Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (23-19 март)

ОВЕН

Неочакваните събития за вас през тази седмица ще бъдат свързани с неочаквано пътуване или неочаквана новина, телефонен разговор с човек от друго населено място. 
През тази седмица може да ви натовари емоционално семейно събиране или среща с роднина или роднини. Възможно е да имате повече ангажименти със семейството си, за които да не получавате достатъчно помощ и разбиране от страна на роднините си.
Седмицата може да ви донесе много положителни емоции свързани с момиче или млада жена.
За младите жени това може да се окаже едно успешно време за реализация. Ще имате възможност за благополучно разрешаване на проблем, нов шанс или възможност.
Тази седмица родените под знака на Овен е възможно да се зарадват на неочаквана материална придобивка, печалба от тото, лотария и др.
През седмицата ще се вземе важно решение свързано с пътуване, което ще има връзка по някакъв начин с жена или с жени.
Жените ще обмислят една бъдеща промяна в живота си свързана с преместване или с пътуване. Ще сте отворени към нови възможности и нови хора в живота си.  

ТЕЛЕЦ

Преди всичко през тази седмица ви предстои да разрешите един стар проблем, да се освободите от притеснение, което ви е създавало напрежение напоследък. 
Тази седмица ще зарадва мнозина от представителите на зодията с любовни преживявания. Възможно е създаване на нова връзка или развитие на настоящата ви връзка към по-сериозно обвързване.
Предстоят ви по-сериозни и отговорни разговори с любимия човек относно вашето бъдеще.
Непредвидими ще се окажат отношения с партньори родени под знака на Рак, Скорпион и Риби.
Изненадващо събитие при мъжете Телец свързано с някакъв вид загуба, провал или нови проблеми около стари неприятности и грижи.
През седмицата е възможно възобновяване на отношения с мъж, с когото сте изгубили връзка във времето поради различни житейски причини.
Новина или предложение, което ще получите тази седмица ще ви накара да размислите сериозно върху ползите и перспективите, които носят. В повечето случаи това ще касае вашата работа, бизнес, нови професионални възможности, обществена или политическа публична изява и др.
Внимание ще отделите и на ваша специална комуникация с човек, с когото имате общи интереси.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица мъжете ще играят основна роля в живота ви, независимо от вашия собствен пол или с какво ще бъдат свързани  конкретните събития. 
Предстои ви да намерите решение по важен за вас проблем, което ще ви донесе така нужното ви спокойствие и стабилизиране, преди висчко във психически план. 
Сега са възможни малки проблеми от финансов характер свързани с мъж ваш приятел или роднина.
Временни затруднения и спънки могат да възникнат при получаване на пари чрез документ, банка или чрез мъж.
Здравето на моменти ще напомня за себе си и за необходимите грижи, които трябва да полагате за него. 
Избягвайте стреса и се опитайте да мислите позитивно при всяка по-сложна или емоционална ситуация през седмицата.
Възможно е да ви се наложи да помогнете в една ситуация на син, внук, племенник и др.
Седмицата ще е в някаква степен сложна за вас. Преди всичко ще имате повече домашни грижи и задължения. Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат на вас за да бъдат разрешени. Ще имате повече отговорности спрямо близки хора и др. Жените ще са в очакване на важна новина или информация. 
При мъжете ще има интересни събития в любовта или на работното място. 

РАК

Пред вас е една благоприятна седмица за малки или по-големи ремонти, за уреждане на домашни или семейни проблеми и задължения с различни държавни институции. 
Родените под знака на Рак тази седмица може да преминат през една промяна в образованието или работата си, да отсъстват от работното си място поради някаква причина и др.
Ще успеете да разрешите проблем или противоречия възникнали между вас и човек от семейното си обкръжение. 
Въобще тази седмица  ще имате възможност да намерите компромиси по деликатни въпроси, които ви тормозят напоследък.
Тази седмица ще обмисляте възможността за едно пътуване или покана, която сте получили да посетите някого, който живее надалеч от вас. 
Съществуват някои възможности за проблеми в едно пътуване през седмицата и е добре да се виждат нещата реално и да не си правите илюзии, напразни надежди за каквото и да било.
Във финансов план ще възникнат някои непредвидени ситуации, но с малко повече разум и добре пресметнати действия ще може да излезете от всяко едно затруднение. 
Повечето мъже ще получат покана за събиране по специален повод. 
В петък бъдете отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина. 

ЛЪВ

Тази седмица може да ви сюрпризира с неочаквана бременност, с новина свързана с раждане на дете или друго изненадващо събитие от подобен характер. 
Седмицата ще донесе успех за семейството ви, късмет в една важна за вас дейност, задача или надежда.
Очаквайте добри новини за вас от човек който живее в друго населено място или държава.
През седмицата ще възникнат някои емоционални недоразумения или конфронтации в живота на жените Лъв. Вероятно вие ще преживеете нещата по-емоционално отколкото партньора ви. В някои случаи може да настъпи охлаждане на отношенията ви за определено време, което ще ви е нужно за преосмисляне на връзката, която имате в момента.
Мъжете Лъв ще имат възможност да направят покупка, която е важна за тях или за която отдавна събират средства.
Леки здравословни проблеми свързани с дъщеря или внучка, които може да са вследствие определени преживявания в личния и живот.
Може да очаквате личен празник, рожден ден, имен ден и други свързан с момче или млад мъж.
Изненадата тази седмица по някакъв начин ще има връзка с дете или млад човек и ще е причина за един по-сериозен размисъл. 
Могат да се очакват интересни събития (които не е задължително да ви засягат пряко) в петък и събота. 


ДЕВА

Тази седмица сама по себе си е важна за вас: с действията или решенията, които ви предстои да вземете или да реализирате. Пазете се от подвеждаща информация, манипулация или самозаблуждение относно хора, предложения или информация. 
Благоприятна седмица за съдебни или юридически дела, но се пазете от горепосочените негативни влияния. 
През тази седмица жените Дева ще обмислят как най-разумно и рационално да направят покупки, които са важни за дома или лично за себе си. Може да имате ангажимент свързан с имот или вид имущество. 
Мъжете Дева ще имат очакване за един успех или радостна новина, която трябва да получат чрез работа, чрез приятел или институция. 
През тази седмица изненадите ще дойдат по линия на неприятностите, за които сте имали интуитивно усещане, че ще ви се случат. 
Все пак сте имали надежда, че ще успеете да ги избегнете по някакъв начин, но в живота нещата не винаги стават според нашите очаквания. 
Тази седмица е възможно възникването на внезапно здравословно неразположение, което да доведе до болнично лечение или вид лекарска манипулация, терапия или интервенция. 
На работното си място може да изживеете неочакван стрес свързан с инцидент, пропуск, грешка по невнимание и др. 
Разходите са дете или деца ще са по-големи, наложителни. 
Може да се премине през осуетяване на ваше очакване от финансов характер свързано с дете или млад човек. 

ВЕЗНИ

Интересна седмица преди всичко за момичетата и младите жени Везни, които очаквано или неочаквано ще направят едно пътуване или важен за тях контакт с човек от друго населено място.
Може да имате усещане за седмица без запомнящи се събития в нея, но определено не е така. Всеки ден сега се гради нещо важно в живота ви, независимо какво виждате и какво усещате. 
Тази седмица ще ви потърси някой, който ще ви ангажира със своите неприятности. Може да има нужда само да ви сподели тревогите си, но може и да ви помоли за помощ. 
Тази седмица добрите жестове ще имат особено силно значение, в случай че ви се наложи да помогнете някому.
Ще възникне притеснение около здравето на близък човек.
Ще имате леки любовни тревоги и недоразумения, които ще преминат бързо.
Изненадата тази седмица ще е в дома ви. Тя ще ви даде надежда за едно хубаво събитие, което евентуално ще се реализира през следващите месеци.
Изненада може да преживеете и чрез човек, който живее в друго населено място.
За една несподелена любов ще се появи малка надежда, но не бързайте да си правите прибързани заключения. 


СКОРПИОН

Една нова възможност или интересни новини тази седмица могат да дойдат чрез ваша среща или контакт с жена. 
Може да очаквате успех, предложение или новина, която ще ви зарадва чрез човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. 
Тази седмица ще имате възможност да получите успокоение свързано с ваши тревоги или напрежение възникнали през  предишните седмици. Сега дори ще имате възможност да постигнете успех или положителен резултат именно в такава област, която е била в основата на стреса ви досега. Разбира се, все още има доста неща да се обмислят и анализират добре, за да няма подобни ситуации в бъдеще.
Предстои ви да присъствате на едно събиране, събитие или да посрещнете гости в дома си, нещо което ще е повод за положителни емоции и настроение през седмицата.  
Благоприятно време за романтични срещи, за търсене на партньор в живота, комуникация с приятели от близо и далеч. Бъдете отворени към новите хора, които ще влязат в живота ви. Не бързайте да ги отсявате водени от първите си впечатления за тях. Понякога истинското приятелство или голямата любов започват по възможно най-трудния начин. 
Може да получите новина за получаване на пари в близкото бъдеще, които ще са свързани с мъж от семейството или бизнес партньор. 
През тази седмица ще имате възможност да финализирате договор или споразумение от финансов характер.
Мъжете родени под този знак могат да опитат късмета си в лотария или тото, но с разумна сума. 

СТРЕЛЕЦ

Преди всичко тази седмица може да ви изненада или ангажира приятно с документ, договор, споразумение или друго действие свързано с пари. 
Седмицата ще е благоприятна за разрешаване на проблеми или неприятности свързани с жена или с помощта на жена. 
Успех може да имате в работа, производство или услуги насочени към жени или деца. 
Неочаквана неприятна новина може да промени някои от плановете ви, които имате до края на месеца. Тя може да не ви касае пряко, но да има някаква връзка с вашия семеен, професионален или обществен живот. 
През седмицата може да ви изненада кражба или вид загуба в дома на роднини, приятели или съседи.
Важна новина или събитие в живота на момиче, млада жена ще е повод за размисъл. Може да възникне необходимост от разговор с нея, но това да изиска предварителна мисловна подготовка какво и как да кажете.
Възможно е ново запознанство, ново приятелство с хора отблизо и далеч. 
Избягвайте неискрени хора, които ще ви дадат важно, но неизпълнимо обещание.


КОЗИРОГ

Седмица на големите надежди и очаквания за мъжете над 35 години. Предстоят ви различни събития и не за всяко едно от тях ще бъдете готови.
Тази седмица може да възникне напрежение или конфликт между с млад човек от семейното ви обкръжение. Конфликта може да стане много неприятен, затова ако можете да го избегнете ще е добре, най-вече за вас.
При мъжете от този зодиакален знак ще възникне събитие, ситуация свързана със стара любов или предишен брак. Независимо по какъв начин или по какъв повод тази част от миналото ви ще напомни за себе си.
През тази седмица ще се опитате да помогнете в труден момент на момиче или млада жена.
Неприятна новина свързана с жена, която обаче ще има благоприятно развитие в близките дни или седмици.
При представителите на Козирог тази седмица е възможно една нова любов да измести старата такава. 
Очаквайте интересни новини в понеделник и петък, които може да са от важно значение не само за вас, но за група от хора. 

ВОДОЛЕЙ

Седмицата може да се окаже специална и съдбовна за младите мъже родени под знака на Водолей. Ще бъдете в очакване на събитие или новина, която да ви зарадва. 
През тази седмица ще сте фокусирани върху важно събитие в живота на приятели. То в повечето случаи ще има връзка с тяхно бъдещо или вече родено дете или внуче.
Трудни отношения с приятели, които са по-малки по възраст от вас и те ще са поради основни различия и възгледи, които имате за живота.
Ще разкриете неочаквано за вас една минала измама, злоупотреба с ваше доверие или позиция и други подобни негативни или злепоставящи ви действия. Хубавото е, че каквото и да е било, то е останало в миналото вече и не е успяло да ви причини голяма вреда или загуба.
Изненада може да очаквате от страна на жена, която живее настрани или надалеч от вас.
При жените Водолей е възможна неочаквана загуба на документ или лична поща.
В понеделник избягвайте конфликтите. Петък и събота са благоприятни дни за семейни разговори и събирания. 

РИБИ

Седмица, която ще изненада мнозина от вас с предложение за нова работа, нов професионален или бизнес ангажимент, нова позиция или нови важни клиенти. 
През тази седмица ви предстои събиране или посрещане на гости в дома ви. 
Седмицата ще ви зарадва с някаква материална или финансова придобивка, успех.  Като цяло очаквайте благоприятно развитие на ваши действия и ангажименти свързани с пари, имот или имущество. 
Ще има вероятност за нови хора в семейното ви или съседското обкръжение, които ще посрещнете недоверчиво, с доза подозрителност, проучване.
Сега бъдете готови за нови възможности и благоприятни обстоятелства да постигнете една своя цел.
Вероятни са грижи или посещение при болен близък човек.
В понеделник ще трябва да си планирате добре задачите, защото всяка една  ще е важна и неотложна, ако искате да успеете. 
Ще получите малка сума пари към края на седмицата. 

Източник: Burgasnews.com