Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 юни)

ОВЕН

През тази седмица може да преживеете специално събитие в семейството си. Сега може да имате повод да отпразнувате успех или късмет в определена ситуация и др.
Това ще бъде една благоприятна седмица за сключване на брак или за начало на съвместно съжителство.
През седмицата е възможно гостуване на хора, които имат сериозни емоционални или семейни проблеми. Отстрани грешките на другите се виждат лесно, но ще ви бъде трудно да кажете истината.
Сега е възможно да чуете тъжна новина свързана с ваша стара любов или симпатия.
Мъжете Овен ще прибързат да се ядосат на една новина или предложение без да си дадат време да проверят или обмислят нещата. Именно поради тази причина избягвайте конфликтите тази седмица, за да не съжелявате после за емоционалните си действия.
Седмицата ще бъде в много отношения интересна за жените Овен.
Отношенията ви с други жени ще се развиват хармонично, а присъствието на приятелка може да внесе нови неща в живота ви.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица ако имате дете, внимавайте какво обещавате на него или какво то обещава на вас. Не допускайте лъжа, манипулация или хитруване помежду ви. Едно такова събитие ще даде отражение на отношенията ви в близкото бъдеще.
Една среща с жена или действия от нейна страна могат да ви изненадат тази седмица. Първоначално реакцията ви ще е негативна. Ще приемете подобни действия като вид атака срещу вас или проява на враждебност. Предстои обаче бъдещо развитие в положителна за вас насока.
През седмицата очаквайте различни новини отдалеч. Следете и записвайте ако трябва сънищата си през първите три дни на седмицата.
Сега една неочаквана идея ще дойде в неочаквано за вас време и място.
Тази седмица ще бъде много натоварена за жените Телец, които учат или работят. В работата си следете внимателно действията на друга жена или жени. Те ще имат особено значение за цялата атмосфера или просперитет на работното ви място.
Мъжете Телец ще се зарадват на една новина, предложение, покана или важен документ, договор.

БЛИЗНАЦИ

Сега ще бъде добре да избягвате финансови отношения с приятели или с хора, с които имате важни за вас отношения. Има вероятност да възникне някакво разочарование, разминаване в очаквания или противоположност на интересите ви. Тези събития могат да доведат до изпитание на отношенията ви, а в някои случаи дори до тяхното дълготрайно охлаждане.
Мнозина от вас ще запомнят тази седмица с важно събитие свързано с момче или млад мъж.
Ще бъде важно сега да отделете повече внимание на разходите за дома си. Може вие или някой от близките ви да действа неразумно и това да повлияе на бюджета ви като цяло.
Предстоят ви важни празници и събития, ангажименти и плащания, така че планирайте добре финансите си.
През седмицата може да ви се наложи да се справяте с битови или семейни проблеми причинени поради невнимание на човек от семейството ви. Бъдете внимателни и предпазливи при скъпи или важни покупки.
Тази седмица ви предстои да получите важна новина или информация, която трябва добре да се обмисли и анализира. Не бързайте да споделяте преди сами за себе си да сте си създали мнение или да сте взели решение.
Големи надежди и очаквания за тази седмица ще имат мъжете Близнаци. Няма причина всичко това да не се реализира, особено ако проявите нужната активност и отговорност.

РАК

За родените под знака на Рак изненадата тази седмица ще бъде свързана с новина или информация, които ще получите от близо или далеч. Ще получите надежда за нещо, което ви е създавало притеснение напоследък.
Ще имате важни за вас отношения през седмицата с хора от кръга си колеги или съмишленници в една кауза, мисия.
Като цяло тази седмица ще ви се наложи да посетите определени хора или инстанции поради финансови въпроси, уреждане на недоразумения свързани с пари, плащания, кредити и др.
Седмицата ще е стабилна във финансов план и ще може да очаквате конкретни финансови постъпления, както чрез вас самите, така и чрез останалите членове на семейството ви.
Седмицата може да се окаже по-емоционална в отношенията ви със син, внук, брат, племенник или друг млад мъж от семейството ви.
Ако сте родители на вече пораснали деца ще имате затруднения в общуването си с тях. Възможно е на самите деца да им бъде трудно да обяснят, защитят пред вас своите желания и цели.
Важни събития може да очаквате в понеделник и в събота. Бъдете щедри тази седмица, но и разумни.
През тази седмица любими хора ще намерят начин да ви изненадат с нещо.
На младите мъже Рак ще им се наложи за кратко време за да вземат важно решение.

ЛЪВ

Тази седмица изненадата за родените под знака Лъв ще е свързана с мъж от семейството или от близкото роднинско обкръжение. Най-вероятно това ще касае събитие от неговия личен живот, което ще бъде ваш основен ангажимент или предпоставка за бъдеща промяна.
Очаквайте благоприятни за вас събития, срещи или разговори с жена от кръга ви роднини. .
През седмицата ще имате събиране или важно събитие свързано с жена, която е ваша съседка или приятелка.
Тази седмица може да очаквате всякакви приятни изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, финансови документи, кредити, печалби.
Някои от вас ще имат възможност да договорят по-добро заплащане, по-добра сделка или да имат повече продажби, ако са търговци.
Като цяло тази седмица ще имате интересни възможности за създаване на нови приятелства.
Някои от вас ще очакват развитието на важна промяна в живота на дъщеря или внучка.
Ако сте в процес на съдебно или юридическо дело очаквайте благоприятна за вас намеса или съвет на жена.
Събития, решения и действия в петък и събота ще имат някакво продължение през следващите седмици.
Любовния живот на мъжете Лъв може да се окаже твърде интересен тази седмица. Бъдете активни в търсене на патньор, ако сте несемейни.

ДЕВА

Изненадата тази седмица за родените под знака на Дева ще е свързана с шанс или късмет, който ще споходи човек от семейството или близкия кръг роднини.
Изненада може да се окаже и едно предложение за брак или новина свързана с годеж, сватба.
Тази седмица като цяло може да очаквате промяна в личния си живот или в семейството. Тя ще има връзка с неочаквана новина, предложение или покана. В живота на мнозина от вас ще възникне една нова благоприятна ситуация, възможност.
Бъдете отворени за новите неща, за една по-голяма смелост и активност, за да не изпуснете своя шанс.
Възможна е неприятна новина свързана с човек от приятелския ви или професионален кръг. Възможен е инцидент или лична житейска драма в живота на такъв човек.
В работата си бъдете по-предпазливи спрямо вниманието и благосклонността на една жена към вас. Възможно е тя да има своя лична цел за подобно отношение към вас.
През седмицата е възможно неочаквано пътуване на кратко разстояние.
Може да очаквате непредвидени събития в понеделник и вторник свързани с пари.
В любовния ви живот ще настъпи момент за сериозен разговор или решение по важна тема.

ВЕЗНИ

Като цяло тази седмица ще бъде успешна за родените под знака на Везни, с почти пълна реализация на плануваните неща.
Ще имате благоприятно време за съдебни дела, разрешаване на юридически казус, промени, контакти с държавни инститиции или с органите на властта.
Може да преживеете една неочаквано приятна изненада.
Възможен конфликт с по-голяма по възраст жена, която не е задължително да бъде ваша роднина.
През тази седмица може да имате грижи или да получите новини свързани със здравето на роднина: дядо, баща или роднина по бащина линия.
През седмицата бъдете много предпазливи във финансовите си документи, при получаването на пари, подписването на договори с банки, кредитна институция и др. Ако не сте сигурни в нещо, потърсете консултация с професионалист или адвокат.
През тази седмица жените Везни могат да имат деликатни отношения или отговорности със син или внук.
Мъжете Везни ще трябва по-сериозно да се погрижат за здравето си. Въпреки, че имат страхове или притеснения, по-добре направете консултация с лекар за да получите по-ясна представа доколко сериозно е вашето неразположение.

СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще имате големи надежди и очаквания за разрешаване на битови или имотни проблеми и дела. Възможно е уреждане на документи от такъв характер или получаване на специална оферта.
Важна роля в материалните, битовите и имотните ви дела ще играят хора от друго населено място или държава.
Очаквайте изненада в семейството ви, която ще е в основата на бъдеща голяма промяна. Възможни са всякакви промени или премествания от семеен характер, които ще са за хубаво или с цел разрешаване на стар проблем.
Избягвайте тази седмица конфликти с хора от семейното си обкръжение. Ще се изпуснете да кажете неща, които досега сте пазили в тайна или другата страна ще разкрие тайна. Това само ще влоши ситуацията помежду ви още повече.
През седмицата ще имате разходи свързани с дете, които ще са неочаквани, нежелани или ще са свързани с някакво затруднение, дискомфорт и др.
Някои от вас обаче могат да получат пари като подарък, стипендия, издръжка и др.

СТРЕЛЕЦ

Пред вас е една седмица, в която ще получите надежда чрез един нов шанс или важно решение, промяна. Особена роля в живота ви сега ще има на хора от роднинския ви кръг.
Тази седмица очаквайте пари, които ще получите чрез документ, договор, по споразумение. Възможна е покупка чрез документ, на лизинг или чрез банков кредит.
Ще имате благоприятна седмица за уреждане на документи в работата ви свързани със стока, техника и други важни неща.
Тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с ваша близка жена роднина, която не живее във вашия дом. Причините за това ще са различни за всеки един от вас, но определено ще е ангажимент, който няма да може да отложите.
През тази седмица ще очаквате новини свързани с предстоящи приходи, уреждане на финансови отношения и др. Ще имате повод да се зарадвате в този план.
Жените Стрелец ще търсят разрешение на една неприятна ситуация в личния си живот.
Мъжете родени под този зодиакален знак ще планират или направят покупки свързани с дете, внуче или друг млад човек от семейството.

КОЗИРОГ

Преди всичко парите тази седмица ще дойдат чрез работа (заплата, премия, бонуси) или чрез различни бизнес сделки, банкови транзакции.
Тази седмица може да очаквате гости в дома си или вие самите да бъдете поканени на гости в дома на приятели, съседи или роднини. Предстоят ви сериозни разговори с роднини поради необходимост да вземете важни, конкретни и неотложни решения.
Очакванията ви свързани със събития в живота на дете или внуче ще ви правят неспокойни, притеснени. Може да изпаднете в паника поради инцидент или неприятно събитие в живота на дете или внуче.
Ще следите здравословното състояния на роднина, който живее в друго населено място. Възможно е този човек да пътува тази седмица заради своя здравословен проблем.
Като цяло това ще е седмица, в която вниманието ви ще бъде насочено предимно към семейството ви и към близките ви родственици. Най-вероятно причината за това ще са пътувания свързани с тях или поради факта, че се намират надалеч от вас.
Ще имате една благоприятна седмица за пътуване на далеч или за контакти с хора от друго населено място, държава.
През седмицата много от жените Козирог ще се зарадват на получаването на пари или благоприятни новини от финансов характер.
При мъжете ще има чувство на задоволство от добре свършена работа, успешно изпълнени ангажименти и др.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица някой, с когото сте се разделили в миналото поради някаква причина, ще потърси контакт с вас. Възможно е да получите обяснение или извинение за минали събития.
Може да очаквате новина, писмо, телефонен разговор с човек, който живее надалеч от вас.
Предстоят ви разходи свързани с дете, неговото образование, обучение, развитие на талант или способности, частни уроци или специализирани занимания в дадена област: спорт, изкуство и др.
Тази седмица ще разберете, че сами сте си създавали ненужни притеснения и страхове за нещо, което всъщност ще е повод за радост сега. Може да очаквате успокоение и подобрение в личния си живот.
Любовния или личен живот на порасналото ви дете или внуче ще е причина за някои важни събития, новини или събиране.
През седмицата ще има неочаквано развитие на ваш флирт на работното ви място. За някои това ще прерасне в едно по-сериозно чувство, но други ще бързат да приключат с тази ненавременна и неразумна авантюра.
Тази седмица мнозина от вас ще зарадват любимия си човек с малък подарък.
През седмицата жените Водолей ще посрещнат гости или ще бъдат поканени на гости по интересен повод.
Мъжете ще трябва да помогнат на приятел или роднина, който ще има нужда от помощ.

РИБИ

Родените под знака на Риби може да запомнят тази седмица със специални събития около момче или млад мъж.
През тази седмица са възможни новини или събития свързани с раждане на дете или рожден ден на човек от близкото ви обкръжение.
Някои от неприятностите свързани с пари, които вече имате от предишните седмици или месеци и тази седмица ще си останат притеснение за вас. Вероятно подхождате неправилно, неразумно при тяхното разрешаване и затова все още не сте постигнали никакъв напредък.
Появата на нови хора на работното ви място или в бизнеса, може да създаде необходимост за вас от нова нагласа, нов начин на общуване. Ще преминете през труден период на опознаване, нагаждане към общата ви работа.
През седмицата за мнозина от вас е възможно събиране, което ще донесе много емоции и настроение. Изненади сега ще има както от страна на по-голяма от вас жена, така и на момче или млад мъж.
Това може да бъде една седмица на важни събития в семейството ви, които ще трябва да приемете такива каквито са…
Мъжете Риби ще постигнат един труден успех, след дълъг период на борба за реализирането му. Именно това ще е причината за радостта ви, че въпреки трудностите не сте се отказали.

Източник: astro.velida.net