Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3 -9 април)

Какво вещаят звездите (3 -9 април)

ОВЕН

Интересни преживявания могат да очакват жените, които планират тази седмица пътуване свързано с любовна среща или с цел романтика с любимия човек. Вероятност за събиране свързано с раждане на дете, рожден ден или друг празник на дете, млад човек. 
Мъжете ще искат по-малко време да остават в къщи и повече време да са навън с приятели, заети с работа или други ангажименти. Възможно е сега да обмисляте промяна на жилище. Сега може да получите новина свързана с годеж или сватба в кръга ви от приятели. 
Тази седмица ще е интересна за вас поради събития, които ще ви заредят с положителни очаквания и настроения за този месец. Самите вие ще обмислите добре своите планове, с които да зарадвате себе си и близките си хора. 
Предстои ви успех, който ще е благодарение на любовта, която давате и получавате.
Възможно е да имате тревоги или притеснения свързани с човек от приятелското си обкръжение. Каквото и да се случва там, то ще е внезапно и трудно ще може да се контролира като събитие.
През седмицата е възможна раздяла или събиране с момче или млад мъж от семейството ви поради различни житейски причини: пътуване, преместване, завръщане и др.

ТЕЛЕЦ

Избягвайте през седмицата неразумни или прибързани покупки и решения. Опитайте се да бъдете реалисти относно нещата, които се случват около вас или към които имате някакви стремежи. Избягвайте лесно дадени ви обещания или поне не разчитайте основно на тях. 
Особено внимание ще трябва да обърнете на ваши лични отношения, където са възможни недоразумения или неразбирателства. 
Неочаквани неприятности с човек от приятелското ви обкръжение, които ще ви объркат, изненадат или дори депресират.
Тази седмица жените Телец ще обмислят свои решения или действия свързани с мъж от семейството: син, внук, брат или зет. 
Седмица, в която може да ви се наложи да се погрижите или да свършите нещо, което да има връзка с ваши родители или техен имот. 
Мъжете Телец ще се наложи да си планират добре бюджета през тази седмица, защото предстои разход свързан с дъщеря, внучка, приятелка или съпруга. Възможно е да пътувате за да гостувате на някого или да посрещнете гости от път. 
Тази седмица може да имате конфликт свързан с имущество или имот, който по някакъв начин да е свързан с човек от семейното ви или съседско обкръжение. 
Важни за вас числа и дати 6, 13, 21. 

БЛИЗНАЦИ

Изненадата за вас тази седмица ще бъде свързана с един неочакван шанс, възможност да разрешите свой проблем, да получите възможност за личен или професионален успех. Мислете повече, но и действайте повече - не губете време!
През тази седмица бъдете отворени за всякакви новини, информация и предложения, които ще дойдат отблизо или отдалеч. 
Финансови отношения с човек от приятелското ти обкръжение, които ще са в твоя полза или интерес. 
Може да запомните седмицата с едно важно, съдбовно за дома ви събитие. 
Изненадата тази седмица ще дойде по линия на ваша стара работа, стари колеги или бизнес партньори и въобще, нещо което е останало в миналото. Конкретната изненада сега ще е свързана с възстановяване на контакти, а в някои случаи с възможност за нов ангажимент.
Възможно е неочаквано решение за напускане или промяна на настоящата ви работа, поради възникване на нова ситуация в живота ви или там където работите.
Тъгата, която някои от вас изпитват сега ще премине и ще възникне причина да се зарадвате, успокоите, обнадеждите.
При мъжете Близнаци сега е време за излизане от период на депресия, неувереност, страх, безпокойство поради възникване на благоприятно събитие или нова възможност.
Жените Близнаци ще успеят да придобият някаква вещ, имот, имущество или друга някаква полза поради твърде големите хитрини на някой друг, на други хора. И така вместо да спечелят те, ще спечелите вие. 

РАК

Тази седмица ще имате важен ангажимент свързан с жена, която е ваша родственица. Жените в семейството ви като цяло ще са повод за най-различни събития, срещи, събирания и ангажименти. 
Тази седмица ще е интересна и натоварена за жените Рак. Ще правите различни планове свързани със семейството си. Ще сте ангажирани с приключването на важни задачи или с подготовката на някои семейни събирания. 
Ще има любовни вълнения за момичетата и младите жени. Жените над 35 годишна възраст ще приключат седмицата с добре свършена работа. 
Мъжете Рак, чиято работа е свързана с транспорт или използване на транспортни средства да са по-внимателни и предпазливи. Опасност от инциденти и неприятни ситуации като цяло. Неочаквана новина свързана с жена, която е била специална личност в един определен период от живота ви. 
Тази седмица ще имате възможност да реализирате успешно своите планове и идеи. Понякога ще получавате помощ, съдействие или полезен съвет от места, от които не очаквате подобен жест.
Движение ще има и спрямо ваши планове, които ще се нуждаят от някаква предварителна подготовка.
През седмицата може да възникне тревога или притеснение за момче или млад мъж, който ще пътува или който се намира в друго населено място.

ЛЪВ

Седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или млада жена родена под знака на Овен, Стрелец или Лъв. 
Мнозина ще имат надежа и по-големи очаквания свързани с пари или финансови документи. Нещата ще се реализират според очакванията ви, ако действията ви са легални, позволени от закона. 
През тази седмица ще сте облагодетелствувани по някакъв начин от действията на мъж. Възможно е да получите помощ, съвет, протекция, предложение и други от страна на мъж, когото познавате и на когото можете да разчитате за коректност.
Специален момент ще изживеят тази седмица мъжете над 35 години. Това може да се окаже преломна точка към една промяна или успех в живота ви.
Въпреки голямата надежда, която имате относно успеха на свой план, начинание или желания, тази седмица може да сте подвластни на някои песимистични настроения. Може да възникне желание да се откажете от едно нещо и да вложите енергия и ресурси в нещо друго...
Любовни неволи, недоразумения. Пререкания за незначителни неща, прояви на егоизъм. Липсата на търпение или толерантност може да застраши сериозно някои връзки. Не се ли постигне примирие сега, това може да доведе до временен или окончателен разпад на отношенията ви. 
Мъжете могат да очакват начало или развитие на една промяна в живота си. При младите мъже ще има и проява на шанс, късмет, който не бива да се изпуска. 
Жените могат да очакват нещо хубаво свързано с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Благоприятна седмица за начало на ново запознанство. 

ДЕВА

Като цяло голяма част от събитията през тази седмица ще са непредсказуеми, тъй като ще имат свое индивидуално развитие. Може да получите неочаквана малка сума пари, да намерите пари на улицата, забравен портфейл и др. 
Предстои ви среща с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, която ще е важна за вас преди да вземете едно решение. 
По-важните събития тази седмица ще са свързани с преживявания на ваш роднина, свързани по някакъв начин с пари. 
Седмица, в която ще може да създадете важни или интересни за вас запознанства с хора отблизо и далеч. 
През тази седмица ви предстоят събития, които ще ви разтоварят от някакъв товар, грижа, притеснение. Може да изживеете някакво напрежение, но в същото време да знаете, че така трябва, че такъв е живота.
Възможен е край и начало на нещо. Пред вас е време за промяна, за движение.
Приятен момент свързан с дом или с жилище могат да изживеят мъжете. Възможна е покупка, подобрение в дома, в който живеете.
През седмицата ще имате малки неприятности или проблеми свързани с пари. Вероятно ще имате неотложно плащане, забавяне на получаване на пари, които са важни за вас и др. Какъвто и да е конкретния проблем, той ще се изчисти в рамките на седмицата. 
Възможно е събиране или важно събитие свързано с роднина или съседи. 
В края на седмицата може да ви изненада телефонен разговор или имейл. 

ВЕЗНИ

През тази седмица момчетата и младите мъже ще трябва да си дадат време за преосмисляне на действията си от последните месеци. Вие сте на прага на важен момент от живота си, който обаче няма да можете да реализирате ако имате неприключени проблеми или отношения зад гърба. 
Важен документ, договор, предложение могат да очакват мъжете над 35 годишна възраст. 
Тази седмица ще имате очаквания за различни събития свързани със семейството ви или с роднини. Възможно е да планирате или да действате по конкретни задачи свързани с близките ви роднини. 
Възможно е да сте в очакване на решение или конкретно събитие свързано с брачен партньор, родители или деца.
Разочарование свързано с пътуване всъщност ще ви съхрани от една по-сериозна илюзия или някакъв вид измама. Предстоят ви нови възможности, които отново ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят/работят надалеч.
Възможен е конфликт с мъж от дома ви: дядо, баща, брат, съпруг, който ще е неприятен поради напомняне за минали ваши грешки и прегрешения. 
В работата си ще следите развитието на отношения между ваши колеги или прогреса на една нова дейност, нови бизнес отношения. 
Избягвайте големи натоварвания.

СКОРПИОН

Седмицата вещае повече работа и отговорности за мъжете над 35 години. Не оставяйте нищо за утрешния ден или за следващата седмица. Очакват ви нови задачи и ангажименти, така че приключвайте всички неща навреме. 
През седмицата ще получите покана, важно съобщение или предложение от страна на човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.  
Тази седмица ще възникне възможност за възраждане на стари идеи и планове свързани със семейството или бизнеса ви. Ще се обмисля и ще се разговоря относно възможността за реализация. Сега обстоятелствата за това ще изглеждат по-благоприятни. 
За мнозина предстои събиране в семейството след период на раздяла или по специален повод.
През тази седмица ваши приятели ще ви зарадват с новина, която е свързана с техен неочакван успех, късмет, напредък.
Очаквайте покана за събиране с приятели, където ще получите полезна и интересна информация за вас.
През тази седмица ви очакват по-големи разходи. Различни плащания, като е възможен сериозен преразход на средства. Пазете финансовите си документи и портфейла от чуждо посегателство или загуба на обществено място.

СТРЕЛЕЦ 

Седмицата вещае различни по важност събития в любовния ви живот, особено ако партньора ви е роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Новите запознанства ще са трудни за предсказване. 
Изненада през седмицата могат да очакват жените над 35 години, които поради тази причина ще маркират деня в календара. 
Може да започнете тази седмица с благополучното разрешаване на битов или имотен проблем, ангажимент, задължение. Сега може да намерите разрешение на спорен въпрос от материален характер. 
Благоприятна седмица за уреждане на дела свързани със собственост, която ви се полага по право.
Приходите тази седмица в домашния ви бюджет няма да са това, което искате или очаквате, така че добре планирайте разходите си.
Възможно е получаване на пари, чрез документ, но по някаква причина, това може да е и разочарование или проблем за вас. 
През седмицата ще се преживее радостно или специално събитие, личен празник свързан с мъж от близкото ви семейно или приятелско обкръжение. 
Очаквайте среща, разговор или друг специален момент свързан с мъж, който живее или работи в друго населено място. 
Интересен телефонен разговор може да проведете в понеделник и петък.     

КОЗИРОГ

През седмицата ще имате благоприятно време да изпълните свои планове и очаквания свързани с бременност или дете. Ще ви зарадва новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете. 
Ще получите новина свързана с пари или финансов документ, които вие ще получите тази седмица или в близко бъдеще. 
Тази седмица ще бъде важна с решенията, които ще се вземат през нея или с промените, които ще се направят сега.
През седмицата ще се преживее важно събитие в семейството ви, което ще е свързано с годеж, сватба, житейска промяна или успех в живота на роднина/роднини.
Конфликт или спор на работното ви място, който ще приключи благоприятно за вас, във ваша полза и интерес. 
Може самите вие да бъдете по-взискателни спрямо работата на другите хора, с които имате професионални контакти.
Успех в работата свързан с ваша позиция, идея, предложение.
През седмицата очаквайте приход на пари в семейния си бюджет, който може да дойде чрез/благодарение на друг човек от семейството ви.
Седмица, в която ще направите важни покупки за дома, за семейството си. Възможно е да ви се наложи да купите подарък поради специален повод или за да зарадвате любим човек. 
Избягвайте излишни разговори със съседи или колеги. Някои ваши коментари може да се превърнат в неприятна клюка. 

ВОДОЛЕЙ

Седмицата ще благоприятства семейните срещи и разговори, обсъждания на бъдещи планове и общи действия. Ако имате ангажимент свързан със съдебно дело, то сега ще има едно добро развитие за вас. 
През седмицата може да очаквате гостуване на приятели или съседи в дома ви. 
Неприятностите тази седмица за вас ще са от финансов характер или ще са свързани по някакъв начин с пари. И макар да не става дума за много пари, ситуацията в някаква степен ще е важна и решаваща за вас. Ще възникне необходимост от сериозна промяна, важно решение, по-категорични действия от ваша страна.
Може да възникне конфликт с жена, за който или ще имате очакване, тоест няма да ви изненада.
На преден план тази седмица ще излязат събития или новини свързани с ваша приятелка, колежка или съседка. Каквато и да е конкретната ситуация, тя не предрича ваше лично участие в нея. По-скоро ще сте свидетели на нещо или ще получите информация за това, което се случва в живота на тази жена.
При младите жени ще се наложи да отделят време за сериозен размисъл относно една нова приятелска връзка от романтичен характер. 
Мъжете ще се опитат да разгадаят някаква тайна, интрига или да предвидят действията на определена личност от семейното или професионално обкръжение. Могат да възникнат проблеми със здравето или образованието на дете. 

РИБИ

Седмицата вещае за момчетата и младите мъже пътуване или важни, интересни контакти с хора от други села, градове или държави. 
Контактите ви тази седмица, срещите или виртуалните разговори ще са от важно значение и ще са начина, по който ще достигнете до един успех или жизненоважна за вас информация. 
Тази седмица може да ви зарадва новина, телефонен разговор или покана от страна на приятели. Сама по себе си информацията, която ще дойде от тях ще е полезна и важна за вас.
Интересни събития може да очаквате в отношенията си с хора от друго населено място.
Тази седмица може да ви зарадва събитие свързано с малка печалба, награда, придобивка. Опитайте късмета си с малка сума пари в някоя игра или лотария.
Избягвайте да давате или да искате пари. 
Понеделник в голяма степен ще е непредсказуем ден, с някои скрити послания.