Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 11 – 17 септември)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е една седмица в която ще реализирате определени планове или желания. Ще имате една благоприятна седмица за развитието на съдебно дело (ако сте ангажирани с такова).
Ще възникнат разходи за дете. Mнозина обаче ще получат пари свързани с дете (издръжка, стипендия, пари от страна на роднини и др.)
Ще имате едно благоприятно време за любовни срещи и нови запознанства.
Сега е време да планирате бъдещето си и смело да действате по важните за вас задачи и цели.
Тази седмица ще имате притеснение свързано с кратко като време или разстояние пътуване. За някои от вас е възможно пътуване свързано с лечение, физиотерапия или грижа за здравето на близък човек.
Ако очаквате пари от друго населено място е възможно леко напрежение около тяхното получаване.
През седмицата ви предстои посещение или среща с хора, които имат сериозни проблеми и неприятности. Възможно е неприятно събитие в живота на ваши приятели, роднини, съседи или познати.
Избягвайте конфликти и спорове с хора от професионалното си обкръжение. В повечето случаи ще получите емоционални рани, които трудно ще зарастнат.
Жените Овен ще могат да се зарадват на успех на работното си място. Възможно е да получите придобивка или награда.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица може да очаквате добра новина от друго населено място или държава. Възможно е получаване на пратка или други материални неща.
Ако пътувате тази седмица с някаква цел, то ще може да очаквате успех.
През седмицата повод за размисъл ще бъде спор или конфликт в семейството ви. Той вероятно ще покаже в действителност какво мислят роднините ви, какви цели и желания те имат.
С някои неща може и да се примирите, да направите компромис, но не със всичко.
През тази седмица интересно развитие и по-силни емоции в любовта ще има за тези от вас, които имат партньор от друго населено място или държава.
Тази седмица ще имате сложни отношения с човек, с когото работите заедно или имате общи професионални контакти. Това може да е една неприятна личност, добре позната с опърничавия си и конфликтен характер.
Сега жените Телец ще направят всичко възможно да помогнат за реализирането на един шанс, който ще бъде даден на дете или внуче.
Мъжете ще имат повече ангажименти, но с лекота ще постигнат положителни резултати и успехи в дома си или на работното си място. Сега може да очаквате важно събитие или разговор относно личния си живот.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица мнозина от вас ще се зарадват на събитие или преживяване свързано с дъщеря, внучка или племенница.
Ще имате интересни разговори с приятели или колеги относно нови професионални или бизнес възможности. Ще имате благоприятно време за стартиране на нова дейност и др.
През тази седмица изненади могат да очакват тези от вас, които в момента са ангажирани със съдебно дело. Същото важи и за тези, които ще имат контакти със съдебна или държавна институция.
При несемейните представители на знака тази седмица вероятно ще имат едно ново романтично запознанство с подходящ партньор. Дано разбирате значението на думата „подходящ“ и да не търсите идеалния човек, защото рискувате да останете сами.
През седмицата вероятно ще възникнат неприятности с мъж от кръга ви роднини.
Сега е възможно да възникне конфликт с жена поради финансови противоречия или сблъсък на интереси свързани с пари.
Тази седмица ще може да се зарадвате от действията жена, която е близо до вас.
За някои от представителите на зодия Близнаци предстои появата на нов човек в семейния или професионален кръг.
През тази седмица ще възникнат неочаквани събития свързани с хора от далеч.
Обърнете внимание на събитията през тази седмицата. По някакъв начин те ще са повторение на събития от миналото ви.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица на мнозина ще им се наложи да вземат решение или да дадат отговор свързан с любовна връзка или романтично предложение.
Седмицата ще изиска повече внимание към една жена, която е ваша роднина. Тя най-вероятно не живее във вашия дом.
Голяма част от родените под знака на Рак ще могат да очакват приятно събитие в дома си.
Тази седмица може да очаквате разрешаване на материален или имотен проблем. Възможно е получаване на документ от такъв характер чрез някаква институция, банка, данъчно или юридическо учреждение.
В работата си ще имате една успешна седмица, особено ако тя е свързана с производство, търговия и стоки.
Ще обмисляте много внимателно новина, информация или предложение, за което ще имате съмнение, че е фалшиво, манипулиращо, измамно.
Ще следите от близо една клюка или интрига, донякъде и поради личен интерес.
Неочаквана неприятна новина свързана с човек, когото познавате чрез кръга си от роднини, приятели или колеги.
Не пилейте пари за неща, за които не сте сигурни в качеството им или от които нямате голяма необходимост.
Тази седмица ще е натоварена за мъжете Рак. Ще имате повече ангажименти, но и положителните емоции ще са по-големи или повече. Възможно е някои от вас да се ангажират с временна или почасова работа за да спечелите допълнителни пари.
Жените Рак ще купят нещо за дома си, за удобство или за удоволствие. През седмицата избягвайте ангажименти с непознати хора или с пътуване до непознати места.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица основните ви планове или очаквания ще бъдат свързани с пътуване или с хора от друго населено място.
Избягвайте контакти с непознати хора, които необичайно за вас се стремят към по-голяма близост с вас. Възможно е те да ви дадат обещание за нещо или да ви предложат някаква услуга.
През тази седмица ще се срещнете с приятели или важни за вас хора, за да обсъдите неща, които имат значение за близкото ви бъдеще.
Изненадите тази седмица (и то в повечето случаи приятни) ще са свързани с пътуване или с хора от различни места.
Сега може да постигнете професионален успех, да получите допълнителни пари от работа или награда. Такива събития ще са повод за празнуване в някои семейства.
През тази седмица обаче ще възникне временно напрежение свързано с пари. Какъвто и да е проблема, той не е от днес. Предишното ви решение да оставите нещата да се разрешат от само себе си, явно не ви е помогнало.
Като цяло през седмицата избягвайте да искате или да давате пари на заем.
Неискреността в отношенията ви с мъж от кръга ви роднини или приятели сега ще стане много явна. Особено наранени ще бъдат жените, които ще бъдат безкомпромисни в своите решения, независимо на каква основа са тези отношения.
През седмицата може да ви зарадва неочаквана придобивка или подарък. Тъй като има знак, че това ще е нещо неочаквано не губете пари и време да го търсите сами.
Мъжете Лъв могат да очакват ново приятелство или ново развитие на приятелска връзка.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще имате кратки притеснения свързани с пари. Вероятно не поради тяхната липса, а поради необходимостта от правилното разпределение на бюджета. Предстоят ви няколко сериозни плащания или разходи, за които трябва да сте добре подготвени.
Финансово нещата няма да са толкова светли и оптимистични за вас, но в никой случай няма причина и да се тревожите.
Може обаче да останете разочаровани около ваши очаквания за пари свързани с човек от семейството ви.
През седмицата мнозина ще получат неприятна новина свързана с жена.
Като цяло очаквайте една успешна и интересна седмица. Това особено важи ако вложите достатъчно енергия и амбиция да реализирате това, което ще ви се даде като шанс и възможност.
Самите вие ще обмисляте някои смели стъпки или представяния на ваши идеи или произведения ако сте творческа или артистична личност.
Може да получите новина или покана от страна на мъж за събитие свързано с годеж или сватба.
Седмицата вещае новина свързана с бъдещо майчинство, раждане на дете или семейно събиране свързано с дете.
При жените Дева е възможно важно събитие свързано с баща, дядо, брат или друг мъж роднина.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица може да се окаже по-емоционална за вас, ако допуснете напрежение в отношенията си с хората около вас. Битови проблеми в дома ви могат да ви изнервят и да предизвикат конфликти.
Много от очакванията ви за тази седмица няма да се реализират.
Не бъдете припряни или настоятелни защото може да предизвикате някаква загуба или неприятност. Нека нещата се развият по естествен път.
През тази седмица ще ви изненадат различни телефонни разговори, писма и др.
През тази седмица ви предстоят разходи свързани с жена. Причината за тях може да са лични или да възникне нещо съвсем неочаквано.
През седмицата мнозина ще получат радостна новина свързана с роднини или приятели или покана за събиране свързана с тях.
Очаквайте гости в дома си или семейно събиране. Може да реализирате пътуване, което ще ви струва по-голям разход на средства. Емоциите обаче ще са много силни и ще оставят незабравими спомени.
Седмицата ще ви зарадва с една изненада, която ще ви даде голяма надежда, за нещо което има особено значение за вас.
Очаквайте през седмицата интересни събития свързани с хора, които живеят в друго населено място.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица основните ви ангажименти или очаквания ще бъдат свързани с бременност, с раждане на дете, с деца или млади хора.
Мнозина ще се зарадват в дома си на новина свързана с пари, документ или договор от финансов характер.
Може обаче да ви натъжи новина свързана с човек, когото познавате.
През тази седмица ви предстои ви разговор, обсъждане на неща, които касаят бъдещето ви. Бъдете сериозни, разумни и най-вече реалисти в разговорите, които ви предстоят.
Очаквайте тази седмица успех на близък човек в негова професионална или обществена изява.
През тези седем дни ще успеете да намерите разрешение или да получите помощ за да приключите проблем, който касае здравето на близък човек.
През седмицата ще възникнат битови или имуществени проблеми в дома на приятели или съседи, които ще ви ангажират и вас по някакъв начин.
Тази седмица може да бъде запомнена с важна за вас среща или събиране. Ще поканите хора в къщи, както и вие самите ще бъдете поканени в дома на роднини или приятели.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица съвсем различно развитие ще получат ваши планове свързани с пари, плащания и др.
Възможни са разходи свързани с лечение, терапия за човек от кръга ви роднини или за вас самите.
През седмицата може да ви разтревожи неприятна новина или събитие свързано с жена.
Възможна е раздяла с жена поради определени обстоятелства. Това събитие вероятно ще е причина вашите отношения да не продължат за в бъдеще.
През тази седмица има вероятност неочаквано да си отворите очите за една илюзия или измама, с която сте живяли напоследък. Най-вероятно тя ще засяга вашия личен или професионален живот.
Само по себе си това събитие не ви носи загуба, но емоционално ще трябва да се сблъскате с нещо, което ще е трудно преживяване.
През седмицата мъжете Стрелец ще имат разговор, който ще предизвика неочаквано решение или нова идея, план. Тази седмица ще имате повече ангажименти с роднини.
Жените Стрелец ще имат една много напрегната, но успешна седмица.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог седмицата за вас вещае различни по важност събития в любовния ви живот. Новите запознанства ще са трудни за предсказване, но интересни като развитие
Може да започнете тази седмица с благополучно разрешаване на битов или имотен проблем или ангажимент. Сега може да намерите разрешение на спорен въпрос от материален характер.
Ще имате благоприятна седмица за уреждане на дела свързани със собственост, която ви се полага по право.
Приходите през тази седмица в семейния ви бюджет няма да са това, което искате или очаквате, така че добре планирайте разходите си.
Възможно е получаване на пари, но по някаква причина, това може да е и разочарование или проблем за вас.
През седмицата ще се преживее радостно или специално събитие свързано с мъж от близкия ви семеен или приятелски кръг.
Очаквайте среща, разговор или друг специален момент свързан с човек, който живее или работи в друго населено място.
През седмицата ви предстои интересен телефонен разговор.
Изненада през седмицата могат да очакват жените Козирог, която ще остави следа в календара.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще имате повече яснота по важен за вас професионален проблем или ситуация.
Тази седмица един подарък или жест на внимание, който вие ще направите за любим човек ще създаде приятен емоционален момент.
През тази седмица е възможно пътуване, което ще има връзка с жена. То ще трябва да бъде добре планирано и организирано.
В любовта очаквайте вълнения или по-емоционални събития. Интересно развитие ще може да има един флирт на работното ви място, особено ако сте несемейни.
Тази седмица е възможно да получите неприятна новина свързана с жена, която е ваша роднина или приятелка. Тя може да е свързана с неочакван срив, инцидент или друга стресова ситуация в нейния живот.
Работата на вашия брачен или интимнен партньор ще е важно събитие или тема на разговор през седмицата.
Възможни са предстоящи промени с цел просперитет и благополучие за цялото семейство или връзка.
В някои случаи седмицата вещае начало на нов семеен бизнес или нововъведения във вече създаден такъв.
Мъжете Водолей ще имат една благоприятна седмица за пътуване.
През седмицата жените Водолей ще имат свое конкретно очакване за любовни преживявания и трудно ще приемат по-различно развитие.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през седмицата ще имате благоприятно време да изпълните свои планове и очаквания.
Ще ви зарадва новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
Ще получите новина свързана с пари или финансов документ, които вие ще получите тази седмица или в близко бъдеще.
Тази седмица ще бъде важна с решенията, които ще се вземат през нея или поради промените, които ще  направите сега.
През седмицата ще се преживее важно събитие в семейството ви, което ще е свързано с годеж, сватба или успех в живота на роднина.
Ще възникне конфликт или спор на работното ви място, който ще приключи благоприятно за вас.
Може самите вие да бъдете по-взискателни спрямо работата на другите хора, с които имате професионални контакти.
Ще преживеете успех в работата си свързан с ваша позиция, идея, предложение.
През седмицата очаквайте приход на пари в семейния си бюджет, който може да дойде благодарение на друг човек от семейството ви.
Сега вероятно ще направите важни покупки за дома, за семейството си. Възможно е да ви се наложи да купите подарък поради специален повод или за да зарадвате любим човек.
Избягвайте излишни разговори със съседи или колеги. Някои ваши коментари може да се превърнат в неприятна клюка.

Източник: astro.velida.net