Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 18 – 24 септември)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица може да ви изненада със събитие, което да има връзка с човек, с когото имате близки отношения. В някои случаи това може да има връзка с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Изненади през седмицата ще има в града или селото, където живеете или в кръга ви от съседи. През седмицата вероятно ще получите новина свързана с премеждие в живота на мъж.  През тази седмица избягвайте конфликтите. Ако сте в лошо настроение, раздразнителни и чувствителни вложете по-голям самоконтрол в собствените си действия и думи. Допуснати неконтролирани реакции през тази седмица, ще ви струват вид загуба.
През седмицата ще очаквате важна за вас новина или информация свързана с пари или с документ от финансов характер. Възможно е възникването на различни благоприятни за вас възможности свързани с пари. Жените Овен ще имат повече ангажименти или отговорности спрямо собствените си деца и внуци. Вие може взаимно да се изненадате с някакви неща. Мъжете Овен ще се сблъскат с неочакван проблем или спънки по неща, за които са имали голяма сигурност да се случат тази седмица. Разбира се, те все пак може да се случат, но ще се наложи да преодолеете някои затруднения свързани с тях.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец седмицата ще благоприятства семейните срещи и разговори, обсъжданията на бъдещи планове и действия. Ако имате ангажимент свързан със съдебно дело, то сега ще има едно добро развитие за вас. През седмицата може да очаквате гостуване на приятели или съседи в дома ви. Неприятностите тази седмица за вас ще са от финансов характер или ще са свързани по някакъв начин с пари. И макар да не става дума за много пари, ситуацията в някаква степен ще е важна и решаваща за вас. Ще възникне необходимост от сериозна промяна. Тя може да изиска важно решение или по-категорични действия от ваша страна. Може да възникне конфликт с жена, за който няма да ви изненада. На преден план тази седмица ще излязат събития или новини свързани с жена, която е ваша приятелка, колежка или съседка. Каквато и да е конкретната ситуация, тя не предрича ваше лично участие в нея. По-скоро ще сте свидетели на нещо или ще получите информация за това, което се случва с тази жена. Жените Телец ще се наложи да отделят време за сериозен размисъл относно една нова приятелска връзка от романтичен характер. Мъжете Телец ще се опитат да разгадаят някаква тайна, интрига. Може това да изиска от вас да предвидите действията на роднина или колега. През седмицата могат да възникнат временни проблеми със здравето или образованието на дете.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през седмицата ще имате очакване за конкретно събитие свързано с пари. Предстои ви да вземете решение свързано с това събитие. В някои случаи ще имате нужда от професионален съвет или подкрепа от страна на роднина. Ще очаквате действия или изпълнение на обещание от страна на човек, когото познавате отскоро. Седмицата няма да бъде от най-благоприятните за пътуване, тъй като са възможни различни спънки, затруднения и усложнения. Възможни са разочарования от неуспешно пътуване или разочарование свързано с хора от далеч. Тази седмица може да получите покана за среща, гостуване или събиране свързано с жена. Като цяло през тази седмица ви предстоят интересни срещи и контакти с различни хора от близо и далеч. Такова едно влияние предполага и повече нови запознанства или контакти. Сега ще имате силно притеснение докато видите реализацията на един ваш план или желание. Може да очаквате радостна новина свързана с дете: бременност, раждане на дете, успех на дете и др. Това може да бъде седмица, в която някои жени Близнаци ще се зарадват на желана бременност или на раждане на собственото си дете. През тази седмица жените ще трябва да вземат важно решение за свое действие или ангажимент през следващият месец. Мъжете Близнаци ще очакват събития, новини или нови възможности, които да се отразят благоприятно на личния им или семеен бюджет.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица може да ви зарадва или възнагради с успехи в образование или кариера. Има голяма вероятност за награда, признание или друго специално събитие. Това ще бъде една благоприятна седмица за търсене или започване на нова кариера, бизнес или дейност. Възможна е покупка на скъпа или важна вещ или техника. През седмицата ше се появи един нов човек в живота ви, което ще ви накара да се размислите за доста неща. Вероятно това събитие ще се преживее и от мъжете и от жените родени под знака на Рак. Предстои ви сериозно обмисляне на предложение, информация и други неща, които ще имат връзка с човек от друго населено място или друга националност. Все още предстоят забавяния по отношение реализация на ваши планове или дадени ви обещания. Не бързайте да си правите изводи, че това е окончателна загуба или загуба на време. Предстоят интересни събития и проявете търпение.  В края на седмицата мнозина ще очакват събиране, което ще бъде организирано от жена (роднина или приятелка). Ако планирате пътуване през уикенда определено ще съчетаете работа и забавления или посещение на интересно място. За жените Рак ще има интересно развитие на романтична връзка или ново романтично запознанство.

Лъв

Ако сте родени под знака Лъв през тази седмица ще имате очаквания свързани с получаване на пари или финансов документ. През седмицата следете особено внимателно отношенията си с жени, които са ваши роднини или приятелки. Мнозина ще преживеят раздяла с деца поради различни житейски причини. Може да отидете на гости с дете за даден период от време. През седмицата ще имате повече разходи свързани с деца, като не всичките ще бъдат удачни. Очаквайте новина или телефонен разговор от друго населено място, която ще получите чрез мъж. В личен план ще очаквате развитието на определена ситуация в любовния си живот. Оставете нещата да имат свое собствено развитие, не насилвайте нищо и никого. В края на седмицата очаквайте изненада, която ще има връзка с приятели или роднини на брачния ви партньор. През седмицата ще има много емоции свързани с мъж от семейството ви. За тези, които ще са ангажирани с работа през почивните дни, това ще бъде време на по-високи печалби, по-големи успехи и по-голямо професионално удовлетворение. Очаквайте приятна изненада от далеч от познати или непознати хора. Възможно е това да стане по време на пътуване, което вие самите ще предприемете.  Мъжете Лъв ще имат благоприятни финансови възможности по отношение на собствени пари или различни документи от финансов характер.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е една благоприятна седмица за разрешаване на финансови въпроси. През тази седмица с лекота ще уредите парични плащания и задължения. Възможен е късмет откъм печалба. Ще имате добри финансови отношения с хора, които са ваши родственици. През тази седмица ще имате възможност да разрешите емоционалните си проблеми, недоразумения или съмнения, които са създавали дискомфорт в романтичната ви връзка напоследък. Ще разберете, че опитите на някой около вас, да създаде интрига около вашата любов са с определена цел. Не във ваш интерес, разбира се… Сега може да ви изненада една радостна вест или покана, която ще получите от друго населено място или държава. Някои от вас дори може да тръгнат неочаквано на път по приятен повод. Възможно е пътуване, което да ви донесе успех или важна среща. В края на седмицата може да получите предложение или идея за промяна в работата. Тези, които работят ще могат да разчитат на успехи и печалби. Мъжете Дева ще са склонни да харчат повече пари тази седмица. Ще сте щедри и ще искате много настроение около себе си. Жените Дева ще създадат приятна атмосфера в дома си. Ще изненадате близките си, както с кулинарни удоволствия, така и с други интересни неща.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще имате важни финансови или бизнес отношения, включително подписване на договор, споразумение и др. През тази седмица вас може да ви разгневи един неочакван за вас опит за измама или манипулация. Дори самия факт, че някой се опитва нещо такова ще е достатъчно за да сложите край на вашите отношения.  По същия начин ще реагирате ако подобно действие има спрямо човек от семейството ви. Тази седмица ще сте притеснени от някои неблагополучия или проблеми в живота на жена приятелка или роднина. За съжаление вие с нищо не можете да помогнете, тъй като нещата няма да зависят точно от пари.
През седмицата е вероятно събиране свързано с роднина. Сега може да ви зарадва жест на внимание, подарък или помощ от страна на баща, дядо или брат. В любовта може да очаквате интересни преживявания, особено ако сте в началото на една нова романтична връзка.  Мъжете Везни може да имат неясна и объркана седмица, в която трудно ще вземат решение или ще предприемат важни стъпки и действия.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е една благоприятна седмица за уреждане на финансови отношения. Възможни са срещи и сериозни разговори по такива въпроси. През тази седмица е възможно събиране или разговор с повече хора по важни или неотложни проблеми, задачи, общи действия.  Седмицата вещае различни неочаквани събития в любовния ви живот, както ако сте семейни, така и ако все още търсите своята половинка. Може да очаквате положителни емоции в този план.
Възможен е проблем със здравето на близък човек. Ситуацията с  него или с нея може да започне да се развива в съвсем друга посока от това, което сте очаквали. Възможна е измама или некоректност от страна на роднина или приятели, която ще ви бъде трудно да приемете. Седмицата ще донесе различни изненади за жените Скорпион и те в повечето случаи ще са свързани с други жени. Мъжете Скорпион могат да очакват получаването на пари чрез документ или подписването на документ, договор от финансов характер.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица може да имате странни преживявания, прояви на силна интуиция, среща с ясновидци и др. Не бързайте да реагирате на всяка странност, която ще ви се случи сега…Пред вас е благоприятна седмица за покупки за дома, за промени в интериора на жилището ви. Ще са успешни всякакви премествания и нововъведения свързани с него. Възможни са събития свързани с нов дом или с нова квартира. Седмицата ще е благоприятна за пътуване, предимно за удоволствие, гостуване на роднини или приятели. През седмицата са вероятни проблеми със здравето на дете. Любовния ви живот ще е без промяна, въпреки че върху някои връзки ще има влияние на различни събития свързани с дете.  Жените Стрелец ще предприемат пътуване, което ще се окаже важно за бъдещето им по някаква причина. Вероятност да се срещнете с някого, който ще дойде с определена цел от друго населено място. Мъжете Стрелец ще обмислят една нова възможност или рядък шанс, който ще се появи тази седмица. Очаквайте продължение на тези събития или новини…

Козирог

Ако сте родени по знака на Козирог през тази седмица на мнозина от вас им предстои посещение в съдебна или юридическа институция свързано с документ или друг важен ангажимент. През тази седмица може да намерите забравена или загубена вещ, да ви върнат стар заем и др. Ще има някаква изненада около дете: ваше собствено или от семейното ви обкръжение. Мнозина ще се зарадват на получаването на пари. През тази седмица действията или намесата на жена в семейния ви живот ще е причина за спор или конфликт. Тази седмица очаквайте някаква придобивка, подарък или покупка. Ще имате възможност за разрешаване на материален или битов проблем с неочакван за вас успех и др. Ще имате благоприятно време за развитие на въпроси и дела от имуществен характер. Тази седмица може да получите покана за събиране, гостуване по важен повод. Мъжете Козирог ще получат неочаквана новина, покана или предложение. Ще имате причини да се замислите върху конкретни свои преживявания през последните месеци. Понякога ще възникват затруднения в домашните отношения на жените Козирог. Конфликтите могат да изчистят противоречията, но не винаги…

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е една важна седмица, която не бива да бъде пропилявана с различни настроения. Вземете всеки шанс или предложение.  Размислете, посъветвайте се с човек с по-голям опит от вас и действайте. През тази седмица ви очакват повече работа и повече ангажименти. Това особено важи жените от този знак. Ще имате по-сериозно безпокойство или напрежение, докато получите едни пари или финансов документ, договор. Приятно ще ви изненадат думите или действията на човек, за когото сте смятали, че има негативно отношение спрямо вас. През седмицата може да получите покана за събиране свързано с момиче или жена. Това ще бъде една благоприятна седмица за получаване на пари, стабилизиране на семейния бюджет, плащания и уреждане на всякакви парични въпроси свързани с дома ви. През тази седмица мъжете Водолей може да се зарадват на неочаквана покупка или подарък. Ще имате повод за личен празник свързан със специален за вас човек или с успех, който сте постигнали сами.

Риби

Ако сте родени под знака Риби пред вас е една благоприятна седмица за освобождаване от стари задължения или проблеми. Сега ще имате възможност да изчистите неприятности от финансов характер или закъснели плащания.  Конфликтите през тази седмица могат само да ви завъртят в един омагьосан кръг, така че по-добре ги избягвайте. Седмицата ще бъде благоприятна за годеж или сватба, за семейно събиране или за жестове спрямо близки хора. Сега могат да се очакват събития свързани с бъдещо майчинство или раждане на дете. Облачетата тази седмица ще дойдат по линия на приятелските ви връзки и връзки с хора в средата, в която се движите.  Там ще се разкрие една стара интрига, злословие или други негативни действия спрямо вас, които са били извършени преди време. Успехи може да очаквате в работата си или в образованието, ако учите.  Ще имате възможности за по-добри доходи или финансови резултати според естеството на работата ви. Възможно е тази седмица да се вземе решение с една финансова инвестиция в бизнеса ви, договаряне на заплата или на заплащане за определена дейност и др. Седмицата може да се окаже доста благосклонна за жените Риби, особено когато вашите планове, действия и амбиции имат връзка със семейството или със собствения ви брак.
Източник:

Източник: astro.velida.net