Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3 - 9 юли)

ОВЕН

През тази седмица ще имате благоприятно време за планиране и реализиране на важни за семейството ви неща. Някои от вас ще бъдат ангажирани с различни събития свързани с роднини от близо и далеч.

Една от основните ви тревоги сега ще бъде намиране начин и средства да се разреши битов проблем, проблем с имот, техника, автомобил и др.

През седмицата ще имате емоционално нестабилни, но важни за вас отношения с хора, които живеят около вас.

Тази седмица ще сте безкомпромисни към хора, които се опитват да ви пречат да реализирате своите планове, които възпрепятстват по някакъв начин работата ви или ви създават друг вид проблеми в личния живот.

Седмицата сама по себе си ще е важна за вас, тъй като ще ви бъдат дадени шансове и възможности, които не бива да пропуснете.

Ще имате повод за събиране в дома или в роднинския ви кръг. Това може да бъде една благоприятна седмица за годеж, сватба, кръщене или юбилей.

Мъжете Овен ще имат шансове и късмет през седмицата. Все пак бъдете по-скоро мъдри, отколкото емоционални.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица ви предстои да получите важна за вас информация, новини или предложения.

Още през тази седмица на някои от вас може да им се наложи да направят голям скок в живота си. Едно такова действие вероятно ще е свързано с конкретна промяна.
Сега може да възникне възможност, обстоятелства за приключване на определени отношения или работа.

През седмицата внимание може да изиска вашето или на близък човек здраве.
Тази седмица може да се окаже трудна за вас от финансова гледна точка поради различни причини. Повечето от тях ще имат връзка със събития или разходи от миналото ви. Възможно е сега да ви се наложи да направите забравени или отложени плащания. Да „платите“ за минали грешки или заеми.

Тази седмица ще бъде изпитание за вашия дух и вяра. Нищо, няма да ви се случи, което да не е по силите ви да го преживеете. И нищо няма да ви се случи, ако няма конкретна причина за това.

Научете се сами да разгадавате знаците на собствената си съдба.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица може да научите радостна новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Ще сте част от любовните трепети или преживявания в живота на близък човек или приятел. Напълно възможно е да става дума за годеж, сватба и др.
През седмицата ще получите подкрепа или ще се възползвате по някакъв начин от едно обещание на мъж. То ще бъде важно за развитието или успеха на ваше желание, план.

Пред вас е седмица, в която ви предстоят динамични контакти с нови хора, нови запознанства. Понякога ще сте склонни да отхвърляте нечие внимание или интерес преди да сте дали шанс на човека да го опознаете.

Очаквайте важни събития през седмицата свързани с жена от кръга ви приятели. Тя ще е много емоционална и може като ураган да премине през живота ви през тези дни.

Възможна е поява на нови хора на работното ви място или в бизнес ви. Мнозина ще се зарадват на успех свързан с дете, внуче или млад човек от семейството.

РАК

През тази седмица може да ви се наложи да дадете категоричен отпор на желанието за намеса на някои хора в личния ви или семеен живот.

Предстоят ви различни ангажименти свързани със събития около дете или внуче. Възможно е то да учи, работи или живее зад граница.

През седмицата може да преживеете събития свързани с пътуване, получаване на пратка, документ или пари. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване за младите представители на зодия Рак.

През седмицата очаквайте важен разговор или среща с жена или с жени. Ако сте в процес на съдебно дело или имате да уреждате юридически казус, нотариален документ, обстоятелствата ще са значително на ваша страна.

Сега може да получите новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате и който ще има възможност да се излекува успешно.

ЛЪВ

През тази седмица родените под знака на Лъв могат да очакват събития свързани с пари и по-големи финансови разходи. Те ще са повод за разговори, срещи или друг вид ангажименти предимно с хора от кръга ви приятели и познати.

През седмицата ви предстоят известни изпитания в една романтична или приятелска връзка. Ще възникне ситуация, в която ще си кажете или споделите неща, за които досега не сте имали кураж.

Ще се опитате да дадете морална помощ на приятел, който преживява своя лична драма.

През седмицата може да се зарадвате на успех в работата си или на ново предложение. Възможно е да получите награда, грамота, премия или друго допълнително възнаграждение.

Ще имате една благоприятна седмица за уреждане на различни документи и договори.
Около вас сега ще има жени, които ще ви споделят различни слухове или интриги. Донякъде те ще са интересни и любопитни за вас, но не се поддавайте на манипулация и не правете неща, които могат да ви злепоставят.

През седмицата важно събитие в любовта или в семейството си могат да очакват мъжете Лъв.

Възможно е да направите подарък на близък човек с повод и без повод.

ДЕВА

Тази седмица повечето представители на зодия Дева могат да се настроят за любовни преживявания, срещи и запознанства с хора от друго населено място или държава.

Сега може да очаквате пътуване или новина отдалеч, които ще преживеете с особено вълнение или напрежение.

През тази седмица представителите на зодия Дева може да са натоварени с битови или имотни проблеми.

Може да ви се наложи да решавате такива проблеми, които касаят ваши роднини или близки приятели.

В много редки случаи (но ще има и такива), когато ще възникне неочаквана ситуация свързана с наследство.

Паричните постъпления, които ще имате тази седмица ще са по-малко от това, което имате като очакване. Възможно е забавяне, отлагане на подобни събития. Планирайте предварително бюджета си за да може седмицата да премине възможно най-спокойно за вас.

През седмицата мнозина ще получат новина свързана със здравословен проблем на човек от роднинския ви или приятелски кръг.

Ще имате благоприятна седмица за покупка на домашен любимец или получаване на такъв като подарък.

ВЕЗНИ

За родените под знака на Везни едно от по-важните събития през седмицата ще е свързано с вашите професионални или бизнес отношения. Събитие или действия на човек от работното ви място може да са началото на бъдещи промени там.

Тази седмица ще ви натовари с неприятности или с повече отговорности свързани с дете или внуче.

Възможно е получаване на пари или финансови отношения с човек, когото познавате отскоро или чрез неочакван източник.

През седмицата ще възникне неприятен раздор, срив или друга емоционална трагедия в семейството на ваши приятели, колеги или съседи. Вероятността вие да се намесите за да помогнете е твърде малка, защото някои неща просто трябва да се случат.

Сега може да се зарадвате с придобиването на една необходима или полезна за вас вещ.

Тази седмица жените Везни ще направят една разумна крачка назад с един компромис и така ще успеят да запазят, съхранят свой успех Ще имате благоприятно време да завоювате по-добра позиция или да затвърдите важни за вас отношения.

Седмицата вещае материална придобивка за младите жени. Мъжете Везни могат да имат разочарование или притеснение свързано с пътуване или с хора от друго населено място.

СКОРПИОН

Тази седмица финансови притеснения ще изискат от вас по-разумно харчене на средства. Избягвайте конфликти свързани с пари, защото причината или вината за тях няма да е нито само ваша, нито само на другата страна.

Сега могат да възникнат промени във вашите планове. Може да се преживее неприятност или премеждие свързано с пътуване на човек от кръга ви приятели, колеги или съседи. Може да се разделите с приятели, които ще отпътуват за друг град или държава.

През тази седмица може да ви натъжи една новина свързана с човек, когото познавате.

Интересни събития, срещи или събирания може да очаквате с хора, които живеят наблизо до вас.

През тази седмица могат да възникнат малки и преодолими любовни недоразумения и противоречия. Не задълбочавайте излишно тези проблеми.

Жените Скорпион да бъдат по-разумни и практични в действията си. Помнете мъдрите думи, че понякога се налага да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата.

СТРЕЛЕЦ

За вас представители на знака Стрелец изненадите тази седмица ще дойдат чрез ваши стари и нови приятели и познанства. Един разговор, предложение или обяснение ще ви накарат да се замислите сериозно за вашите ответни действия или решения.

Сега може да очаквате една интересна и динамична седмица. Преди всичко ще имате възможност да се запознаете с нови хора, да създадете нови лични или бизнес контакти.

Родените под знака на Стрелец могат да очакват важна среща с човек, който живее в същото населено място. Дори да не е планирана, тя няма да е случайна и тепърва ще има своето развитие и влияние във вашия живот.

През седмицата ще възникне възможност за пътуване свързано с приятни емоции, придобивка, награда и др.

В седмичен порядък е възможно е да получите пратка или предложение от друго населено място.

Очаквайте разходи за дете или заради човек от семейството си. Възможно е да получите немалка сума пари заради или от дете, млад човек от семейството ви.

През седмицата може да празнувате с приятели техен успех или личен празник.
Не забравяйте и не омаловажавайте разговори или обещания с хора от кръга ви колеги или бизнес партньори.

КОЗИРОГ

Това ще е трудна седмица за родените под знака на Козирог най-вече по отношение на връзките и контактите, които имате. Направите ли компромис в отношенията си с определен човек, цената ще платите вие.

Предстои ви важен разговор или събитие свързано с човек от кръга ви колеги или бизнес партньори.

През седмицата е възможно пътуване за мъжете Козирог или посрещане на гости от друго населено място.

Внимание към края на седмицата, когато някой ще се опита да ви манипулира. Може да ви се наложи да вземете решение, което не ви харесва или е против вашите разбирания.

Изненадите тази седмица ще имат връзка със стари приятели и познанства: неочаквана среща, телефонно обаждане и др.

Във финансов план събитията ще се развият разочароващо за вас.

При тези от вас, където са се струпали любовни и емоционални проблеми или конфликти ще бъде знак, че е време за кардинални решения и промени.

Неприятностите тази седмица ще бъдат с цел да ви предизвикат към по-голяма решителност или по-реалистично виждане на проблемите. Тъгата или разочарованието ще са очаквани реакции след такива преживявания.

Време е да сложите в ред не само личните си отношения, но и отношенията си с хора от кръга си приятели или роднини.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей изненадите тази седмица ще циркулират около работата, образованието, бизнеса и контактите, които имате с различни хора от близо и далеч.

Тази седмица може да се окаже доста противоречива и напрегната за вас. Преди всичко се опитайте да разгадаете смисъла, целта на всяко едно събитие в нея, защото нищо няма да бъде случайно.

През седмицата ваши колеги, клиенти или ръководители на работното място ще създават напрежение с неуместни коментари, изказвания.

Възможни са спорове или конфликти на професионална основа, но в тях неминуемо ще се намесят и личните ви чувства.

Предстои ви разговор или получаване на обяснение относно предишни събития, действия, интрига.

Възможно е разкриване на една тайна, задкулисни действия и др.

Седмицата ще е съдбоносна за младите представители на знака. Бъдете максимално предпазливи, разумни независимо за какво става дума.

Събитията през тази седмица ще определят в голяма степен живота ви. Може да си мислите, че някои неща са незначителни, но скоро ще разберете грешката си…

РИБИ

Според този седмичен хороскоп ви предстоят повече лични срещи и разговори с хора от различни поколения, с които имате лични, приятелски или професионални отношения.
Ще присъствате на различни събития или събирания, което ще е причина за активни разговори с хора, които са ангажирани с тях.

Сега може да преживеете раздяла с приятели, които са в процес на житейска промяна. Раздяла помежду ви обаче може да настъпи и поради силни противоречия, противоположни цели и др.

За съжаление през тази седмица ваш приятел или приятели могат да стигнат до съдебна или юридическа инстанция.

През тази седмица в желанието си да постигнете ваша цел, да се зарадвате за нещо определено може да си създадете сами едно нереално очакване.

Сега ще имате голяма нужда от реализъм и практичност в действията си, ако искате да се предпазите от загуби и разочарования. Конфликтите тази седмица ще са по ваша вина…

Някои млади представители на знака Риби може да поставят тази седмица началото на общо съжителство с романтичния си партньор или да получат предложение за брак.

Възможно е предложение за нова работа или позиция свързана с пътуване. През седмицата ще имате контакти с хора от различни населени места.

Жените Риби ще преживеят събитие свързано с млада двойка от семейството или от приятелското си обкръжение.

Източник: burgasnews.com