Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 2-9 октомври)

ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще бъде успешна за вас, защото ще имате възможност да намерите разрешение на всяка трудна ситуация в живота си.
Може някои неща да имат по-бавно развитие, отколкото вие искате, но важното е, че за всеки проблем ще намерите решение. Конфликтите може да помогнат, но но по-добре се ограничете с един разумен спор. В останалите случаи никой няма да спечели.
Сега преди всичко ще ви зарадват новини и събития свързани със семейството ви и с финансова ви стабилност.
През тази седмица може да очаквате важно събитие свързано с човек от семейството ви.
През тези седем дни ще получите важна за вас или за семейството ви информация. Вероятно това ще стане чрез посещение или разговор с човек, който живее настрани от вас.
Вероятно е да получите интересна новина свързана с дете. Предстоят ви няколко интересни дни ако сте родители.
През седмицата очаквайте изненада, която всъщност ще се реализира през следващите два – три месеца (вероятно до края на годината).
Младите представители на зодия Овен ще имат специални преживявания с приятели или роднини.

ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще имате повече ангажименти, разговори или срещи на професионална основа. Работата или бизнеса ще са тема на разговор с приятели, с които имате общи идеи, планове или проблеми. Нова идея или ново предложение за работа може да възникне с човек, който е от кръга ви приятели.
През тази седмица ви предстои да вземете важно решение или да проведете разговор с човек от друго населено място.
Каквато и да е конкретната причина, то тя ще е свързана с една трудна и сложна за вас ситуация в емоционален план.
Тази седмица ще се зарадвате на една изненада, която някой специално е подготвил за вас. Това ще е едно позитивно събитие, с продължение през следващите седмици.
Тази седмица ще сте склонни да приемате една допълнителна работа с цел да спечелите повече пари за семейните си разходи.
Момиче или млада жена, ще ангажира вниманието ви през тези седем дни, вероятно поради нейно пътуване.
Като цяло през тази седмица събитията могат да изглеждат незначителни или рутинни за вас, но скоро ще разберете, че това съвсем не е така.
Изненада от страна на роднини, съседи или приятели могат да очакват жените Телец.
Мъжете Телец ще имат благоприятно време за разговори свързани със заплата, премия, бизнес и др.
Може да преживеете изненада от страна на романтичния си или интимен партньор.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към дома, където живеете. Там ще се преживеят конкретни събития и ситуации. Ще възникнат проблеми за разрешаване.
През седмицата ще сте натоварени, което ще ви направи раздразнителни, а понякога и нетърпеливи. Един провал или разочарование може дори да ви разплаче.
В семейството ви могат да възникнат дискусии или спорове свързани с минали събития, за които по принцип никой не обича да говори, поради тяхната деликатност.
През тези седем дни може да влезете в конфликт с човек или фирма относно некачествена услуга или покупка.
Материалните ви или имотни интереси ще имат развитие, но ще преодолеете различни затруднения.
През седмицата ще ви изненада едно запознанство, писмо или обаждане от приятел. Възможно е да получите предложение, което да ви помогне да изпълните свое желание или мечта в близко бъдеще.
Седмицата вещае сънища свързани с хора от Отвъдното. Тяхната цел ще бъде да ви провокират, да се замислите за нещо, да разгадаете сами посланието от тях.
Една от изненадите тази седмица ще е свързана с обрат на една неблагоприятна ситуация във ваша полза.

РАК

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще обмисляте действия свързани с финансовите ви ресурси. Предстоят ви различни контакти или решения с цел подобряване на нещата при вас.
Сега е важно да нямате някакви предварителни очаквания, независимо колко важни събития предстоят за вас.
Повечето събития през седмицата ще се развият благоприятно за вас. Вие само ще трябва да проявите малко търпение и повече инициативност през тези седем дни.
Сега ще имате повече работа, в голяма степен тя ще е рутинна, без да ви носи специални емоции. В същото време вие ще градите за вас основата на един важен успех или израстване, особено в професионален план.
През тази седмица  ще преживеете човешки драми, провали или раздели, които ще са част от живота или от урока, който някой около вас ще трябва да вземе.
Възможно е да научите за здравословните проблеми на човек, който живее на някакво разстояние от вас.
Ако ще пътувате тази седмица, то са възможни различни притеснения или срещи със сложни по характер хора.
За мъжете Рак седмицата ще се окаже интересна и запомняща се с едно удивително събитие или среща.

ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към хора, които са ви създавали напрежение или са ви компрометирали по някакъв начин. Ще търсите начин да разберете причината за подобно отношение към вас.
Тази седмица ще изиска от вас по-голяма концентрация в усвояването на многото информация, която ще получите. Не разпилявайте времето си в ненужни или несериозни неща.
Като цяло седмицата ще ви донесе различни възможности да реализирате една или друга своя задача, цел, приоритет. Ще получите помощ или ще имате късмет в определен момент.
Тази седмица отделете по-сериозно внимание на финансови документи или договори, особено те имат връзка с банка, кредитна или застрахователна институция.
През тези седем дни ще получите новини или ще следите събития свързани със здравословното състояние на мъж.
Сънищата ви в първите 2 – 3 дни ще са предвестник на събития, които ще се случат в последните дни на седмицата.
Жените Лъв ще трябва добре да помислят преди да дадат отговор на едно предложение или покана. Не прибързвайте с отговора си, за да не съжалявате по-късно.

ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева през седмицата ще следите с известно безпокойство събития в личния живот на ваши приятели или роднини.
От каквото се откажете тази седмица, на каквото обърнете гръб – ще е окончателно, независимо от последващите ви желания. Бъдете внимателни ако трябва да вземате някакви кардинални решения.
През тази седмица очаквайте новини от хора от близо и далеч. Те ще определят ваши предстоящи планове и действия.
Ще имате една благоприятна седмица за работа, бизнес, пътуване по работа или с друга важна цел.
Сега може да ви зарадва предложение за работа, което да има връзка с хора или компания от друго населено място. Може да получите признание за добре свършена работа.
Пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания.
През тези седем дни очаквайте приключване на конфликтна ситуация. Ще имате възможност да хармонизирате прекъснати или охладнели отношения.
Ще изживеете приятни моменти на задоволство от развитието на важни за вас контакти и отношения.
Ще имате надежда и очакване за успешно развитие на ваша идея.
Като цяло това ще бъде едно благоприятно време за приключване на различни ваши тревоги и проблеми.
Седмицата ще донесе много емоции з младите мъже Дева свързани с едно пътуване.

ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни изненадите тази седмица ще са основно свързани с работното ви място или бизнеса ви. Могат да ви изненадат някои промени: нова дейност, клиенти или нови колеги и др.
Като цяло тази седмица  ще се окаже важна за вас. Предстоят ви важни решения свързани с пари или с финансови документи. Възможни са срещи или разговори свързани с пари и бъдещи ваши действия от финансов характер с роднини, приятели или бизнес партньори.
Използвайте тази седмица за да хармонизирате, уредите или разрешите различни важни за вас финансови въпроси. Може да приключите с различни плащания и задължения.
Особено благоприятна във финансов план седмицата може да се окаже за мъжете Везни. Може да опитате с малка сума пари своя късмет в някоя лотария или друга игра.
Ще имате благоприятна седмица за съдебни и юридически дела, ако сте ангажирани с такива.
Мнозина от вас ще са част от важно събитие свързано с човек от семейството. В някои случаи това може да е причина за пътуване през седмицата или през почивните дни.
Това ще бъде благоприятно време за начало на съвместен живот или сключване на брак.
Тази седмица бъдете сериозни ако имате здравословни неразположения и избягвайте самолечение.
Ще ви зарадва новина или събитие свързано с жена, която живее настрани от вас: в друг дом или в друго населено място.

СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще бъде интересна за вас във финансов план.
През седмицата ще можете да очаквате радостни моменти свързани с нова покупка, придобиване на собственост и др.
Може да получите подарък или жест на внимание от страна на любим човек. Интересно развитие или по-силни емоции може да имате в един служебен флирт.
Седмицата определено ще се запомни с приятно, запомнящо се събитие свързано с жена.
През тези седем дни може да преживеете неочаквана среща или виртуален контакт с човек, който е имал специално място в миналото ви. Това може да бъде ваш интимен или брачен партньор, съученик, колега, съсед и др.
Сега ще получите или ще обсъждате покана за събиране, среща или важно обществено мероприятие.
Като цяло тази седмица повечето от вас ще са емоционално нестабилни. Ще преживеете чести, необясними спадове в настроението, променливост в чувства и желания.
Всъщност сега вие сте на прага на важен за вас успех, реализиране на ваше желание, цел.
През седмицата ще ви се наложи да купите подарък свързан с личен празник на ваш роднина или приятел.
Проявите на благотворителност или милосърдие ще имат важно значение през тези дни.

СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще е благоприятна за романтични и любовни преживявания, интимни авантюри, флиртове и др.
Това ще бъде едно динамично време за вас. Ще имате срещи с приятели, събирания по различни поводи: както лични, така и на бизнес основа. Ще имате интересни разговори или взаимоотношения с хора от далеч.
Тази седмица ще успеете с малко по-голяма настъпателност и настойчивост да постигнете успех, който ще е важен за финансовите ви планове и очаквания.
През седмицата ще имате повод за събиране или ще споделите важно събитие свързано с ваши приятели или родственици.
Сега ви предстои да проведете важен разговор с дете или млад човек предимно от семейството. Може да имате напразни притеснения или тревоги свързани роднина.
На работното ви място може да възникне напрежение поради недоразумение, неотстъпчивост, некомпетентност или проблеми с недоволни клиенти (ако работите с такива).
През тази седмица трудно ще вземете решение или ще направите промяна свързана с жилището ви или с друг имот. Това може да бъде причина за подтиснатото ви настроение за даден период от време.

КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще имате благоприятни за вас възможности в работа, образование или бизнес. В тези области ще може да постигнете конкретен напредък, успех, да получите похвала, награда и др.
През тази седмица ще бъде добре да се ангажирате по-сериозно със своите финансови дела. Сега много обстоятелства ще ви помогнат да ги предвижите или реализирате успешно.
Ще имате една благоприятна седмица за лечение, терапия, спортни занимания и други, които да подобрят физическата ви форма.
През седмицата може да имате напразни или безсмислени притеснения за различни неща. Опитайте се да приемате нещата по-философски и без емоционални изблици на гняв, страх и др.
Ще имате интересни преживявания от една неочаквана среща или ново запознанство.
Важно събитие в семейството на приятели или съседи ще бъде повод да ги посетите или да празнувате с тях.
За мъжете Козирог съдбата ще изиска по-сериозно обмисляне на думи и действия и по-малко емоции при вземането на решения.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица вие ще имате неочаквано големи разходи. Финансово ще преминете през един период на нестабилност поради различни причини. Събитията, каквито и да са те, ще имат временен характер. Не бива да се допуска паника или напрежение в отношенията ви с други хора.
В отношенията ви с противоположния пол може да има опити за манипулация, прикриване на една истина или участие в задкулисни игри. Ако допуснете такива действия от ваша страна, бъдете готови и за последствията…
Седмицата вещае различни събития свързани със здравето на човек, който е ваш роднина или приятел.
През седмицата развитието на една ваша приятелска връзка може да се окаже твърде проблематично или наситено с твърде много отрицателни емоции.
Като цяло седмицата ще има своите приливи и отливи, своите хубави или неприятни моменти. Когато нещата се развиват добре за вас, насочете се към приключване на проблемите си, за да ви бъде по-леко в дните, когато ще сте подложени на различни негативни влияния.
Тази седмица ще предостави една възможност на мъжете Водолей, но ще изиска от тях както бързо решение, така и готовност за една нелека промяна. Оттук нататък всичко ще зависи изцяло от вас самите.

РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби през седмицата може да се сблъскате с нелоялност или неискрено поведение.  Вероятно това ще дойде от страна на човек, който е в затруднено положение. Някой, който ще търси разрешение на собствените си проблеми,  за сметка манипулирането на хора, с които има контакт.
Внимавайте с големите обещания, примамливи оферти или ако някой ви иска пари на заем.
През седмицата може да ви изненада неприятна новина или събитие свързано с човек, когото познавате.
Сега може да ви изненада един флирт на работното място или интересното развитие на създаден вече такъв. Това може да бъде и една благоприятна седмица за ново романтично запознанство, най-вероятно чрез нечие посредничество.
През седмицата ще имате различни срещи или поводи за събиране, като някои от тях ще приемете с нежелание. Всъщност много хубави моменти ви предстоят именно чрез социалния ви живот през седмицата.
Като цяло ще имате една благоприятна седмица да реализирате своите планове и очаквания, особено по линия на личните ви контакти и професионални отношения.
През седмицата внимание може да изиска здравето на жена.

Източник: astro.velida.net