Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 28 август - 3 септември)

ОВЕН
Ако сте родени под знака на Овен тази седмица мнозина от вас ще отделят средства за покупки свързани с деца. Възможни са важни разходи свързани с образование, обучение, спортни занимания и др.
През тази седмица всеки проблем ще има своето естествено разрешение. Не се натоварвайте емоционално или психически. Избягвайте конфликтите и споровете, те ще са само загуба на енергия и време.
През тази седмица може да възникне необходимост от пътуване свързано с ваш роднина. Въобще сега може да имате интересна, динамична и важна за бъдещето ви комуникация с роднини. Основно ще контактувате с тези, които живеят или работят в друго населено място.
Тази седмица може да очаквате посещение от страна на приятели в дома си. Не е задължително вие да имате конкретна причина за това. По-скоро те ще искат да споделят различни новини или събития от техния живот.
През тези седем дни ще следите с интерес събития свързани с ваши съседи, колеги и др.
Ще научите една неприятна новина свързана с глупаво действие или грешка от страна на ваш приятел или роднина.
Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за нови начинания, особено такива, за които сте направили определена подготовка.

ТЕЛЕЦ
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица може да вземете решение свързано с напускане на работа, с раздяла или развод. Решението ви няма да е изненадващо, тъй като от известно време вие обмисляте подобна стъпка.
Тази седмица ще е интересна за вас поради събития, които ще ви заредят с положителни очаквания и настроения за септември. Самите вие ще обмислите добре своите планове, с които да зарадвате себе си и близките си хора.
Предстои ви успех, който ще е благодарение на любовта, която давате и получавате.
Възможно е да имате тревоги или притеснения свързани с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Каквото и да се случва с него или с нея, то ще е внезапно и трудно ще може да се контролира.
През седмицата мнозина ще преживеят специално събитие свързано с момче или мъж от семейството.  То може да има връзка с различни житейски ситуации: пътуване, преместване, завръщане и др.
Интересни преживявания могат да очакват жените, които планират тази седмица пътуване свързано с нова или стара любов. През седмицата ще има вероятност за събиране свързано с раждане на дете, рожден ден или друг празник на дете.
Мъжете Телец ще искат по-малко време да остават в къщи и повече време да са навън с приятели или поради други ангажименти. Възможно е сега да обмисляте промяна свързана с жилище. Сега може да получите новина свързана с годеж или сватба.

БЛИЗНАЦИ
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица избягвайте неразумни или прибързани покупки и решения.
Опитайте се да бъдете реалисти относно нещата, които се случват около вас или към които имате някакви стремежи.
Бъдете нащрек с лесно дадени ви обещания или поне не разчитайте основно на тях.
През тази седмица особено внимание ще трябва да обърнете на ваши лични отношения, където са възможни недоразумения или неразбирателства.
Ще възникнат неочаквани неприятности с човек от кръга ви приятели, които ще ви объркат, изненадат или дори депресират.
През седмицата може да имате конфликт свързан с имущество или имот, който по някакъв начин да е свързан с човек от кръга ви роднини или съседи.
Тази седмица мъжете Близнаци ще обмислят свои решения или действия свързани с човек от семейството. Сега може да ви се наложи да се погрижите или да свършите нещо, което да има връзка с ваши родители.
Жените Близнаци ще се наложи да планират добре бюджета си през тази седмица, защото предстои един по-сериозен разход. Възможно е да пътувате за да гостувате на някого или да посрещнете гости от път.

РАК
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица някои от по-важните или значими събития ще имат връзка с бебе или дете.
Ще имате една благоприятна седмица за ремонти и подобрения в дома, за купуване на нова техника и др.
През тази седмица ще имате възможност да реализирате стара своя мечта или желание. Сега обаче приоритетите ви са вече други. Удоволствието, което ще ви се даде няма да е същото, ако това се беше случило преди време.
Ще преживеете едно закъсняло щастие или шанс, който вече няма да има същата потребност за вас, както преди. Голяма вероятност е едно такова събитие да има връзка с любовния ви живот.
Отношенията в семейството ви през тази седмица ще са подложени на изпитание. Събитията могат да имат връзка с момиче или жена. Възможно е разкриване на тайна, неискрени действия или обещания, опити за създаване на интрига. Пазете семейните си тайни да не станат обществено достояние.
Сега ще създадете нови контакти с човек от далеч.
Ще имате благоприятно време за ново романтично запознанство или романтична среща с човек от друго населено място.
На мнозина от вас през тази седмица ще им предстои пътуване с цел туризъм, среща с приятели или важни хора.

ЛЪВ
Ако сте родени под знака на Лъва през тази седмица може да преживеете приятни или интересни моменти свързани с романтична връзка. На подобно благоприятно влияние ще се радват и брачни отношения с партньор, който се намира в момента в друго населено място.
Седмицата вещае приятни моменти предимно в емоционален план, но разбира се, всичко зависи и от вашите собствени очаквания и изисквания.
Като цяло седмицата ще е благоприятна и успешна за вас в много отношения. Някои събития ще са очаквани, други тепърва ще се развиват, но отново в благоприятна за вас посока.
Използвайте максимално тази седмица за напредък и реализиране на професионални, бизнес планове и идеи. Ще имате възможности за нови контакти, предложения. Ще получите помощ от страна на важни и полезни хора за вас и др.
Ще можете да очаквате и успех в работата си, който може да ви донесе допълнителен доход.
Очаквайте интересни контакти с хора, които живеят в друго населено място или държава. Възможно е и ново запознанство с такава личност.
През седмицата ще възникнат неприятности в живота на мъж от семейния ви или съседски кръг.
Жените Лъв ще имат по-голяма нужда от любов и нежност през тази седмица.
Мъжете ще получат новини или предложение свързано с работа или бизнес. Пред вас е седмица, в която ще можете да се зарадвате на добри приходи от собствения си труд.

ДЕВА
Ако сте родени под знака на Дева седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или жена от кръга ви близки родственици или приятели.
Сега мнозина ще имат надежа или определени очаквания свързани с пари или финансови документи. Нещата ще се реализират успешно за вас ако действията ви са легални, позволени от закона.
През тази седмица ще сте облагодетелствувани по някакъв начин от действията на мъж. Възможно е да получите помощ, съвет, протекция, предложение и др. Вероятно това ще бъде мъж, когото познавате и на когото можете да разчитате за коректност.
Въпреки голямата надежда, която имате относно успеха на свой план или начинание, тази седмица може да сте подвластни на някои песимистични настроения. Може да възникне желание да се откажете от едно нещо и да вложите енергия и ресурси в нещо друго…
Седмицата вещае за роденитепод знака на Дева любовни неволи или недоразумения. Ще възникнат пререкания за незначителни неща, прояви на егоизъм. Липсата на търпение или толерантност може да застраши сериозно някои връзки. Не се ли постигне примирие сега, това може да доведе до временен или окончателен разпад на отношенията ви.
Жените Дева могат да очакват начало или развитие на една промяна в живота си. При младите жени ще се появи нов шанс, късмет, който не бива да се изпуска.
Специален момент ще изживеят тази седмица мъжете над 35 години. Това може да се окаже преломна точка към една промяна или успех в живота ви.
Като цяло мъжете Дева ще могат да очакват нещо хубаво свързано с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Ще имате и една благоприятна седмица за начало на ново запознанство (романтично, професионално, на база конкретни интереси).

ВЕЗНИ
Ако сте родени под знака на Везни като цяло голяма част от събитията през тази седмица ще са непредсказуеми. Всяко едно ще има свое индивидуално развитие, на база събития от предишната седмица.
Сега може да получите неочаквана малка сума пари, да намерите пари на улицата, забравен портфейл и др.
Предстои ви среща с човек, която ще е важна за вас преди да вземете едно решение за бъдещето си.
По-важните събития тази седмица ще са свързани с преживявания на ваш роднина, свързани по някакъв начин с пари.
Пред вас е седмица, в която ще може да създадете важни или интересни за вас запознанства с хора от близо и далеч.
Сега ви предстоят събития, които ще ви разтоварят от някакъв товар или грижа. Може да изживеете някакво напрежение, но в същото време да знаете, че така трябва, че такъв е живота.
Седмица, в която голяма част от родените под знака на Везни ще  изживеят край или начало на нещо. Като цяло пред вас е време за промяна, за нови неща в живота ви.
През седмицата ще имате малки неприятности или проблеми свързани с пари. Вероятно ще имате неотложно плащане, забавяне на получаване на пари, които са важни за вас и др. Какъвто и да е конкретния проблем, той ще се изчисти в рамките на седмицата.
Възможно е събиране или важно събитие свързано с роднина или със съседи.
В края на седмицата може да ви изненада телефонен разговор или предложение.
Приятен момент свързан с дом или с жилище могат да изживеят мъжете Везни. Възможна е покупка, подобрение в дома, в който живеете.

СКОРПИОН
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще имате очаквания за различни събития свързани със семейството или с роднини. Възможно е да планирате или да действате по конкретни задачи свързани с близките ви хора.
Възможно е да сте в очакване на решение или конкретно събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца.
През седмицата ще преживеете едно разочарование свързано с пътуване. Всъщност това събитие ще ви съхрани от една по-сериозна илюзия или някакъв вид измама.
Предстоят ви нови възможности, които отново ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят на далеч.
Възможен е конфликт с мъж от дома ви: дядо, баща, брат, съпруг, който ще е неприятен поради напомняне за минали ваши грешки и прегрешения.
В работата си ще следите развитието на отношения между ваши колеги или прогреса на една нова дейност или отношения.
През тази седмица избягвайте големи физически и психически натоварвания.
През тази седмица жените Скорпион ще трябва да си дадат време за преосмисляне на действията си от последните месеци. Вие сте на прага на важен момент от живота си, който обаче няма да можете да реализирате, ако имате неприключени проблеми или отношения зад гърба.
Важен документ, договор, предложение могат да очакват мъжете Скорпион.

СТРЕЛЕЦ
Ако сте родени под знака на Стрелец през седмицата ще получите покана, важно съобщение или предложение от страна на човек, който в момента пътува или живее в друго населено място.
Тази седмица ще възникне възможност за възраждане на ваши стари идеи и планове свързани със семейството или бизнеса ви. Вие ще обмисляте и ще разговоряте относно възможността за тяхната реализация. Сега обстоятелствата за ттехния успех ще изглеждат много по-благоприятни.
За мнозина от представителите на знака Стрелец предстои събиране в семейството след период на раздяла или по специален повод.
През тази седмица ваши приятели ще ви зарадват с новина, която е свързана с техен неочакван успех, късмет, напредък.
Очаквайте през тези седем дни покана за събиране с приятели, чрез които ще получите полезна и интересна за вас информация.
Като цяло през тази седмица ви очакват по-големи разходи. Ще възникне необходимост да направите различни плащания, като е възможен сериозен преразход на средства.
Пазете финансовите си документи и портфейла от чуждо посегателство или загуба на обществено място.
Седмицата вещае повече работа и отговорности за мъжете Стрелец. Не оставяйте нищо за утрешния ден или за следващата седмица. Тогава ви очакват нови задачи и ангажименти, така че приключвайте всички неща навреме.

КОЗИРОГ
Ако сте родени под знака на Козирог седмицата може да ви изненада или ангажира приятно с документ, договор, споразумение или друго действие свързано с пари.
Тази седмица ще е благоприятна за разрешаване на проблеми или неприятности свързани с жена. В такъв случай основната ви помощ ще дойде също от жена.
Сега може да имате успех в работа, производство или услуги насочени към жени или деца.
През тези седем дни неочаквано неприятна новина може да промени някои от плановете ви, които имате за септември. Тя може да не ви касае пряко, но да има някаква връзка с вашия семеен, професионален или обществен живот.
През седмицата може да ви изненада кражба или вид загуба в дома на роднини, приятели или съседи.
Очаквайте важна новина или събитие в живота на момиче или жена. Може да възникне необходимост от разговор с нея, но това да изиска предварително добре да обмислите какво и как да кажете.
Възможно е ново запознанство, ново приятелство с хора от близо и далеч.
През седмицата избягвайте неискрени хора, които ще ви дадат важно, но неизпълнимо обещание.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица на големите надежди и очаквания.
За вас предстоят различни събития, но не за всяко едно от тях вие ще бъдете готови.
През тази седмица може да възникне напрежение или конфликт с млад човек от кръга ви роднини. Конфликта може да стане много неприятен. Затова ако можете да го избегнете ще е добре, най-вече за вас.
През тази седмица ще се опитате да помогнете в труден момент на момиче или жена.
Ще получите неприятна новина свързана с мъж. Предстои обаче благоприятно развитие на тази ситуация в близките дни или седмици.
За младите представители на зодиакалния знак Водолей през тази седмица е възможна една нова любов да измести старата любов.
Очаквайте интересни новини в началото на седмицата, които може да са от важно значение не само за вас, но за една общност от хора.
За мъжете Водолей ще възникне ситуация свързана със стара любов или предишен брак. По някакъв начин или повод, тази период от миналото ви ще напомни за себе си.

РИБИ
Ако сте родени под знака на Риби седмицата може да се окаже специална и съдбовна за мнозина от вас. Ще бъдете в очакване на събитие или новина, която да ви зарадва или да определи вашето бъдеще.
През тази седмица ще сте фокусирани върху важно събитие в живота на приятели. То в повечето случаи ще има връзка с тяхно бъдещо или вече родено дете.
На моменти ще имате трудни отношения с приятели, които са по-млади по възраст от вас. Вероятно тези затруднения ще са поради основни различия и възгледи, които имате за живота.
Ще разкриете неочаквано за вас една минала измама, злоупотреба с ваше доверие или позиция и други подобни негативни действия. Хубавото е, че каквото и да е било, то вече е останало в миналото. Така и не е успяло да ви причини голяма вреда или загуба.
През седмицата може да очаквате изненада от страна на жена, която живее настрани или на далеч от вас.
При жените Риби е възможна неочаквана загуба или повреда на документ или лична поща.
В началото на седмицата избягвайте конфликтите. В началото на септември ще имате благоприятни дни за семейни разговори и събирания.

Източник: astro.velida.net