Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20 - 26 март)

Какво вещаят звездите (20 - 26 март)

ОВЕН

На родените под знака на Овен тази седмица може да предложи нови финансови или бизнес възможности. Ще имате успешни и благоприятни за вас отношения там, където работите или живеете. Възможно е да възникне ангажимент с неизчистени финансови договорености или отношения, които по-скоро ще имат връзка с хора или фирми от други населени места. Благоприятна седмица за получаване на пари. Емоционални проблеми могат да възникнат при семейните двойки, които ще са вследствие на стара или нова изневяра, липса на внимание и уважение към партньора и неговите нужди и др.
През седмицата ще имате късмет в нещо, което ще е в резултат на стари, забравени ваши действия, решения, уговорки, обещания, контакти. Избягвайте да напомняте на хората около вас техни минали грешки. Някой от тях може да реагира твърде емоционално и болезнено срещу вас. През тази седмица ще имате специален повод за среща или събиране. Важни дни за вас ще бъдат сряда и четвъртък, когато събитията наистина ще ви изненадат. 

ТЕЛЕЦ

Пред вас е седмица, в която ще трябва да вземете решение или да дадете отговор по въпрос свързан с пари. 
Флирт или кратка авантюра на работното ви място ще направи по-интересно ежедневието ви там. 
През тази седмица в мислите и плановете ви на преден план ще бъдат деца: ваши собствени, деца на ваши роднини или ако работата ви е свързана с деца. Ще планирате различни свои действия, ще обмисляте и анализирате всичко в детайли.
Неприятности, чийто разрешаване ще е неотложно може да преживеят жените Близнаци.
Родените под знака на Близнаци като цяло ще имат по-трудни отношения с момичета или млади жени.
Изненадата (въпреки, че ще имате някакви очаквания или надежди) ще бъде свързана с получаването на пари, на документ или договор от финансов характер.
През седмицата може да ви се наложи да отложите едно посещение или гостуване или някой, когото очаквате да промени своя план.
Внимавайте какви хора влизат в дома ви или в офиса ви и си пазете добре важните вещи, документи и информация.
Тази седмица ще е динамична и емоционална за мъжете Близнаци по отношение развитието на приятелски или бизнес отношения.
Следете действията и информацията, която ще получите чрез човек, който е ваш роднина или има връзка с човек от семейството ви. 

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица ще отпадне едно притеснение за вас Телци. Най-вероятно то ще е свързано с романтична или семейна връзка. 
Ще имате благоприятна седмица за лечение, възстановяване и рехабилитация.
Тази седмица обаче може да се окаже доста неприятна и непредсказуема, ако в живота си сте допуснали да изградите връзка или да постигнете успех върху една лъжа или измама. Сега това може да се окаже причина за сериозен трус, неприятности или разочарования.  
Сега може да усетите разклащане на усещането ви за стабилност и недосегаемост. 
Конкретно събитие може да ви постави в една почти безизходна ситуация.
През седмицата очаквайте събития, новини или събиране свързано с момче или млад мъж. Най-вероятно това ще е свързано с вашия дом или с хора от семейното ви обкръжение. 
При жените може да възникне ангажимент свързани с роднини или по-възрастни родственици. 
Мъжете ще са склонни към романтични приключения, нови запознанства, флиртове или неангажираща авантюра. 
Новините в петък ще определят развитието на важни събития през следващата седмица. 

РАК

През тази седмица ще насочите вниманието си към разрешаването на един проблем и ще постигнете задоволителен за вас успех. 
Новини за финансов успех или загуба на пари свързани с ваш близък приятел или познат. 
През тази седмица ви предстои да създадете нови и интересни контакти с хора от близо и далеч. С някои от тях ще обмените полезна за вас информация, която ще ви послужи за в бъдеще.
Особено внимание обърнете на хора, с които имате общи интереси и хобита.
Жените Рак ще имат своите притеснения свързани с пари, които едва ли ще успеят да разрешат точно тази седмица. За съжаление има много неща, които не зависят от вас.
Въпреки по-големия стрес през седмицата, като цяло пред вас е време на важни за бъдещето ви успехи, контакти и действия. Нито един ден няма да е безсмислен през тази седмица. Мнозина ще за зарадват още сега на постигнати резултати.
Ваши стари здравословни проблеми може да напомнят за себе си или да следите развитието на здравословното състояние на близък човек, който има сериозни проблеми от известно време насам.
Седмицата ще зарадва мнозина с постигнати успешни резултати в работата или бизнеса.
Седмицата е благоприятна за контакти с хора от различни държавни, съдебни или банкови институции. 

ЛЪВ

Телефонен разговор или новина свързана с жена ще очертае някои от основните ви ангажименти през тази седмица. 
През тази седмица може да реализирате едно пътуване или да започнете подготовка за пътуване през следващият месец. 
Възможно е отсъствие от дома ви за няколко дни (евентуално за уикенда) или завръщане в дома ви. Въобще сега са възможни всякакви промени и събития в дома ви свързани с пътуване и далечни връзки. Благоприятна седмица за развитие на романтични и семейни контакти с хора, които живеят в друго населено място или държава. 
Жените Лъв обаче да избягват нови романтичните запознанства, и най-вече да имат специалните очаквания свързани с тях. 
През тази седмица може да срещнете хора, за които никога не сте предполагали, че можете да ги видите отново. Това може да стане чрез една неочаквана среща, чрез социалните мрежи в Интернет или чрез посредничеството на друг човек. 
Седмица, в която ще имате своите шансове да възобновите прекъснати отношения, да изгладите стари противоречия и др. Използвайте тези дни за разговори по спорни или деликатни въпроси с роднини, приятели или колеги. 
Благоприятно развитие могат да получат планове и действия свързани с наследство, грижи и управление на имоти на роднини, общо семейно имущество. Сега може да планирате ремонти, подобрения, премествания, отдаване под наем и др. 
Емоционално тази седмица ще сте нестабилни, с моменти на приповдигнато настроение и спадове като тъга, сантименталност, провокиране на неприятности или неприятно отношение към вас. Не търсете вината за това си състояние само в другите хора около вас. В голяма степен от вас зависи да повдигнете духа си, да си създадете някакво настроение чрез занимания с интересни неща и др. 

ДЕВА

Една малка, но приятна изненада, радостна новина или събитие ще ви накара да запомните тази седмица с нещо специално за вас като преживяване. 
През тази седмица жените Дева ще имат благоприятно време за пътуване свързано с образование, кариера, представяне и др. 
Ще ви зарадват парични постъпления в дома ви, независимо кой е източника им. 
Тази седмица може да очаквате събиране или среща по специален повод свързана с жена. 
Седмица, която в която ще имате нова яснота за ваши планове за следващите месеци. 
Очаквайте изненада свързана с неочаквано писмо, телефонен разговор или среща. 
През тази седмица ви предстои неприятен конфликт свързан с пари. Проблемът няма да е свързан с някаква голяма сума пари, а с начина по който някой ще се опита да ви използва, да ви игнорира по важен въпрос и др.
Неприятност ще възникне около мъж от семейното ви обкръжение, който ще се опита да излъже или да манипулира някого в своя собствена изгода. Вероятно ще има основателна причина за това, но за вас това няма да е извинение. 
Избягвайте напрежение и конфликти в петък и събота. 

ВЕЗНИ

През тази седмица ще следите събития в живота на мъж над 35 годишна възраст, който преживява някаква лична драма или е в период на голямо объркване, смут в живота си. 
Неблагоприятна седмица за съдебни дела и работа с юридически институции. 
През тази седмица очаквайте продължението на конфликт, спор, противопоставяне с човек с когото най-вероятно имате общи професионални контакти. Вероятността за помирение тази седмица е незначителна. 
При жените Везни тази седмица може да възникне необходимост от пътуване или друг вид ангажимент свързан с път.
Може да посрещнете жена от друго населено място или да се срещнете с някой, който е за кратко във вашия град.
Някои от вас могат да обсъждат идея, предложение за работа свързано с пътуване, комуникации, туризъм, транспорт и др.
През седмицата ще имате финансови отношения с мъж: роднина, приятел, партньор и др. Възможно е да дадете, изпратите пари на такъв човек или да получите пари. 
Мъжете родени по този знак ще получат, подпишат или обсъдят финансов документ, договор.

СКОРПИОН

Тази седмица може да запомните с една неочаквана пълна промяна във ваш план, идея, начин на мислене по даден въпрос или събитие и др. 
Посещение в дома ви, за което може да имате конкретен повод, но може и да е неочаквано гостуване. 
Още в началото на седмицата ще започнете конкретни разговори, стъпки и действия свързани с вашите важни планове и приоритети. Буквално ще отмятате задачи и задължения едно по едно.
Ще имате важен разговор или събитие свързано с човек от семейното ви обкръжение.
Проблеми могат да възникнат около здравето на мъж от роднинското ви или близко приятелско обкръжение.
Възможно е да се наложи да помогнете или ангажирате с нещо, което да има връзка с жена: приятелка или роднина.
При мъжете Скорпион ще възникнат допълнителни битови, имотни или транспортни проблеми за разрешаване. 
Възможно е подобни ваши действия да са зависими или свързани с хора отблизо и далеч.
Тази седмица ще ви се наложи да изпратите един забравена или пропусната пратка, писмо, емайл.
Понеделник и четвъртък ще са важни за вас дни. 

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица преди всичко ще се ангажирате по-сериозно с приключване на финансови проблеми или плащания. Благоприятна седмица за уреждане на неясни или проблематични отношения с други хора свързани с пари, неизплатени сметки или заеми.
Възможно е посещение в дома ви от човек, който ще има нужда от финансова помощ или съвет.
Седмицата ще донесе помирение в една любовна връзка свързано с недоразумение, неадекватна проява или реакция в определен момент.
Неприятна новина, инцидент по време на пътуване, за което ще ви бъде съобщено или ще сте съпричастни по някакъв начин към едно такова събитие.
Седмицата е благоприятна за нетрадиционни методи на лечение, опознаване действията на различни хомеопатични средства или билки и началото на тяхното използване от вас. Благоприятно развитие на лечение, с което е ангажиран ваш роднина или близък приятел. 
При жените Стрелец ще възникне необходимост от посещение в дома на приятели или роднини, които ще имат нужда да разговарят с вас, да получат съвет или помощ. Ще ви зарадва новина, която касае непознати хора, но е свързано с някакво неочаквано събитие, чудо. 
Мъжете Стрелец да избягват да усложняват дребни или преодолими проблеми на работното си място. Сега може сами да си създадете усложнения или стрес за собственото ви работно място. Покана свързана с някакво семейно събиране, която ще обмислите преди да дадете отговор. 
Интересни сънища през седмицата, които ще провокират различни въпроси у вас. 

КОЗИРОГ

Седмицата ще ангажира вниманието ви преди всичко около събития свързани с момиче или млада жена. Събитията свързани с нея може да са от най-различен характер, но определено с важно значение и за нея и за вас. 
Ще възникнат интересни нови възможности, но кои от вас ще са склонни да се възползват от тях ще е строго индивидуално. 
През седмицата вниманието ви трябва да е насочено към действия и ангажименти свързани с пари. Проверявайте всичко, не се оставяйте да бъдете убедени или манипулирани за инвестиции, разход на пари, с обещание за голяма печалба и успех.
Тази седмица не давайте пари на заем и не вземайте заем през тази седмица.
Важна информация или предложение ще ви изправи пред сериозна дилема. Ще възникне необходимост да вземете важно решение. Пред вас е необходимост от промяна, за която не сте готови или не сте убедени, че трябва да направите. Предстоят ви няколко трудни дни, с необходимост от сериозен размисъл и реално виждане на нещата, които ви се случват.
Възможно е да получите предложение за допълнителна работа. 
Може да извършите услуга някому, за която да получите заплащане.

ВОДОЛЕЙ

Преди всичко седмицата ще изиска от вас по-голямо внимание в отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. 
Повод за разговори и определени действия ще бъде едно предстоящо пътуване за вас или за човек от семейството ви. 
Тази седмица може да ви зарадва подарък или жест на внимание, както от страна на роднина, така и от хора с които имате общи професионални или социални контакти.
Ще получите новина свързана с придобивка в дома на ваши близки хора.
Благоприятна седмица за уреждане на документи или други действия свързани с къща, кола или друго скъпо имущество.
Мнозина ще преживеят раздяла с човек (приятел или роднина), който сам предизвиква съдбата си, с негативни действия, с думи, с начина си на живот.
През тези седем дни предпазливо приемайте интереса на непознати хора към вас, независимо дали контактите ви са на професионална, емоционална или друга основа. 
Изненадата тази седмица може да е свързана с неочаквана добра за вас новина свързана с пари, печалба, повишение на заплата и др. Може да опитате късмета си в лотария, с малка сума пари.

РИБИ

Тази седмица мнозина от вас ще отделят време и средства за покупки свързани с деца или други важни разходи свързани с тях: образование, обучение, спортни занимания и др. 
Всеки проблем сега ще има своето естествено разрешение, така че конфликтите и споровете ще са само загуба на енергия, време и пропиляни емоции. 
През тази седмица може да възникне необходимост от пътуване свързано с жена. Въобще сега може да имате интересна, динамична и важна за бъдещето ви комуникация с жени, предимно такива, които живеят в друго населено място.
Тази седмица може да очаквате посещение от страна на приятели в дома си. Не е задължително за това да имате конкретна причина.
Възможно е да очаквате или следите с интерес събития свързани с ваши нови съседи, нови колеги и др.
Неприятна новина свързана с глупаво действие или грешка от страна на мъж. 
През седмицата като цяло ще имате трудна комуникация с хора от семейното си обкръжение. 
Важните ви дни са вторник и сряда, но следете внимателно събитията в петък.