на някои промени през май или юни.
Седмицата няма да премине без изненади, но разбира се за всеки един от вас ще са различни. Тези, които ще ви натъжат или разочароват ще претърпят противоположна промяна.
През тази седмица ще отделите внимание на вещи от дома си, които се нуждат от ремонт или някакво подобрение. Ще имате благоприятно време за покупки, но търсете разумните цени и доброто качество. Сега не е време за емоции…
В края на седмицата ще осъзнаете, че сте имали едно важно време за вас, с конкретни резултати или начало на важни събития и промени.
Позитивно настроените хора Козирог ще имат своя уникален късмет за изява или прогрес.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще ви ангажира максимално със семейни задачи, срещи и събирания. Повод за някои от тези събития ще са деца или млади хора.
Тревогите или проблемите, които ще имате да разрешавате сега няма да са от тази седмица. Колкото повече отлагате нещата, толкова по-сложни стават за разрешаване. За мнозина от вас сега е време за компромиси и отстъпки.
Новите хора в живота ви ще са странни или трудно достъпни личности, но това няма да е тяхното истинско „АЗ“. Дайте им време да ви опознаят преди да ви отворят врата за приятелство или друг вид отношения.
Конфликтите ще са предимно свързани с ежедневните ви дела и проблемчета, които циркулират от време на време като тема за спорове и налагане на волята.
Събитие в живота на момче или млад мъж ще предизвика неприятности в живота на ваши приятели, съседи или роднини. Възможно е то да бъде свързано с вид кражба, загуба или друг вид неприятна интервенция.
Късметът ви тази седмица ще има връзка с благоприятното развитие на стари професионални или лични ангажименти, чието развитие е буксувало досега поради липса на благоприятни обстоятелства.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел или времетраене.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби пред вас е една интересна седмица, която ще ви даде по-голяма яснота по важни за вас житейски въпроси и планове.
Ще имате своите лични поводи за радост или удовлетворение свързани с различни събития или хора в живота ви.
Един провал в миналото ви сега ще се окаже, че е бил в основата на ваш успех в настоящето.
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви разстрои за неопределено време.
През тази седмица ще има динамика в развитието на приятелските ви отношения, като повече разговори или срещи. Ще се обсъждат бъдещи общи събирания, пътувания или друга дейност.
Здравето може да ви създаде проблем, особено ако сте пренебрегвали напоследък някои симптоми.
През седмицата ще получите информация, която не бързайте да споделяте, защото ще е във ваш интерес да я използвате без да я афиширате публично (дори и с приятели).
Сега ще очаквате събитие с мъж, което ще ви ангажира с определена задача или среща.
Жените Риби да се пазят от прояви на лицемерие, от двулични или користни хора, които ще търсят контакт с вас с определена цел (изгодна само за тях).

Източник: astro.velida.net