Седмичен хороскоп (19 - 25 декември)

Какво вещаят звездите (19 - 25 декември)

ОВЕН

Седмица, в която ще имате очакван повод за радост свързан с дете или млад човек от близкото си обкръжение. Седмица на различни новини или събития свързани с майчинство, раждане на дете, рожденни дни, именни дни и др. Ще ви зарадва един разговор с дете.
Седмицата може да се окаже по-сложна за младите мъже и за момчетата от този знак. Не бъдете самонадеяни, не бъдете груби или арогантни с близките си хора. Избягвайте рискове и екстремни ситуации, спортове, посещение на непознати или несигурни места.
Възможна е промяна по местоживеене или пътуване за мъжете.
Като цяло седмицата е благоприятна за пътуване, особено ако то е предварително планирано и организирано.
Успехи свързани с пътуване или с хора, бизнес с други населени места или държави.
Ако пътувате за Коледните и Новогодишни празници едва ли ще имате някакви проблеми Като цяло всичко ще се реализира според плановете ви. Хубаво време и емоции ще имат и тези от вас, които ще отпразнуват празниците в дома си с роднини или приятели. Очаквайте много разговори или приятна изненада от жена, която е надалеч от вас. Мъжете ще могат да се зарадват на премия, бонус или друга придобивка, печалба свързана с празниците.

ТЕЛЕЦ

Седмицата може да зарадва или възнагради мъжете Телец с успехи в образование или кариера. Възможност за награда, признание пред публика или друго специално събитие.
Благоприятна седмица за търсене или започване на нова работа.
Покупка на скъпа или важна придобивка, вещ, техника.
Поява на един нов мъж в живота ви, която ще ви накара да се размислите за доста неща. Тук не става дума за романтична връзка, защото това събитие ще засегне и мъжете и жените родени под знака на Телец.
Предстои ви сериозно обмисляне на предложение, информация и други неща, които ще имат връзка с човек от друго населено място или друга националност.
Все още предстоят забавяния по отношение реализация на ваши планове или дадени ви обещания. Не бързайте да си правите изводи, че това е окончателна загуба или загуба на време. Предстоят интересни събития и проявете търпение.
За Коледните или Новогодишни празници ще очаквате събиране, което ще бъде организирано от жена (роднина или приятелка). Младите мъже ще искат да бъдат оригинални със своите подаръци и ще вложат много енергия в техния избор. Ако планирате пътуване за празниците определено ще съчетаете полезното с приятното: хем ще се забавлявате, хем ще гледате да свършите и някаква работа. При младите жени ще има интересно развитие на романтична връзка или ново романтично запознанство.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица може да имате очаквания свързани с получаване на пари или финансов документ, като това особено силно ще важни за младите жени.
През седмицата следете отношенията си с жени от приятелското си и семейно обкръжение.
Мнозина ще имат раздяла с деца поради различни житейски причини или ще отидете на гости, на гости със своето дете/деца за даден период от време.
През седмицата ще имате повече разходи свързани с деца, не всичките обаче ще са удачни.
Мъжете Близнаци също ще имат благоприятни финансови възможности, както по отношение на собствени пари, така и по отношение на различни документи от финансов характер.
Новина или телефонен от друго населено място, която ще дойде чрез мъж.
Ще очаквате развитието на определена ситуация в любовния си живот. Оставете нещата да имат свое собствено развитие, не насилвайте нищо и никого.
За Коледните или Новогодишни празници очаквайте изненада от подарък, който ще получите от приятели или роднини на брачния си партньор. Много емоции ще има покрай мъже от семейството ви: син или внук, брат или зет, баща или дядо и др. За тези, които ще са ангажирани с работа около празниците, това е време на по-високи печалби, по-големи успехи и по-голямо професионално удовлетворение. Очаквайте приятна изненада отдалеч от познати или непознати хора или чрез пътуване, което вие самите ще предприемете.

РАК

Тази седмица ще имате възможност да разрешите емоционални проблеми, недоразумения или съмнения, които са създавали дискомфорт в романтичната ви връзка напоследък. Ще разберете, че опитите на някой около вас, да създаде интрига около вашата любов са с користна цел.
Неочаквана радостна вест или покана, която ще получите от друго населено място или държава.
Някои от вас може да тръгнат неочаквано на път по приятен повод.
Пътуване свързано с успех или важна среща.
Пред вас е една благоприятна седмица за разрешаване на финансови въпроси. Уреждане на парични плащания и задължения. Възможен е късмет откъм печалба. Получаване на пари с лекота, без особени усилия от ваша страна.
Добри финансови отношения с хора от семейното ви обкръжение.
Коледните и Новогодишни празници ще донесат на мнозина предложение или идея за промяна в работата. Тези, които ще работят по празниците ще могат да разчитат на успехи и печалби.
Мъжете ще са склонни да харчат повече пари по празниците. Ще сте щедри и ще искате много настроение около себе си.
По-трудно ще бъде за тези от вас чийто деца или внуци са надалеч, но пък ще има интересни изненади и от двете страни.
Жените ще създадат приятна и незабравима празнична атмосфера в дома си. Ще изненадате близките си, както с кулинарни удоволствия, така и с други интересни неща.

ЛЪВ

Особено внимание тази седмица ще изиска от вас момче или млад мъж най-вероятно от семейното ви обкръжение. Той поради лекомислие, наивност, разсеяност ще изпадне с беда или сериозно затруднение.
Тази седмица може да се окаже неприятна и трудна за вас. Преди всичко се постарайте да не губите самообладание. Бързите реакции са желателни, но избягвайте да рискувате.
Възможна е раздяла с роднина, приятел или партньор поради житейски обстоятелства, конфликт, по принуда.
Раздяла с човек от семейството поради пътуване по неотложни причини или от семеен характер.
Възможна е кражба или даден вид загуба в дома на роднини или приятели.
За Коледните и Новогодишни празници жените ще дадат от себе си най-доброто да зарадват своите деца, внуци и близки хора. Ще получите различни предложения и покани за празниците, но те ще са основно от хора, които живеят наблизо до вас.
Мнозина ще купят придобивка за дома си, която да остане като спомен от тези празници.
Ще има и такива представители на зодия Лъв, които ще използват тези празнични моменти за да съобщят една радостна новина, да направят предложение за брак и др.

ДЕВА

През тази седмица ще възникнат временни проблеми или затруднения на работното ви място, в училище или в бизнеса. Ще имате решение за проблемите си. Не се натоварвайте с негативни емоционални преживявания и сблъсъци.
Трябва да се приеме още в началото, че това ще е една по-натоварена за вас седмица.
Сблъсък с лицемерие, двуличие и неизпълнени обещания за жените Дева.
Неприятности свързани с малки инциденти или битови аварии при мъжете Дева.
Радостна новина или събитие свързана с момче или млад мъж от близкото ви обкръжение.
Ще размишлявате, ще обмисляте една промяна, която смятате да предприемете в началото на 2017.
Коледните и Новогодишни празници могат да ви зарадват с парични приходи, печалба, неочаквани пари в дома ви. Жените ще планират различни интересни неща (най-вече изненади), за да създадат незабравимо настроение на хората около себе си.
Младите мъже вероятно ще предпочетат да бъдат за празниците някъде сред природата, извън дома си с приятели, някъде на ново място и др.
Изненада ще има за мъжете над 35 години, която ще е свързана с една новина, документ или предложение.

ВЕЗНИ

През тази седмица ви предстоят различни ангажименти, които ще имат връзка с администрация, институции. Ще разрешавате или ще оформяте неща свързани с документи, с настояща или бъдеща работа, бизнес.
Благоприятна седмица за представяне, промоция, интервю за работа и др.
Възможно е отлагане или промени в планове свързани с далечно пътуване.
Ако имате финансови отношения с чужбина или чужденци сега могат да възникнат различни недоразумения, забавяни, спънки и др.
Седмицата е благоприятна за съдебно или административно уреждане на различни въпроси свързани с наследствен имот или имот на ваши родители, родственици.
От друга страна обаче това е неблагоприятно време за продажба на имот или имущество или ако се налага такава ще има някакъв вид усложнения.
Жените да обърнат по-сериозно внимание на приятелското си обкръжение. Не всички мили думи за вас са истина или казани искрено. Бъдете по-селективни към хората, които смятате за приятели.
По време на Коледните и Новогодишни празници мъжете ще проведат няколко важни семейни или бизнес срещи, съчетавайки полезното с приятното. Ще обсъждате действия или промени, които ще са приоритет за вас в началото на годината.
Изненада може да възникне за вас чрез един неочакван късмет, шанс или предложение. Следете сънищата и предсказанията по време на празниците, те няма да са случайни.
По време на празниците жените ще имат възможност да стабилизират или да получат по-голяма яснота за любовния си или семеен живот. Събитията сега в голяма степен ще ви зарадват или потвърдят взето вече решение.
Особени емоции могат да възникнат от подарък, който ще получите или дадете на момиче или млада жена.

СКОРПИОН

Седмицата преди Коледа може да донесе разочарование от хора или събития от друго населено място за мъжете Скорпион. Възможно е отлагане или отказ от предварително планирано пътуване.
Неприятна новина свързана с пътуване на млад мъж.
През тази седмица ще успеете да хармонизирате отношенията си с приятели. Особено интересно или динамично развитие могат да имат вашите лични или професионални отношения.
През седмицата ще имате важна среща или гостуване свързано с жена, Като цяло през тази седмица хубавите неща в живота ви ще дойдат чрез жени отблизо и далеч.
Жените Скорпион може да имат късмет извън дома си при някакво посещение, гостуване, пътуване и др.
Неочаквано предложение или идея свързана с нова работа, бизнес, промени и др.
Покупка на скъпа или важна за вещ, при повечето от вас ще бъде на изплащане.
За Коледните и Новогодишни празници жените над 35 години ще планират различни приятни изненади чрез оригинални подаръци и други интересни идеи.
Още в началото на месеца ще вземете решение къде и с кого ще бъдете по празниците. Ако празнувате в дома си ще искате отрано да сте сигурни кой ще дойде за да имате време да се подготвите подобаващо.
Около празниците ще има радостна новина свързана с образование или кариера на дете или внуче.
Някъде радостта ще дойде с новородено бебе.
По време на празниците ще има много романтични преживявания. Ще се стремите да покажете любовта си по един оригинален и запомнящ се начин.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица може да очаквате важно събитие свързано с мъж от семейството ви.
Получаване на важна за вас или за семейството ви информация, която ще дойде чрез посещение или разговор с мъж.
Вероятна е важна новина свързана с дете. Предстоят няколко интересни седмици за младите родители.
Очаквайте изненада, която всъщност ще се реализира през 2017.
Тази седмица ще бъде важна за вас, защото ще имате възможност да намерите разрешение на всяка сложна ситуация или проблем в живота си.
Може нещата да имат по-бавно развитие, отколкото вие искате, но важното е, че за всеки проблем ще има решение, изход. Конфликтите може да помогнат, но само когато са под формата на разумен спор. В останалите случаи никой няма да спечели.
По време на Коледните и Новогодишни празници ви предстоят както повече (но добре планирани разходи), така и приходи, които ще ви зарадват или изненадат.
Младите представители на знака ще имат специални преживявания с приятели или роднини.
За някои от вас празниците ще са време за първа среща с приятел или приятелка на порасналото ви вече дете.
Сега преди всичко ще ви зарадват новини и събития свързани със семейството ви, с материалната ви и финансова стабилност през следващата година.

КОЗИРОГ

Тази седмица в професионален план ще възникне нова възможност за вас. Тя може да се окаже първата стъпка към една значителна промяна в живота ви.
Тази седмица трудно ще реализирате своите планове и очаквания свързани с пътуване. Oсобено когато нещата имат връзка с пари.
Възможно е забавяне на някаква сума пари, която очаквате да получите от друго населено място.
Отлагане, забавяне или друг вид спънка или усложнение свързано с пътуване зад граница.
В любовния си живот тази седмица може да проявите необясним каприз. Недостатъчно разбиране на проблемите и възможностите на настоящия ви партньор.
С емоциите си може да подложите на нежелано изпитание връзката си, освен ако тя няма особено значение за вас.
Изненади могат да се очакват на работното ви място. Ще възникнат нови идеи, ще се обсъждат различни предложения.
Може да ви зарадват допълнителни пари, да имате повече продажби ако сте търговци или да намерите нови клиенти.
За Коледните и Новогодишни празници голяма част от жените ще са на работа, ще имат ангажименти със собствен бизнес и др.
Младите мъже ще се зарадват на едно важно събитие, което им предстои да преживеят или новина, предложение, което ще получат.
За младите жени тези празнични дни са време за романтика и любов. Дори да нямате приятел или съпруг сега е време да си потърсите.
Въпреки празничното настроение финансови въпроси, предложения или дилема свързана с пари ще са в мислите ви.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата преди Коледа може да се запомни със специални събития около момче или млад мъж.
При мъжете Водолей постигане на един труден успех, след дълъг период на борба за реализирането му. Именно това ще е причината за радостта ви, че въпреки трудностите не сте се отказали.
Раждане на дете или рожден ден на човек от близкото ви обкръжение.
Неприятностите с пари, които вече имате от предишните седмици или месеци и тази седмица ще си останат притеснение за вас. Вероятно подхождате неправилно, неразумно при тяхното разрешаване и затова все още не сте постигнали никакъв напредък.
Появата на нови хора на работното ви място или в бизнеса, може да създаде необходимост за вас от нова нагласа, нов начин на общуване. Ще преминете през труден период на опознаване, нагаждане към общата ви работа.
За Коледните и Новогодишни празници сериозно внимание ще отделите на избора си на подаръци, тъй като ще искате да изпратите послание с всеки един от тях до конкретния човек.
Събиране в дома ви, което ще донесе много емоции и настроение.
Изненади ще има както от страна на по-голяма от вас жена, така и на момче или млад мъж.
Този празничен сезон е време на важни събития в семейството ви, които приемете такива каквито са...

РИБИ

Тази седмица ще е важна във финансов план за всички Риби, но особено значение ще има за мъжете.
Може да се зарадвате на неочаквани пари, малки допълнителни доходи и др.
Разходи свързани с момче или млад мъж от семейството за хубаво.
Конфликт с човек от семейното ви или съседско обкръжение може да прерасне в много неприятна свада, прекъсване на отношения и дори съдебно дело. Тази седмица по-добре отстъпете вместо да усложнявате и без това сложни за вас отношения.
Седмицата по неочаквано благоприятен за вас начин ще ви избави от неразрешени досега проблеми и неприятности. Ще получите неочаквана помощ, озарение, информация и други, които ще са ви в голяма полза.
Любовния ви живот също ще е интересен през тази седмица, особено ако имате значителна възрастова разлика с партньора си. Възможни са както нови запознанства, така и по-перспективно развитие на вече създадени такива.
За Коледните и Новогодишни празници мнозина ще пътуват наблизо или надалеч. В повечето случаи ще бъдете с деца или с приятели.
Може да очаквате допълнителни пари от работа като награда или Новогодишен бонус, но ако имате собствен бизнес ще има и леко покачване на печалбите ви.
Ако вниманието ви е насочено към действия от финансов характер, то определено ще можете да разчитате на някакъв напредък или успех. Възможни са и неочаквани пари.
Празниците вещаят любовни преживявания за младите жени или мъжете над 35 години.

Burgasnews.com