Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите 27 март - 2 април
ОВЕН

Седмицата ще предостави благоприятни възможности за финансово стабилизиране, разрешаване на проблеми свързани с пари, задължения и други за жените над 35 годишна възраст. 
Ще видите в съвсем друга светлина едно ваше познанство или приятелство - определено в положителен смисъл. Възможни са нови запознанства, които ще продължат да се развиват за в бъдеще. 
Тази седмица ще ви се наложи да преживеете някакви важни събития свързани с дете или внуче. Ситуацията ще е преди всичко емоционална, независимо с какво е свързана. 
В някои случаи може да се сблъскате с проблеми в брака на собственото си дете, за които не можете да помогнете с нищо.
Тази седмица ще ви изненада също със събития или новини свързани със стара любов, бивш брачен партньор или обожател. Трудно е да се индивидуализира с какво точно ще е свързана тази изненада, защото при всеки ще е различно.
Предстои ви да влезете в спор/конфликт с някого, с когото знаете е възможно да си кажете доста неприятни неща. Ще имате силно притеснение и около евентуалния развой на събитията след един такъв конфликт. 
През седмицата ще преживеете различни изненади на работното си място, при различни контакти с обществени или политически личности, чрез нови запознанства с хора отблизо и далеч.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица ви предстои да вземете някои важни за вас или за семейството си решения, свързани най-вече с присъствието или отсъствието на някой друг член на семейството ви. 
Благоприятна седмица за подобрения в дома, за преместване в нов дом или квартира и др. Възможно е да получите добра новина свързана с жилището ви или с имот, който притежавате. 
Тази седмица може да се окаже важна и дори съдбоносна за семейството и домашните ви дела като цяло. Може да ви бъде даден шанс, който да промени живота в семейството ви по някакъв начин. Ще ви се наложи да се разделите или да се откажете от нещо или от някого, за да дадете възможност на нещо хубаво да влезе в живота ви.
Избягвайте конфликтите, те няма да доведат до нищо положително в живота ви тази седмица. Възможно е обаче сериозно да повлияят на ваши отношения или планове по негативен начин.
Непредсказуеми могат да се окажат събитията в любовния ви живот. Ще имате едни планове, но други събития предстоят да се случат. За да няма разочарование оставете всичко да се развива по естествен ред.
През седмицата може да се очаква важно или интересно събитие свързано с момче или млад мъж от семейното ви обкръжение.
При мъжете до 35 годишна възраст седмицата вещае повече задължения и ангажименти в семейството или с роднини.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица някои от по-важните или значими събития ще имат връзка с бебе, дете или млад човек от семейството ви. 
Благоприятна седмица за ремонти и подобрения в дома, купуване на нова техника или важни за домашния ви уют неща. 
Тази седмица ще ви се даде да реализирате стара своя мечта или желание, но сега приоритетите ви са други и някак си удоволствието, което ще ви се даде няма да е същото, ако беше се случило преди време. 
Закъсняло щастие или шанс, който вече няма същата потребност за вас, както преди. Голяма вероятност това да има връзка с любовния ви живот.
Отношенията в семейството ви тази седмица ще са подложени на изпитание, което ще има връзка с момиче или млада жена. Възможно е разкриване на тайна, неискрени намерения и действие, лицемерни обещания и опити за създаване на интрига. Пазете семейните си тайни да не станат обществено достояние.
Нови контакти с човек отдалеч, който е или е бил част от семейството ви. 
Благоприятно време за ново романтично запознанство или романтична среща с човек от друго населено място.
На мнозина ще им предстои пътуване за удоволствие, среща с приятели или важни за вас хора. 

РАК

През седмицата може да преживеете приятни или интересни моменти свързани с романтична връзка или брачни отношения с партньор, който се намира в друго населено място. 
Седмицата вещае приятни моменти предимно в емоционален план, но разбира се, всичко зависи и от вашите собствени очаквания и изисквания. 
Като цяло седмицата ще е благоприятна и успешна за вас в много отношения. Някои събития ще са очаквани, други тепърва ще се развиват, но отново в благоприятна за вас посока.
Използвайте максимално тази седмица за напредък и реализиране на професионални, бизнес планове и идеи. Ще имате възможности за нови контакти, предложения, помощ от страна на важни и полезни хора и др.
Успех в работата, който може да ви донесе и допълнителен доход.
Очаквайте интересни контакти с хора, които живеят в друго населено място или държава. Възможно е и ново запознанство с такава личност.
Неприятности могат да възникнат с мъж от семейното ви или съседско обкръжение. 
Жените ще имат по-голяма нужда от любов и нежност през тази седмица. 
Мъжете ще получат новини или предложение свързано с работа или бизнес. Седмица, в която ще можете да се зарадвате на добри приходи от собствения си труд. 

ЛЪВ

Седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или млада жена родена под знака на Овен, Стрелец или Лъв. 
Мнозина ще имат надежа и по-големи очаквания свързани с пари или финансови документи. Нещата ще се реализират според очакванията ви, ако действията ви са легални, позволени от закона. 
През тази седмица ще сте облагодетелствувани по някакъв начин от действията на мъж. Възможно е да получите помощ, съвет, протекция, предложение и други от страна на мъж, когото познавате и на когото можете да разчитате за коректност.
Специален момент ще изживеят тази седмица мъжете над 35 години. Това може да се окаже преломна точка към една промяна или успех в живота ви.
Въпреки голямата надежда, която имате относно успеха на свой план, начинание или желания, тази седмица може да сте подвластни на някои песимистични настроения. Може да възникне желание да се откажете от едно нещо и да вложите енергия и ресурси в нещо друго...
Любовни неволи, недоразумения. Пререкания за незначителни неща, прояви на егоизъм. Липсата на търпение или толерантност може да застраши сериозно някои връзки. Не се ли постигне примирие сега, това може да доведе до временен или окончателен разпад на отношенията ви. 
Мъжете могат да очакват начало или развитие на една промяна в живота си. При младите мъже ще има и проява на шанс, късмет, който не бива да се изпуска. 
Жените могат да очакват нещо хубаво свързано с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Благоприятна седмица за начало на ново запознанство. 

ДЕВА

Като цяло голяма част от събитията през тази седмица ще са непредсказуеми, тъй като ще имат свое индивидуално развитие. Може да получите неочаквана малка сума пари, да намерите пари на улицата, забравен портфейл и др. 
Предстои ви среща с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, която ще е важна за вас преди да вземете едно решение. 
По-важните събития тази седмица ще са свързани с преживявания на ваш роднина, свързани по някакъв начин с пари. 
Седмица, в която ще може да създадете важни или интересни за вас запознанства с хора отблизо и далеч. 
През тази седмица ви предстоят събития, които ще ви разтоварят от някакъв товар, грижа, притеснение. Може да изживеете някакво напрежение, но в същото време да знаете, че така трябва, че такъв е живота.
Възможен е край и начало на нещо. Пред вас е време за промяна, за движение.
Приятен момент свързан с дом или с жилище могат да изживеят мъжете. Възможна е покупка, подобрение в дома, в който живеете.
През седмицата ще имате малки неприятности или проблеми свързани с пари. Вероятно ще имате неотложно плащане, забавяне на получаване на пари, които са важни за вас и др. Какъвто и да е конкретния проблем, той ще се изчисти в рамките на седмицата. 
Възможно е събиране или важно събитие свързано с роднина или съседи. 
В края на седмицата може да ви изненада телефонен разговор или имейл. 

ВЕЗНИ

През тази седмица момчетата и младите мъже ще трябва да си дадат време за преосмисляне на действията си от последните месеци. Вие сте на прага на важен момент от живота си, който обаче няма да можете да реализирате ако имате неприключени проблеми или отношения зад гърба. 
Важен документ, договор, предложение могат да очакват мъжете над 35 годишна възраст. 
Тази седмица ще имате очаквания за различни събития свързани със семейството ви или с роднини. Възможно е да планирате или да действате по конкретни задачи свързани с близките ви роднини. 
Възможно е да сте в очакване на решение или конкретно събитие свързано с брачен партньор, родители или деца.
Разочарование свързано с пътуване всъщност ще ви съхрани от една по-сериозна илюзия или някакъв вид измама. Предстоят ви нови възможности, които отново ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят/работят надалеч.
Възможен е конфликт с мъж от дома ви: дядо, баща, брат, съпруг, който ще е неприятен поради напомняне за минали ваши грешки и прегрешения. 
В работата си ще следите развитието на отношения между ваши колеги или прогреса на една нова дейност, нови бизнес отношения. 
Избягвайте големи натоварвания.

СКОРПИОН

Седмицата вещае повече работа и отговорности за мъжете над 35 години. Не оставяйте нищо за утрешния ден или за следващата седмица. Очакват ви нови задачи и ангажименти, така че приключвайте всички неща навреме. 
През седмицата ще получите покана, важно съобщение или предложение от страна на човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.  
Тази седмица ще възникне възможност за възраждане на стари идеи и планове свързани със семейството или бизнеса ви. Ще се обмисля и ще се разговоря относно възможността за реализация. Сега обстоятелствата за това ще изглеждат по-благоприятни. 
За мнозина предстои събиране в семейството след период на раздяла или по специален повод.
През тази седмица ваши приятели ще ви зарадват с новина, която е свързана с техен неочакван успех, късмет, напредък.
Очаквайте покана за събиране с приятели, където ще получите полезна и интересна информация за вас.
През тази седмица ви очакват по-големи разходи. Различни плащания, като е възможен сериозен преразход на средства. Пазете финансовите си документи и портфейла от чуждо посегателство или загуба на обществено място.

СТРЕЛЕЦ

Седмицата вещае различни по важност събития в любовния ви живот, особено ако партньора ви е роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Новите запознанства ще са трудни за предсказване. 
Изненада през седмицата могат да очакват жените над 35 години, които поради тази причина ще маркират деня в календара. 
Може да започнете тази седмица с благополучното разрешаване на битов или имотен проблем, ангажимент, задължение. Сега може да намерите разрешение на спорен въпрос от материален характер. 
Благоприятна седмица за уреждане на дела свързани със собственост, която ви се полага по право.
Приходите тази седмица в домашния ви бюджет няма да са това, което искате или очаквате, така че добре планирайте разходите си.
Възможно е получаване на пари, чрез документ, но по някаква причина, това може да е и разочарование или проблем за вас. 
През седмицата ще се преживее радостно или специално събитие, личен празник свързан с мъж от близкото ви семейно или приятелско обкръжение. 
Очаквайте среща, разговор или друг специален момент свързан с мъж, който живее или работи в друго населено място. 
Интересен телефонен разговор може да проведете в понеделник и петък. 

КОЗИРОГ

Седмицата вещае различни по важност събития в любовния ви живот, особено ако партньора ви е роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Новите запознанства ще са трудни за предсказване. 
Изненада през седмицата могат да очакват жените над 35 години, които поради тази причина ще маркират деня в календара. 
Може да започнете тази седмица с благополучното разрешаване на битов или имотен проблем, ангажимент, задължение. Сега може да намерите разрешение на спорен въпрос от материален характер. 
Благоприятна седмица за уреждане на дела свързани със собственост, която ви се полага по право.
Приходите тази седмица в домашния ви бюджет няма да са това, което искате или очаквате, така че добре планирайте разходите си.
Възможно е получаване на пари, чрез документ, но по някаква причина, това може да е и разочарование или проблем за вас. 
През седмицата ще се преживее радостно или специално събитие, личен празник свързан с мъж от близкото ви семейно или приятелско обкръжение. 
Очаквайте среща, разговор или друг специален момент свързан с мъж, който живее или работи в друго населено място. 
Интересен телефонен разговор може да проведете в понеделник и петък. 

ВОДОЛЕЙ

Седмицата ще благоприятства семейните срещи и разговори, обсъждания на бъдещи планове и общи действия. Ако имате ангажимент свързан със съдебно дело, то сега ще има едно добро развитие за вас. 
През седмицата може да очаквате гостуване на приятели или съседи в дома ви. 
Неприятностите тази седмица за вас ще са от финансов характер или ще са свързани по някакъв начин с пари. И макар да не става дума за много пари, ситуацията в някаква степен ще е важна и решаваща за вас. Ще възникне необходимост от сериозна промяна, важно решение, по-категорични действия от ваша страна.
Може да възникне конфликт с жена, за който или ще имате очакване, тоест няма да ви изненада.
На преден план тази седмица ще излязат събития или новини свързани с ваша приятелка, колежка или съседка. Каквато и да е конкретната ситуация, тя не предрича ваше лично участие в нея. По-скоро ще сте свидетели на нещо или ще получите информация за това, което се случва в живота на тази жена.
При младите жени ще се наложи да отделят време за сериозен размисъл относно една нова приятелска връзка от романтичен характер. 
Мъжете ще се опитат да разгадаят някаква тайна, интрига или да предвидят действията на определена личност от семейното или професионално обкръжение. Могат да възникнат проблеми със здравето или образованието на дете. 

РИБИ

Седмицата вещае за момчетата и младите мъже пътуване или важни, интересни контакти с хора от други села, градове или държави. 
Контактите ви тази седмица, срещите или виртуалните разговори ще са от важно значение и ще са начина, по който ще достигнете до един успех или жизненоважна за вас информация. 
Тази седмица може да ви зарадва новина, телефонен разговор или покана от страна на приятели. Сама по себе си информацията, която ще дойде от тях ще е полезна и важна за вас.
Интересни събития може да очаквате в отношенията си с хора от друго населено място.
Тази седмица може да ви зарадва събитие свързано с малка печалба, награда, придобивка. Опитайте късмета си с малка сума пари в някоя игра или лотария.
Избягвайте да давате или да искате пари. 
Понеделник в голяма степен ще е непредсказуем ден, с някои скрити послания в него. 

Източник: astro.velida.net