Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10 - 16 юли)

ОВЕН

Тези дни идват с трудности в работата, вероятно и финансови притеснения. Е, за доста Овни те не са основателни, но пак да не се разпускат в харчове дори за домашни нужди и близки. Някои са настроени философски, разбираемо е, май са разочаровани от колеги, съседи, познати, роднини. Няма да вдигате шум, а във вторник и сряда ще обмислите най-детайлно начинанията си, предпочитате да действате сами. Затова и пречките са повече. Ако обаче излъчвате обич към това, което правите, и към най-тясното си обкръжение, резултатите ще са ОК.

ТЕЛЕЦ

Започва 7-дневие, което не е за по-мащабни делови проекти и вие с радост ще посветите времето на най-обичани хора. Настроението на група Телци обаче е по-колебливо – ту са доволни от хода на нещата, ту се дразнят от капризи на близки. До вторник сте склонни да търпите, да се връщате към стари идеи и уговорки, пречките ви притесняват. От сряда до петък сте решителни, имате си чудесни хрумвания за изява и печалби, но обкръжението ви не е на тази вълна. Не спорете и не се налагайте, работата в един екип се върши от всички в него.

БЛИЗНАЦИ

Този период е благоприятен за вас, но мнозина нека се взрат по-строго в това, което смятат за свое постижение. Част от Близнаците да обърнат внимание на партньорствата си, поставят си високи делови цели, а даже близки ги винят за донкихотщина. Други пък много са си повярвали, не са бдителни за финанси и новости в професията, поддават се на ласкателства, може да се хвърлят даже в далавери. От понеделник търсете по-добри съюзници, в сряда не налагайте мнението си в екипи, в петък избягвайте споровете, темите не ви засягат пряко.

РАК

Нелеко 7-дневие, имате куп идеи за изява и печалби, а трябва да се съобразите с мнението на шефове, влиятелни познати. Раците предпочитат самостоятелни дейности, околните много приказват, а поетите ангажименти чакат, ли чакат… Не налагайте мнение в понеделник и не се претоварвайте във вторник, иначе в сряда и четвъртък може да възникне повод за сериозни спорове, излишно е да настройвате и близки срещу себе си. Част от зодията не са толкова притеснени за добрите делови шансове, в любовта мъчно напасват желания с избраника си.

ЛЪВ

Следващите 7 дни ви изправят пред по-сериозни делови проблеми, макар че през уикенда нещата изглеждат под контрол и най-вероятно ще се занимавате с отдих, развлечения и близки. Лъвовете да се държат нащрек, сега ще научат ценна информация, която ще ги предпази от немалки рискове в работата и бизнес партньорствата. Редно е във вторник да уговорите услуги от роднини и приятели, защото после ще трябва да се нагърбите и с част от задълженията на други в екипа. В петък не дразнете с амбиции, някои проекти просто отложете.

ДЕВА

Настройвате се по-критично, откривате пропуски на близки, колеги, познати. Разбира се, прави сте, но е важен начинът, по който ще преодолеете грешките им. Девите да поискат съвети и услуги от семейството си, от понеделник до четвъртък да избягват спорове и влошаване на отношения. Ако все още не сте обвързани, нужна ви е насока как да развиете интересуващото ви познанство. Общуване и отзивчивост към грижите на околните са ключът към сърцето им. Последните 2 дни на периода са доста напрегнати, внимавайте и за тонуса си.

ВЕЗНИ

И в понеделник зависите от плановете на шефове, влиятелни колеги, познати и роднини. Везните имат определени служебни амбиции, ала ще се съобразяват със ситуацията в деловата сфера, не е уместно да се захващат с начинания само заради своята лична изява и печалби. Особено в сряда и четвъртък е добре да се съсредоточите в по-рутинните си задължения, ще се открие и ненадеен шанс да покажете какво знаете и можете. Ще се радвате на добри доходи, но все пак действайте предпазливо, има и неясни моменти в нови оферти и партньорства.

СКОРПИОН

Този период е динамичен, имате куп идеи за работа, но и неяснотите, с които се сблъсквате, не са малко. Скорпионите в понеделник да потърсят помощ от роднини и съмишленици, ако преценят – във вторник може да останат и на по-заден план в екипа. Следващите дни са по-напрегнати, ще има доста изненади. Пречките няма да ви уплашат, знаете си възможностите, а интуицията ще ви помага да вникнете в мотивите на хората от кръга си, така че решенията ви са точни и навременни. Някои са узрели за по-важни стъпки в личния си живот…

СТРЕЛЕЦ

През тези дни се натъквате на проблеми, доста трудности в работата ви са плод на колегиални интриги. Стрелците да не бързат с изясняване, да не се месят в чужди спорове, постепенно ще надмогнат клюките на злонамерени хора, а на приятели и близки могат да помогнат в напрегнатите моменти. Във вторник и сряда намалете темпо и амбиции, случаят ще ви поднесе информация, която ви е от голяма полза или ще ви подтикне да се пренасочите дейност. Четвъртък и петък укрепват по-плодотворни съюзи, зареждат ви с нужната енергия за дела.

КОЗИРОГ

Хубаво 7-дневие, обаче работата наистина е доста, а има и неясноти, които до петък ще ви държат в напрежение. Козирозите да се съсредоточат в домашните и служебните си задачи, стъпка по стъпка ще свършат много повече и по-добре, отколкото ако проявят припряност. В понеделник помагайте на околни, имате енергия и за другите. Във вторник помислете с какво да зарадвате своето семейство, в сряда и четвъртък извлечете плюсовете от трудните ситуации, ще можете да се сближите с нови хора, а и да започнете печеливши партньорства.

ВОДОЛЕЙ

През следващите няколко дни ви просветва от проблеми в работата и битови грижи, намирате точни решения за трудните въпроси. Водолеите обаче да не бързат с важни стъпки, пък и да не демонстрират властта си без нужда. Едно, че това не ви приляга, второ, така не печелите искрени симпатии, а има и трето – излишно се претоварвате. Къде по-разумно е в понеделник и вторник да изясните някои неща и отношения, да наваксате пропуските в екип. Четвъртък идва с финансови тревоги, но няма да са за дълго, ако сте бдителни в съюзите.

РИБИ

Няколко дни ще ви се видят като миг, имате куп грижи, но сте пълни със сили и желание да се справите с всичко. Ако група Риби добавят и че са влюбени, времето наистина ще лети за тях. Мнозина се заемат с дела, имат идеи за изява, натрупали са опит, но ако използват и реклама на труда си… В понеделник и вторник избягвайте спорове вкъщи и в службата, макар че сте прави. С такт ще постигнете повече, включително и ако някой иска да ви използва за своята изгода. Бъдете отзивчиви с колеги и клиенти, няма да забравят ценните услуги.

източник: burgasnews.com