Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (19 – 26 февруари)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица мнозина от вас ще очакват развитието на една емоционална връзка или ще преживеят важни събития в любовта. Сега е време за планирани действия в тази сфера от живота ви, за вземане на важни решения или промени от всякакъв характер.
През седмицата може да възникне неочакван разход за битов ремонт или ремонт на техника в дома, на личен автобомил и др. Това ще бъде неблагоприятна седмица за продажби на имот или вещи.
Сега ще се върнете към своя стара идея или план, които сега ще имат надежда за ново по-благоприятно развитие.
Много обстоятелства или хора сега ще бъдат на ваша страна.
Като цяло обаче през тази седмица ще трябва да внимавате в действията си свързани с пари или с финансови документи. Седмицата по-скоро ще благоприятства подобни ангажименти, но и вероятността от грешка или измама ще бъде голяма.
Сега ще намерите разрешение за свои проблеми или неприятности в семейството, като това по-скоро ще стане по естествен начин отколкото чрез натиск от ваша страна.
Младите мъже и жени родени под знака на Овен ще имат емоционални дни и преживявания с хора от близо и далеч. 

Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще преживеете разочарование или тъга свързана с човек, който живее в друго населено място. Много е вероятно това да бъде мъж от кръга ви роднини, приятел или партньор в работа (бизнес).
През тази седмица ще обърнете повече внимание на човек от семейството си, тъй като негови или нейни действия напоследък ви озадачават или объркват. Ще се опитате първо на ниво собствени разсъждения да разберете на какво се дължи подобно поведение.
През седмицата ще ви се наложи да посетите държавна, банкова или друг вид администрация, институция за да обсъдите или разрешите една неприятна ситуация, проблем.
Трудно ще реализирате обещание или ангажимент с жена, която живее в друго населено място.
През седмицата ще ви изненада новина, покана или съобщение, което ще получите в дома си или ще касае семейството ви.
За някои от вас това може да бъде документ или предложение свързано с имот, който притежавате или който искате да купите.
През седмицата може да възникне притеснение или неприятна ситуация свързана с дете на ваши приятели, съседи или колеги.
Седмицата ще изиска едно по-голямо внимание за мъжете над 35 години, които ще пътуват атзи седмица, независимо от целта на пътуването.
Седмицата ще бъде сложна за жените над 35 годишна възраст, тъй като малко неща ще стават така както вие искате. По-добре се насладете на живота такъв какъвто ви се дава в момента и се опитайте да не оставате неразрешени проблеми или неизпълнени задачи да се трупат и да ви товарят психически.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще ви донесе повече проблеми или недоразумения за разрешаване, които ще имат връзка с любовния ви или семеен живот. Събитията ще бъдат по-скоро продиктуване от появата на проблем свързан с документ, различни интриги или клюки по адрес на единия от вас и др.
Като цяло това ще бъде една продуктивна и успешна седмица. Появата на нови хора в живота ви не бива да ви притеснява или озадачава, защото всеки един нов човек ще дойде с определена мисия в живота ви. Тя може да е за ден – два, а може да продължи с години. Не се опитвайте да разгадавате нещо, което си има свое собствено развитие.
През тази седмица избягвайте да се вторачвате и да губите време с действията на хора, които обичат да създават клюки или интриги, да създават паника с коментарите си или с лоши новини.
Насладете се на хубавите неща в живота, които сега ще се случат и се фокусирайте единствено върху тяхното развитие.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване по семейни или бизнес причини. Благоприятно развитие ще има бизнес с хора от други места или бизнес свързан с транспорт, туризъм и различни форми за комуникация.
За някои това ще бъде седмица за ново начало с партньор, който живее в друг град или държава.
През седмицата може да ви разстрои новина свързана с млад мъж или с момче.
Сега ще ви изненада среща или посещение на момиче или млада жена.
Мъжете до 35 годишна възраст да избягват прибързани решения или рискови действия.
Жените до 35 годишна възраст ще имат динамична откъм контакти седмица с хора от близо и далеч.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица може да имате ангажимент свързан с имот или вещи на жена, която не живее с вас или която е починала.
Това ще бъде благоприятна седмица за лечение, възстановяване след боледуване, за разрешаване на трудни проблеми в семейството.
Въобще сега макар и бавно ще имате нужните възможности и обстоятелства да стабилизирате домашните си дела.
Седмицата вещае възстановяване на прекъснати приятелски или роднински отношения, създаване на нови познанства по странен или неочакван начин.
Може да видите приятели или познати на неочаквани места или по неочаквано време.
През седмицата ще имате по-сложни отношения или ще преживеете разочарование свързано с дете. Избягвайте конфликти или налагане на волята ви в решения, които собственото ви дете трябва да вземе.
Във финансов план ще имате една интересна и благоприятна за доходите ви седмица. Очакванията ви ще бъдат реализирани, а може да преживеете и приятни изненади свързани с пари.
През седмицата ще сте част от важно събитие свързано с мъж: юбилей, рожден ден, професионален или личен успех и др.
Жените над 35 годишна възраст може да имат грижи или ангажименти свързани с имот в друго населено място или ще се върнат към разрешаването на битови проблеми в дома си.
Мъжете над 35 годишна възраст ще преживеят задоволство от постигнат успех или реализация на важен план.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица избягвайте преди всичко спорове или конфликти с жена над 35 годишна възраст. Обвиненията, които ще си размените, може да провокират да си кажете някои нелицеприятни истини. Няма да постигнете удовлетворение от подобна конфронтация, по-скоро ще останете наранени, разочаровани, обидени и дори депресирани.
Здравето на човек от дома или близък родственик ще ви бъде грижа или задължение за даден период от време.
Може да възникнат и домашни, битови проблеми, които ще изискат добра преценка преди да се започне тяхното разрешаване.
Дадени са ви много хубави събития и преживявания за тази седмица, но има опасност вие самите да провалите някои от тях. Това може да се случи поради недоверие, съмнение, излишна подозрителност от ваша страна.
Може да послушате съвета на хора, които нямат интерес да ви видят щастливи или преуспели.
През седмицата родителите родени под знака на Лъв ще имат разходи свързани с образованието или развитието на творчески заложби на дете.
Възможно е да имате ангажимент свързан с финансов документ за дете: издръжка, пенсия, стипендия и др.
През седмицата може да имате приятни преживявания с нова или стара приятелска връзка с човек, който живее в друг град или държава.
Възможно е да пътувате за да се срещнете с приятели, да изпратите малък подарък или да получите такъв.
Седмицата вещае ново начало на една прекъсната любовна връзка или окончателен край на проблематична такава.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица ще изиска особено внимание към момиче или млада жена, които ще преживеят труден период в живота си. Възможно е да имат нужда от вашата помощ или грижа, съвет или подкрепа.
Сега ви предстоят важни разговори или решения свързани с мъж, с работа с мъже или продукция (услуги) насочени предимно към клиенти мъже.
Седмицата може да ви зареди с положителни емоции около деца близнаци (най-вероятно момчета).
През тези седем дни ще се случат няколко интересни събития в семейството ви, които няма да ви донесат конкретен успех точно сега, но ще са в основата на важни такива в сравнително близкото ви бъдеще.
Седмицата ще бъде благоприятна за планиране и развитие на неща свързани с брак или събиране на семейство, разделени чрез разстояние.
Сега ще имате една благоприятна седмица за развитие , разрешаване или приключване на финансови дела и ангажименти, за получване на пари или споразумение за по-добро заплащане.
Тази седмица ще ви зарадва с неочаквана покана, предложение или документ, с особено важно значение за бъдещето ви.
Ще ви зарадват и новини свързани с приятели или роднини.
През седмицата избягвайте мрачни или досадни хора, които само ще ви натоварят с негативна енергия и загуба на ценно за вас време.
Младите жени Дева ще са много напрегнати и изнервени поради твърде големите очаквания, които имат за едно важно събитие през тази седмица.
Това ще бъде важна седмица за решения или за развитието на съдебно дело за мъжете родени под знака на Дева.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни сега ще ви бъде трудно да реализирате своите планове, като трудностите ще дойдат от неразбирането на действията ви от страна на хора около вас. Добре е, че ще игнорирате подобни действия и ще продължите смело напред. Така и късметът ще застане на ваша страна и ще ви помогне да реализирате по най-добрия начин замисленото от вас.
Ще имате своите очаквания за конкретни събития свързани с дете, които едва ли ще ви изненадат с нещо. Може да планирате нещо по-специално, което ще се реализира без проблеми.
Седмицата ще ви зарадва с разговор, новина или друго благоприятно събитие, което ще дойде най-вероятно чрез мъж, по-възрастен от вас.
През седмицата може да разберете за раздяла в семейството на хора, които са ваши роднини или приятели. За съжаление партньорите в тази връзка отдавна са загубили доверие един към друг.
През седмицата може да преживеете много емоционално една неприятна новина свързана с жена, която познавате.
През тази седмица може да ви натовари един неочакван разход, който ще изиска преразглеждане на личния ви или семеен бюджет.
Жените над 35 годишна възраст ще се разделят с човек от приятелското си обкръжение поради изчерпване на връзката, отпътуване в друг град или държава и други причини.
Мъжете Везни над 35 годишна възраст ще успеят да постигнат напредък във важни лични или професионални ангажименти, но тяхното приключване все още предстои (тоест няма да е тази седмица).

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще се ангажирате с личен празник на момиче или малда жена, който ще изиска избор на подходящ подарък или друга предварителна подготовка.
През седмицата ще имате неотложна среща или важен разговор с момче или млад мъж, който ще изиска много търпение от ваша страна за да можете правилно да изразите мислите си, да защитите мнението си по важен за бъдещето въпрос и др.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване предимно в страната, където живеете. Целта на едно такова пътуване обаче ще бъде важна за семейството или работата ви.
Ако имате някакви конкретни очаквания за парични постъпления през тази седмица, то нещата могат да се случат по различен, разочароващ ви начин. Това обаче не означава, че ще преживеете загуба.
Сега са възможни разходи за дома, които в някои случаи дори да ви накарат да потърсите краткосрочен заем.
В емоционален план седмицата ще бъде сложна за любовни връзки, където има намеса на трето лице (извънбрачна връзка или повече от един романтичен партньор). Там опитите за надмощие или отстраняване на „третия“ човек могат да станат много груби, агресивни и насилствени.
Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за професионалното ви развитие. ще постигнете успех или задоволство от свършена работа, от разрешаването на неприятности от блзикото ви минало.
Младите жени Скорпион ще се зарадват на придобивка лично за себе си, подарък който ще има особено значение или стойност за вас. Това ще бъде благоприятна седмица за промени в жилището, където живеете.
Младите мъже могат да очакват повеч еот обикновеното среши и събирания, както и увеличение на кръга от познати или приятели.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица, в която ще направите значителни разходи за дома си или за жилище, което в момента строите, в процес сте на закупуване или продажба и др. Добре е да планирате бюджета си внимателно, за да не изпаднете в нежелани затруднения.
Сега може да ви изненада неочакван здравословен проблем или да получите новина за такъв, който касае ваш близък родственик или приятел. Притесненията в живота ви сега ще възникват неочаквано и почти винаги ще имате нужда от повече време за тяхното разрешаване.
През седмицата ви предстоят интересни лични, семейни или професионални срещи, където е добре да избягвате споделянето на лична информация. Поне не и сега….
Внимателно обсъждайте предложения, особено ако те имат бизнес характер или са свързани с пари.
В любовта нещата ще са благоприятни като развитие за вас. Може да преживеете приятни моменти с любим човек, да създадете нова връзка, да проведете важен разговор за бъдещето си и др.
Въпреки големия ви оптимизъм за близкото ви бъдеще, сега не бива да се натъжавате от леките неуспехи или забавяния. Добре е да осъзнаете, че всяко едно нещо в живота ви изисква своето време и място за ад се случи по най-добрия за вас начин. Не се натоварвайте емоционално заради леките забавяния или застоя в едно или друго важно за вас дело.
Неприятностите тази седмица ще са основно от финансов характер и ще касаят семейните ви разходи и приходи.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще имате нагласа за труден или конфликтен разговор с момиче или с млада жена.
Сега може да ви зарадва или изненада новин свързана с майчинство, с раждането на дете или друго важно събитие свързано с дете.
Седмицата ще бъде благоприятна за процедури свързани с бременност или осиновяване на дете.
Сега мнозина ще реализират отложено пътуване или ще възстановят контакти с хора, които живеят в други градове или държави.
Ако пътувате през тази седмица със собствен транспорт може да станете свидетели на някакво премеждие или инцидент.
Това ще бъде една благоприятна седмица за работа и постигане на бизнес успехи за мъжете и жените над 35 годишна възраст.
В работата си ще можете да разчитате на опита и подкрепата на хора по-възрастни от вас.
Мнозина ще преживеят паника или притеснения свързано с момче или млад мъж, което или бързо ще отшуми или ще се окаже прибързана ваша реакция.
През тази седмица ще се преживее събитие свързано с личен празник, покупка на подарък или получаване на такъв. Ще имате благоприятна седмица за продажби и получаване на пари от наем, допълнителна работа и др.
Младите мъже ще могат да приключат с един неприятен проблем или инцидент в живота си и да стъпят на нова основа за по-добро бъдеще. Сега ще оставите преживявания или хора в миналото си, което ще ви даде възможност за ново начало.
Младите жени Козирог ще са много амбициозни и настъпателни тази седмица в постигането на определени цели.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще имате благоприятно време за семейни дела от финансов характер. Ще планирате различни ваши действия или промени, които ще трябва да бъдат подсигурени с определени финансови средства.
През тази седмица могат да ви зарадват пари в семейния бюджет или да си осигурите по-добри доходи за следващите месеци или години.
Сега внимание ще изискат ваши отношения с момиче или млада жена, която ще прояви лукавство или ще се опита да ви манипулира в своя изгода.
Жените над 35 години да обърнат повече внимание на децата си, тъй като има неща, които те не желаят или нямат куража да споделят с вас.
През тази седмица ще следите или ще помогнете на млад мъж, който ще има неприятности от транспортен характер или такива свързани с пътуване, с хора от друго населено място.
Събития или ангажименти свързани с наследствен имот могат да бъдат в основата на напрежение в отношенията ви с родственици или служители на държавна институция.
През седмицата ще имате приятни срещи или събирания свързани с жени. Ще се зарадвате на важно събитие в живота на приятелка или близка родственица.
В любовен план ще имате една интересна и емоционална седмица. Ще планирате и реализирате важни за вас неща свързани с любовната ви връзка. Ако сте неангажирани сега може да срещнете сродна душа.
На важни успехи, представяния или промени ще могат да се заардват младите жени.
Това ще бъде една неблагоприятна седмица за пътуване за младите мъже Водолей.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви зарадва с важни за вас събития в работата или в това, което сте ангажирани (образование, бизнес и др.) Други хора ще са склонни да ви помагат, а и появата на нови ще бъде също във ваша полза.
През тази седмица ще имате комуникация или ще научите различни нови неща за ваши стари приятели или хора, които вече живеят надалеч от вас.
Може неочаквано да намерите в Интернет ваши стари познати, съученици и др.
През седмицата ще похарчите пари за физиотерапия, за зъболечение или други някакви козметични процедури.
Ще намерите или ще спечелите малка сума пари.
Тази седмица обаче може да ви изненада неприятно с един неочакван разход, новина за пропуснато плащане, което ще ви създаде дискомфорт. Пазете банковите си карти и всички документи, които имат отношение към финансовите ви дела.
Всъщност като цяло тази седмица ще има с какво да ви изненада, но тези неочаквани моменти по-скоро ще ви отворят врата към нови възможности за развитие или нови начини за разрешаване на стари проблеми.
Ситуация в живота на мъж от кръга ви роднини може да създаде временна паника и стрес в дома ви.
Мъжете над 35 години ще имат повече домашни или битови проблеми в дома си през тази седмица.

Източник: http://astro.velida.net