Месечен хороскоп

Какво вещаят звездите през август

Овен
През този месец на родените под знака на Овен им предстои важна среща, събитие което създаде напрежение до неговия момент на реализиране.
През август е възможно да имате грижи или да посетите болен роднина, приятел, колега. Възможно е вие самите да направите посещение при лекар или зъболекар.
Проблеми могат да възникнат около роднина или приятел, който в момента ще е на далеч от вас.
Добре е да знаете, че неприятностите, които ще ви натоварят през този месец ще намерят своето разрешение вероятно още в рамките на периода. Ще имате подкрепа от собствената си интуиция, която ще ви насочва към правилни действия и решения. Ще имате подкрепата и на хора, които са ваши роднини.
През този месец ще постигнете успех, който ще ви освободи от бремето на стар проблем или неприятни за вас отношения.
Може да получите пари от жена.
Предстоят ви разходи свързани с важно събитие от семеен характер свързано с момиче или жена: рожден ден, имен ден, годеж, сватба, раждане и др.
Август може да предизвика най-различни неприятни или неочаквани промени свързани с пътуване. Ще получите неочаквани новини за хора, които живеят надалеч от вас.
Може да получите съобщение или информация, която ще сложи край на ваше очакване, план, желание свързано с пътуване.
Ако все пак тръгнете на път внимавайте и се съобразявайте с правилата на движение по пътищата.
Избягвайте да се натоварвате с личните проблеми на жена от кръга ви приятели или съседи.
През този месец ще имате съновидения свързани с починала жена, които ще имате в труден за вас емоционален момент.
Ще получите новина от далеч от страна на мъж, който скоро е преживял някаква лична драма, професионална или финансова загуба и др.
Жените Овен да са по-внимателни с новите си лични и професионални контакти. Не бързайте да се доверявате!
Мъжете Овен може да се зарадват на неочаквани пари, допълнителен доход, получаване на важен кредит или връщане на заем и др.

Телец
През август родените под знака на Телец ще могат да предвижат в правилна посока и да завършат успешно неща, които са започнали от началото на тази година. Все още предстоят и други събития, които ще са във ваша полза и част от успеха, който ви предстои да постигнете.
Въпреки съмненията и притесненията ще успеете да вземете или получите пари, които ви се полагат по право или са ви били обещани, заработени чрез ваш труд и др.
Внимавайте с покупките през този месец, както за вас, така и за дома ви. Внимание ще изискат и по-скъпите инвестиции.
През август мнозина от несемейните представители на знака Телец ще имат първа или нова романтична среща с човек, който живее на някакво разстояние: в друг район, град или държава. Едва ли ще има някаква специална изненада свързана с тази среща. Някои от вас обаче може да преживеят усещане за нещо специално свързано с нея.
През този месец е възможен конфликт или временно напрежение на работното място или в бизнеса ви свързано с пари, разходи, финансов документ, заплата и др.
През август ще се усетите предадени или използвани от някой, който е твърде близо до вас. Възможно е някой вече да се е опитал да ви предупреди за тези неща. Може да сте получили съвет, който вие да сте игнорирали, с идеята че вие знаете по-добре.
Самата раздяла няма да е разрешение, но ще е естествен ход при създалите се обстоятелства.
При жените Телец ще възникне притеснение свързано с лични вещи (загуба или повреда), битови проблеми с които няма да можете да се справите сами.

Близнаци
През август на тези от вас, на които им предстои смяна в работата ще имат успех в едно ново начинание, кариера или обучение.
Възможно е издигане там, където работите в момента или възлагане на нови по-големи отговорности.
През този месец жена ще ви притеснява с поведението и решенията, които взема напоследък. Тя може да е ваша роднина или близка приятелка. Въобще, човек който има особено значение за вас.
Една житейска драма в живота на хора, които познавате лично, ще ви създаде емоционален дискомфорт. Това може да бъде причина за размисъл върху някои житейски истини, които понякога забравяме.
През този месец може да имате грижи или разходи свързани със здравето на близка жена.
Възможна е неочаквана печалба или възможност за публична изява.
Любовния ви живот обаче ще е непредсказуем, тъй като ще възникне ситуация, която ще е изпитание за вашите чувства и доверие. Сега повечето от вас ще бъдат принудени да вземат важно решение.
Жените Близнаци може да се ангажират сега с медицински, зъболекарски или козметични процедури и интервенции.
За мъжете Близнаци август ще донесе нови интересни възможности за развитие и успехи предимно в личен план. Може да се зарадвате сега на успех на свой проект, творба, дете, изобретение и др.

Рак
През август различни моменти на напрежение и стрес ще възникнат около момиче или млада жена, които познавате. Това ще са предимно събития, които определят бъдещето по някакъв начин или ще бъдат свързани с голяма житейска промяна.
Като цяло през този месец вашите основни ангажименти, планове или събирания ще имат връзка с мъже. Ще се преживеят лични празници свързани с тях. Ще имате срещи или събирания след период на раздяла и др.
През този месец ще следите важно събитие в семейството на ваши приятели: годеж, сватба, раждане на дете и др.
Някои от вас ще са в очакване на сериозно предложение за брак или начало на общо съжителство с настоящия си партньор.
Във финансов план август ще изиска от вас повече внимание и подредба на нещата.
Да се избягват рискове или неприятности, не търсете лесни печалби. Могат да възникнат затруднения около пари, които очаквате да получите.
Проблеми могат да възникнат около имот, който притежавате или имущество, техника в дома ви. Тези неща, могат да ви създадат сериозен дискомфорт, тъга, унение или разочарование.
Колкото и важни ангажименти да имате през този месец, не допускайте напрежение в отношенията си.
Конфликтите могат да стопират, да попречат на реализацията на плановете ви.
Като цяло живота ви върви в правилна посока, независимо от вашите собствени усещания на този етап.

Лъв
През август очаквайте важно предложение или новина, която ще е свързана с жена.
През този месец предстоят някои важни решения свързани със семейството ви. За съжаление ще има и такива случаи, в които ще се финализира една семейна раздяла чрез развод.
Мнозина ще преживеят радостни събития, празници свързани с по-малък брат или сестра, дете или внуче. Ще получите новина свързана с раждането на дете.
През този месец ще възникне неочаквано разкриване на тайна, измама и други подобни събития.
Внимавайте с кого ще тръгнете на път през този месец!
През август очаквайте радостна новина, която ще получите чрез мъж.
Възможни са също личен успех, награда, признание за талант или способност и други неща, които ще са повод за импровизирано събиране.
През август повечето мъже ще се опитат да разрешат някои противоречия в семейството или да разрешат проблеми, които имат в личния си или любовен живот.
Несемейните мъже може да започнат нова романтична връзка.
Жените ще имат по-динамична комуникация с жени предимно от други градове или държави. Тя може да е свързана със семейни или професионални дела и събития.

Дева
Август ще бъде месец, който ще ви донесе приятни емоции свързани по някакъв начин с пътуване или с хора от далеч.
Мнозина ще използват своя отпуск сега, но и мнозина ще използват уикендите, за да отидат някъде и да се насладят на лятото.
Очаквайте радостни новини или събития с хора, които живеят надалеч от вас.
Възможно е да си гостувате взаимно или да се срещнете по някакъв повод именно с такива хора.
В мислите си ще имате притеснения и тревоги свързани с ваши родственици. Август ще ви покаже, че излишно се тревожите за неща, които всъщност се развиват по най-добрия за вас начин.
Очаквайте успешно приключване на сериозен проблем свързан с такава личност.
Неочаквано ще се откажете от една покупка,  ще се освободите от материални неща, в живота си, за които имате усещане, че ви влияят негативно Имате усещане, че те ви задържат в някакво положение, без възможност за развитие.
Несподелени или скрити тайни в дома ви или семейството ви сега ще се окажат шанс, късмет в една определена ситуация. Ще се получи една интересна трансформация на обстоятелствата.
Финансово сте имали и по-добри месеци, но не бива да се мисли, че ви предстои някаква криза.
Сега разходите ви трябва да са добре планирани и подредени.
Ще възникнат притеснения около здравето на жена, която е близо до вас или е ваша роднина.
Избягвайте финансови отношения като: даване пари на заем или поръчителство при постъпка за кредит.

Везни
През август ви предстоят контакти, гостувания и срещи с хора от семейството ви или с хора, които имат някаква роднинска връзка с вас. Те ще внесат някакво объркване в ежедневието ви, донякъде с проблемите, които носят със себе си.
Събития в живота на жена: приятелка, колежка или съученичка ще са повод за някаква тъга, разочарование или емоционална болка.
Могат да ви изненадат пари от мъж или чрез него да получите важна за вас новина от финансов характер.
През август може да имате динамична комуникация по телефон или чрез писма с хора, които живеят или работят в чужбина.
Може да получите важна новина или информация, предложение или покана чрез хора от далеч.
Ще имате ангажимент свързан с имот или имущество, което може да има връзка както с ремонт, така и с уреждане на право на собственост, покупко – продажба и др.
Ако имате съдебно дело от подобен характер, този месец едва ли ще разрешите проблема си.
През август очаквайте радостна новина свързана с бременност или с раждането на дете в друго населено място.
Сега може да имате късмет в едно пътуване или да получите покана за пътуване.

Скорпион
През август ще ви се наложи да преодолеете, да се справите с неприятностите или деликатните отношения, които имате с жена.
Тя вероятно е ваша роднина или жена с висока позиция, там където работите; представител на организация или институция.
През този месец лесно ще ви нараняват думи, коментари, постъпки на хората около вас, а всъщност нищо задкулисно няма да има зад техните действия. Може да влезете в конфликт заради такава личност.
През август могат да се очакват пари в дома ви от жена. Може да имате приходи като наем, издръжка, стипендия и др.
Събиране свързано с жена (рожден ден, годеж, сватба, юбилей) ще е причина за разход, но не толкова като подарък, а някакъв друг специален жест или изненада.
Ще ви се наложи да обърнете внимание на здравето си поради леко здравословно неразположение, през което ще ви се наложи да преминете. Ще е знак да вземете мерки и да се потърси лекарска консултация.
През август може да имате бизнес, професионални или съдебни, юридически отношения от финансов характер с хора от друго населено място. Възможно е сключване на договор, споразумение или други документи с тях.
Ще следите и ще обсъждате важни или интересни, куриозни събития от любовния или интимния живот на един мъж от кръга ви приятели или роднини.
Жените Скорпион ще имат благоприятен във финансово отношение месец.

Стрелец
През август може да обмислите една покупка или продажба, която ще има някаква връзка с приятели, познати, съседи и др. Ще имате благоприятен месец за обсъждане на цена, условия и възможности свързани с вещи, имущество или стока.
Събитие свързано с мъж в семейството ви или в работата ви ще е причина за важно решение или промяна.
Възможна е промяна в плановете ви за месеца, която може да има връзка с човек от друго населено място.
Любовния или семейния живот на ваши колеги, бизнес партньори може да е повод за интересни обсъждания. Самите вие може да имате флирт или любовна афера с човек, с когото имате професионален контакт.
През този месец са възможни събития или действия свързани с предстоящ годеж или сватба.
Вероятни са здравословни неразположения вследствие стрес и напрежение в ежедневието ви или проява на паника в една определена ситуация. Избягвайте стреса през август и мислете за най-добрия начин да си почивате здравословно в края на деня.
През този месец мнозина ще получат пари от място, откъдето най-малко очаквате.
Възможни са новини, събития свързани с неочаквано наследство, пари от родственици, намиране на забравени пари и др.
Мъжете Стрелец ще реагират твърдо остро на действията на жена или момиче, без да се замислят върху емоционалната реакция на една подобна постъпка. Последствията вероятно никак няма да ви се харесат…

Козирог
През август ще имате повод за събиране свързано с родственик или родственици. Поводите за това могат да бъдат най-различни и да съберат както роднини, така и приятели, съседи.
Очаквайте посещение при роднини по тяхна покана.
През август е възможно да се ангажирате с ремонт или промяна в дома си.
През този месец ви предстои посещение в данъчна, банкова или друга институция свързана с проблем или важна ситуация, касаеща дома ви.
Ще усетите една лъжа навреме и ще успеете да се опазите от грешка или друго негативно въздействие. Ще си е чист късмет, че ще разкриете действията на някого преди да са нанесли вреда.
През август може да обсъждате с родственици или в семейството си имуществени проблеми. Може да се ангажирате с важни, належащи действия свързани с тях. Може да ви се наложи юридическа консултация или някаква намеса на адвокат.
Август може да се окаже важен месец за любовния ви живот с някои очаквани или неочаквани събития.
Ще имате трудни отношения или конфликт с човек, който живее в същото населено място като вас. Трудно ще постигнете съгласие, тъй като ще трябва да се направят трудни компромиси…
През август ще имат ангажименти свързани с получаване или изпращане на пари свързани с човек от кръга ви роднини или бизнес партньори.
Избягвайте финансови отношения с непознати или непроверени хора и фирми.

Водолей
Родените под знака на Водолей да избягват проявите на ревност през август и въобще конфронтацията с интимния си или брачен партньор.
Нанесените сега обиди и емоционални рани няма да заздравеят бързо или лесно. Особено сложни могат да се окажат отношенията ви ако имате партньор, който вече е имал предишен брак.
Може да очаквате събиране по важен повод свързано с момче или мъж.
Ще разберете със закъснение относно награда, имотна придобивка или друго важно събитие от материален характер в живота на човек от кръга ви приятели.
Мнозина ще преживеят изненада от загуба или кражба в дома на съседи или колеги.
През август ще преживеете неприятна новина или събитие свързано с жена.
Предстоят ви неприятности с мъж, който ще ви изуми със своята наглост.
През август може да получите неочакван шанс, късмет или предложение от страна на човек от далеч. Възможно е ново запознанство с такъв човек.
Радостно събитие ще възникне в личен план за мъжете Водолей.
За жените Водолей август ще е сложен месец, с малки възможности за прогрес и успех. Добре е да внимавате, за да не изгубите и малките си шансове.

Риби
През август родените под знака на Риби ще вложат много амбиция и решителност при организирането и разрешаването на различни действия и планове от финансов характер.
Ще се срещнете с важни хора или представители на институция, банка. Наясно сте, че е важно да запомните този месец с конкретни успехи, а не само с дадени обещания и надежди.
През август е възможно получаване на пари чрез конкретна личност или чрез банка.
Бъдете предпазливи в един конфликт с мъж, който може да е представител на съдебна, юридическа институция, на органите на закона или властта.
Ако водите съдебно дело, очаквайте конфликт с мъж, който ще има различно мнение, виждане, информация от вас.
През август може да направите покупка за дома на изгодна цена. За някои от вас са вероятни събития свързани с нова квартира, дом или даване права върху собственост.
Ще получите голяма надежда или важно обещание от страна на човек, с когото работите заедно.
Очаквайте събития свързани с близка жена или приятелка, касаещи нейния любовен живот или брак.
Възможно е ново запознанство, флирт или любов при несемейните мъже.
Жените Риби да се пазят от неискреността или лицемерието на човек, който има някакъв белег или знак на лицето си.

Източник: astro.velida.net