Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 4 – 10 септември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен за вас тази седмица вещае пътуване или интересни контакти с хора от други села, градове или държави. Контактите тази седмица, срещите или виртуалните разговори ще са от особено значение за вас. Чрез тях ще достигнете до един успех или жизненоважна за вас информация. Тази седмица може да ви зарадва новина, телефонен разговор или покана от страна на приятели. Сама по себе си информацията, която ще дойде от тях ще определи ваши действия до края на годината. Интересни събития може да очаквате в отношенията си с хора от друга националност или религия. Тази седмица може да ви зарадва събитие свързано с малка печалба, награда, придобивка. Опитайте късмета си с малка сума пари в някоя игра или лотария. Избягвайте обаче да давате или да искате пари на заем. Началото на седмицата в голяма степен ще е непредсказуемо, с някои скрити послания в него.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще възникне неочаквано благоприятна за вас възможност или ситуация. Тя може да има връзка с по-добри доходи, получаване на пари или облага от финансов документ, договор. Тази седмица може да очаквате пари благодарение на собствените си усилия, работа, семейни връзки Такива може да получите и чрез съдебна или юридическа институция, чрез човек, който живее в друго населено място. През тази седмица е възможно да постигнете благоприятно развитие на съдебен или юридически казус от финансов характер. Ще следите и очаквате развитието на важни събития в живота на човек от кръга ви приятели. Възможно е да очаквате и изпълнението на обещание дадено ви от човек, който е приятел или роднина от страна на брачния ви (интимен) партньор. Тази седмица пазете портфейла и личните си документи на обществено място. Действията на момче или млад мъж могат да ви донесат някакво разочарование или загуба свързана с неголяма сума пари. В любовен план ще възникнат някои сложни моменти или противоречия, но в същото време може да изживеете приятни моменти с любимия си човек. Събития или действия свързани с минала или настояща изневяра тази седмица не бива да бъдат напомняни или осъждани прибързано. Тази седмица на късмет ще могат да разчитат мъжете, които работят в сферата на туризма, образованието, телекомуникациите, рекламата и др.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е една благоприятна седмица за професионални или бизнес разговори, срещи, представяния, интервюта и др. Неприятностите с половинката ви ще бъдат кратки, но емоционални. Сега може по-емоционално да изживеете липсата на ваше дете, особено ако сте разделени в различни градове или държави.
Неприятностите на работното ви място тази седмица ще бъдат с цел провокиране да вземете някои по-смели решения, да направите дълго отлагани разговори или промени.
Предстои ви нещо много хубаво в професионален план, но все още сте в период на сблъсък с неприятности или с неприятни хора. Ще очаквате посещение, разговор или конкретни действия от страна на жена, която живее настрани от вас. Седмица, в която мнозина представители на този зодиакален знак ще се зарадват на важна новина или предложение, което ще внесе оживление в домашния ви и семеен живот. Ще имате една благоприятна седмица за пътуване или за подготовка за пътуване. Мъжете Близнаци ще имат срещи, на които ще разискват важни семейни или професионални теми. Образованието или кариерата на дете ще е едно от важните събития през седмицата. Жените Близнаци да не се натоварят с големи очаквания за седмицата. Нещата сега ще имат свое собствено развитие, независимо от вашите желания и очаквания.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак изненадата за вас тази седмица ще бъде свързана с един неочакван шанс, възможност да разрешите свой проблем. Сега по един или друг начин ще получите възможност за личен или професионален успех. Мислете повече, но и действайте повече – не губете време! През тази седмица бъдете отворени за всякакви новини, информация и предложения, които ще дойдат от близо или далеч. Вероятни са финансови отношения с човек от кръга ви приятели, които ще са във ваша полза или интерес. Може да запомните седмицата с едно важно, съдбовно за дома ви събитие. През седмицата може да преживеете интересно събитие свързано с ваша стара работа, стари колеги и въобще, нещо което е останало в миналото. Конкретната изненада сега ще е свързана с възстановяване на контакти, а в някои случаи с възможност за нов ангажимент. Възможно е неочаквано решение за напускане или промяна на настоящата ви работа, поради възникване на нова ситуация в живота ви или там където работите.
Тъгата, която някои от вас изпитват сега е временна и ще премине.  Ще възникне причина да се зарадвате, успокоите, обнадеждите. Мъжете Рак сега ще излязат от период на депресия, неувереност, страх, безпокойство. Седмицата вещае възникване на благоприятно събитие или нова възможност. Жените Рак ще успеят да придобият някаква вещ, имот, имущество или друга някаква полза поради твърде големите хитрини на някой друг. И така вместо да спечелят те, ще спечелите вие.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще имате важен ангажимент свързан с жена, която е ваша родственица. Жените в семейството ви като цяло ще са повод за най-различни събития през седмицата. Тази седмица ще имате възможност да реализирате успешно своите планове и идеи. Понякога ще получавате помощ, съдействие или полезен съвет от места, от които не очаквате подобен жест. Движение ще има и спрямо ваши планове, които се нуждаят от някаква предварителна подготовка. През седмицата може да възникне тревога или притеснение за момче или мъж, който ще пътува или който се намира в друго населено място. Тази седмица ще е интересна и натоварена за жените Лъв. Ще правите различни планове свързани със семейството си. Ще сте ангажирани с приключването на важни задачи или с подготовката на някои семейни събирания. Ще имате и различни любовни вълнения. Като цяло жените ще приключат седмицата с добре свършена работа. Мъжете Лъв, чиято работа е свързана с транспорт или използване на транспортни средства да са по-внимателни и предпазливи. Има знак за опасност от инциденти или неприятни ситуации. Може да получите неочаквана новина свързана с жена, която е била специална личност в един определен период от живота ви.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица може да бъде странна за хора като вас. Минало и бъдеще ще се смесят по неочакван начин давайки ви най-доброто, с което да можете да продължите напред. Не се страхувайте от това, което съдбата ще ви предложи тази седмица. Не търсете отговори на въпроси, които само бъдещето може да ви даде.
Тази седмица може да очаквате всякакви изненади свързани с деца или с роднини. Може да очаквате новини от близо и далеч свързани с раждане на дете, празник на дете или други събития. В някои случаи е възможна неочаквана новина свързана с бременност или с бъдещо майчинство. Сега ще имате една благоприятна седмица за уреждане на финансови отношения с човек от кръга ви приятели или познати. Седмицата вещае получаване на пари, които са се забавили във времето поради различни причини. Въобще това е седмица, в която може да се очаква едно благоприятно развитие на финансовите ви дела. Мъжете Дева ще трябва да са много изпълнителни тази седмица, защото сега ще градят основите на нещо важно в живота си. Жените Дева ще бъдат изненади от развитието на някои събития на работното си място.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни тази седмица може да преминете през повече напрежение на работното си място. Вероятни са контакти с хора, които представляват държавни, банкови, юридически или данъчни институции. Ще очаквате развитието на конфликт, който е възникнал поради една лъжа, измама, интрига, доносничество и др.
Любовният ви живот сега ще зависи от решения, които сте взели миналата седмица. Възможни са нови запознанства, приятелства, но вероятно няма да са дълготрайни.
През седмицата бъдете повече време сред природата или с приятни за вас хора. Някои от изненадите тази седмица по някакъв начин ще бъдат свързани с деца. През тази седмица обстоятелства и хора ще са благосклонни към хората Везни. Може да постигнете успехи в отношения или разговори с хора, които досега са били проблематични. Успехи или съдействие може да имате чрез хора, които живеят на близо до вас. Неприятна новина или събитие свързано с човек, с когото имате или сте имали общи професионални или бизнес контакти. Това определено ще бъде една важна седмица за кариерата или бизнеса на жените Везни. Очаквайте нова дейност, нови хора, нови контакти или друга някаква промяна.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е една успешна седмица с възможности за реализиране на ваши способности, умения, знания. Сега може да очаквате получаване на признание, похвала, възможност за напредък и прогрес. Тази седмица вниманието в семейството ви ще бъде насочено към събитие, ангажименти или личен празник на момче или мъж. Възможни са важни разговори, промени или събирания свързани с такава личност. Семейните мъже и жени ще преживеят специално събитие в семейството или в дома си.Тази седмица може да имате притеснение свързано с получаване на пари чрез документ. Притеснението ви може да има отношение и към финансов документ, споразумение, договор. Очаквайте интересни новини или изненада от друго населено място. През тази седмица жените Скорпион ще имат свои специални очаквания свързани с интимния си или брачен партньор, с любовните си контакти. Ще имате възможности да хармонизирате отношенията си, да разрешите неприятности помежду си. Може дори да се зарадвате на специални преживявания с любимия човек. Мъжете Скорпион ще очакват, ще обсъждат или ще са напрегнати около новини и събития свързани с дете. В работата си внимавайте в отношенията си с други мъже. Това особено важи ако те заемат по-висок пост от вас, ако са ваши клиенти или бизнес партньори.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец хубавите събития през тази седмица ще са свързани с работата ви. Възможно е уреждане на различни документи или договор свързан с жилище, имот и др. Любовните връзки от разстояние ще са динамични и силно емоционални. През тази седмица може да имате причина да отсъствате от дома си. Възможно е пътуване до друго населено място или държава. Пазете дома си от посегателство или негативно влияние, интриги свързани с жена, преживяла собствена загуба. Вероятно нейните действия ще се определят от внушението, че другите имат вина за несполуките и провалите в нейния живот. През седмицата е възможно да възникне неприятен конфликт с приятел, който да ви разстрои или разплаче. Това в пълна сила може да важи за вашата любовна връзка. Тази седмица действията на вероятно по-голям човек от вас на възраст ще ви накарат да предприемете непланирани досега решения и действия. При жените Стрелец ще се появи проблем за разрешаване свързан по някакъв начин с пари. Може да получите изгодна за вас оферта за някаква покупка или за продажба. Мъжете Стрелец ще имат своите съмнения, подозрения или притеснения свързани с дете или млад човек. Това ще е по-скоро плод на вашите собствени емоции или несигурност. На някои от вас ще им предстои пътуване свързано с грижи за имот на възрастни родственици, панахида, посещение на лобно място и др.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица преди всичко ще се ангажирате по-сериозно с приключване на финансови проблеми или плащания. Ще имате една благоприятна седмица за уреждане на неясни или проблематични отношения с други хора свързани с пари. Възможно е посещение в дома ви от човек, който ще има нужда от финансова помощ или съвет. Седмицата ще донесе помирение в една любовна връзка свързано с недоразумение, неадекватна проява или реакция в определен момент. През седмицата може да получите неприятна новина свързана с инцидент по време на пътуване. Вие ще сте съпричастни по някакъв начин към едно такова събитие. Седмицата е благоприятна за нетрадиционни методи на лечение, опознаване действията на различни хомеопатични средства или билки. Ще има благоприятно развитие на лечение, с което е ангажиран ваш роднина или близък приятел. При жените Козирог ще възникне необходимост от посещение в дома на приятели или роднини. Те вероятно ще имат нужда да разговарят с вас, да получат съвет или помощ. Ще ви зарадва новина, която касае непознати хора, но е свързана с някакво неочаквано събитие или вид чудо. Мъжете Козирог да избягват да усложняват проблемите на работното си място. Сега може сами да си създадете усложнения или стрес за собствената ви позиция там. Може да очаквате покана свързана със семейно събиране, която ще обмислите преди да дадете отговор. Ще имате интересни сънища през седмицата, които ще провокират различни въпроси у вас.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще ангажира вниманието ви преди всичко около събития свързани с момиче или жена. Тези събития може да са от най-различен характер, но определено с важно значение и за нея и за вас. Сега ще възникнат интересни нови възможности, но не всички от вас ще са склонни да се възползват от тях. Важна информация или предложение ще ви изправи пред сериозна дилема. Ще възникне необходимост да вземете важно решение. Пред вас е необходимост от промяна, за която не сте готови или не сте убедени, че трябва да направите. Предстоят ви няколко трудни дни, с необходимост от сериозен размисъл и реално виждане на нещата, които ви се случват. Възможно е да получите предложение за допълнителна работа. Може да извършите услуга някому, за която да получите заплащане. През седмицата вниманието ви трябва да е насочено към действия и ангажименти свързани с пари. Проверявайте всичко, не се оставяйте да бъдете убедени или манипулирани за инвестиции, разход на пари, с обещание за голяма печалба и успех. Тази седмица не давайте пари на заем и не вземайте пари на заем.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще изиска от вас по-голямо внимание в отношенията ви с хора, които са ваши родственици. Повод за разговори или за определени действия ще бъде едно предстоящо пътуване за вас или за човек от семейството ви. Тази седмица може да ви зарадва подарък или жест на внимание, както от страна на роднина, така и от хора с които имате общи професионални или социални контакти. Ще получите новина свързана с придобивка в дома на ваши близки хора.
Ще имате една благоприятна седмица за уреждане на документи или други действия свързани с къща, кола или друго скъпо имущество. Сега мнозина ще преживеят раздяла с човек (приятел или роднина), който сам предизвиква съдбата си, с негативни действия или с начина си на живот. През тези седем дни предпазливо приемайте интереса на непознати хора към вас, независимо дали контактите ви са на професионална, емоционална или друга основа. Изненадата тази седмица може да е свързана с неочаквана добра за вас новина свързана с пари, печалба, повишение на заплата и др. Може да опитате късмета си в лотария, с малка сума пари.

Източник: astro.velida.net