Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (26 юни - 2 юли)

ОВЕН

През тази седмица може да очаквате важни за вас събития в началото или края на седмицата. Тогава ще ви се наложи да разчитате в голяма степен на собствения си късмет.
Не обръщайте внимание на клюки или коментари по ваш адрес. Те може да са неприятни, затова игнорирането им ще прекъсне тяхното действие по-бързо.
През седмицата мнозина от вас ще имат финансови действия или ще осъществят пътуване свързано с човек от друго населено място.
В някои случаи е възможно получаване или изпращане на пари, свързани с вид услуга, пратка, онлайн покупка и др.
През седмицата ще възникне неочаквана ситуация в дома ви или в дома на ваши приятели, роднини. Не е нещо, което може да се предвиди, защото за всеки ще е различно.
Сега може да очаквате новина, която ще ви зарадва защото по някакъв начин ще е добра за семейството ви.
Може да е свързана със сватба, с благополучно разрешаване на много труден проблем и др.
Възможно е и получаване на предложение за брак, събиране на семейство и др.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица ще възникнат различни финансови дела и ангажименти свързани с жени. Няма знак за нещо неприятно, така че или ще са рутинни ангажименти или ще е нещо, което е във ваша полза, интерес.
Избягвайте покупки на промоция или от сезонно намаление. Тази седмица няма да имате късмет в такива покупки. По-скоро ще хвърлите пари на вятъра, отколкото да спечелите нещо.
Пазете личните си вещи и портфейл, особено на обществени места.
Една новина от друго населено място ще ви натъжи или разочарова, защото ще е вид закъсняло съобщение, предложение което вече не е актуално за вас.
През тази седмица ще се срещнете с ваши роднини или ще съберете семейството в дома си по важен повод. Предстоят няколко интересни събития в семейството ви, които ще внесат по-голямо оживление в ежедневието ви. Късмет, успех за вас или за човек от дома ви също може да се окаже повод за събиране, празник.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица неочаквани действия на човек от кръга ви роднини или приятели ще ви озадачат и объркат. Ще се опитате доколкото можете да разгадаете какво се крие зад тях. Възможно е обаче да тръгнете в погрешна посока, затова избягвайте интерпретациите.
При жените Близнаци ще възникне ситуация, която ще ги накара да променят свои планове, очаквания и надежди. Може да ви се наложи да се разделите с някого, да изоставите един проект, да се откажете от свое желание. Може да са ви неприятни някои събития,  но хубавите неща предстоят за вас.
Тази седмица е благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с работа, с някаква определена цел, дейност, организиране на мероприятие или обществено събитие и др.
Това ще бъде едно благоприятно време за тези, които имат работа или бизнес свързан с комуникации, транспорт, туризъм, забавления и др.
През седмицата могат да се появят нови хора в приятелския ви или професионален кръг, най-вероятно от женски пол.
Като цяло пред вас е една седмица, с интересни събития в нея. Бъдете отворени и динамични за случващото се около вас.
Ще имате благоприятна седмица за интимни, романтични и любовни приключения.

РАК

За родените под знака на Рак това ще бъде седмица, в която ще имате възможност да вземете едно правилно решение, да реализират успешно една промяна или ново начинание.
През тази седмица може да очаквате нови професионални или бизнес контакти, развитие на нови възможности и др.
Ще получите новина или предложение от човек, който живее в друго населено място.
Ще се върнете към ваша стара идея да реализирате свой личен или професионален план, поради възникването на благоприятна за това ситуация.
Сега може да ви бъдат поискани пари на заем от приятел или да имате други финансови отношения с приятели, които няма да ви създадат проблеми.
Тази седмица може да се изненадате от собственото си решение да купите или продадете нещо.
Успешна седмица ще имат тези от вас, които са производители или търговци.
Сега може да направите нещо интересно за дома си: разместване, нова мебел, нов дизайн и др. Може да поканите гости без да имате конкретен повод за това.

ЛЪВ

Седмицата ще ангажира родените под знака на Лъв с повече домашни задължения, ремонти, премествания или подобрения.
Ще имате благоприятна седмица за контакти със съдебна или юридическа институция.
В същото това време, тази седмица ще се окаже трудна за вас поради липсата на търпимост към действията, грешките и липсата на отговорност на хора, с които живеете или работите. Често ще възникват спорове и конфликти, които обаче няма да нарушат отношенията ви.
Сега могат да ви изненадат неочаквани гости в дома ви, които ще дойдат с важни новини. Възможно е вие самите да бъдете поканени на гости по специален повод.
През седмицата е възможна неочаквана среща или ново запознанство, което ще се случи в особено за вас време.
Сега са възможни леки здравословни неразположения, които ще са знак за необходимост от една промяна в начина на живот.
Предстои ви важен разговор с жена, който ще ви бъде притеснение поради деликатната му тема.
Във финансов план седмицата ще бъде променлива за вас, но без големи проблеми или сътресения.
Избягвайте важни решения в края на седмицата.

ДЕВА

Родените под знака на Дева тази седмица ще бъдат щедри спрямо близките си хора и ще търсят различни начини да ги зарадват. Ще имате интересни идеи или възможности за това. Сега може да направите допълнителни разходи или да получите пари от роднина, клиент или бизнес партньор.
През тази седмица малки чудеса ще ви покажат, че те все пак съществуват. Може обаче и да не усетите веднага замисъла на това, което ще ви се даде да преживеете тази седмица. Ще дойде и този момент.
Помнете, че сега всеки ден е важен сам за себе си. Нищо случайно няма да ви се случи през тези седем дни.
Мнозина сега ще организират събиране в дома си, независимо дали ще имате повод или не.
Жените Дева ще получат шанс да реализира една своя идея или проект в голяма степен, чрез странична помощ.
При мъжете от този зодиакален знак ще има изчакване на решение или действие от страна на човек от приятелския или съседски кръг.

ВЕЗНИ

За родените под знака на Везни тази седмица предстоят няколко срещи или виртуални разговори, които ще определят развитието на ваши планове и очаквания. Сега плановете ви може да се променят понякога всеки ден или час поради възникването на нови обстоятелства.
Вероятни са неочаквани срещи, разговори и др.
През седмицата внимавайте с предложение за покупка или продажба, което може да има връзка с мъж. Независимо каква изгодна оферта ще получите, проверете детайлите и не разчитайте само на усмивка или обещание.
Ще възникне неочакван (вероятно труден) момент в семейството ви свързан с личен или професионален проблем на роднина.
Може да очаквате интересни срещи и запознанства с хора от друга държава, националност или религия. Някои от приятните изненади през тази седмица ще дойдат именно чрез такива хора.
През седмицата ще присъствате на важно събиране, среща или разговор свързан мъж.
Мъжете Везни могат да очакват радостна новина или предложение.

СКОРПИОН

През тази седмица мнозина от родените под знака на Скорпион ще се зарадват на пари от работа, бизнес, от допълнителна ангажименти и др.
Възможни са приходи чрез банков превод или кредит, изпращане и получаване на пари от друго населено място.
Предстои ви една неочакана изненада, която ще се окаже вашия късмет за месец юли.
Може да опитате разумно шанса си в лотария, томбола и други подобни игри.
Сега може да получите признание, похвала за ваша работа, с която сте били ангажирани през последните месеци.
Мнозина от вас ще са в подготовка на пътуване или ще пътуват през тази седмица. Самото пътуване ще е добре организирано и едва ли ще има някакви изненади свързани с него.
Жените Скорпион ще имат интересен разговор с някой от далеч. Мъжете ще изпаднат в една комична или незабравима ситуация.
Наблюдавайте внимателно събитията в средата на седмицата.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица ви предстои да вземете важни решения свързани с дома и семейството или да се ангажирате със задачи, които да имат значение за дома и семейството ви.
Ще срещнете ваши стари зложелатели или неприятели, които вече са преживели различни житейски събития и драми в живота си. Дали ще си подадете сега ръка и ще загърбите старата вражда и неприязън ще зависи изцяло от вас.
Сега могат да възникнат грижи или различни затруднения с наследствен имот, с имот на родители или вещи, които вече не са ви необходими.
През тази седмица ще имате възможност успешно да развиете и реализирате ваши планове свързани с дома, където живеете или със собственото ви семейство. Възможни са събития или събирания в дома ви свързани с човек от семейството или или роднина.
Седмицата е благоприятна за далечни или бизнес пътувания, особено за мъжете Стрелец.
Възможни са нови контакти или срещи с хора от друго населено място или държава.

КОЗИРОГ

Пред вас е последната седмица на юни, в която на преден план ще излязат разговори или събития свързани с дете, деца или млади хора.
Възможно е да сте в очакване да получите новина свързана с раждане на дете, бъдещо майчинство и др. Предстои ви събитие или събиране в семейна обстановка свързано с дете.
През тази седмица може да възникне неприятна ситуация свързана със здравето на близък роднина или на член от семейството ви. Ситуацията ще е различна за всеки един такъв случай, но на проблемите ще трябва да се погледне сериозно.
При несемейните жени Козирог има голяма вероятност за романтична кореспонденция, телефонни или виртуални разговори с любовен партньор.
Сега може да положите основите на ново приятелство, да развиете вече създадено такова. Но като цяло ще преобладават новите запознанства.
Ще имате благоприятна седмица в професионален план. Ще имате възможности за добро представяне, успешно приключване на проект или ангажимент, нов старт на нещо ново и др. Може да възникне възможност за нова позиция или нова кариера (образование).

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица голяма част от представителите на знака Водолей ще очакват новини свързани с дете или млад човек. Може да се ангажирате с някакъв документ или договор свързан с тях и др.
Ще имате една благоприятна седмица за работа свързана с деца.
Тази седмица ще е особено важна за младите представители на знака. Предстоят ви съдбовни събития, срещи и разговори.
Новина или събитие свързано с бъдещо майчинство или с раждане на дете.
Като цяло пред вас е седмица, в която трудно ще намирате време за самите себе си. Предстоят ви сериозни или неотложни ангажименти, изпълнение на обещания свързани с хора отблизо и далеч. Ще имате общи планове, уговорки и действия.
Очаквайте гости в дома си или покана за посещение, събиране в дома на роднини, приятели.
Очаквайте среща или важен разговор с човек от друго населено място.
Сега може да планирате важно събитие, събиране или пътуване.

РИБИ

Това ще бъде една благоприятна седмица за финансови отношения с приятел (приятели).
Използвайте максимално тази седмица, защото в много отношения тя ще бъде благосклонна към вас, с различни прояви на шансове, закрила или късмет.
Тази седмица може да възникне важно събитие в живота на дете на ваши приятели или съседи. Може да бъдете поканени на подобно събитие или празник, да проведете емоционален телефонен разговор по тази тема.
Сериозни здравословни проблеми могат да възникнат около жена, която има роднинска или приятелска връзка с вас. Най-вероятно тя живее в друго населено място или се лекува надалеч от вас.
Непредвидени сложни или объркващи събития в живота на жена ще направят тази седмица непредсказуема, динамична за вас или за цялото ви семейство. Възможен е както успех свързан с такава личност, така и провал или някакъв житейски срив.
Повод за успокоение ще бъде разрешаването на сериозен проблем свързан с човек от семейния ви или професионален кръг.
Възможно е пътуване за жените Риби, макар и на кратко разстояние.
Изненада, свързана с човек от друго населено място могат да очакват мъжете.

Източник: burgasnews.com