Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12 – 18 март)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще преживеете важни събития или силни емоции свързани с близка жена: майка, баба, сестра, приятелка и др. Вероятно това ще бъде по-възрастна от вас жена или притежава голям авторитет, по-високо социално положение.
През седмицата ще получите новина или ще следите събития свързани с раздяла в семейството на приятели или съседи. Емоционалната драма в техния живот може да се дължи на поредица от грешки, на изневяра или на здравословен проблем.
През тази седмица ще имате реални очаквания за доходите си и за парите, които ще трябва да получите. Според очакванията ви ще се развият и финансовите ви дела, ако сте ангажирани с такива.
През тази седмица внимание ще изискат действията на дете или на млад човек от семейството ви, които ще са потайни или неразбираеми за вас. Ако сте изгубили комуникацията с децата си през последните месеци или години, тази седмица ще бъде благоприятно време да направите опити за хармонизирането на отношенията ви.
През седмицата може да възникне по-сериозен здравословен проблем свързан с млад мъж или момче, които вероятно не живеят във вашия дом, но са ваши родственици.
Някои от вас ще се ангажират с благотворителна акция свързана с момче или младеж.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица за вас ще възникнат възможности за разрешаване на неприятности свързани с хора или институции от друг град (държава) или с личен автомобил. Сега може да реализирате пътуване, което сте отложили преди време или за чиято реализация сте имали затруднения досега.
През тази седмица ще ви зарадва придобивка за дома или лично за вас. Ще имате възможност да разрешите имотен проблем или да направите подобрения в дома си, в градината, във вилата и т.н. Красотата и комфорта около вас ще бъдат важен фактор.
Сега избягвайте големите промени защото емоционално няма да бъдете готови за тях. Вероятно и други фактори ще стопират подобни действия.
Това ще бъде сложна седмица за тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело.
В любовния ви живот появата на човек от миналото ще ви натовари с много спомени (някои от тях приятни, но някои – не).
Сега ще имате съновидения свързани с ваши родственици или любими хора, които са в Отвъдното и които ще ви напомнят за себе си, чрез едно странно присъствие и преживяване.
Като цяло това ще бъде една успешна и продуктивна седмица за вас. Ще имате достатъчно късмет и възможности да подредите по най-добрия начин важни за вас неща.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще отделите доста време за размисъл относно събития, които преживявате напоследък. Усещате, че сте на прага на важни промени в личен или в професионален план и това ви кара да обмисляте нещата по-внимателно, за да избегнете евентуални рискове.
Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нови източници на допълнителни доходи.
В работата ви може да преживеете седмица на отлив: по-малко ангажименти, по-малко продажби или клиенти, но това ще бъде временно. Използвайте този период да подобрите свои знания и умения, да подредите нещата си за да можете да работите по-рационално за в бъдеще.
През тази седмица ще имате приятен ангажимент или ще присъствате на важно събитие (събиране) свързано с мъж.
През тази седмица ще направите няколко посещения при работодател, финансова институция или ще се срещнете с хора, с които имате парични дела. Това ще бъде благоприятно време за получаване на пари, кредит, разговори за по-добро заплащане и др.
Неочакван спор или конфликт с млада жена може да ви накара да се ядосате сами на себе си, за липсата на контрол върху собствените си емоции.
Мъжете над 35 години ще имат възможност да получат важни отговори на въпроси, които са им създавали притеснение напоследък. Това е време за разчистване на неясни отношения, недомлъвки и всякакви лични или семейни притеснения.
Младите жени Близнаци ще имат напрегната седмица поради многото неочаквани събития и промени.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак пред вас е една седмица, която ще ви зарадва с пари или с разрешаването на проблем от финансов характер. Сега ще се ангажирате с приключването на парично задължение, плащане на битови сметки, разходи за здраве и др.
През тази седмица ще имате много по-динамична комуникация с приятели или роднини. Повечето от вас ще създадат нови познанства със странни или различни хора от други държави, култури или религии.
Сега ще бъдете отворени за нови знания и за нови хора в живота си като цяло.
През тези седем дни ще имате очаквания за развитието на важни събития в живота на момиче или млада жена.
Ако трябва да помогнете ще го направите с удоволствие. Като цяло в този план могат да се очакват преди всичко положителни събития, отколкото проблеми.
Седмицата ще ви зарадва с очаквани или неочаквани доходи, печалби, различни възможности свързани с пари. Излишно е да ви предупреждавам да не искате от живота повече от това, което ви се дава.
Изненадите тази седмица могат да бъдат свързани с раждането на дете (вероятно момче), с важно събитие в живота на ваш син или внук и др.
Младите мъже Рак ще имат една непредсказуема седмица, с динамично развитие и поява на интересни възможности и шансове.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще бъде време да подредите живота си и да бъдете по-категорични за неща, които ви създават напрежение през последните месеци. Трябва да намалите емоционалния и психическия си товар преди здравето да ви създаде проблем. Ако се налага направете отстъпки или променете желанията си, с такива, които са по-достижими.
В любовния ви живот може да се появи напрежение или хаос поради липсата на откровена комуникация или въздействие на външни фактори в романтичната ви връзка.
Тези от вас, които преживяха една раздяла в последните шест месеца е време да затворят тази страница от живота си и да вложат енергия и чувства в нещо ново и по-перспективно в живота си. Не бързайте да създавате нова връзка, но и не живейте повече с миналото си.
През тази седмица не се затваряйте в себе си, а използвайте всяка възможност или покана да се срещнете с приятели, роднини или съмишленници. Така ще получите важна за вас информация, ще възникнат нови възможности и дори ще срещнете нови хора, които ще ви заредят с положителни емоции.
През седмицата внимавайте с покупки за дома или лично за себе си. Внимание могат да изискат битови проблеми или да възникне неочакван ангажимент свързан с имот, който притежавате.
Неприятности или конфликти с жена могат да ви натоварят с негативни емоции и гняв, поради нейната арогантност, надменност и лицемерие.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица ще имате благоприятно време за делови или други важни контакти с хора от различни населени места. Възможно е да пътувате по работа или с друга определена цел.
Това ще бъде благоприятно време за тези, които ще отидат да работят в друг град или държава за даден период от време.
Във финансов план седмицата няма да изпълни очакванията ви, но все пак зависи колко реални са били те. Ще възникне затруднение или забавяне на пари, които ще трябва да получите чрез договор, документ или по банков път.
През тази седмица избягвайте да се ангажирате с финансови споразумения.
Неприятностите в дома ви по една определена тема ще бъдат разрешение, ситуацията ще се успокои, отношенията ще се нормализират. Вземете си важна поука от преживяното!
През седмицата ще се ангажирате със събитие или събиране свързано с мъж от кръга ви роднини.
Тази седмица няма да ви донесе някакъв значим прогрес или напредък, но действията ви сега ще са важна основа за бъдещи такива.
Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело тази седмица ще възникне забавяне или отлагане, но това ще е за ваше добро.
Интересни събития в брака или в семейството си могат да очакват мъжете над 35 годишна възраст.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще можете да се зарадвате на един подарък, придобивка или радостна новина в дома ви, която ще бъде важна за цялото ви семейство.
Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, за покупка или проджба на имот, за контакти със съдебна или юридическа институция по такива дела.
Тази седмица ще ви накара да се откажете от някои свои идеи и планове, да вземате бързи решения, неочаквано да пътувате или да предприемете неочаквани промени.
Сега може да възникне притеснение около едно предстоящо пътуване.
През седмицата ще получите новини свързани със здравословен или друг важен проблем на приятел или роднина, който живее в друг град или държава.
Някои от вас могат да имат притеснение свързано с неочакван или по-голям разход за дете.
Като цяло през тази седмица е добре да внимате с разходите или финансовите си отношения с деца или млади хора.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще ви натъжат или разочароват разговори или събития свързани с жена.
Изненадите тази седмица ще бъдат свързани по някакъв начин с любовния ви живт.
Те могат да засегнат настоящата ви връзка или да са свързани със създаването на нова при странни обстоятелства.
Сега партньора ви ще ви изненада със свое решение, предложение или разговор по важна тема.
Седмицата ще бъде благоприятна за семейните ви дела, за всичко свързано с дома ви или близките ви родственици.
Ще преживеете специално събитие в домашна обстановка.
Сега ще имате възможности да разрешите неприятности, като те ще са предимно свързани с вашите приятелски, роднински или колегиални отношения.
През тази седмица от вас ще зависи да хармонизирате отношения, които напоследък са били нестабилни или проблематични.
Ако имате очаквания свързани с пари или с финансов документ, това ще ви коства напрегнати моменти, преодоляване на спънки или закъснения.
Конфликтите няма да ви помогнат. Малко повече търпение ще ви бъде от полза.
Жените над 35 години ще бъдат емоционално нестабилни, по-скоро подтиснати или тъжни, отколкото обратното. Това може да се промени, нали?

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще ви донесе своя „подарък“ чрез действия, среща или разговор с мъж.
Бъдете отворени за всякакви очаквани или неочаквани събития.
Едно признание или една похвала могат да ви дадат криле за нови неща в живота ви.
За съжаление през тази седмица ще осъзнаете безсмислието на свой план или надежда. Дори да се противите сами да се откажете, живота сега ще ви ги отнеме, защото няма смисъл да губите време и ресурси в неща, които нямат бъдеще.
Това в пълна сила важи и за отношенията ви с някои хора.
Сега ще имате много причини да седнете и сами да обмислите собствената си позиция или бъдеще.
В момента имате и ще ви получите нови възможности за развитие и за стабилизиране, но само ако сте готови за подобни действия или събития.
През седмицата може да ви озадачи или провокира към размисъл разговор с колега или с ръководител, който не е в близки отношения с вас.
Сега може да откриете, че имате сходни позиции или интереси.
Лицемерието или необмислените (но злонамерени) действия на млада жена ше ви объркат поради факта, че не сте очаквали подобни действия от нейна страна.
Седмицата ще бъде успешна, градивна и специална за мъжете над 35 годишна възраст.
Младите жени да се пазят от измама, предумишлени лъжи или манипулация.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще преживеете някои емоционални проблеми с човек от кръга ви приятели, който или има здравословни проблеми или неговите действия ще бъдат в основата на проблеми във вашия живот.
Тази седмица ще сте зависими от решения или ангажименти с мъж, най-вероятно от семейството ви или по-далечен роднина.
През тази седмица не допускайте песимистични или депресивни настроения, защото сте в процес на важна и позитивна промяна в живота си.
Тя няма да стане за един ден и вероятно няма да обхване само тази седмица като период на развитие. Сега от вас се изисква повече търпение и следване естествения ход на събитията.
Тази седмица ще преживеете важно (а може би и неочаквано) събитие в семейството си. То определено ще бъде специално и силно емоционално, шанс или късмет за някой около вас.
Сега може да търсите начин да помогнете на млад човек за разрешаването на лични проблеми, но внимавайте помощта ви да не отиде напразно или да не бъде разбрана правилно.
Мъжете над 35 години ще имат повече работа в къщи и повече семейни задължения. Опитайте се максимално да планирате ангажиментите си, за да не се натоварите в някои дни повече отколкото са възможностите ви.
Младите мъже ще търсят начин да се измъкнат от една неприятна ситуация, но вероятно е по-добре да споделите проблемите си с близък човек.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще преживеете интересни или емоционални събития свързани с жена, която вероятно се намира в друго населено място или ще пътува през тази седмица.
Това ще бъде благоприятна седмица за нови или важни начинания, действия, решения, промени и дори за съдебни или юридически дела.
Сега е времето да бъдете по-категорични в това, което правите или решавате.
В работата си очаквайте поява на нови хора като колеги, ръководител или клиенти.
Сега развитието на служебните ви ангажименти ще зависи от малко познати или непознати хора.
През седмицата може да ви разстрои новина свързана с неприятно събитие в живота на хора, които познавате.
Това може да ви създаде неочакван нов ангажимент или пътуване.
Тази седмица (вероятно като всяка предишна) ще си донесе своите изненади в живота ви, но сега те ще са предимно положителни или тяхното развитие ще бъде във ваша полза.
Тази седмица ще бъде благоприятна за жените над 35 годишна възраст и развитието на планове свързани по някакъв начин с пътуване или със събития на разстояние от вас.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица може да ви натоварят срещи и разговори с хора, които имат сериозни проблеми или дилеми за разрешаване.
Те ще намерят начин да се свържат с вас по телефона, ще ви посетят в дома или на работното ви място.
Седмицата ще изиска от вас много голямо внимание и концентрация при работа с финансови документи, при ангажименти свързани с пари и други подобни действия.
Възможни са грешки, усложнения и дори да станете обект на някаква измама.
Конликт, който ще възникне тази седмица с млада жена ше ви покаже, че подобни противопоставяния не решават проблемите.
И от двете страни ще има обиди или обвинения, емоционално нараняване и неща, които трудно ще забравите.
Някои от основните ви очаквания за тази седмица ще имат връзка с пари, с материалните ви (имотни) интереси и ангажименти, с  поддръжка на имот или стопанство и др.
Някои от вас ще вложат пари в подобрения на дома, в който живеят или стопанството, което поддържат.
Относно любовния ви живот тази седмица ще ви накара да обърнете поглед към миналото си, като връзки или грешки, които сте допуснали.
Мнозина ще има за какво да съжаляват, но по-важна е поуката от преживяното, отколкото завръщането към стара любов (което е невъзможно).

Източник: astro.velida.net