Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 25 септември – 1 октомври)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои среща или запознанство, което ще ви повлияе по някакъв начин. Вероятно чрез него ще достигнете до някакво израстване като личност или ще получите нови знания, умения. Ще проведете разговори с приятели свързани с ваши лични или семейни проблеми.

Различни деликатни ситуации в работата ви ще дадат отражение на атмосферата в дома ви. Възможно е такива събития да преживее друг човек от семейството ви, а на вас да ви се наложи да понесете последствията от лошото му настроение. През седмицата е възможно да възникне неочакван битов проблем в дома, повреда в техника, инсталация и др. Ще възникне притеснение около пътуване, което ви предстои през тази седмица или в близко бъдеще. Всъщност, то ще се развие по един неочакван и успешен за вас начин.

През тази седмица ви предстоят както повече разходи, така и приходи, които ще ви зарадват или изненадат. Жените Овен ще имат специални преживявания с приятели или роднини. Мъжете преди всичко ще ги зарадват новини или събития свързани със семейството или да възникнат нови възможности в финансов план.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица присъствието на мъж от кръга ви роднини или приятели ще е причина за успех или благоприятна за вас ситуация. На работното ви място ще възникне временно притеснение свързано с по-голяма отговорност, срок на изпълнение на дадена задача и др. Някои от вас ще посетят лекар за профилактичен преглед, консултация и др.

Новините през тази седмица ще ви накарат да се замислите върху някои житейски истини. Ще изпитате тъга за нечия лична драма, неблагополучие или неприятно събитие от световен мащаб. Това е време на осъзнаване на някои философски и духовни истини и правила.

Изненадващ шанс през седмицата ще може да ви отвори врата към едно ново запознанство, нов ангажимент или бизнес. Ще ви потърсят хора, които ще се опитат да ви натоварят с неверни оплаквабия за други хора или някакви лични драми.

Раждане на дете или бременност свързана с човек от кръга ви приятели ще е повод за радост и размяна на вълнуващи новини. Мъжете Телец ще имат една градивна седмица, в която ще могат да постигнат напредък в една важна цел или ангажимент.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще има голямо движение на пари в дома ви. Ще имате приходи, но и разходите ви ще бъдат значителни. Преди всичко се стремете да контролирате и едното и другото, за да не възникне неприятна ситуация.

Ще посетите държавна или друг вид институция, където ще обсъждате документ от финансов характер, договор или ще заплатите някакви такси и др. В любовния ви живот ще възникне внезапно неприятна ситуация, която ще постави на сериозно изпитание отношенията ви.

Това може да се окаже една критична седмица за някои по-нестабилни романтични или семейни връзки. Неприятности свързани с имот или имущество могат да са причина за спор или конфликт, но така нищо няма да се разреши.

Жените Близнаци ще реализират едно пътуване тази седмица или ще са ангажирани с подготовка за такова.

Мъжете Близнаци ще имат определени очаквания за събития в семейството или такива свързани с брачен партньор. Вероятността за някаква изненада е минимална.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица в голяма степен ще разчитате на съдействието или помощта на жена. Тя определено ще действа във ваша полза или интерес, независимо каква връзка имате: семейна, съседска, приятелска или ново познанство.

Семеен празник в дома на приятели ще е повод за събиране, избор на подходящ подарък и много емоции. Разходите за деца през тази седмица ще трябва да са добре обмислени, защото има вероятност да се подлъжите от измамни оферти, некачествени продукти и стоки и др. Стара любовна връзка ще има шанс за ново начало, но само ако сте осъзнали предишните си грешки. Те може да са имали връзка с хора, под чието влияние е станала преди раздялата помежду ви. Дано те, не са вече в кръга ви близки приятели или довереници.

Като цяло в емоционален план седмицата ще е на приливи и отливи, с моменти на радост, но и с моменти на напрежение. Мъжете ще имат една благоприятна седмица за пътуване, но само ако то е свързано с определена цел, задача, мисия. Дали пътуването ще е в една посока или не, ще е индивидуално за всеки.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ще можете да предвижите напред или да приключите с важни за семейството ви дела. Сега различни обстоятелства ще се развият във ваша полза. Възможно е и нужните за това хора да с епоявят в живота ви.

Интересно или успешно за вас развитие ще имат далечните връзки или пътувания. Възможни са финансови отношения с хора или компания от далеч. Ще имате благоприятна седмица за далечно пътуване или поне за неговата подготовка. В работата си ще имате за какво да се чувствате удовлетворени, но в същото време ще осъзнавате, че това не е върха на вашите постижения. Имате още потенциал, който изчаква своето време и място да се развие.

През тази седмица ще проведете важни разговори, срещи, медицински преглед или друг ангажимент свързан с бременност или дете. Подобно събитие може да касае и роднина, който е по-млад от вас. В дома ви обаче ще е по-напрегнато от обикновено.

Възможни са здравословни проблеми на човек от дома ви, битови проблеми или друг вид напрежение. Мъжете ще имат очаквания за развитието на получени обещания и през тази седмица ще очаквате тяхното благоприятното развитие.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се ангажирате с проблеми или неприятности на жена. Най-вероятно тя е ваша роднина и ще разчита изцяло на вашата помощ. През тази седмица непредвидено развитие могат да имат ваши контакти свързани с парични дела. Те могат да имат връзка с банка, данъчна институция или друго държавно учреждение. Може обаче и да са събития в кръга ви от роднини.

Провал, грешка или друг вид житейска драма в живота на момиче или млада жена ще е в основата на неприятни разговори, спорове или конфликти. Каквито и да са събитията свързани с нея, не наливайте масло в огъня. През седмицата, човек за когото сте имали негативно мнение или просто ви е бил неприятен ще ви изненада приятно с действие, коментар или предложение. В същото това време коментари от страна на близки, доверени приятели може да ви изненадат неприятно.

Като цяло седмицата вещае успехи в различни важни за вас области от живота, но в повечето случаи те ще са резултат на ваши добре планирани действия. Една от изненадите тази седмица ще дойде чрез мъж, който живее в друго населено място. Мъжете Дева да пазят документи или лични вещи от загуба, забравяне или кражба.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица нов човек ще влезе в кръга ви от приятели или роднини предимно от мъжки пол. Това ще бъде поява на един интересен или специален човек, чието присъствие в живота ви няма да е случайно.

През седмицата ше ви изненада новина, покана или предложение, което или сте очаквали отдавна или ви отворя нови благоприятни възможности за развитие.

Нелоялността, лицемерието или интригите на жена ще изчерпят вашето търпение и вие ще проведете открит разговор с нея или ще възникне конфликт помежду ви. Ще има и няколко облачни дни или моменти, в които минали събития или решения сега ще се окажат ваша грешка, прибързаност или загуба. Каквито и да са били те, сега тяхната поправка е невъзможна.

През седмицата по-голямо внимание или важен ангажимент ще имате с мъж, който ще е от кръга ви роднини. Ангажимента ви с него може да е свързан с личен празник или да дадете помощ във важен момент.

В дома ви ще възникнат спорове или конфликти свързани с вещи, с битов проблем, разногласия около нова покупка и др.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще имате очаквания или ангажименти свързани с пари, с финансов или банков документ, договор и др.

В личния ви, предимно любовен живот ще е по-сложно, непредсказуемо, с притесняващи ви събития, коментари или решения. Ако сте родители през тази седмица образованието или кариерата на дете ще изиска едно по-сепциално внимание от ваша страна.

През този месец в една такава област от живота на дете може да настъпи голяма промяна или да се положат основите на нещо ново. Възможно е събиране или среща свързана с момиче или млада жена. Причината и в двата случая ще е важно събитие (най-вероятно в нейния живот).

Динамични събития през седмицата ще възникнат с хора от различни населени места или държави. Самите вие ще имате благоприятна седмица за пътуване, независимо от разстоянието. Основната линия на седмицата е напредък, възход и постигане на успех в една важна за вас област или начинание.

Изненадите сега само ще ви облагодетелствуват по някакъв начин. Младите жени ще имат седмица на важни решения или промени.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще преживеете разочарование или друг неприятен момент свързан с момче или млад мъж. Отношенията ви с такива хора, често ще са подложение на изпитания или някакъв вид стрес.

Ще имате възможност да оправите отношенията си с човек, с когото сте имали конфликт или противоречия. Ще отидете на гости или ще имате среща, където ще възникне спор, а чрез него ще получите важна информация.

През седмицата ще възникне, но и ще се разреши проблем свързан с финансов документ, с плащане или друга подобна ситуация с пари.

Един от неприятните моменти през седмицата може да има отношение към здравословен или друг подобен проблем на човек, който живее на някакво разстояние от вас.

Възможна е и новина свързана с инцидент по време на пътуване. Приятни изживявяния може да имате в любовта, особено във връзка, която вече е създадена и която може да се развие в едно по-сериозно обвързване именно през тези седем дни.

Младите жени Стрелец неочаквано ще се откажат от свои планове или желания. Ще сте поддадете на една силна емоция при вземането на такова решение.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще възникнат интересни нови възможности или ситуации на работното ви място. Ще сте в очакване на едно силно начало, динамично развитие или реализация на някои ваши планове и идеи.

Сега могат да възникнат битови проблеми в дома ви, които ще изискат повече време за разрешаване. През тази седмица ще са важни отношенията между майки и дъщери. Ако имате очаквания да разрешите определени неприятности тази седмица, то нещата може да не се случат точно сега. Вероятно ще имате нужда от повече време или от по-голяма активност от ваша страна.

Седмицата не е от най-благоприятните за пътуване, възможни са всякакви усложнения преди или по време на пътуване. Възможно е да получите неприятна новина от друго населено място свързана с житейска или семейна драма.

Жените Козирог ще имат седмица, в която ще могат да хармонизират свои любовни или семейни отношения, да създадат нова връзка или да са причина за запознанство между друга нова двойка.

Мъжете Козирог ще се чувстват неудовлетворени или разочаровани, емоционално нестабилни. Ще търсите отговори на различни въпроси или ще търсите изход от една определена ситуация. За някои от вас е време за промяна или за почивка.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица неизпълнени досега ангажименти и задачи ще окупират вниманието ви. Не всичко ще можете да приключите успешно, но вината за това ще е изцяло ваша.

Седмицата вещае различни по характер контакти с хора от друго населено място. Напрежение или притеснение може да възникне около човек от кръга ви близки роднини. През седмицата за някои от вас ще възникне неочаквано пътуване или неочаквано събитие в друг град, държава.

През седмицата лесно ще ви нараняват или обиждат думи и действия на хора, за които знаете, че имат труден характер. Сега ще сте по-чувствителни и обидчливи.

Конфликтите тази седмица могат да ви провокират към недотам разумни решения. Това ще бъде една неблагоприятна седмица за съдебно дело, ако имате подобен ангажимент.

В дома си ще имате причина, повод за радост, за събиране, за удовлетворение от приключен ремонт или подобрение.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица ще бъде време на раздели, приключване на отношения, договори и други. Неприятното е, че тези събития ще ви донесат някакви негативни емоции, усещане за загуба или кражба.

Ако трябва да правите някакви планове за бъдещето си, добре е да знаете предварително, че всичко ще става бавно с преодоляване на различни спънки или обстоятелства.

Седмицата ще е вид прелом в живота ви, но за всеки ще бъде различно. Тази голяма промяна може да е свързана с работа, образование, бизнес, семейство и др.

През седмицата ще похарчите пари или ще изгубите пари, за които ще се ядосвате по-късно.

Мъжете Риби ще се зарадват на новина или документ от финансов характер.

Седмицата вещае интересни събития в личния, любовния или интимен живот на жените Риби.

Като цяло жените ще бъдат много по-емоционални и това ще се отрази на отношенията им (в повечето случаи положително).

Източник: astro.velida.net