Седмичен Хороскоп

Какво вещаят звездите ( 24 – 30 юли)

Овен

През тази седмица ще ви изненадат нелоялността, двуличността или некоректните действия на човек от приятелския ви кръг. Възможно е да чуете неприятни коментари или клюки по ваш адрес. Споделена от вас тайна на приятел да стане достояние на други хора. В любовния си живот ще имате своите моменти на тъга или поради липса на партньор в живота ви, или поради охлаждане на чувствата в настоящата ви връзка. През седмицата ще планирате срещи или гостувания за следващата седмица или за по-късен период от време. Възможно е хора, които не сте виждали от дълго време да потърсят контакт с вас. Седмицата ще е сложна по отношение на финансовите ви дела, всякакви търговски или бизнес сделки и др. Следете внимателно разходите и приходите си през тази седмица. Хубавите неща, които може да са повод за радост, празнуване или споделяне с близки хора, са неочаквани пари, ново предложение за по-добър доход и др. Тези събития в голяма степен ще са свързани с настоящата ви работа или с предложение за нова такава.

Телец

През седмицата ще имате разнообразни, но важни планове или ангажименти свързани с дете, внуче или млад човек от семейството ви. За някои от вас подобни ангажименти ще са свързани с рожден ден, имен ден, пътуване и др. Може да преживеете приятни моменти с хора родени под знака на Козирог. Телец или Дева. Отношенията ви с Близнаци, Водолей или Везни ще са деликатни, тъй като трудно ще разбирате тяхната гледна точка или желания. Ще имате определени очаквания или срещи с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Ще имате реална възможност да развиете в благоприятна за вас посока подобни отношения. Много добро развитие през седмицата могат да имат приятелски, романтични и други връзки с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби. Конфликтни ситуации в ежедневието на мъжете над 35 годишна възраст могат да доведат до неочаквани обрати в предварителни планове, уговорки или обещания. Младите мъже родени под знака на Телец ще имат седмица, в която ще трябва да вземат трудни и неотложни решения. Ще ви се наложи да бъдете по-категорични в някои ваши причтелски или служебни отношения. Нелоялни действия или прояви на лицемерие ще трябва да бъдат пресечени навреме.

Близнаци

През тази седмица ще се натоварите с най-различни проблеми в дома или в семейството си. Те може да имат връзка с жилището, в което живеете в момента, със здравословен проблем на роднина, с нов дом, ремонт, строеж и др. През тази седмица ви предстои да получите интересни и перспективни предложения или идеи. Да получите дългочакан договор или шанс за нова работа, нова дейност, нови клиенти и др. Ще имате благоприятна седмица за съдебни или юридически казуси и дела. Предстоят ви различни по характер контакти или ангажименти с жена, която най-вероятно живее в друго населено място. Пазете личните си вещи, документи или кореспонденция от посегателство или любопитство на жена. Ще имате благоприятна седмица за покупки и уреждане на важни за вас въпроси от имуществен характер. Седмицата може да ви донесе различни положителни емоции свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. При младите жени Близнаци неприятностите могат да бъдат ежедневие ако не контролират собствените си емоции и стремеж да реализират желанията си на всяка цена.

Рак

За родените под знака на Рак тази седмица ще възникне изненада свързана със събитие, новина или гостуване на жена, която живее или работи в друг град или държава. Всяко действие, новина или предложение тази седмица ще определи важни за събития или промени за бъдещето ви. През тази седмица може да очаквате появата на нови хора в семейния ви, приятелски или професионален кръг. Мнозина могат да очакват нова любов, нова любовна авантюра или флирт, особено ако търсите или имате нужда от такива емоции. През тази седмица ще имате повече натоварвания и неприятни ангажименти. Ще възникне напрежение свързано с пари с хора от близо и далеч. Възможни са по-малки или твърде несигурни парични постъпления и печалби. На някои от вас ще им предстои пътуване, което ще направите без желание. Възможно е това да се дължи на предварителните ви негативни очаквания или притеснения. Може да възникне неочакана заблуда, интрига, манипулация на работното ви място, която ще ви постави в деликатна, сложна ситуация. Не обръщайте внимание на клюки и коментари на работното си място. Не допускайте такава информация да определя ваши действия и решения. Сега ще имате възможност да възобновите свои планове свързани с дом или жилище, с имот и др. Сега може да имате успех в планове и очаквания свързани с дома и семейството ви.

Лъв

За родените под знака на Лъв тази седмица вещае нова придобивка или покупка за дома. Ще е нещо, което смятате, че ще направи живота ви по-удобен или ще е техника необходима за работата ви. През седмицата могат да ви изненадат неочаквани пари или документ, новина свързана с пари, които ще получите в близко бъдеще.
Сега може да получите добра новина свързана с възстановяване на близък роднина или приятел след преживяно боледуване.Тази седмица ще се вземат важни решения свързани с хора, които са далеч от вас. Решенията ще са различни и ще касаят близкото ви бъдеще или една по-далечна перспектива. Сега бъдете реалисти в това, което искате от хората и в това, което им обещавате. Може да ви изненада неочакван подарък или предложение, което ще ви задължи с положителен отговор или с нещо друго. Като цяло изненадите през тази седмица ще повишат градуса на настроението ви. Жените Лъв сега ще имат една подходяща седмица да разрешат проблеми, които им създават притеснения в момента (включително и здравословни). Мъжете ще имат причина, повод да се зарадват на един успех, който ще определи в голяма степен някои планове за бъдещето.

Дева

Родените под знака на Дева могат да очакват тази седмица една неочаквана (емоционална) покупка за дома си или за лични нужди. Това може да е нова дреха в гардероба ви, което пак ще е повод за добро настроение. Сега ви предстоят интересни събития в дома. За някои от тях няма да имате обяснение защо се случват. Като цяло пред вас е една силна и успешна седмица, в която ще възникнат различни нови възможности. Те ще са важни предимно за личния ви живот, за любовта, която имате или която търсите. През тази седмица, може да поставите началото на едно ново приятелство или любов. Очаквайте важни телефонни разговори, гости или решения, свързани с близкото ви бъдеще. През тази седмица е възможно е да се обсъждат планове относно жилището, където живеете в момента. Ще имате повече разходи, като някои от тях ще бъдат непланирани. Сега може да имате финансови отношения с човек, който живее в друго населено място. Интересни клюки могат да привлекат вниманието ви. Все пак не бъдете прекалено любопитни, за да не си създадете нежелани проблеми. Не отлагайте плащането на важни сметки или задължения.

Везни

Важните събития или изненадите тази седмица за представителите на знака Везни, ще са свързани с пари, с финансов документ, договор и др. През тази седмица ще осъзнаете, че колкото и да планирате нещата, всичко се случва по свой собствен си ред и промисъл. Седмицата може да ви изненада с неочаквани разходи за дома, за семейството и др. Може да получите напомняне за пропуснати плащания или забравени такива. Възможно е да имате неотложно плащане или разход свързан с наследствен имот или починал родственик. Възможно е получаване на пари чрез човек от роднинския ви или приятелски кръг. Тази седмица може да получите новина или телефонно обаждане, което първо ще ви натъжи или разстрои. След това ще се ядосате на конкретна личност или институция. Възможно е да сте съпричастни към сериозен конфликт, проблем в живота на роднини или приятели. Ще следите с интерес любовния живот на момиче или жена. В работата или бизнеса ви през тази седмица ще възникнат благоприятни за вас ситуации или предложение. Ако пътувате тази седмица, вероятно това ще бъде пътуване с определена цел. Мъжете ще имат благоприятна седмица във финансов план. Ще можете да се освободите от напрежението свързано с определен паричен ангажимент.

Скорпион

През седмицата ще проведете неочакван телефонен разговор или ще получите неочаквано предложение от човек, който не е ваш роднина. Има вероятност тази личност да живее в друго населено място или държава. През тази седмица една от важните събития за вас ще има връзка с мъж от приятелския ви или съседски кръг. За всеки от вас то ще е различно: новина, среща, предложение, парти и др. Може да запомните седмицата и с едно интересно събитие в любовта. Като цяло през тази седмица любовния ви живот ще е една от основните теми за разговори. Може да ви се наложи да вземете решение или да обмислисте бъдещето на връзката си като цяло. Това важи и за семейните представители на знака Скорпион. През тази седмица може да поставите основите на едно ново романтично запознанство чрез Интернет или чрез приятели, роднини. През седмицата може да възникне конфликт или да чуете неприятен коментар свързан с покупка, вид собственост или някакво друго притежание. Ситуацията няма да има връзка с ваш роднина. Сега може да възникне проблем със здравето на мъж, когото познавате и който ще трябва по-сериозно да се ангажира с някакво лечение. Възможни са телефонни разговори по темата, посещение в дома на този човек и др. Може да възникне притеснение и напрежение при мъжете Скорпион във връзка с важно решение или промяна, които предстоят в близко бъдеще. Избягвайте да се натоварвате с много съвети от различни хора, защото хаоса в мислите ви ще стане още по-голям. Разчитайте повече на собствената си интуиция и избягвайте рискови или противозаконни прояви.

Стрелец

През седмицата може да възникне неприятна ситуация в комуникацията ви с други хора. Възможно е грешка в действията на една от двете страни да провокира неприятности или проблеми. Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще имате очаквания свързани с пътуване или с хора, които са в друго населено място или държава. Мнозина от вас ще очакват една новина, телефонен разговор, документ и др. В работата ви ще възникнат събития свързани с ваша колежка, началничка или клиентка. През тази седмица ще се зарадвате на благоприятното развитие на една ситуация свързана с промяна във ваш план за пътуване. Нещо, което сте смятали, че няма да се реализира поради различни обстоятелства, сега ще има своя шанс за ново развитие. Ще се зарадвате на новина или събития свързано с хора от далеч, за която сте изгубили надежда или не сте имали очакване за п

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог постарайте се да започнете тази седмица с позитивно настроение. Не се натоварвайте с големи очаквания. Така или иначе ще имате своите успехи. Нека нещата се развият естествено, без да ги натоварвате емоционално. През тази седмица очаквайте събиране свързано с мъж, което може да е и във вашия дом или мъжът да е ваш роднина. Пред вас е седмица, която ще запомните с важно събитие, новина, решение, промяна свързана с мъж (роднина, приятел, колега). Каквото и да е конкретното събитие, то ще е за хубаво. Седмицата може да ви изненада с неочакван подарък или придобивка. Възможна е малка печалба от тото, лотария, томбола и др. През седмицата мнозина ще намерят забравена или изгубена вещ. Сега може да имате късмет откъм покупка на изгодна цена, което може да е повод за радост в дома. Може временно да я дадете за ползване на друг човек от семейството си. През седмицата предложение или покана могат да очакват момичетата и младите жени Козирог. Жените Козирог ще са ангажирани с важно или неочаквано събитие в дома си. Мъжете Козирог ще имат конкретен план или цел за тази седмица и ще имат шанса да ги реализира.

Водолей

През тази седмица децата в семейството ще са повод за важни разговори, решения или конкретни неотложни действия. Колкото и неприятно да звучи тази седмица на Водолеите ще им наложи да разрешават битови проблеми, да поправят или променят нещо в дома си. Вероятно тези неща няма да ви доставят приятни емоции и настроението ви може да бъде подтиснато или тъжно на моменти. Ще получите новина свързана с раздяла на една двойка, която вероятно ще научите с известно закъснение. Ще следите различни събития свързани с възрастни родственици, които живеят настрани от вас. Те могат да имат връзка с някаква загуба, неприятност, здравословен проблем. Седмицата ще е благоприятна във финансов план за вас, но бъдете разумни. Възможно е получаване на пари от жена или обща работа с жена, която тепърва ще ви донесе успехи. Вероятни са неочаквани гости през седмицата или неочаквано телефонно обаждане. Следете кръвното си налягане, обърнете внимание на безсънието си или на липсата на достатъчно енергия. Като цяло това е седмица на събития, които ще определят бъдещето на мъжете Водолей. Основните от тях ще са свързани с работа, бизнес или някаква институция.

Риби

Тази седмица могат да възникнат неприятности в живота на родените под знака Риби. Те ще са предимно от емоционален характер свързани с новина, нечия интрига или клюка. Възможни са злонамерени действия спрямо вас по един или друг начин. Ако държите на любовта си пазете я от негативните влияния на хора, които имат други цели в живота, противоположни на вашите. Не забравяйте своите обещания, които ще дадете на партньора си! През тази седмица ще обмисляте една възможност да зарадвате свое дете или внуче. В трудните моменти помнете, че късметът ви е до вас, но изчаква своето време за действие. През тази седмица ви предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със среща, събиране, посещение или представяне. Жените Риби ще получат новина свързана с дете или млад човек, която ще ви принуди да направите нови планове.
Късмета при мъжете Риби тази седмица ще дойде по линия на нови или стари приятели. Може да ви зарадва вниманието на човек, с когото сте били заедно в миналото.

Източник: astro.velida.net