Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12 – 18 февруари )

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица очаквайте непланирани и неочаквани събития в любовния си живот. Сега много неща могат да ви озадачат, объркат или да ви изпълнят в очакване за специално събитие: новина или телефонен разговор с любимия човек. Не правете собствени догадки или интерпретации на това, което ще чуете или видите.
Тази седмица ще бъде едно благоприятно време за развитие на ваши парични дела, на действия свързани с уреждане на задължения, за оформяне на финансови или банкови документи и др.
Мнозина ще се зарадват на получаването на пари. Вероятно тяхното получаване е било причина за различни предварителни притеснения или съмнения от ваша страна.
През седмицата човек от семейството ви или ваш родственик ще се откаже от една своя идея или план. Подобни действия може да са провокирани от проведени през изминалата седмица срещи и разговори с различни хора.
През тази седмица обърнете внимание на съновиденията си, като дори може да си ги запишете в личния си дневник.
Вероятно тези съновидения ще имат връзка с настояща ситуация или проблем в дома ви.
През седмицата ще проведете телефонен разговор или ще получите имейл, чието съдържание ще ви озадачи или провокира към сериозен размисъл.
Мнозина сега ще могат да се зарадват на една покупка, придобивка или подарък.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица неочаквано ще ви се наложи да промените свои планове или срещи. В повечето случаи това ще се случи поради по-голямата ви заетост или липсата на подходящи обстоятелства за тяхната реализация.
През тази седмица ще ви се наложи да присъствате на събитие или да имате по-чести разговори с родственици, които не живеят заедно с вас. Нещата по-скоро ще се случват при тях, отколкото при вас.
През седмицата ще научите позакъснели вече новини свързани с раждането на дете. Вероятно това събитие се е случило някъде надалеч от вас или касае хора от миналото ви, с които нямате чести контакти.
През тази седмица е добре да бъдете по-предпазливи в действията си, за да можете да се предпазите от всякакви опити за измама, грешки или вид кражба.
Понякога едно такова заблуждение може да възникне изцяло по ваша вина. Не бъдете разсеяни в съхранението или опазването на документи, лична поща, снимки и др.
В емоционален план тази седмица може да преживеете разочарование или да загубите приятелство. Едно такова събитие сега в никой случай няма да е неочаквано.
Не си губете времето да задържите нещо, което вече не ви принадлежи или е отживяло своето време в живота ви. Колкото по-скоро продължите напред, толкова по-бързо нови слънчеви моменти ще дойдат в живота ви.
През седмицата ще преживеете интересно събитие свързано с жена от семейството ви. Присъствието на повече жени в сънищата ви няма да е случайно.
В любовния си живот избягвайте прояви на ревност, особено ако те са провокирани от приятелски съвети или намеци. Всяка чужда намеса в любовта сега ще е във ваша вреда. Слушайте единствено сърцето си…

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица може да очаквате най-различни събития свързани с мъжете в семейството ви. Те определено ще са важни, специални или определящи по някакъв начин тяхното бъдеще.
Предстоят ви различни празници свързани с раждането на дете, рожден ден на приятел или роднина и др.
Във финансов план ваши стари задължения или притеснения и тази седмица няма да могат да намерят своето разрешение. Много е възможно да търсите тяхното разрешение в погрешна посока или с помощта на неправилните хора.
Ако успеете добре да огледате или прецените нещата, ще може да видите по-ясно своите грешки, за да ги коригирате.
В професионален план вероятно ще има поява на нови хора там където работите, като колеги, клиенти, дистрибутори, пациенти и др. Новите хора ще изискат от вас и едно ново внимание, по-различно отношение, представяне и др.
Дайте си време да опознаете тези хора и не бързайте с преценките си.
Събиранията и срещите ви през тази седмица (независимо от поводите за тях) почти винаги ще са емоционални и запомнящи се.
Някои от тях може да ви изненадат с присъствието на хора, които не сте виждали отдавна.
Като цяло това ще бъде една седмица на важни събития в семейството ви, като в работата си по-скоро ще сте ангажирани с рутинни задачи.
Жените Близнаци ще постигнат успех след дълъг период на работа и борба за неговото реализиране. Това ще е в основата на една особена радост, която ще изпитате най-вече заради факта, че не сте изгубили надежда, нито сте търсили лесен успех.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще преживеете няколко скучни дни, но пък ще имате възможност да си починете по-добре и да се възстановите от някои физически или емоционални натоварвания напоследък.
Мнозина ще имат повод да се срещнат с приятели или роднини във връзка с празник в живота на млад човек или дете.
Една важна част от разговорите ви тази седмица ще бъдат с хора отблизо и далеч, които ще определят ваши бъдещи действия и планове. Може да разговаряте по теми свързани с различни документи, имоти, евентуални бъдещи гостувания и др.
През тази седмица има голяма вероятност да осъществите едно пътуване, за което сте направили предварителна подготовка или проучване. Като цяло плановете ви свързани с пътуване или с хора от друго населено място ще се развият благоприятно за вас.
През тази седмица може да ви изненада новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате.
Притесненията ви или нервността ви тази седмица ще имат отношение към важен договор или документ.
Възникне ли забавяне, знайте че си има причина, която не зависи от вас. Оставете тези неща да се развият по естествен път.
В края на седмицата мнозина ще поканят гости в дома си или ще отидат на гости в дома на приятели, роднини, съседи. Не мисля, че за това ще имате някакъв специален повод.
В любовта седмицата ще благоприятства новите запознанства, особено при мъжете Рак. Тепърва ще преживеете с тях силни и позитивни емоции.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв използвайте тази седмица да уредите свои финансови отношения предимно с хора, които познавате: роднини, приятели, съседи и др.
В много отношения тази седмица ще бъде благоприятна за вас, така че се възползвайте от нейните вибрации да предвижите по-важните за вас планове и задачи.
През тази седмица може да възникне важен ангажимент свързан с дете на ваши приятели или съседи.
Може да бъдете поканени на събитие или празник на това дете или да проведете емоционален телефонен разговор по тема от неговия живот.
Сериозни проблеми в живота на жена, която е ваша приятелка или родственица ще ангажира вниманието ви за няколко дни. Много е вероятно те да са от здравословен характер, тя да живее в друго населено място или да и предстои лечение в друг град или държава.
Непредвидени или объркващи събития в живота на мъж ще ви накарат да преживеете непредсказуеми за цялото ви семейство събития.
Възможно е та да имат връзка с успех или с някакъв житейски срив в неговия живот.
Повод за успокоение тази седмица ще бъде разрешаването на сериозен проблем свързан с работата ви.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица вещае интересни и полезни за вас новини свързани с пари, с финансов документ, който ще ви донесе някакви дивиденти за в бъдеще.
Може да ви изненада приятно една новина свързана с годеж, сватба или бъдещо майчинство.
През тази седмица ще имате доста задачи за вършене. Мнозина ще ви помогнат защото ви обичат или ви симпатизират – не ги забравяйте. Тази седмица всеки жест на внимание от ваша страна ще има особено значение за тях.
Това ще бъде седмица, в която ще имате добри доходи и печалби от работа или бизнес, от обществени или благотворителни мероприятия и др.
Мнозина от вас тази седмица ще имат ангажименти свързани с пари чрез банка, финансова институция и др.
През тези седем дни ще очаквате важно събитие, среща или гостуване на роднина.
Очаквайте събития свързани с пари или печалба, както и радостни новини свързани с такива. Те ще са свързани с вас или с ваш роднина.
Ако някои предварителните очаквания за тази седмица не се реализират сега, вината за това ще е в бюрократични проблеми, но така или иначе тяхната реализация предстои.
В средата на седмицата ще ви изненада едно телефонно обаждане или писмо отдалеч.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица от вас ще се изиска едно трудно решение. От него ще зависи развитието на една промяна или началото на ново начинание в живота ви.
През тази седмица ще имате ресурсите да развиете нови професионални или бизнес контакти. Възможностите, които ще ви се дадат сега са важни, перспективни и не бива да бъдат пропилявани. Нека новите неща не ви плашат…
През седмицата следете разговорите, които ще имате и предложенията, които ще получите от хора или фирми, които са в друго населено място.
Възможно е сега да получите покана за някакъв вид дейност, обществено мероприятие, културна проява и др.
През седмицата мнозина ще се върнат към свое старо желание в личен или професионален план, поради възникването на благоприятна за това ситуация.
Сега може да имате финансови разговори или отношения с приятел, които няма да са свързани с проблеми.
През седмицата може да вземете неочаквано решение да купите или продадете нещо.
Това ще бъде една успешна седмица за тези от вас, които са производители или търговци.
През тези седем дни може да направите нещо интересно за дома си: размествания, нова мебел, нова техника и др.
Може да поканите гости без да имате специален повод за това.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще преживеете някои непланирани или неочаквани събития свързани с родственици (предимно мъже). Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот (любов, брак, работа) и ще ви ангажират по някакъв начин. Възможни са съдбовни промени в този план.
През седмицата може да очаквате развитието на благоприятни за вас събития, срещи или разговори с жена от семейството ви.
През тези седем дни ще присъствате на важно събитие свързано с човек, който е ваш съсед или приятел.
Тази седмица може да очаквате всякакви приятни изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, финансови документи, кредит, печалба.
Някои от вас ще имат възможност да договорят по-добро заплащане. На по-добра сделка или повече продажби, могат да разчитат тези от вас, които са търговци.
Като цяло тази седмица ще имате интересни възможности за създаване на нови приятелства.
Мнозина ще следят развитието на важна промяна в живота на дете или внуче.
Ако сте в процес на съдебно или юридическо дело очаквайте благоприятно за вас развитие.
Любовният ви живот може да се окаже твърде интересен тази седмица. Бъдете активни в търсене на партньор, ако сте несемейни.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще имате неотложни задачи или друг вид ангажираност с хора от кръга си роднини.
Мнозина ще обмислят едно дълго пътуване (като времетраене) или пътуване, което ще предприемете в рамките на тази седмица. Сега ви предстоят разходи свързани с пътуване или с хора от други населени места.
През тази седмица е възможно получаване на пари от друго населено място или държава.
Възможни са и финансови операции или сделки с хора и фирми отблизо и далеч.
През тази седмица някои от вас могат да отсъстват от дома си за ден – два или повече с определена цел, поради събитие в друго населено място, пътуване.
През тази седмица ще да бъдете притеснени или тъжни поради някаква причина свързана с дете или млад човек.
Сега мнозина от вас ще могат да очакват предложение или развитие на идея свързана с работа или бизнес.
През тези седем дни ще сънувате човек от Отвъдното, който е бил част от вашето семейство или приятел. Ще получите полезна информация, предсказание свързано с живота в дома ви или относно предстоящо важно събитие.
Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за събития свързани със сватба или важен празник в семейството ви.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще ви зарадва новина или събитие от друго населено място свързани с дете или млад човек.
Пред вас е една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на планове и контакти свързани с други населени места.
През тази седмица едно важно събитие свързано с дете или млад човек, ще бъде повод за семейно събиране, среща с роднини и др.
Предстоят ви важни разговори, дискусии, представяния свързани с вашата работа или бизнес. Подобни събития могат да се преживеят заедно с роднини, приятели или бизнес партньори.
През тази седмица някой може да ви помоли за услуга или друг вид ангажимент, за които имате необходимата квалификация и опит.
Сега може да очаквате посещение в дома ви или среща на обществено място с човек, който представлява някаква институция или организация.
Неочаквано здравословно неразположение може да ви лиши от възможността да бъдете достатъчно енергични при изпълнение на задълженията си през седмицата.
По-голямото напрежение в ежедневието ви може да окаже влияние на физическото, психическото и емоционалното ви състояние. Давайте си достатъчно време за пълноценна почивка.
Мъжете ще могат да получат пари чрез работа или да постигнат по-добри финансови резултати в бизнеса си.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица може да очаквате развитието на положителни за вас събития от финансов характер. Сега може да получите пари чрез документ или да подпишете такъв, с който ще получите пари или по-високо заплащане в близко бъдеще.
Сега е много вероятно да вземете решение свързано с временно отлагане на събиране или среща. За това ще възникнат неочаквани събития по-скоро в живота на хората, с които ще имате такива планове.
Всяка информация тази седмица, колкото и да ви изглежда странна, несериозна може да се окаже съвсем различна в действителност.
Може да запазите резервираното си отношение, но проверете добре нещата преди да отхвърлите нещо.
През тази седмица ви предстои неочаквана среща или неочаквано гостуване. По този начин може да разберете една важна новина. Възможно е тя да касае събитие, което току-що се е случило или предстои в близките ден – два.
Тази седмица ще преживеете няколко изненади, които ще дойдат чрез жена или ще имат връзка с жени.
Това ще бъде и една благоприятна седмица за романтични запознанства и срещи.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще ви се наложи да проведете няколко важни разговори в дома си или с роднини, свързани с образованието, работата или бизнеса на човек от семейството.
Вероятно ще ви се наложи да вземете важни решения.
През тази седмица са възможни промени от всякакво естество в семейството и в кръга ви от роднини.
През седмицата очаквайте покана или телефонен разговор свързан с предстояща среща, посещение или пътуване.
През тази седмица ще обмисляте свои нереализирани досега планове или идеи. Някои от тях все още могат да бъдат актуални, но може би ще се нуждаят от малки промени или повече търпение за тяхната реализация.
Сега ще ви притеснява напрежението, неразбирателството в личните отношения между хора, които познавате.
Ще се опитате да дадете съвет, да успокоите някого или да му дадете надежда за по-добри времена.
През седмицата ще получите добра новина свързана с разрешаване на здравословен проблем на човек, когото познавате. Възможна е благоприятна промяна или приключване на лечение за близък родственик.
Наблюдавайте внимателно събитията в на работното си място.  Скоро ще настъпи много динамично време на промени или нововъведения.

Източник: astro.velida.net