Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 14 – 20 август)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен тази седмица могат да ви развълнуват или впечатлят действията и решенията на жена, която може да е ваша роднина или приятелка. Възможно е да получите помощ или мъдър съвет от такава личност, независимо от нейната възраст.
През седмицата има голяма вероятност за получаване на пари от жена или чрез ангажименти свързани с жени.
През тази седмица важни за вас действия или решения ще зависят от действията и решенията на мъж от кръга ви роднини или приятели.
Сложните отношения с партньора ви могат да охладят връзката ви, да ви провокират към конкретни решения.
Сега мнозина ще вземат решение или да предприемат действия, свързани с отмяна на планове. Възможен е и отказ от дадено обещание поради възникване на нови обстоятелства.
През седмицата може да възникне неочаквано неприятно събитие, инцидент, загуба или разочарование свързано с момче или мъж.
След средата на седмицата ви предстои важен и неотложен разговор.
През тази седмица жените ще купят нещо за дома си, ще направят някаква промяна в него или ще поканят гости.

Телец
Седмицата ще предостави благоприятни възможности за финансово стабилизиране, разрешаване на проблеми свързани с пари, задължения и други за жените Телец.
Ще видите в съвсем друга светлина едно ваше познанство или приятелство – определено в положителен смисъл.
Възможни са нови запознанства, които ще продължат да се развиват за в бъдеще.
Тази седмица ще ви се наложи да преживеете някакви важни събития свързани с дете или млад човек. Ситуацията ще е преди всичко емоционална, независимо с какво е свързана.
В някои случаи може да следите по-сериозните проблеми в брака на роднини, на които няма да можете да помогнете с нищо.
Тази седмица ще преживеете изненада, събития или новини свързани със стара любов, бивш брачен партньор или обожател.
Предстои ви да влезете в спор или конфликт с някого, с когото знаете е възможно да си кажете доста неприятни неща. Ще имате силно притеснение и около един евентуалния развой на събитията след такъв конфликт.
През седмицата ще преживеете различни неочаквани ситуации на работното си място.
Изненади ще преживеете и чрез различните си контакти с обществени или политически личности, чрез нови запознанства с хора от близо и далеч.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще отпадне едно притеснение за вас. Най-вероятно то ще е свързано с ваша романтична или семейна връзка.
Тази седмица обаче може да се окаже доста неприятна и непредсказуема, ако в живота си сте допуснали да изградите връзка или да постигнете успех върху една лъжа или измама. Сега това може да се окаже причина за сериозен трус, неприятности или разочарования.  Ще преживеете разклащане на усещането ви за стабилност и недосегаемост.
Конкретно събитие през тази седмица може да ви постави в една почти безизходна ситуация.
През седмицата очаквайте събития, новини или събиране свързано с момче или мъж. Най-вероятно това ще е свързано с вашия дом или с хора от семейното ви обкръжение.
Новините в края на седмицата ще определят развитието на важни за вас събития през следващата седмица.
Ще имате благоприятна седмица за лечение, възстановяване и рехабилитация.
При жените Близнаци ще възникне ангажимент свързани с роднини или по-възрастни родственици.
Мъжете ще са склонни към романтични приключения, нови запознанства, флиртове или неангажираща авантюра.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица мъже ще играят основна роля в живота ви, независимо от вашия собствен пол.
Сега ви предстои да намерите решение по важен за вас проблем, което ще ви донесе спокойствие и стабилизиране, преди всичко в емоционален и психически план.
Седмицата ще е в някаква степен сложна за вас. Преди всичко ще имате повече домашни грижи и задължения. Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат на вас за да бъдат разрешени. Ще имате повече отговорности спрямо близки хора и др.
Възможно е да ви се наложи да помогнете в една ситуация на роднина или приятел.
Сега са възможни малки проблеми от финансов характер свързани с мъж: ваш приятел или роднина.
Временни затруднения и спънки могат да възникнат при получаване на пари чрез документ, банка или друга институция.
Здравето на моменти ще напомня за себе си и за необходимите грижи, които ще трябва да полагате за него.
Избягвайте стреса и се опитвайте да мислите позитивно при всяка по-сложна или емоционална ситуация през седмицата.
Жените Рак ще са в очакване на важна новина или информация.
При мъжете ще има интересни събития в любовта или на работното място.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е една благоприятна седмица за малки или по-големи ремонти. Времето ще бъде подходящо за уреждане на домашни или семейни проблеми, за задължения с различни държавни институции.
Мнозина от вас могат да преминат през тази седмица през една промяна в образованието или работата си. Възможно е да ви се наложи да отсъствате от работното си място поради някаква причина и др.
През тези дни ще имате възможност да разрешите проблем или противоречия възникнали между вас и човек от семейното ви обкръжение.
Въобще тази седмица  ще имате възможност да намерите компромиси по деликатни въпроси, които ви тормозят напоследък.
Тази седмица ще обмисляте възможността за едно пътуване. Това може да има връзка с покана, която сте получили вече. Тя вероятно ще има връзка с някого, който живее на далеч от вас.
Съществуват някои възможности за проблеми в едно пътуване през седмицата и е добре да се виждат нещата реално и да не си правите напразни надежди за каквото и да било.
Във финансов план ще възникнат някои непредвидени ситуации, но с малко повече разум и добре пресметнати действия ще може да излезете от всяко едно затруднение.
Повечето мъже Лъв ще получат покана за събиране по специален повод.
Към края на седмицата бъдете отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева тази седмица може да ви сюрпризира с неочаквана бременност или с новина свързана с раждане на дете. Възможно е разбира се друго изненадващо събитие от подобен характер.
Седмицата ще донесе успех за семейството ви, късмет в една важна за вас дейност, задача или надежда.
Очаквайте добри новини за вас от човек който живее в друго населено място или държава.
Сега могат да възникнат леки здравословни проблеми свързани с дъщеря или млада жена, които може да са вследствие определени преживявания в личния и живот.
Може да очаквате личен празник, рожден ден, имен ден и други свързан с момче или мъж.
Изненадата тази седмица по някакъв начин ще има връзка с дете или млад човек и ще е причина за един по-сериозен размисъл.
Към края на седмицата ще можете да очаквате интересни събития (които не е задължително да ви засягат пряко).
През седмицата ще възникнат емоционални недоразумения или конфронтации в живота на жените Дева. Вероятно вие ще преживеете нещата по-емоционално отколкото партньора ви. В някои случаи може да настъпи охлаждане на отношенията ви за определено време, което ще ви е нужно за преосмисляне на връзката, която имате в момента.
Мъжете Дева ще имат възможност да направят покупка, която е важна за тях или за която отдавна събират средства.

Везни
Тази седмица сама по себе си е важна за вас: с действията или решенията, които ви предстои да вземете или да реализирате. Пазете се от подвеждаща информация, манипулация или самозаблуждение относно хора, предложения или информация.
Ще имате една благоприятна седмица за съдебни или юридически дела, но се пазете от горепосочените негативни влияния.
През тази седмица изненадите ще дойдат по линия на неприятностите, за които сте имали интуитивно усещане, че ще ви се случат.
Все пак сте имали надежда, че ще успеете да ги избегнете по някакъв начин, но в живота нещата не винаги стават според очакванията ни.
Тази седмица е възможно да възникне едно внезапно здравословно неразположение, което да доведе до болнично лечение или вид лекарска манипулация, терапия или интервенция.
На работното си място може да изживеете неочакван стрес свързан с инцидент, пропуск, грешка по невнимание и др.
Разходите за дете или деца през тази седмица ще са по-големи или наложителни.
Може да се премине през осуетяване на ваше очакване от финансов характер свързано с дете или млад човек.
През тази седмица жените Везни ще обмислят как най-разумно и рационално да направят покупки, които са важни за дома или лично за себе си. Може да имате ангажимент свързан с имот или вид имущество.
Мъжете Везни ще имат очакване за един успех или радостна новина, която трябва да получат чрез работа, чрез приятел или институция.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица може да имате усещане за седмица без запомнящи се събития в нея, но определено не е така. Всеки ден сега се гради нещо важно в живота ви, независимо какво виждате и какво усещате.
Това ще бъде една интересна седмица, когато очаквано или неочаквано ще направите едно пътуване или важен за вас контакт с човек от друго населено място.
През тази седмица ви предстои контакт с роднина или приятел, който ще ангажира вниманието ви със своите проблеми. Той може да има нужда само да ви сподели тревогите си, но може и да ви помоли за помощ.
Тази седмица добрите жестове ще имат особено силно значение, в случай че ви се наложи да помогнете някому.
Вероятно през тези седем дни ще възникне притеснение около здравето на близък човек.
Ще имате леки любовни тревоги и недоразумения, които ще преминат бързо.
Изненадата тази седмица ще е в дома ви. Тя ще ви даде надежда за едно хубаво събитие, което евентуално ще се реализира през следващите месеци.
Изненада може да преживеете и чрез човек, който живее в друго населено място.
За една несподелена любов ще се появи малка надежда, но не бързайте да си правите прибързани заключения.

Стрелец
Една нова възможност или интересни новини тази седмица могат да дойдат чрез ваша среща или контакт с жена.
Може да очаквате успех, предложение или новина, която ще ви зарадва чрез човек , който живее в друго населено място, но не и в чужбина.
Тази седмица ще се успокоите относно проблем, който ви е създавал тревоги или напрежение напоследък. Сега дори ще имате възможност да постигнете успех или положителен резултат именно в неговото разрешаване. Предстои ви да обмислите и анализирате добре всичко това, за да няма подобни ситуации в бъдеще.
През седмицата може да очаквате събиране свързано със специално събитие или да посрещнете гости в дома си. Ще имате повод за положителни емоции и настроение през седмицата.
Това може да бъде едно благоприятно време за романтични срещи, за търсене на партньор в живота, за комуникация с приятели от близо и далеч. Бъдете отворени към новите хора, които ще влязат в живота ви.
Не бързайте да ги преценявате водени от първите си впечатления за тях. Понякога истинското приятелство или истинската любов започват по трудния начин.
Може да получите новина за получаване на пари в близкото бъдеще. През тази седмица ще имате възможност да финализирате договор или споразумение от финансов характер.
Мъжете родени под този знак могат да опитат късмета си в лотария или тото, но с разумна сума.

Козирог
Изненадите и неочакваните събития тази седмица ще ви намерят неподготвени. Tова често ще е причина за необясними върхове и спадове в настроението ви, неразположения, безсъние или мигрена.
За младите мъже и жени Козирог седмицата ще има особено значение. В един момент ще трябва да вземете решение, което ще предопредели бъдещото ви развитие или начина ви на живот през тази година.
Тази седмица очаквайте новини, телефонни разговори или писма от жена. Тя най-вероятно живее или работи в друго населено място или държава. Тя може да бъде ваша роднина, приятелка или вие имате общи делови отношения.
Някои от нещата, които тя ще ви сподели ще имат връзка с провал или разочарование в живота и.
През тази седмица е възможно специално събитие в семейството или в дома ви. Разбира се, то може да е важно само за вас и поради това да го отбележите или коментирате в много тесен семеен кръг.
През тази седмица ще имате повод да обсъждате брака на ваши роднини или приятели Причината за това ще бъдат събития, които се случват там в момента или предстоят в близко бъдеще.
През тези дни ви предстои ви трудно разрешаване на един финансов проблем, по-голямо плащане или забавяне на пари, които очаквате да получите.
Ще имате разговори свързани с финансови проблеми или притеснения на хора от кръга ви приятели или роднини. Вероятни са разходи свързани с вашето здраве или със здравето на близък човек.

Водолей
Тази седмица ще е време на преоценка на ваши отношения. Причината за това ще бъдат някои преживяни изпитания през последните месеци вследствие на различни конфликти. Възможно е да сте преживяли и прояви на нелоялност, натиск към вас и др.
През тази седмица е възможно да се реализира едно отложено събиране, среща или разговор.
Предстоят ви важни контакти и разговори с хора, които живеят на далеч от вас.
Ще правите планове или ще имате ангажименти свързани с момче или мъж, най-вероятно от семейството ви.
Ще имате добра седмица за общи действия или работа с деца, с млади хора и за всякакви планове свързани с тях.
Подобни ангажименти ще ви заредят с оптимизъм или надежда.
Ще имате среща или контакт с мъж от друго населено място или националност.
Тази седмица ще отделите повече внимание на личните си финанси или на финансовото състояние на бизнеса си.
Вие сте имали или ще имате сериозни разходи и сега е време за проверка на ресурсите ви и за планиране. Възможно е да търсите нови източници на доходи или да предприемане някои мерки за икономии.
Тази седмица мнозина от вас ще бъдат поканени на гости или събиране, където ще видите някой, когото не сте виждали от дълго време.
Мъжете е добре да се организират и да изпълнят дадени обещания на хора от семейството си. Същото важи и за приключването на някои дългоотлагани битови ремонти или подобрения в дома.

Риби
Още от началото на седмицата е добре да знаете, че живота сам ще намери начини да ви освободи от безперспективни ангажименти и отношения. Така, че когато възникне такава ситуация приемете събитията философски и без драма. Не се опитвайте да вървите срещу събитията, които се развиват във ваша полза (стига да не създавате сами хаос).
Хубавите неща скоро ще намерят своето място в живота ви. Някои от вас точно тази седмица ще имат възможност да постигнат успех.
Пред вас е една много емоционална седмица. Нейното развитие в голяма степен ще зависи от самоконтрола, който ще наложите върху собствените си емоции и настроения.
Тази седмица може да направите разходи за покупки свързани с дете или с личен празник на млад човек.
Родителите на пораснали вече деца ще имат общи финансови действия, разговори свързани с общ разход или инвестиция.
През седмицата могат да възникнат временни проблеми в отношенията в семейството ви поради липса на достатъчно емоционално разбиране помежду ви. Лесно ще възникват на най-различни разногласия и противоречия.
Може да изпитате неудовлетворение в комуникацията си с хората около вас.
През седмицата ще се следи развитието на здравословен проблем свързан с момче или мъж. Възможно е да сте ангажирани с подобно лечение или грижи.
Очаквайте радостна вест свързана с човек от кръга ви близки хора.
През тази седмица са възможни различни разговори или действия свързани с наследствени имоти, задължения и др.
При мъжете от този зодиакален знак ще има притеснение свързано с очакване за развитието на определено събитие, предложение, среща или разговор.

Източник: stro.velida.net